2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana acil yardım edin lütfeeeennnnn
Biz karar verdik gidiyoruz manavgata ama Bi sorunum var. Reflü yatağını yanıma alayım mı? Babynest i yanıma alayım mı? Ya da hangisini yanıma alayım. Hangisi gereksiz olur? En fazla 1 ay orda olacağız bebiş doğduktan 1 ay sonra nasipse geleceğiz evimize. Boş yere yük yapmak istemiyorum

Ikisini de al orda rahat edersin. Ic ice koy zaten inceler

Hic fotolarını atmadın ama dimiii bize de göster soruna cevap veremiyorum ama hiç anlamam

Merhaba kızlar, dünden beri bu saatlere doğru belim ağrımaya başlıyor ağrı kasıklarıma vuruyor. Sanırsın adet olucakmışım gibi bir ağrı. Endişelenmeye başlıyorum normal mi değil mi anlamadım. Bebeğim maşallah haraketli ama bilemedim ilk hamilelik olunca insanın eli ayağına dolaşuyor en ufak şeyde

Eklentiler

• Screenshot_20220526-193414_Chrome.webp
    16 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20220526-193315_Trendyol.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba. Benimde çok sık o şekilde ağrılarım oluyor. Ama benim normalmiş. Doktorun ile konuş durumu anlat istersen. Zaten nst ye alıyorlar. Ya da acil yakınsa gidip orda da baktırabilirsin. Senin içinde rahat etmiş olur

Ama orada beşik var o yüzden kararsız kaldım.

Aaaa atmıştım aslında ama çok oldu hemen paylaşıyorum. Bunları almıştım
Ben babynest aldim ama iki uc kez anca kullandim. Cunku benim salonumda babybox vardi genelde onun icinde yatti oglum. Ama orda kanepelerde vs surunmesin dersen kullanirsin die dusunuorum. Besik salo daysa gerek olmaz ama. Reflu yatagini da oglum.yanimizda yatsin istedigimizde kullandik ortamiza koyduk cocuk yuksekte kaldi ezme riskimiz olmadi. Bi de kusma durumunda bogulmasindan falan endise etmedik.

Çok kararsız kaldım. Fazla eşya da götürmek istemiyorum.

Angara ısındııı Yanacaguzzz ortası yok.
Ay vallahi ya aksam ustu bunaldim arkadaşimda gek starbucksa gidelim dedi esiyor simdi eve girdim ev alev ateş yanayruk bu hafta full 30 derece beni anca piknik paklar bu havalarda çam serinliğine ihtiyacim var
Agdaciya geldim. nefret ediyorum ya. Cok acimasa bari. Dogumdan once bir iki kez daha gelirim sonrasi zaten 6 hafta lohusalik.
Ayyy zulüm ya sirt üstü yatarken anam ağliyor resmen
Ben babynest almadim reflü yataginaldim hatta bugün geldi trendyol indiriminden bence arabayla gidiceksen ikisinide gotür ben çok kararsizim pişman olmayim diye ikilemde kaldigim şeyleri hep alirim yanima anneme giderken bile çekçekli valizle giderim dalga gecerler benle

Kendi arabanizla mi gidiceksiniz
Evet kendi arabamızı gideceğiz ama işte kaynanamda var onun eşyası da var ya kararsız kaldım. Götüreyim ama demi aklımda kalacağına yanımda kalsın
Ya inan bende aşırı kararsız bir insanım. Asla karar veremiyorum. O yüzden tatile giderken sadece kendime koca valiz eşya alıyorum. alayım em iyisi ben ikisini de yanıma.

Teşekkür ederim cevabın için.. Biraz daha bekliyip duruma göre gideceğim hastaneye

Teşekkür ederim cevabın için.. Biraz daha bekliyip duruma göre gideceğim hastaneye
Rica ederim ama Bence bekleme. Ben pişman oldum beklediğime her ağrıda. En azından sorum varsa ya da sancı varsa hemen belirlenir. Önlemi alınır en azından

Aynen, erken doğum.yasmais biri olarak bu haftalar geriyor ister istemez. 32 yi görelim inşallah sağlıkla, üzeri haftalar bonus olsun.diyoruz

Çocuklu arkadaşlarımın mutlaka al dediği şey reglu yatagi oldu, hiç sorun yaşamamış refluden

İkisinide yanıma alayım ben en iyisi

Link

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…