Evet sorma ya ben de anlamadım niye öyle dedi normalde sevinirdim bu duruma maşallah ne güzel büyüyor diye, dr fazla deyince stres oldu aksine, şekere mi bağlayarak dedi niye dedi onu da bilemedim.. O an orda soramadım bi yandan suyun fazla, bebekte de böbrek genişlemesi olmuş falan deyince .. Önceki hamileliğimde 2 hafta önden giderdi ağırlığı da ona göreydi, ben ufak minyon bi tipim babau uzun iri dr hep babaya benziyo bu kocaman geliyo derdi.. 33 haftada 2450 doğmuştu.. Muhtemelen boşuna stres yaptırdı..26+5 te 1080 gramı biz de, perinatolog normal buldu, gelişimi iyi dedi. 3 gün için mi fazla.dediler sana kilosunu cnm aa
Amann olsa bir türlü olmasa. Jilet de ormana döndürüyor, ağda yine de candır. Cesaret edebilirsem lazer ıstiyorum, agdadan da bıktım
Evet kesinlikle günler yaklaşınca stres orantılı olarak artıyor.Bende çok gerginim ya 32.haftayi bir atlatsaydim erken doğum yapanlar günler yaklaşınca daha çok strese giriyor galibaben alışverişi tamamladım evdeki temizliği tamamladım normalde taşınacaktik o kaldı çok şükür bu hafta içi valizimizi hazırlarım inşallah
Su fazlalığıdır kiloya takipmistir bence. Kilolar arasında çok farkımız yok, perinatolog bana bakan doktor da. Şeker icin insülin verdiler mi, diyet mi onerdi doktor?Evet sorma ya ben de anlamadım niye öyle dedi normalde sevinirdim bu duruma maşallah ne güzel büyüyor diye, dr fazla deyince stres oldu aksine, şekere mi bağlayarak dedi niye dedi onu da bilemedim.. O an orda soramadım bi yandan suyun fazla, bebekte de böbrek genişlemesi olmuş falan deyince .. Önceki hamileliğimde 2 hafta önden giderdi ağırlığı da ona göreydi, ben ufak minyon bi tipim babau uzun iri dr hep babaya benziyo bu kocaman geliyo derdi.. 33 haftada 2450 doğmuştu.. Muhtemelen boşuna stres yaptırdı..
Ahh ağda işi de öyle gerçekten zor.. ama lazere mutlaka bi cesaret git.. Ben lazerliyim gebelik hormanlardan yine çıkıyo ama az ve incenik oluyor.. ya jiletle ya eldivenle pıt pıt çekip hallediyorum çok çabuk da çıkmıyo büyük rahatlık..
Ya evet baya kişiyiz böyle sanırm, boşuna tedirgin etti benim Dr belli ki.. Bidaki kontrolde niye öyle dediğini soracağım özellikle ..26 da bana 1000 dedi hiç fazla demedi normal mi dedim normal dedi?
Hoş anasına çekerse kilolu dogar
Aa hadi hayırlsı olsun, ben onların ikisini de kullanamadım ilkinde, eksiklik de çok hissetmedim aslında, kullanmadığım için eksiklik olur mu senin adına bilmiyorum.. Kullanan arkadaşlar daha iyi bilir.. Ama en fazla 1 ay daha kısa da olabilir süre yani almasan da olur gibi..Bana acil yardım edin lütfeeeennnnn
Biz karar verdik gidiyoruz manavgata ama Bi sorunum var. Reflü yatağını yanıma alayım mı? Babynest i yanıma alayım mı? Ya da hangisini yanıma alayım. Hangisi gereksiz olur? En fazla 1 ay orda olacağız bebiş doğduktan 1 ay sonra nasipse geleceğiz evimize. Boş yere yük yapmak istemiyorum
Merhaba kızlar, dünden beri bu saatlere doğru belim ağrımaya başlıyor ağrı kasıklarıma vuruyor. Sanırsın adet olucakmışım gibi bir ağrı. Endişelenmeye başlıyorum normal mi değil mi anlamadım. Bebeğim maşallah haraketli ama bilemedim ilk hamilelik olunca insanın eli ayağına dolaşuyor en ufak şeyde
Doğru dediğin gibi olabilir. Şeker de yok insülin falan kullanmıyorum,o kadar fazla çıkmadı sadece diyet verdi yediklerini azaltma az ve sık yiceksin, tatlıyı da çok düşkünsen nefsini köreltecek kadar bi lokma ye bitir dedi.. Diyetisyene falan yönlendirmedi..Su fazlalığıdır kiloya takipmistir bence. Kilolar arasında çok farkımız yok, perinatolog bana bakan doktor da. Şeker icin insülin verdiler mi, diyet mi onerdi doktor?
Insallah sağlıkla doğurabilir zamaninda, artık lazer aklımda insallah
Alıntı yaptım yukarıda yazmayı unutmuşum :).. Geçmiş olsun tarif ettiğin ağrıyı hiç yaşamadım yaşasam ben de tedirgin olurdum, yarın bi Dr veya devam ediyorsa sık sık şimdi acile görünsen en iyisi, için de rahat eder..Merhaba kızlar, dünden beri bu saatlere doğru belim ağrımaya başlıyor ağrı kasıklarıma vuruyor. Sanırsın adet olucakmışım gibi bir ağrı. Endişelenmeye başlıyorum normal mi değil mi anlamadım. Bebeğim maşallah haraketli ama bilemedim ilk hamilelik olunca insanın eli ayağına dolaşuyor en ufak şeyde
Cevabımı değiştiriyorumEvet kendi arabamızı gideceğiz ama işte kaynanamda var onun eşyası da var ya kararsız kaldım. Götüreyim ama demi aklımda kalacağına yanımda kalsın
Ya inan bende aşırı kararsız bir insanım. Asla karar veremiyorum. O yüzden tatile giderken sadece kendime koca valiz eşya alıyorum.alayım em iyisi ben ikisini de yanıma.
Ya sıpaları aynen öyle, gece de uyumaya çalışırken kıpır kıpır. Umarım dogunca böyle olmazlar
Ben de 32.haftayi bekliyorum, hem riskli haftaları geçmiş olacağız stresimi azalmış olacak inşallah.
Pandemi ile evden de çalışmaya başladık, kadın için hep zor. Bir oglen evi süper diğer gün yemek yap diğer gün ütü yap akşama kalmasın. İşte olsam tam 1 saat arkadaşlarla muhabbet edip yemek yerdim. Evde olunca oturamıyorum kesinlikle. Tek faydasi alsam yolda gecmiyor zaman istanbul trafigindeKadına hayat daha zor her koşulda.
Aminnnn inşallah canımEvet kesinlikle günler yaklaşınca stres orantılı olarak artıyor.Oh ne iyi bi çok şey hallolmuş, taşınma işinin kalması da büyük rahatlık olmuştur ya zor olur normal zamanda bile zor iş bide hamile haliyle insanın oo iyi ki kalmış valizi de yapınca kafa rahat o zamana senin hadi inş bende haftaya halledicem inş ev temizliği hariç, Onu 32haftada halletmeye planladık..
bebiş ler de tüm vaktini doldurup öyle gelsinler inş
Canım iarar et derim. Zaten eşin seni birçok konuda kisitliyordu işin hakki seninNe diyeyim bosver
Bende gidince sorayım.Ya evet baya kişiyiz böyle sanırm, boşuna tedirgin etti benim Dr belli ki.. Bidaki kontrolde niye öyle dediğini soracağım özellikle ..
Bizim ki de babaya çekerse uzun, bana çekerse kısa ve sıska.. :)
Kesinlikle ya. Hic sevmiyorum Jileti. Grci agdayi da sevmiyorum ama en azindan bir kere yaptirinca 1, 1-5 ay rahatsin. Sirf sonrasi icin o 10 dkya katlanmaya calisiyorum. Lazeri cok istiyorum. Tam niyetlendim cocuk yaptik, hamileyken olmuyormus. Emzirirken de olmuyormus. Ama aklimda 2 yil sonra da olsa yaptiricam muhakkak bi noktada.Amann olsa bir türlü olmasa. Jilet de ormana döndürüyor, ağda yine de candır. Cesaret edebilirsem lazer ıstiyorum, agdadan da bıktım
Gecmis olsun. Hamileyken cilt daha hassas oluyor. Iyi yapan birini bulunca o kadar acitmiyor ama burda cok zor ya. Su an canim cok yaniyo. Kanatti resmen. Gitmedigim denemedigim yer kalmadi yok yok . Bir Turk kadin varmis. Ondan cok umutluyum. Dogumdan once ona gidicem.Offf ben dün gittim. Canımı aldı kız resmen ya. Valla çekme bırak kalsın diyesim geldi. O kadar acıdı.
Aa hadi hayırlsı olsun, ben onların ikisini de kullanamadım ilkinde, eksiklik de çok hissetmedim aslında, kullanmadığım için eksiklik olur mu senin adına bilmiyorum.. Kullanan arkadaşlar daha iyi bilir.. Ama en fazla 1 ay daha kısa da olabilir süre yani almasan da olur gibi..
İlk cevabını okuyunca götürmeyen vazgeçmiştim.Cevabımı değiştiriyorumbenim sanki otobüs yolculuğu yapacaksın diye aklımda kalmış, yük yapmıyım falan deyince.. Arabayla gidiyosanız aklında kalacak ne varsa al bence de otobüs olmadıktan sonra arabaya yük olsun ne olacak kapı önünde in bin.. Çok ağır hantal şeyler de değil sanırm reflü yatağıyla diğeri..
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsunGecmis olsun. Hamileyken cilt daha hassas oluyor. Iyi yapan birini bulunca o kadar acitmiyor ama burda cok zor ya. Su an canim cok yaniyo. Kanatti resmen. Gitmedigim denemedigim yer kalmadi yok yok . Bir Turk kadin varmis. Ondan cok umutluyum. Dogumdan once ona gidicem.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
Dün kızların odasını temizleyeyim dedim yine çok yüklenmişim gece belim zonkladı
Sağol kuzumİlk cevabını okuyunca götürmeyen vazgeçmiştim.ikinciyi okuyunca götüreyim dedim geri yık hafifler ama büyükler ebat olarak.
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsunvalla öyle sanırım. Çünkü bundan önce de farklı yere gittim onda da çok acımıştı. Ama bitliste çok nadir bikini bölgesine ağda yapan yerler. Mecbur son kez aynı yere gideceğim. Doğumdan önce de 1 kere giderim onu da manavgatta giderim rahatça. Hem temiz oluyor. Bu gittiğim her hem temiz değildi hem ekstra canımı acıttı.
Geçmiş olsunvalla artık her şey daha da zor geliyor. Bende çamaşırları yıkayıp ütüleyip dolap düzenleyeceğim. Yetişemediğimi de gelince yaparım artık. Kızımın dolabının bir kısmını kaynanam kullanıyor şu anda eşyalarını çıkartta diyemem malum bir sürü de iş var yapılacak
Cıks bende yok öyle ağrı canımGünaydınlarrrr
Bugün size farklı bir ağrı başlangıcı ile geldim. Yaşayan var mı aranızda? 2 Gecedir el bileklerim ağrıyor. Hemde çok kötü resmen ağrısı uyandırıyor böyle zonk zonk atıyor. Bu gece ağlayacak seviyeye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?