2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bebde de öyle oluyordu ama çok iş yapınca ağrım oluyor yani hiç doğurmadı ama sanki doğuracak gibi ağrıyor karnım belim. O yüzden sende dikkat et bence yüklenme kendine yavaş yavaş yaparsın. Allah razı olsun evi silip süpürür yemek yapıyor. Bana pek Bi şey yaptırmıyor zaten de ben heves ediyorum işte kızçemin eşyalarını ben düzenliyim diyorum . ya 17 sinde ya da 24 ünde çıkacağız inşallah yola. Bana da iyi gelecek. Burada çok bunaldım. Eğer doğumu burada yaparsam yanımda kimsem olmayacak ki ben anne babaya kardeşe düşkün birisiyim. Yanımda olmayacak olmaları beni ekstra etkileyecekti bir de bunaldım şuraya gideyim de diyemiyorsun burdayken. En azından manavgtta biraz gezer stres atar gelirim. Lohusalışın bir kısmını orada aradan çıkarırım.

Ahh o minnoş kıyafetleri anne eliyle hazırlamak giyeceği günleri düşünmek sabah sabah bak gözyaşım pıt Allah razı olsun canım sana iş yük etmiyormuş. Benimki 5 yıl sonra gelip gün boyunca tel konuşmuştu yemekti şuydu mecbur kalktım o yokken en azından yatabiliyordum rahatımı da aldıydı kadın
Kız Bitlis'e nereyi gezecen zaten daha soğuktur oralar haziran akşamında mont giydiğimi biliyorum
Gönlünce herkesin yanında olduğu güzel bri doğum olsun kendi aracınızla gidecekseniz sık sık mola verin kuzum çok hareketsiz kalma in arabadan yürü daha kolay olur yolculuk

Bende de parmaklarda uyuşma oluyor, zonkluyor gibi arada, ödem başlamıştır yavaş yavaş demişti annem, seninkide ödem olabilirmi cnm acaba

Aaaa ya yardım etmeyeceksen yükte olma yani niye geliyorsun ki anlamıyorum. Bak sinirlendim. Senin yükün sana yeter zaten. Hiç gelemem öyle şeylere. Eğer kaynanam öyle olsaydı eşim kesin geri gönderirdi onu. Kız merkezde olsam yine gezerim bildiğin köyde oturuyorum. Karılar dışarı çıkmıyor. Kapı önünde oturuyorlar sadece. Erkek sinek kaynıyor dışarısı. İnsan rahatsız hissediyor kendini. Hiç kadın görmemiş gibi bakıyorlar Amin amin inşallah hepimiz için sağlıkla güzellikşe alalım kucaklarımıza öyle yapacağız bakalım doktorum da drdi 2 saatte bir 10 dk mola yürüş dedi. İnşallah sorunsuz gideriz.
Bende de parmaklarda uyuşma oluyor, zonkluyor gibi arada, ödem başlamıştır yavaş yavaş demişti annem, seninkide ödem olabilirmi cnm acaba
Ödem nasıl anlaşılıyor ki? Bende ödem yok herhalde. Ay onu da bilmiyorum hiç

Şöyle bişey yazıyor cnm

Eklentiler

• IMG_20220527_085550.webp
    27 KB · Görüntüleme: 48
He bunlardan sadece karıncalanma var bende. Ben onu üstüne yattığım için öyle oldu sanıyordum. Gece olunca ala uykulu bilemedim. Ay ben kesin karpal tünel sendromu oldum
Bendede parmak uyuşması var ama şişlik yok henüz suyu artırıcam belki şişmeden atlatırım

Bende grip olmuştum boğazlarım çok kötüydü bir umut doktora gittim bana 1000 mg agumentin yazdı şaşırdım kendi doktorumada sordum icebilirsin dedi.icince anca rahatladım.

Benimki tam kaynana, görevini itinayla yerine getiriyor kız eşimde dedi ama kadın güldü geçti yani 5 yıl sürekli bahane buldu gelmedi birgün çat diye geliyorum dedi çıktı geldi 10 günlüğüne bizde baktık anlamıyor ses etmedik yani halimi görüyor çocukta var oğlu kalkıyor herşeye ama kendi oturuyor he bide genç 50lerinde
İnşallah canım
Ödem kilo olmayan şişkinlik diyem nasıl anlatacağımı da bilemedim bol su iç, tuzu azalt canım olacaksa yine oluyor ama en azından hafifletir

Canım iarar et derim. Zaten eşin seni birçok konuda kisitliyordu işin hakki senin
Ya babalarinin ismi olsun istiyorlar kayinpederimde mutlu olur hem oglum sağ salim kucagima aliyimda gerisi onemli degil gonulleri kalmasin ne diyeyim cougumun ismide bu nasip olacak galiba hayirlisi olsun

Bende grip olmuştum boğazlarım çok kötüydü bir umut doktora gittim bana 1000 mg agumentin yazdı şaşırdım kendi doktorumada sordum icebilirsin dedi.icince anca rahatladım.
Gidicem bende bugün sağlık ocağına bana da yazar inşallah ağlayacak duruma geldim acıdan

Bende 20 günde bir fitil kullanıyorum tedbir amaçlı olarak kizimda çok fazla idrar yolu enfeksiyonu oluyordum bu bebekte çok şükür herşey yolunda sağlıkla gelsinler minnoslar
Hangi fitil kullandlöın xanım? Ben hem monurol akıyordum ama pek bir faydasını görmedim

Bendede parmak uyuşması var ama şişlik yok henüz suyu artırıcam belki şişmeden atlatırım
Bende de şişlik falan hiç Bi şey yok ya. Bi anda oldu. 2 gecedir çok ağrıyor bileklerim anlamda veremedim. Nette biraz araştırdım karpal tünel sendromu diyor.
Valla ben sinirlendim. Madem gelecekti hamilelikten önce gelseydi bende hiç biri yok ama bunların. Sadece karıncalanma oluyordu gece uyurken. Tuz zaten çok az kullanıyorum suyu en az 2.5 lt içiyorum. Yav bu ne yav. Her şey benim başıma geliyor

Doktora danışın sakın sormadan ilac icmeyin bence birde acile gidin olmazsa bende de öksürük oldu yanımda agriyordu oksurdukce ölüyordum resmen oksuruk cok kotu karnimda agriyo kasiliyordu rabbim yardimcin olsun ALLAHIM herkese yardim et ne olur kimse hamileyken hasta olmasin cok zor

Kız diyorum ya derdi zaten kaynanalık. Bide ben çok kötüydüm eşim 3 hafta izin aldı bana çocuğa bakmak için o zaman gelmedi adamın tam izni bitti o gün geldi
Olur olur hamilelikte tüm sistemler değişiyor canım doktorlara anlatıyorsun çoğuna normal diyorlar zaten

Tövbe tövbe düşman başına diyeceğim olmayacak. Valla ne bileyim kaynanalar yapmaya çalışınca ne oluyorsa anlamıyorum. Sende insansin sonuçta. 2 can taşıyorsun. Başları göğe mi eriyor? Ne saçma bir düşünce ya. Aynen doktoruma neyi sorsam normal diyor bende sormuyorum artık

Delirella sen heyet raporuyla çalışmayı bırakacaktın, evden mi çalışıyorsun?
5 er gunluk 4.rappeumu aldım. Birkaç.gun evden çalışıp sonra 5 gün rapor. Heyet haziranda alacagim. Heyet öncesi normal rapor vermem lazım dedi doktor

Valla hamilelikte ağda da ise yaramıyor bende günde 200 mg progestan alıyorum, tüy kıl ne varsa erkenden uzuyor lazer şart gerçekten

Günaydın kızlar
Dün kızların odasını temizleyeyim dedim yine çok yüklenmişim gece belim zonkladı

Yuzduknyuzduk son trimestere geldik. Kendine yükleme bu kadar, son dakika sorun yaşama. Dikkatli olmamız gereken donemdeyiz

Uyusmada var mı? Hamilelikte karpal tünel sendromu çok yaşanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…