2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O da öyle eğleniyor galiba ilk aylar çok ağrım olmuştu hani daha önce de gebelik yaşadım ama ben böyle bir şey görmedim kımıldasam ağrım oluyor korktum da. Doktora dedim ağrılarım var şöyle şöyle. Ağrısı olmayan gebe çok azdır dedi. Ah dedim çok mutlu oldum şimdi tabi içimden diyebildim

Öyle canım zaten erken doğum riski var otursana demi yok dürtüyorlar gibi kalkıyorum
Ağdaya gitmem lazım benim de en sevmediğim şey

Öyle canım zaten erken doğum riski var otursana demi yok dürtüyorlar gibi kalkıyorum
Ağdaya gitmem lazım benim de en sevmediğim şey
Bak senin de erkenndogum.riskin varmis, sonra çok vicdan yaparsın yorma.kendini... aylar önce burada hangi arkadaş paylaşmıştı hatırlamıyorum haki veya kilim silkelerken 5.5 aylk hamile bebeğini kaybetmiş diye. Bebeği kaybetmesine ayrı üzüldüm kendi hatasından ömür boyu vicdan yapacak olmasına ayrı. Az sabır, dağıt işleri, her şeyi 1 günde yapmak zorunda değilsin. Bir günlük işi 3 güne bölüyorum ben de ne yapayım. Olacaksa takdiri ilahi ama ben de durduk yere sebep olmak istemiyorum, hem de ne icin? Temizlik için...
Valla ağda şart, alt alet takımı görünmüyor artık

Ahh ya çok üzüldüm kadına nasıl içi yanmıştır haklısın canım bir tek saçının teline değmez dünya işi hayırlısıyla doğuraydık
Sorma sorma altlar var ama yok bide jiletle sürekli sürekli uğraşmakta sıkıyor kalınlaşmalar da cabası

Haha bende ne sorsam bazı gebelerde olabiliyor diyor. Standart ağrılarım var artık her gün istisnasız olan ağrılar üstüne de
Yenileri Ekleniyor. İnşallah sağlıkla doğum yaparız da hepsine değermiş deriz

Ah inşallah canım misss koksun her yer hepsi unutulur gider

Ya gerçekten artık anlam veriyorum. Ağrıyan yerlerime her gün başka yeni ağrılar ekleniyor.
Kalsiyum eksikliği kemik ağrısı yapabiliyormuş hamilelikte, bir arkadaşım demişti kalsiyumu düşmüş kemikleri ağrıyormuş çok, belki öyle bir şey de olabilir

Gune puanim 10 uzerinden 2. Kapali ve sicak bunaltici bi hava var. Ishal olmusum, kusmaya basladim. Kizim pisik olmus cok kotu. Carsafa isedi. Carsaflari degistirmeye halim bile yok. Kahvalti hazirlamaliyim ve calismaya baslamaliyim

Gune puanim 10 uzerinden 2. Kapali ve sicak bunaltici bi hava var. Ishal olmusum, kusmaya basladim. Kizim pisik olmus cok kotu. Carsafa isedi. Carsaflari degistirmeye halim bile yok. Kahvalti hazirlamaliyim ve calismaya baslamaliyim
Allah kolaylık versin canım

Kalsiyum eksikliği kemik ağrısı yapabiliyormuş hamilelikte, bir arkadaşım demişti kalsiyumu düşmüş kemikleri ağrıyormuş çok, belki öyle bir şey de olabilir
Daha yeni kan verdim. Ona ekstra mı bakıyorlar acaba? Çünkü doktor bir şey demedi

Ya Allah rahmet eylesin Allah sabır versin.
Oyuzden hamile iken ağır iş yapmayın diyorlar.
Hanımlar ağır işler için artık zorlamayın son 3 ay erken doğum riski var hepimizde yapılacak her iş erken doğuma neden olabilir. Dikkat edin .

Kızlar günaydın. Hayırlı cümalar Bende her sabah kalktığımda ellerimde uyuşma oluyor, böyle bir şey yaşayan varmı?

Suyu biraz daha fazla icmeye calisiyorum icsem zaten boyle olmazdim sukur iyiyim biraz daha mesaneden korkuma icemiyorum zaten suyu hepimiz kurtulalim hayirli insallah

Su icsen de olabiliyor ne yazık ki, doktorum önlem amaçlı haftada 1 gün vsjinal fitil verdi bana enfeksiyon olmayayım diye, onu kullaniyorum
Banada tek killanimlik sase birde antibiyotik verdi bolcada su bakalim ama ben gunde 2 3 bardak anca iciyodum duzelirz insallah ya

Saol canim bende hic cocuklarda olmadim boyle kotuymus baya Allah kimseye vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…