Karıncalanma oluyordu ama ben üzerine yattığım için oluyor sanıyordum. Evet araştırdım nette sanırım karpal tünel sendromuUyusmada var mı? Hamilelikte karpal tünel sendromu çok yaşanıyor
O da öyle eğleniyor galibaTövbe tövbe düşman başına diyeceğim olmayacak. Valla ne bileyim kaynanalar yapmaya çalışınca ne oluyorsa anlamıyorum. Sende insansin sonuçta. 2 can taşıyorsun. Başları göğe mi eriyor? Ne saçma bir düşünce ya. Aynen doktoruma neyi sorsam normal diyorbende sormuyorum artık
Öyle canım zaten erken doğum riski var otursana demi yok dürtüyorlar gibi kalkıyorum5 er gunluk 4.rappeumu aldım. Birkaç.gun evden çalışıp sonra 5 gün rapor. Heyet haziranda alacagim. Heyet öncesi normal rapor vermem lazım dedi doktor
Valla hamilelikte ağda da ise yaramıyor bende günde 200 mg progestan alıyorum, tüy kıl ne varsa erkenden uzuyorlazer şart gerçekten
Yuzduknyuzduk son trimestere geldik. Kendine yükleme bu kadar, son dakika sorun yaşama. Dikkatli olmamız gereken donemdeyiz
Uyusmada var mı? Hamilelikte karpal tünel sendromu çok yaşanıyor
Bak senin de erkenndogum.riskin varmis, sonra çok vicdan yaparsın yorma.kendini... aylar önce burada hangi arkadaş paylaşmıştı hatırlamıyorum haki veya kilim silkelerken 5.5 aylk hamile bebeğini kaybetmiş diye. Bebeği kaybetmesine ayrı üzüldüm kendi hatasından ömür boyu vicdan yapacak olmasına ayrı. Az sabır, dağıt işleri, her şeyi 1 günde yapmak zorunda değilsin. Bir günlük işi 3 güne bölüyorum ben de ne yapayım. Olacaksa takdiri ilahi ama ben de durduk yere sebep olmak istemiyorum, hem de ne icin? Temizlik için...Öyle canım zaten erken doğum riski var otursana demi yok dürtüyorlar gibi kalkıyorum
Ağdaya gitmem lazım benim de en sevmediğim şey
Ahh ya çok üzüldüm kadına nasıl içi yanmıştırBak senin de erkenndogum.riskin varmis, sonra çok vicdan yaparsın yorma.kendini... aylar önce burada hangi arkadaş paylaşmıştı hatırlamıyorum haki veya kilim silkelerken 5.5 aylk hamile bebeğini kaybetmiş diye. Bebeği kaybetmesine ayrı üzüldüm kendi hatasından ömür boyu vicdan yapacak olmasına ayrı. Az sabır, dağıt işleri, her şeyi 1 günde yapmak zorunda değilsin. Bir günlük işi 3 güne bölüyorum ben de ne yapayım. Olacaksa takdiri ilahi ama ben de durduk yere sebep olmak istemiyorum, hem de ne icin? Temizlik için...
Valla ağda şart, alt alet takımı görünmüyor artık
Haha bende ne sorsam bazı gebelerde olabiliyor diyor. Standart ağrılarım var artık her gün istisnasız olan ağrılar üstüne deO da öyle eğleniyor galibailk aylar çok ağrım olmuştu hani daha önce de gebelik yaşadım ama ben böyle bir şey görmedim kımıldasam ağrım oluyor korktum da. Doktora dedim ağrılarım var şöyle şöyle. Ağrısı olmayan gebe çok azdır dedi. Ah dedim çok mutlu oldum şimdi tabi içimden diyebildim
Ah inşallah canım misss koksun her yer hepsi unutulur giderHaha bende ne sorsam bazı gebelerde olabiliyor diyor. Standart ağrılarım var artık her gün istisnasız olan ağrılar üstüne de
Yenileri Ekleniyor. İnşallah sağlıkla doğum yaparız da hepsine değermiş deriz
Aynen aynenAh inşallah canım misss koksun her yer hepsi unutulur gider
Kalsiyum eksikliği kemik ağrısı yapabiliyormuş hamilelikte, bir arkadaşım demişti kalsiyumu düşmüş kemikleri ağrıyormuş çok, belki öyle bir şey de olabilirYa gerçekten artık anlam veriyorum. Ağrıyan yerlerime her gün başka yeni ağrılar ekleniyor.
Allah kolaylık versin canımGune puanim 10 uzerinden 2. Kapali ve sicak bunaltici bi hava var. Ishal olmusum, kusmaya basladim. Kizim pisik olmus cok kotu. Carsafa isedi. Carsaflari degistirmeye halim bile yok. Kahvalti hazirlamaliyim ve calismaya baslamaliyim
Daha yeni kan verdim. Ona ekstra mı bakıyorlar acaba? Çünkü doktor bir şey demediKalsiyum eksikliği kemik ağrısı yapabiliyormuş hamilelikte, bir arkadaşım demişti kalsiyumu düşmüş kemikleri ağrıyormuş çok, belki öyle bir şey de olabilir
Senin babanın adi peki?Ya babalarinin ismi olsun istiyorlar kayinpederimde mutlu olur hem oglum sağ salim kucagima aliyimda gerisi onemli degil gonulleri kalmasin ne diyeyim cougumun ismide bu nasip olacak galiba hayirlisi olsun
Ya Allah rahmet eylesin Allah sabır versin.Bak senin de erkenndogum.riskin varmis, sonra çok vicdan yaparsın yorma.kendini... aylar önce burada hangi arkadaş paylaşmıştı hatırlamıyorum haki veya kilim silkelerken 5.5 aylk hamile bebeğini kaybetmiş diye. Bebeği kaybetmesine ayrı üzüldüm kendi hatasından ömür boyu vicdan yapacak olmasına ayrı. Az sabır, dağıt işleri, her şeyi 1 günde yapmak zorunda değilsin. Bir günlük işi 3 güne bölüyorum ben de ne yapayım. Olacaksa takdiri ilahi ama ben de durduk yere sebep olmak istemiyorum, hem de ne icin? Temizlik için...
Valla ağda şart, alt alet takımı görünmüyor artık
Suyu biraz daha fazla icmeye calisiyorum icsem zaten boyle olmazdim sukur iyiyim biraz daha mesaneden korkuma icemiyorum zaten suyu hepimiz kurtulalim hayirli insallahAaa çok geçmiş olsun.bende bakteri çıktı dün idrar tahlilimde ama nedense doktorum sorduğu h bir şikayetim yoktu bende. Çok su içiyorum herhalde o yüzden. Suyu bol iç canım valla kötü oluyor ağrılar. hayırlısı ile zamanında sağlıkla Bi doğursaydık. Beni de ilki perişan etti valla. Doktordan gelemiyorum
Banada tek killanimlik sase birde antibiyotik verdi bolcada su bakalim ama ben gunde 2 3 bardak anca iciyodum duzelirz insallah yaSu icsen de olabiliyor ne yazık ki, doktorum önlem amaçlı haftada 1 gün vsjinal fitil verdi bana enfeksiyon olmayayım diye, onu kullaniyorum
Saol canim bende hic cocuklarda olmadim boyle kotuymus baya Allah kimseye vermesinYaa ne güzelbizim de en son dr kontrolünde ağzını açıp kapatıyordu bak annesi nasıl suyunu içiyor diye gösterdi.. videoya da almış habire onu izliyorumnevde açıp açıp çok tatlı
Evet tırsar insan benim de aklımdan çıkmaz şimdi artık iyi oldu.. Iyi bi keremle iyileşmiş hemem, sanki erken delidirnce 2-3 yaşa kadar, alerji durumu da daha az oluyo vücut çabuk adapte oluyor belki de..
Aa taze bilgi oldu teşekkürlerAy ne güzel bir haftaya tamamen iyileşir delikler geçer gider inş güle güle kullansın cici cici küpelerini.. Bu yaşlar en rahatı gibi, aklıma 2-3 aralığı da yatkın gelmeye başladı..
Benim kan demir değerlerim normaldi günde 1 tane verdi.. Kahvaltıdan en az yarım saat önce al dedi Dr ya da yedikten uzak bir vakitte bi kaç saat sonra falan gibi heralde o da.. Ben kahvaltı öncesi alıyorum direk..
Anladım büyüyünce kendi isteğine göre artık.. Benim de öyle küçükken delinmiş sorun olmadı.. Teşekkürler
İyi sıkıntı olmamışteşekkürler bilgilendirme için
Çok geçmiş olsun, idrar yolları enfeksiyonu sancısı da berbat olur.. ilerlemiş demekki benim de olmuştu başlarda ama ağrı sızı olmamıştı.. 5-6 yıl önce yaşamıştım da belirti vermeden ilerlemiş o zaman, sancı dan hareket edemediğim hatırlıyorum felaketti.. İnş tamamen geçmiş olsun biran önce..
Iyiyim sukur saol canim Allah kimseye vermesin bidhada yasatmasin bide doguma gidim baskada sanci istememÇok geçmiş olsun canım enfeksiyon çok kötü kızımda o kadar sık oluyordum ki anlatamam benimde tansiyonumu yükseltiyordu inşallah biran önce iylesirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?