2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Isime yarar mi yaramaz mi bilmiyorum ama icimde kalmasin dedik ve geldi sonunda cok hosuma gitti sag saglim kullanmayi nasip etsin Rabbim .. ilk hazirlik devami gelir artik yavas yavas kızımdan fırsat bulursak kullaniriz herhalde

Eklentiler

• 20220526_214730_mfnr.webp
    40 KB · Görüntüleme: 69
  • 20220526_214717_mfnr.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 75
Kizlar suan ankara sehir hastanesi sanci ve dogum salonunu gosteriyor dersteyim.. isteyen suda isteyen susuz dogum yapabiliyor eş yaninizda hep oluyor ... birde prenses dogum yani epidural sancisiz dogum varmis ve odalar tek kisilik eger dusunen olursa Ankarada baya iyi yani

Eklentiler

• Screenshot_20220527-112035_Zoom.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 71

Evet, işten olmasın veya vesile olmasın en azunda. Yolun çoğu gitti az dair edeceğiz insallah

Kızlar günaydın. Hayırlı cümalar Bende her sabah kalktığımda ellerimde uyuşma oluyor, böyle bir şey yaşayan varmı?

Kartal tünel sendroma benziyor cnm, internette bir arastir doktoruna danisirsin

Banada tek killanimlik sase birde antibiyotik verdi bolcada su bakalim ama ben gunde 2 3 bardak anca iciyodum duzelirz insallah ya

Monurol sase vermiştir tek seferlik cnm

Kizalak şurububicebilirsin canim 1 tk. Hemen kesiyor ben gece yatarken iciyorum hasta olunca ustune de bisey icmiyorum
Sinirsel olabilir canim magnezyum iciyomusun
Kızlar günaydın. Hayırlı cümalar Bende her sabah kalktığımda ellerimde uyuşma oluyor, böyle bir şey yaşayan varmı?
Sinirsel olabilir ödemde olabilir bol bol su ic canim
Ay ne guzelmiş kiz bileydim devlete giderdim anaaa bi ton para bayildim doktora ilki sezeryam olursa ikinciyi burda doğurayim bari
Kızlar doktordan cıktım. 2 hafta önden gidiyprız. Sacları olusmus. Esniyordu arada emiyordu parmaklarını. 1380 gr 35 cm olmus kızımız :) temmuzun ikinci ücüncü haftası itibari ile heran grlebilir dedi :)
Ayyy maşallah ya temmuz anasi mi olcan kiiiz

Evet içiyorum aslında ama anlamadım bakalım devam edecek mi merak ediyorum. 2 gündür istisnasız devam ediyor

Gune puanim 10 uzerinden 2. Kapali ve sicak bunaltici bi hava var. Ishal olmusum, kusmaya basladim. Kizim pisik olmus cok kotu. Carsafa isedi. Carsaflari degistirmeye halim bile yok. Kahvalti hazirlamaliyim ve calismaya baslamaliyim
Ben 1puan bile vermiyorum. Aynı oğlum gece çiş yapmış çarşaf duruyor. Zorla kalktım kahvaltısını hazırladım yedi kendim uzanıyorum aç aç. Dün akşam oğlumu banyo yaptırırken bağdaç kurup oturdum duşakabine ama karnım sıkıştı bir ara. O dakikadan beri aşırı ağrıyor kalkıp yürüyemiyorum yere düşecek kadar kötüyüm. Bıçak saplanıyor. Sağdan sola dönerken bağırıyorum. Eşimde saçma sapan taksiye bin hastaneye git diyor ben kendim yürüyemiyorum bide 2yaşında çocukla nasıl gideceksem. Berbat bir gün oluyor

Evet, işten olmasın veya vesile olmasın en azunda. Yolun çoğu gitti az dair edeceğiz insallah

Kartal tünel sendroma benziyor cnm, internette bir arastir doktoruna danisirsin

Monurol sase vermiştir tek seferlik cnm
Bende karpaldan şüphelendim açıkcası. Yeni yeni başladı sorucam. Belkide gece uyurken elimi çok sıkıştırıyoda ola bilirim median siniri baskılıyorum uyku pozisyonumu deyişmeyede çalıştım ama rahat edemedim Bakalım buda çıksa şaşırmam her anormal sindrom çlktı bende. Varislerimde çıktı pubiste ağrıdan bazen yürüyemiyorum

Kızlar doktordan cıktım. 2 hafta önden gidiyprız. Sacları olusmus. Esniyordu arada emiyordu parmaklarını. 1380 gr 35 cm olmus kızımız :) temmuzun ikinci ücüncü haftası itibari ile heran grlebilir dedi :)
Ayy maşallah süper sağlıkla gelsinnn. Ben de tahminen sanki kızımla aynı doğururum gibi geliyor 30 temmuz olursa 2 si de çok güzel değil mi

Super bisey cok hosuma gitti hemen dogurasim geldi .. ebeye bir suru soru sordum yıldı kadin benden.. doguma ebe, uzman doktor ve bebek hemsiresi giriyormus bu iyi oldu .. kizimda kesiden sonra dikis atilirken dikmediler dedim nasil kizdi nasil boyle bi travma yasatirlar diye baya tecrubeli bilgili bi bayan yolda dogurcak bile olsam kesinlikle gidicem oraya birde gec dogum yaptigimi belirttim erken dogum mumkun dedi yapacagim egzersizleri gosterdi ya Allah bismillah diyip baslicam bakalim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…