- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
O kadarda dikkat ettim neden oldu bilmiyorum ki yaz gunu patikle hirkayla geziyorum mesela üsütmeyim diyeİdrar enfeksiyonu bebek için de tehlikeli diyorlardı oyuzden ayaklarınızı dikkat edin dedi
Ya Allah rahmet eylesin Allah sabır versin.
Oyuzden hamile iken ağır iş yapmayın diyorlar.
Hanımlar ağır işler için artık zorlamayın son 3 ay erken doğum riski var hepimizde yapılacak her iş erken doğuma neden olabilir. Dikkat edin .
Kızlar günaydın. Hayırlı cümalarBende her sabah kalktığımda ellerimde uyuşma oluyor, böyle bir şey yaşayan varmı?
Banada tek killanimlik sase birde antibiyotik verdi bolcada su bakalim ama ben gunde 2 3 bardak anca iciyodum duzelirz insallah ya
Kizalak şurububicebilirsin canim 1 tk. Hemen kesiyor ben gece yatarken iciyorum hasta olunca ustune de bisey icmiyorumKızlar günaydın ben çok fenayım ya grip oldum balgamlı öksürük var uyuyamıyorum sabahlara kadar öksür öksür ciğerlerimi karnımı geçtim kaburgalarım bile ağrıyor artık geçmiyor bitmiyor dayanamıyorum ne yapacağımı şaşırdımne iyi gelir bu öksürüğe? İlaç falan içemiyor muyuz gözüm bişey görmüyor valla içicem helak oldum ya
Sinirsel olabilir canim magnezyum iciyomusunGünaydınlarrrr
Bugün size farklı bir ağrı başlangıcı ile geldim. Yaşayan var mı aranızda? 2 Gecedir el bileklerim ağrıyor. Hemde çok kötü resmen ağrısı uyandırıyor böyle zonk zonk atıyor. Bu gece ağlayacak seviyeye geldim
Sinirsel olabilir ödemde olabilir bol bol su ic canimKızlar günaydın. Hayırlı cümalarBende her sabah kalktığımda ellerimde uyuşma oluyor, böyle bir şey yaşayan varmı?
Ay ne guzelmiş kiz bileydim devlete giderdim anaaa bi ton para bayildim doktoraKizlar suan ankara sehir hastanesi sanci ve dogum salonunu gosteriyor dersteyim.. isteyen suda isteyen susuz dogum yapabiliyor eş yaninizda hep oluyor ... birde prenses dogum yani epidural sancisiz dogum varmis ve odalar tek kisilik eger dusunen olursa Ankarada baya iyi yani
Ayyy maşallah yaKızlar doktordan cıktım. 2 hafta önden gidiyprız. Sacları olusmus. Esniyordu arada emiyordu parmaklarını. 1380 gr 35 cm olmus kızımız :) temmuzun ikinci ücüncü haftası itibari ile heran grlebilir dedi :)
Evet içiyorum aslında ama anlamadım bakalım devam edecek mi merak ediyorum. 2 gündür istisnasız devam ediyorKizalak şurububicebilirsin canim 1 tk. Hemen kesiyor ben gece yatarken iciyorum hasta olunca ustune de bisey icmiyorum
Sinirsel olabilir canim magnezyum iciyomusun
Sinirsel olabilir ödemde olabilir bol bol su ic canim
Ay ne guzelmiş kiz bileydim devlete giderdim anaaa bi ton para bayildim doktorailki sezeryam olursa ikinciyi burda doğurayim bari
Ayyy maşallah yatemmuz anasi mi olcan kiiiz
Ben 1puan bile vermiyorum. Aynı oğlum gece çiş yapmış çarşaf duruyor. Zorla kalktım kahvaltısını hazırladım yedi kendim uzanıyorum aç aç. Dün akşam oğlumu banyo yaptırırken bağdaç kurup oturdum duşakabine ama karnım sıkıştı bir ara. O dakikadan beri aşırı ağrıyor kalkıp yürüyemiyorum yere düşecek kadar kötüyüm. Bıçak saplanıyor. Sağdan sola dönerken bağırıyorum. Eşimde saçma sapan taksiye bin hastaneye git diyor ben kendim yürüyemiyorum bide 2yaşında çocukla nasıl gideceksem. Berbat bir gün oluyorGune puanim 10 uzerinden 2. Kapali ve sicak bunaltici bi hava var. Ishal olmusum, kusmaya basladim. Kizim pisik olmus cok kotu. Carsafa isedi. Carsaflari degistirmeye halim bile yok. Kahvalti hazirlamaliyim ve calismaya baslamaliyim
Su içiyor musunuz ?bol su içilmeli doyirlarO kadarda dikkat ettim neden oldu bilmiyorum ki yaz gunu patikle hirkayla geziyorum mesela üsütmeyim diye
Aynen canım dikkat etmek lazım.Evet, işten olmasın veya vesile olmasın en azunda. Yolun çoğu gitti az dair edeceğiz insallah
Kartal tünel sendroma benziyor cnm, internette bir arastir doktoruna danisirsin
Monurol sase vermiştir tek seferlik cnm
Bende karpaldan şüphelendim açıkcası. Yeni yeni başladı sorucam. Belkide gece uyurken elimi çok sıkıştırıyoda ola bilirim median siniri baskılıyorum uyku pozisyonumu deyişmeyede çalıştım ama rahat edemedimEvet, işten olmasın veya vesile olmasın en azunda. Yolun çoğu gitti az dair edeceğiz insallah
Kartal tünel sendroma benziyor cnm, internette bir arastir doktoruna danisirsin
Monurol sase vermiştir tek seferlik cnm
Çok teşekkürlerrrr
Ayy maşallah süper sağlıkla gelsinnn. Ben de tahminen sanki kızımla aynı doğururum gibi geliyor 30 temmuz olursa 2 si de çok güzel değil miKızlar doktordan cıktım. 2 hafta önden gidiyprız. Sacları olusmus. Esniyordu arada emiyordu parmaklarını. 1380 gr 35 cm olmus kızımız :) temmuzun ikinci ücüncü haftası itibari ile heran grlebilir dedi :)
Muhtesem olur valla. Ben aslan burcu olsun istiyorum temmuzun 24 undan sonra gelsin diyorum ama bellide olmazAyy maşallah süper sağlıkla gelsinnn. Ben de tahminen sanki kızımla aynı doğururum gibi geliyor 30 temmuz olursa 2 si de çok güzel değil mi
Icmeye basladim sukurSu içiyor musunuz ?bol su içilmeli doyirlar
Super bisey cok hosuma gitti hemen dogurasim geldi .. ebeye bir suru soru sordum yıldı kadin benden.. doguma ebe, uzman doktor ve bebek hemsiresi giriyormus bu iyi oldu .. kizimda kesiden sonra dikis atilirken dikmediler dedim nasil kizdi nasil boyle bi travma yasatirlar diye baya tecrubeli bilgili bi bayan yolda dogurcak bile olsam kesinlikle gidicem oraya birde gec dogum yaptigimi belirttim erken dogum mumkun dedi yapacagim egzersizleri gosterdi ya Allah bismillah diyip baslicam bakalim sonraKizalak şurububicebilirsin canim 1 tk. Hemen kesiyor ben gece yatarken iciyorum hasta olunca ustune de bisey icmiyorum
Sinirsel olabilir canim magnezyum iciyomusun
Sinirsel olabilir ödemde olabilir bol bol su ic canim
Ay ne guzelmiş kiz bileydim devlete giderdim anaaa bi ton para bayildim doktorailki sezeryam olursa ikinciyi burda doğurayim bari
Ayyy maşallah yatemmuz anasi mi olcan kiiiz
Aldim ben dün geldi cuk oturdu cokta hosuma gitti atmistim buraya baya yuksek oldu yumusacik yatar kuzumKızlar püsete minder aldınızmı? Trenyolda olan minderler standratmı her pusete uyarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?