2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktordan cıktım. 2 hafta önden gidiyprız. Sacları olusmus. Esniyordu arada emiyordu parmaklarını. 1380 gr 35 cm olmus kızımız :) temmuzun ikinci ücüncü haftası itibari ile heran grlebilir dedi :)
Masallah saglikla gelsin insallah .. bana neden soylemiyolar daha ya su gun dogurursun diye .. sormak mi lazim anlamadim ki haziranin 6si randevum soruyum bari kac kilo olduk bilmiyorumda

Gecmis olsun canim bende tam atlattim sayilmaz oksuruk ve balgamla basim dertte birde usrrine allerji eklendi burnumu silmekten yara oldu ..idare ediyorum cok sey kullandim ama pek fayda gormedim

Gebelikte kullanılan ilaçlar var doktora gidin bence muayene olun çok geçmiş olsun

Iyiyim sukur saol canim Allah kimseye vermesin bidhada yasatmasin bide doguma gidim baskada sanci istemem
Ayy çok sevindim iyi olmana inşallah bir daha olmaz ayy aminnnn inşallah canım sağlıkla dogursaaydik bende strese giriyorum korkuyorum kızım bu haftalarda doğdu için

Hangi fitil kullandlöın xanım? Ben hem monurol akıyordum ama pek bir faydasını görmedim
Gyno canesten kullandım canım bir tek bu ay kullanmadım kızımda çok fazla enfeksiyon geçiriyordum birde vajinal mantar oluyordum bu bebeğimde neredeyse hiç olmadı çok şükür biraz vajinal mantar oldu ikisini birden vücuttan atıyor

Masallah saglikla gelsin insallah .. bana neden soylemiyolar daha ya su gun dogurursun diye .. sormak mi lazim anlamadim ki haziranin 6si randevum soruyum bari kac kilo olduk bilmiyorumda
Benimde eşim sordu hocam sanırım agustosu beklemeyecek diye. Zaten plesanta previa var bende. Doktorda evet erken gelebilir dedi temmuz itibari ile dedi

İdrar enfeksiyonu nedeniyle mi erken doğdu

Varisleri doktorunla paylaş cnmz damar kan akışı il3 ilgili. Doktor gerekli görürse kan sulandirici başlayabiliyor

Benim icin hastane bezi bebisimin bezi besigi kaldi onlarda alinsa tmm dir galiba
Kızlaaaar napıyosunuuz kaç zamandır yazamıyorum odasıydı eksikleriydi derken çok şükür herşeyi bitti kuzumun sadece onun gelmesi kaldı sizler napıyosunuuuz bittimi eksikler

Kızlaaaar napıyosunuuz kaç zamandır yazamıyorum odasıydı eksikleriydi derken çok şükür herşeyi bitti kuzumun sadece onun gelmesi kaldı sizler napıyosunuuuz bittimi eksikler
Ohooo sen erkencisin bacim

Daha oda yok bende misal, ilk cocuk olunca nereye koyacaksın çamaşırları yıkayıp

Atlatmışsın insallah, saglikla zamanı sar gelsin

Ohh herşey hazır ne güzel ya benim eksik çok ve stres yaptım Halledip rahat kafa olmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…