2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım gerçekten çok zor sökülüyor ciğerlerim gideceğim sağlık ocağına birazdan kullanabileceğim ilaç vardır inşallah
Tamam canım eczanede mi aktarda mı satılıyor alıp içeyim karnımı ciğerlerini geçtim kaburgalarım bile acıyor artık öksürürken teşekkür ederim
Gecmis olsun canim bende tam atlattim sayilmaz oksuruk ve balgamla basim dertte birde usrrine allerji eklendi burnumu silmekten yara oldu ..idare ediyorum cok sey kullandim ama pek fayda gormedim
Kız boğazım yırtıldı resmen balgamla birlikte kan atıyorum çok fenaaa es kaza uyumuşum öğle ezanından sonra gidicem bakalım birazdan sağlık ocağına bişeyler verir inşallah vermezse de kozalak şurubu alıcam dayanılacak gibi değil tövbestağfrllah
Gebelikte kullanılan ilaçlar var doktora gidin bence muayene olun çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim gidiyorum az sonra yetti canıma hamileyim diye ilaç kullanmak istemedim başından beri parol bile içmedim ama gözüm bişey görmüyor valla fırlatacam çocuumu öksürürken az kaldı

Kızlaaaar napıyosunuuz kaç zamandır yazamıyorum odasıydı eksikleriydi derken çok şükür herşeyi bitti kuzumun sadece onun gelmesi kaldı sizler napıyosunuuuz bittimi eksikler
Benim de bitti eksikşerim şükür. Valiz hazırlıyorum şimdi yavaş yavaş

CipisS canım sen şeker tanısından sonra kilo vermiştin alamamıştın dimi? doktoruna dedin mi bu durumu bebek için herşey normal çıktı mı? benim kontrolüm haftaya. ben 1 aydan beri 1.5 kilo verdim kilo da alamıyorum ama bebeğimin hareketleri iyi çok şükür

Aynen 1 kilo vermiştim ama şimdi sabit kaldım. 1 aydır sabit 58 kilodayım. Söyledim normal dedi. Kilom içinde güzel dedi. Kızım içinde çok iyi hiç bir sorunu yok dedi. Ama diyet yapıp insülin başlamasaydım sağlıksız olacağını falan söyledi. Şu anda haftası ile uyumlu her şeyi. Sadece boyu uzun 1 hafta önde o da sanırım genetik şekerle ilgili değil. Bundan sonra boy kilo ve suya bakacağız dedi. Hatta dedim ki diyet yüzünden beslenemez diye çok korktum zayıf kalır gelişmez diye dedim. Sen istersen 3 ay yemek yeme o yine büyür gelişir hiç merak etme diyetle var şey olmaz. Yeter ki sağlıklı beslen dedi.

Bende 3 günde 1 kilo almışım normalmi bu fazla gibi geldi bana sizlerin kilo alımı nasıl arkadaşlar

Sanirim aktarda satiliyordur benim annem kendi yapiyorda

Bende çok korkuyorum işte bebeğim beslenemiyosa diye. bide benim şeker tanısından önce de bebeğim kilo olaarak hafif küçüktü. ne hale geldi çok merak ediyorum ama herkes aynı şeyi diyo sen yemesende o senden beslenir diye

Ya inan boşa can sıkmışım bende 1 ay boyunca. Bi gittim maşallah kilosu yerindeydi. Bence senin de öyle. Sağlıklı beslendikten sonra hiç sorun olmuyor. Diğer türkü sağlıksız kilo alıyor. Sağlıklı olsun zayıf olsun sonradan kilo alır diye düşünüyorum ben. Az kalmış kontrolüne de. Kendini hiç strese sokma. Güzel beslen onlara yetiyor zaten. İlk aylar aşırı zorlandım açım diye ağlıyordum. Şimdi kendim sınır koyuyorum. Bünye alışıyor. Bebekte ona göre besleniyor.

evet evet inan ki bende alıştım. gece kalkıp açım diye oturuyodum. şimdi alıştım bende ama dondurmayı çok istiyo canım arada yesem nolur ki acaba

evet evet inan ki bende alıştım. gece kalkıp açım diye oturuyodum. şimdi alıştım bende ama dondurmayı çok istiyo canım arada yesem nolur ki acaba
Bak şey dene sade dondurma ye. Şöyle 3 4 tatlı kaşığı. 1 saat sonra ölçüm yap. Yükseltmiyorsa arada yersin. Ben artık öyle yapıyorum

Bende 3 günde 1 kilo almışım normalmi bu fazla gibi geldi bana sizlerin kilo alımı nasıl arkadaşlar
Ben ilk başlarda almadım tahmini son 1 5 aydır alıyorum o da bugün itibariyle +4 bakılınca normal gibi olsa da bu bile bana fazla geliyor. Son dönemler kilo alımı artar ama senin biraz fazla olmuş canım

Tuvalete iki günde bir çıkıyorum ama hep aynıydı 28 haftalık şimdi hiç kilo almamıştım 71.5 tu 3 gün önce bugün 72.5 çıktı bende korktum bilmiyorum pof görünürde öyle ödemde yok ama bilemedim

Cnm gebelik diyeti aciktirmiyor ki kahvaltıda 2 dilim ekmek bile veriyor diyetisyen. Kendin mi hazırladın diyetini, diyetisyenden mi aldın

Cnm gebelik diyeti aciktirmiyor ki kahvaltıda 2 dilim ekmek bile veriyor diyetisyen. Kendin mi hazırladın diyetini, diyetisyenden mi aldın?
Doktorum herhangi bir diyetisyene yonlendirmedi sadece beyaz ekmek patates havuç vs çok yeme dedi o kadar ben kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum abur cubur vs kestim sağlıklı atıştırmalıklar tüketmeye çalışıyorum bir de bol sebze yani bilirkişi değilim

Hayirliaiyla gelsinler insallah kjzularimiz
İnşallah canım
Benim icin hastane bezi bebisimin bezi besigi kaldi onlarda alinsa tmm dir galiba
kendine kesinlikle depend al canım çok rahat edersin
Ohooo sen erkencisin bacim

Daha oda yok bende misal, ilk cocuk olunca nereye koyacaksın çamaşırları yıkayıp

Atlatmışsın insallah, saglikla zamanı sar gelsin
Bizimde ilk çocuk olunca bide ilk torun geldiği için sağolsun benim babamgil baya hevesliydi odasına şununa bununa o konuda sıkıntımız olmadı çok şükür istediğimi mobilyacıya tarif ede ede yaptırdım içime sine sine çok şükür darısı hepinize inşallah
Ohh herşey hazır ne güzel ya benim eksik çok ve stres yaptım Halledip rahat kafa olmam gerek.
oda olur inşallah kuzumm bizim bi tek alınan eşyaları yıkayıp valize hazırlamak kaldı onuda şu an gözüm yemiyo
Benim de bitti eksikşerim şükür. Valiz hazırlıyorum şimdi yavaş yavaş
oh miss gibi sağlıcakla gelsin inşallah bebiiş bende 1-2 haftaya hazırlarım heralde valizimizi
Oooo maşallah hızlısın
Kendime gecelik ve pijama aldım sadece geri kalanı bekliyor
Sanki yarın doğuracakmış gibi telaşlarım olduğu sürece eksik meksik kalmaz bende

Bende beklerdim 33 e kadar ama yola çıkacağız diye erkene aldım. Manavgata gidince komple toparlar kapatırım artık. Bi şey kalmadı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…