Amin canım gerçekten çok zor sökülüyor ciğerlerim gideceğim sağlık ocağına birazdan kullanabileceğim ilaç vardır inşallahDoktora danışın sakın sormadan ilac icmeyin bence birde acile gidin olmazsa bende de öksürük oldu yanımda agriyordu oksurdukce ölüyordum resmen oksuruk cok kotu karnimda agriyo kasiliyordu rabbim yardimcin olsun ALLAHIM herkese yardim et ne olur kimse hamileyken hasta olmasin cok zor
Tamam canım eczanede mi aktarda mı satılıyor alıp içeyim karnımı ciğerlerini geçtim kaburgalarım bile acıyor artık öksürürken teşekkür ederimKizalak şurububicebilirsin canim 1 tk. Hemen kesiyor ben gece yatarken iciyorum hasta olunca ustune de bisey icmiyorum
Sinirsel olabilir canim magnezyum iciyomusun
Sinirsel olabilir ödemde olabilir bol bol su ic canim
Ay ne guzelmiş kiz bileydim devlete giderdim anaaa bi ton para bayildim doktorailki sezeryam olursa ikinciyi burda doğurayim bari
Ayyy maşallah yatemmuz anasi mi olcan kiiiz
Kız boğazım yırtıldı resmen balgamla birlikte kan atıyorum çok fenaaaGecmis olsun canim bende tam atlattim sayilmaz oksuruk ve balgamla basim dertte birde usrrine allerji eklendi burnumu silmekten yara oldu ..idare ediyorum cok sey kullandim ama pek fayda gormedim
Teşekkür ederim gidiyorum az sonra yetti canıma hamileyim diye ilaç kullanmak istemedim başından beri parol bile içmedim ama gözüm bişey görmüyor valla fırlatacam çocuumu öksürürken az kaldıGebelikte kullanılan ilaçlar var doktora gidin bence muayene olun çok geçmiş olsun
Benim de bitti eksikşerim şükür. Valiz hazırlıyorum şimdi yavaş yavaşKızlaaaar napıyosunuuz kaç zamandır yazamıyorum odasıydı eksikleriydi derken çok şükür herşeyi bitti kuzumun sadece onun gelmesi kaldı sizler napıyosunuuuzbittimi eksikler
Aynen 1 kilo vermiştim ama şimdi sabit kaldım. 1 aydır sabit 58 kilodayım. Söyledim normal dedi. Kilom içinde güzel dedi. Kızım içinde çok iyi hiç bir sorunu yok dedi. Ama diyet yapıp insülin başlamasaydım sağlıksız olacağını falan söyledi. Şu anda haftası ile uyumlu her şeyi. Sadece boyu uzun 1 hafta önde o da sanırım genetik şekerle ilgili değil. Bundan sonra boy kilo ve suya bakacağız dedi. Hatta dedim ki diyet yüzünden beslenemez diye çok korktum zayıf kalır gelişmez diye dedim. Sen istersen 3 ay yemek yeme o yine büyür gelişir hiç merak etme diyetle var şey olmaz. Yeter ki sağlıklı beslen dedi.CipisS canım sen şeker tanısından sonra kilo vermiştin alamamıştın dimi? doktoruna dedin mi bu durumu bebek için herşey normal çıktı mı? benim kontrolüm haftaya. ben 1 aydan beri 1.5 kilo verdim kilo da alamıyorum ama bebeğimin hareketleri iyi çok şükür
Ben diyetten dolayı almıyorum. Alıyorsam da çok yavaş alıyorumdur.Bende 3 günde 1 kilo almışım normalmi bu fazla gibi geldi bana sizlerin kilo alımı nasıl arkadaşlar
Sanirim aktarda satiliyordur benim annem kendi yapiyordaAmin canım gerçekten çok zor sökülüyor ciğerlerim gideceğim sağlık ocağına birazdan kullanabileceğim ilaç vardır inşallah
Tamam canım eczanede mi aktarda mı satılıyor alıp içeyim karnımı ciğerlerini geçtim kaburgalarım bile acıyor artık öksürürken teşekkür ederim
Kız boğazım yırtıldı resmen balgamla birlikte kan atıyorum çok fenaaaes kaza uyumuşum öğle ezanından sonra gidicem bakalım birazdan sağlık ocağına bişeyler verir inşallah vermezse de kozalak şurubu alıcam dayanılacak gibi değil tövbestağfrllah
Teşekkür ederim gidiyorum az sonra yetti canıma hamileyim diye ilaç kullanmak istemedim başından beri parol bile içmedim ama gözüm bişey görmüyor valla fırlatacam çocuumu öksürürken az kaldı
Bende çok korkuyorum işte bebeğim beslenemiyosa diye. bide benim şeker tanısından önce de bebeğim kilo olaarak hafif küçüktü. ne hale geldi çok merak ediyorum ama herkes aynı şeyi diyo sen yemesende o senden beslenir diyeAynen 1 kilo vermiştim ama şimdi sabit kaldım. 1 aydır sabit 58 kilodayım. Söyledim normal dedi. Kilom içinde güzel dedi. Kızım içinde çok iyi hiç bir sorunu yok dedi. Ama diyet yapıp insülin başlamasaydım sağlıksız olacağını falan söyledi. Şu anda haftası ile uyumlu her şeyi. Sadece boyu uzun 1 hafta önde o da sanırım genetik şekerle ilgili değil. Bundan sonra boy kilo ve suya bakacağız dedi. Hatta dedim ki diyet yüzünden beslenemez diye çok korktum zayıf kalır gelişmez diye dedim. Sen istersen 3 ay yemek yeme o yine büyür gelişir hiç merak etme diyetle var şey olmaz. Yeter ki sağlıklı beslen dedi.
Ya inan boşa can sıkmışım bende 1 ay boyunca. Bi gittim maşallah kilosu yerindeydi. Bence senin de öyle. Sağlıklı beslendikten sonra hiç sorun olmuyor. Diğer türkü sağlıksız kilo alıyor. Sağlıklı olsun zayıf olsun sonradan kilo alır diye düşünüyorum ben. Az kalmış kontrolüne de. Kendini hiç strese sokma. Güzel beslen onlara yetiyor zaten. İlk aylar aşırı zorlandım açım diye ağlıyordum. Şimdi kendim sınır koyuyorum. Bünye alışıyor. Bebekte ona göre besleniyor.Bende çok korkuyorum işte bebeğim beslenemiyosa diye. bide benim şeker tanısından önce de bebeğim kilo olaarak hafif küçüktü. ne hale geldi çok merak ediyorum ama herkes aynı şeyi diyo sen yemesende o senden beslenir diye
3 günde 1 kilo almak çok fazla. tuvalete çıkamamış falan olabilir misiniz?Bende 3 günde 1 kilo almışım normalmi bu fazla gibi geldi bana sizlerin kilo alımı nasıl arkadaşlar
evet evet inan ki bende alıştım. gece kalkıp açım diye oturuyodum. şimdi alıştım bende ama dondurmayı çok istiyo canım arada yesem nolur ki acabaYa inan boşa can sıkmışım bende 1 ay boyunca. Bi gittim maşallah kilosu yerindeydi. Bence senin de öyle. Sağlıklı beslendikten sonra hiç sorun olmuyor. Diğer türkü sağlıksız kilo alıyor. Sağlıklı olsun zayıf olsun sonradan kilo alır diye düşünüyorum ben. Az kalmış kontrolüne de. Kendini hiç strese sokma. Güzel beslen onlara yetiyor zaten. İlk aylar aşırı zorlandım açım diye ağlıyordum. Şimdi kendim sınır koyuyorum. Bünye alışıyor. Bebekte ona göre besleniyor.
3 günde 1, 30 günde 10 kg yapar ki fazla. Kabizlik var mı, belki ondandır kiloBende 3 günde 1 kilo almışım normalmi bu fazla gibi geldi bana sizlerin kilo alımı nasıl arkadaşlar
Bak şey dene sade dondurma ye. Şöyle 3 4 tatlı kaşığı. 1 saat sonra ölçüm yap. Yükseltmiyorsa arada yersin. Ben artık öyle yapıyorumevet evet inan ki bende alıştım. gece kalkıp açım diye oturuyodum. şimdi alıştım bende ama dondurmayı çok istiyo canım arada yesem nolur ki acaba
Oooo maşallah hızlısınKızlaaaar napıyosunuuz kaç zamandır yazamıyorum odasıydı eksikleriydi derken çok şükür herşeyi bitti kuzumun sadece onun gelmesi kaldı sizler napıyosunuuuzbittimi eksikler
Ben ilk başlarda almadım tahmini son 1 5 aydır alıyorum o da bugün itibariyle +4 bakılınca normal gibi olsa da bu bile bana fazla geliyor. Son dönemler kilo alımı artar ama senin biraz fazla olmuş canımBende 3 günde 1 kilo almışım normalmi bu fazla gibi geldi bana sizlerin kilo alımı nasıl arkadaşlar
Cnm gebelik diyeti aciktirmiyor ki kahvaltıda 2 dilim ekmek bile veriyor diyetisyen. Kendin mi hazırladın diyetini, diyetisyenden mi aldın
Doktorum herhangi bir diyetisyene yonlendirmedi sadece beyaz ekmek patates havuç vs çok yeme dedi o kadar ben kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum abur cubur vs kestim sağlıklı atıştırmalıklar tüketmeye çalışıyorum bir de bol sebze yani bilirkişi değilimCnm gebelik diyeti aciktirmiyor ki kahvaltıda 2 dilim ekmek bile veriyor diyetisyen. Kendin mi hazırladın diyetini, diyetisyenden mi aldın?
İnşallah canımHayirliaiyla gelsinler insallah kjzularimiz
kendine kesinlikle depend al canım çok rahat edersinBenim icin hastane bezi bebisimin bezi besigi kaldi onlarda alinsa tmm dir galiba
Bizimde ilk çocuk olunca bide ilk torun geldiği için sağolsun benim babamgil baya hevesliydi odasına şununa bununa o konuda sıkıntımız olmadı çok şükür istediğimi mobilyacıya tarif ede ede yaptırdım içime sine sine çok şükür darısı hepinize inşallahOhooo sen erkencisin bacim
Daha oda yok bende misal, ilk cocuk olunca nereye koyacaksın çamaşırları yıkayıp
Atlatmışsın insallah, saglikla zamanı sar gelsin
oda olur inşallah kuzummOhh herşey hazır ne güzel ya benim eksik çok ve stres yaptımHalledip rahat kafa olmam gerek.
oh miss gibiBenim de bitti eksikşerim şükür. Valiz hazırlıyorum şimdi yavaş yavaş
Sanki yarın doğuracakmış gibi telaşlarım olduğu sürece eksik meksik kalmaz bendeOooo maşallah hızlısın
Kendime gecelik ve pijama aldım sadece geri kalanı bekliyor
Bende beklerdim 33 e kadar ama yola çıkacağız diye erkene aldım. Manavgata gidince komple toparlar kapatırım artık. Bi şey kalmadı zaten.İnşallah canım
kendine kesinlikle depend al canım çok rahat edersin
Bizimde ilk çocuk olunca bide ilk torun geldiği için sağolsun benim babamgil baya hevesliydi odasına şununa bununa o konuda sıkıntımız olmadı çok şükür istediğimi mobilyacıya tarif ede ede yaptırdım içime sine sine çok şükür darısı hepinize inşallah
oda olur inşallah kuzummbizim bi tek alınan eşyaları yıkayıp valize hazırlamak kaldı onuda şu an gözüm yemiyo
oh miss gibisağlıcakla gelsin inşallah bebiiş bende 1-2 haftaya hazırlarım heralde valizimizi
Sanki yarın doğuracakmış gibi telaşlarım olduğu sürece eksik meksik kalmaz bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?