Aldım canım. Sağlık ocağına gittim doktor çekine çekine uzattı reçeteyi sırf öksürükle baş başa bırakmamak in veriyorum dedi ordan çıkınca aktara gidip aldık sabah akşam 1 yemek kaşığı iç iyileştikten sonra da her gün 1 tatlı kaşığı iç şişeyi bitir bağışıklığın güçlü olsun falan dedi. Çok teşekkür ederim faydasını görürüm inşallahSanirim aktarda satiliyordur benim annem kendi yapiyorda
Tuvalete iki günde bir çıkıyorum ama hep aynıydı 28 haftalık şimdi hiç kilo almamıştım 71.5 tu 3 gün önce bugün 72.5 çıktı bende korktum bilmiyorum pof görünürde öyle ödemde yok ama bilemedim
Doktorum herhangi bir diyetisyene yonlendirmedi sadece beyaz ekmek patates havuç vs çok yeme dedi o kadar ben kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum abur cubur vs kestim sağlıklı atıştırmalıklar tüketmeye çalışıyorum bir de bol sebze yani bilirkişi değilim
Aynen bakayım inşallah bişi yoktur korktumBir takip et bakalım 3 günlük bir şey mıymış yoksa devamlı artıyor mu kilo hızlı? Doktoruna bilgi verirsin
Örnek liste paylasayim özelden, gebelik diyeti için fikir olur belki
İyi fikirrrrrBak şey dene sade dondurma ye. Şöyle 3 4 tatlı kaşığı. 1 saat sonra ölçüm yap. Yükseltmiyorsa arada yersin. Ben artık öyle yapıyorum
Çok teşekkürlerBir takip et bakalım 3 günlük bir şey mıymış yoksa devamlı artıyor mu kilo hızlı? Doktoruna bilgi verirsin
Örnek liste paylasayim özelden, gebelik diyeti için fikir olur belki
Neyse aradan çıkmış ne güzel. Aslında bende 28 de çantayı hazırlamayı düşünüyorum 30da hepsi biter beklerim. Bizim 2.kız olunca abladan kalanlar da var rahatlığı oldu acilde olsa çıplak kalmazİnşallah canım
kendine kesinlikle depend al canım çok rahat edersin
Bizimde ilk çocuk olunca bide ilk torun geldiği için sağolsun benim babamgil baya hevesliydi odasına şununa bununa o konuda sıkıntımız olmadı çok şükür istediğimi mobilyacıya tarif ede ede yaptırdım içime sine sine çok şükür darısı hepinize inşallah
oda olur inşallah kuzummbizim bi tek alınan eşyaları yıkayıp valize hazırlamak kaldı onuda şu an gözüm yemiyo
oh miss gibisağlıcakla gelsin inşallah bebiiş bende 1-2 haftaya hazırlarım heralde valizimizi
Sanki yarın doğuracakmış gibi telaşlarım olduğu sürece eksik meksik kalmaz bende
Bak şey dene sade dondurma ye. Şöyle 3 4 tatlı kaşığı. 1 saat sonra ölçüm yap. Yükseltmiyorsa arada yersin. Ben artık öyle yapıyorum
Korkup stres yapma, takip ett cnm sadeceAynen bakayım inşallah bişi yoktur korktum
Tokluk şekeri yükselenler arada bunu yapabilir belki ama açlık şekeri düşürmeye çalışan biri bunu hiç yapmamalı.Bak şey dene sade dondurma ye. Şöyle 3 4 tatlı kaşığı. 1 saat sonra ölçüm yap. Yükseltmiyorsa arada yersin. Ben artık öyle yapıyorum
O şişkinlik hissi bende de oluyor bazı günler. Yürüyüş yapıyorum, iyi geliyor.Bi soru daha sorucam arkadaşlariki gündür midem taş gibi oluyor geriliyor özellikle akşamları nefes almakta bile zorlanıyorum,sizinde oluyormu kullandığınız bişeyler varmı dün zor yattım
Yapma kız linçlediler beniİyi fikirrrrr
Yooo. Benim şekerim normal olduğu için yapıyorum zaten her zaman her gün değil çok nadir canım aşırı tatlı isterse.Ahahahha bundan doktorun haberin var mi
Ya geçen gün doktor kontrolüne gittiğimde, bebek yüzünü kapamış çok fazla poz vermedi. Doktoruma dedim ki keşke çikolata felan yeseydim kıpır kıpır oynardı. Sen bunu endokrin doktoruna da şöyle bakalım dedi
Açlık şekeri yüksek mi ki? Bilmiyorum ben fikrimi söyledim sadece. Kafama göre her şeyi her zaman da yemiyorum zaten. Mutlaka soruyorum birilerine. Mesela sade açık dondurmalar kapalı dondurmalardan daha iyiymiş.Tokluk şekeri yükselenler arada bunu yapabilir belki ama açlık şekeri düşürmeye çalışan biri bunu hiç yapmamalı.Uzun vadede şekerin dengeye girmesini zorlaştırır çünkü. Yükseltmese de bolca şeker içeriyor.
Ben hep yatıyorum maalesef serklaj var ayakta çok ağrım oluyor,gazdanmı sertleşiyor acaba gazda yok gibi ama bilmiyorumO şişkinlik hissi bende de oluyor bazı günler. Yürüyüş yapıyorum, iyi geliyor.
Merhaba ben de çok yemesem de akşamları karnım hep gergin şiş hissediyorumBi soru daha sorucam arkadaşlariki gündür midem taş gibi oluyor geriliyor özellikle akşamları nefes almakta bile zorlanıyorum,sizinde oluyormu kullandığınız bişeyler varmı dün zor yattım
MaşallahDoktordan çıktım. Çok şükür gelişimi iyiymiş. 1242 gr 37 cm olmuş.
Sizin doktorunuz da her kontrolde kalp atışını dinletiyor mu? Bana gereksiz geliyor ama bir şey de diyemiyorum.
Bende su içmeye korkar oldumMerhaba ben de çok yemesem de akşamları karnım hep gergin şiş hissediyorum
Ayyy maşallahDoktordan çıktım. Çok şükür gelişimi iyiymiş. 1242 gr 37 cm olmuş.
Sizin doktorunuz da her kontrolde kalp atışını dinletiyor mu? Bana gereksiz geliyor ama bir şey de diyemiyorum.
Ben çok yoruldum az Bi şey valiz toparladım diye. Totom başım dağıldı. He Bi de çorba yaptım o kadar. Sabah beri salak salak dolanıyorum işte yapmıyorumBugün böyle sıkkın bıkkın sadece salaklanıyorumtredyolda indirim son galiba bugün 3 5 bişe aldım yine. Bazı şeyleri de mağaza mağaza gezip alırım amaaannn öyle işte kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?