2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanirim aktarda satiliyordur benim annem kendi yapiyorda
Aldım canım. Sağlık ocağına gittim doktor çekine çekine uzattı reçeteyi sırf öksürükle baş başa bırakmamak in veriyorum dedi ordan çıkınca aktara gidip aldık sabah akşam 1 yemek kaşığı iç iyileştikten sonra da her gün 1 tatlı kaşığı iç şişeyi bitir bağışıklığın güçlü olsun falan dedi. Çok teşekkür ederim faydasını görürüm inşallah

Bir takip et bakalım 3 günlük bir şey mıymış yoksa devamlı artıyor mu kilo hızlı? Doktoruna bilgi verirsin

Örnek liste paylasayim özelden, gebelik diyeti için fikir olur belki

Neyse aradan çıkmış ne güzel. Aslında bende 28 de çantayı hazırlamayı düşünüyorum 30da hepsi biter beklerim. Bizim 2.kız olunca abladan kalanlar da var rahatlığı oldu acilde olsa çıplak kalmaz

Bak şey dene sade dondurma ye. Şöyle 3 4 tatlı kaşığı. 1 saat sonra ölçüm yap. Yükseltmiyorsa arada yersin. Ben artık öyle yapıyorum

Ahahahha bundan doktorun haberin var mi

Ya geçen gün doktor kontrolüne gittiğimde, bebek yüzünü kapamış çok fazla poz vermedi. Doktoruma dedim ki keşke çikolata felan yeseydim kıpır kıpır oynardı. Sen bunu endokrin doktoruna da şöyle bakalım dedi

Aynen bakayım inşallah bişi yoktur korktum
Korkup stres yapma, takip ett cnm sadece

Bak şey dene sade dondurma ye. Şöyle 3 4 tatlı kaşığı. 1 saat sonra ölçüm yap. Yükseltmiyorsa arada yersin. Ben artık öyle yapıyorum
Tokluk şekeri yükselenler arada bunu yapabilir belki ama açlık şekeri düşürmeye çalışan biri bunu hiç yapmamalı. Uzun vadede şekerin dengeye girmesini zorlaştırır çünkü. Yükseltmese de bolca şeker içeriyor.

Bi soru daha sorucam arkadaşlar iki gündür midem taş gibi oluyor geriliyor özellikle akşamları nefes almakta bile zorlanıyorum,sizinde oluyormu kullandığınız bişeyler varmı dün zor yattım

Bi soru daha sorucam arkadaşlar iki gündür midem taş gibi oluyor geriliyor özellikle akşamları nefes almakta bile zorlanıyorum,sizinde oluyormu kullandığınız bişeyler varmı dün zor yattım
O şişkinlik hissi bende de oluyor bazı günler. Yürüyüş yapıyorum, iyi geliyor.

Yapma kız linçlediler beni
Yooo. Benim şekerim normal olduğu için yapıyorum zaten her zaman her gün değil çok nadir canım aşırı tatlı isterse.

Açlık şekeri yüksek mi ki? Bilmiyorum ben fikrimi söyledim sadece. Kafama göre her şeyi her zaman da yemiyorum zaten. Mutlaka soruyorum birilerine. Mesela sade açık dondurmalar kapalı dondurmalardan daha iyiymiş.

Merhaba ben de çok yemesem de akşamları karnım hep gergin şiş hissediyorum

Bugün böyle sıkkın bıkkın sadece salaklanıyorum tredyolda indirim son galiba bugün 3 5 bişe aldım yine. Bazı şeyleri de mağaza mağaza gezip alırım amaaannn öyle işte kızlar

Doktordan çıktım. Çok şükür gelişimi iyiymiş. 1242 gr 37 cm olmuş.
Sizin doktorunuz da her kontrolde kalp atışını dinletiyor mu? Bana gereksiz geliyor ama bir şey de diyemiyorum.
Ayyy maşallah En son ki kontrolde dinletmedi. Sadece kalbini inceledi. Bundan sonra kalple falan işimiz yok artık sağlıklı çünkü dedi

Bugün böyle sıkkın bıkkın sadece salaklanıyorum tredyolda indirim son galiba bugün 3 5 bişe aldım yine. Bazı şeyleri de mağaza mağaza gezip alırım amaaannn öyle işte kızlar
Ben çok yoruldum az Bi şey valiz toparladım diye. Totom başım dağıldı. He Bi de çorba yaptım o kadar. Sabah beri salak salak dolanıyorum işte yapmıyorum hadi hayırlı olsun güzelce eline ulaşsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…