- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
MaşallahDoktordan çıktım. Çok şükür gelişimi iyiymiş. 1242 gr 37 cm olmuş.
Sizin doktorunuz da her kontrolde kalp atışını dinletiyor mu? Bana gereksiz geliyor ama bir şey de diyemiyorum.
Evet canım teşekkür ederimCanım doktorun verdi dimi ilacı?
Çok geçmiş olsun
Evet, kalp atisinin belli bir hızda devam ediyor Olması gerekiyor.Doktordan çıktım. Çok şükür gelişimi iyiymiş. 1242 gr 37 cm olmuş.
Sizin doktorunuz da her kontrolde kalp atışını dinletiyor mu? Bana gereksiz geliyor ama bir şey de diyemiyorum.
Bi soru daha sorucam arkadaşlariki gündür midem taş gibi oluyor geriliyor özellikle akşamları nefes almakta bile zorlanıyorum,sizinde oluyormu kullandığınız bişeyler varmı dün zor yattım
Haftaya gidicem doktora mütlaka göstericemVarisleri doktorunla paylaş cnmz damar kan akışı il3 ilgili. Doktor gerekli görürse kan sulandirici başlayabiliyor
Aa o zaman bende bakıyım. Sen aldığının linkini yeniden atarmısın canım?Aldim ben dün geldi cuk oturdu cokta hosuma gitti atmistim buraya baya yuksek oldu yumusacik yatar kuzum
Hayır preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptımİdrar enfeksiyonu nedeniyle mi erken doğdu
Depend bezli kilotlardan demi birde fiyati ne kadar kac âdet var icindeİnşallah canım
kendine kesinlikle depend al canım çok rahat edersin
Bizimde ilk çocuk olunca bide ilk torun geldiği için sağolsun benim babamgil baya hevesliydi odasına şununa bununa o konuda sıkıntımız olmadı çok şükür istediğimi mobilyacıya tarif ede ede yaptırdım içime sine sine çok şükür darısı hepinize inşallah
oda olur inşallah kuzummbizim bi tek alınan eşyaları yıkayıp valize hazırlamak kaldı onuda şu an gözüm yemiyo
oh miss gibisağlıcakla gelsin inşallah bebiiş bende 1-2 haftaya hazırlarım heralde valizimizi
Sanki yarın doğuracakmış gibi telaşlarım olduğu sürece eksik meksik kalmaz bende
Nasil oldunuz birde gittinizmi kontroleAmin canım gerçekten çok zor sökülüyor ciğerlerim gideceğim sağlık ocağına birazdan kullanabileceğim ilaç vardır inşallah
Tamam canım eczanede mi aktarda mı satılıyor alıp içeyim karnımı ciğerlerini geçtim kaburgalarım bile acıyor artık öksürürken teşekkür ederim
Kız boğazım yırtıldı resmen balgamla birlikte kan atıyorum çok fenaaaes kaza uyumuşum öğle ezanından sonra gidicem bakalım birazdan sağlık ocağına bişeyler verir inşallah vermezse de kozalak şurubu alıcam dayanılacak gibi değil tövbestağfrllah
Teşekkür ederim gidiyorum az sonra yetti canıma hamileyim diye ilaç kullanmak istemedim başından beri parol bile içmedim ama gözüm bişey görmüyor valla fırlatacam çocuumu öksürürken az kaldı
Ayy maşallahKızlar doktordan cıktım. 2 hafta önden gidiyprız. Sacları olusmus. Esniyordu arada emiyordu parmaklarını. 1380 gr 35 cm olmus kızımız :) temmuzun ikinci ücüncü haftası itibari ile heran grlebilir dedi :)
Ayy bende aslan burcu olsun istiyorum galiba ikizler burcu olacakMuhtesem olur valla. Ben aslan burcu olsun istiyorum temmuzun 24 undan sonra gelsin diyorum ama bellide olmaz
Maşallahdinletiyor
Ayyy maşallahEn son ki kontrolde dinletmedi. Sadece kalbini inceledi. Bundan sonra kalple falan işimiz yok artık sağlıklı çünkü dedi
Maşallahbizimki de dinletiyor her defasında söyleyecem diyorum bebişi görünce herşey uçuyor aklımdan neyseki olabildiğince az gidiyorum
Çok teşekkür ediyorum.Evet, kalp atisinin belli bir hızda devam ediyor Olması gerekiyor.
Miden m8 taş oluyor cnm yoksa karnında sertleşme mi var? Mide ise sorun değil, sertleşme hatta sağa sola yigilma da olabilir, kasilmadir.
Belki genetik yatkinliktir qma danismakta fayda var. Ben her gittiğimde doktor alışkın, söyle bakalım delirella soruların neler diyorHaftaya gidicem doktora mütlaka göstericem
Depend bezli kilotlardan demi birde fiyati ne kadar kac âdet var icinde
Göğsümün tam altı taş gibi genel karnım değil ,bazen bende diyorum acaba karnımmı kasılmamı var ama üst taraf sertleşiyorEvet, kalp atisinin belli bir hızda devam ediyor Olması gerekiyor.
Miden m8 taş oluyor cnm yoksa karnında sertleşme mi var? Mide ise sorun değil, sertleşme hatta sağa sola yigilma da olabilir, kasilmadir.
Doktor verdiyse bir bildigi vardır inşallah tez zamanda iyileşirsiniz. İyi haberlerinizi verirsinizEvet canım teşekkür ederim
Preeklampsi yi nasıl. Farkettiler canım nasıl belirti versiHayır preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım
TeşekkürlerBelki genetik yatkinliktir qma danismakta fayda var. Ben her gittiğimde doktor alışkın, söyle bakalım delirella soruların neler diyor
Depend Emici Külot Kadın Orta 10lu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Depend Emici Külot Kadın Orta 10lu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aldım ben. 1 paket yeter bence. Sonra günlük pede geçersin normal doğumda.
Canım aldığın bitkileride sor doktoruna ne olur neolmaz. Baİ bitkiler düşük erken doğum yapıyormuş Allah muhafazaAldım canım. Sağlık ocağına gittim doktor çekine çekine uzattı reçeteyi sırf öksürükle baş başa bırakmamak in veriyorum dedi ordan çıkınca aktara gidip aldık sabah akşam 1 yemek kaşığı iç iyileştikten sonra da her gün 1 tatlı kaşığı iç şişeyi bitir bağışıklığın güçlü olsun falan dedi. Çok teşekkür ederim faydasını görürüm inşallah
Midende ise taş gibi olma içeride olur midede. Karnında sertlik hissetmezsin. Karnında ise sertlesme kasilmadir. Doktoruna danisirsin yine de.Göğsümün tam altı taş gibi genel karnım değil ,bazen bende diyorum acaba karnımmı kasılmamı var ama üst taraf sertleşiyor
Bir kısmı tamamlandı şampuan tırnak makası vs kaldı onlarida haftaya bakicam ins.Kızlaaaar napıyosunuuz kaç zamandır yazamıyorum odasıydı eksikleriydi derken çok şükür herşeyi bitti kuzumun sadece onun gelmesi kaldı sizler napıyosunuuuzbittimi eksikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?