2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktordan çıktım. Çok şükür gelişimi iyiymiş. 1242 gr 37 cm olmuş.
Sizin doktorunuz da her kontrolde kalp atışını dinletiyor mu? Bana gereksiz geliyor ama bir şey de diyemiyorum.
Maşallah bizimki de dinletiyor her defasında söyleyecem diyorum bebişi görünce herşey uçuyor aklımdan neyseki olabildiğince az gidiyorum

Doktordan çıktım. Çok şükür gelişimi iyiymiş. 1242 gr 37 cm olmuş.
Sizin doktorunuz da her kontrolde kalp atışını dinletiyor mu? Bana gereksiz geliyor ama bir şey de diyemiyorum.
Evet, kalp atisinin belli bir hızda devam ediyor Olması gerekiyor.

Bi soru daha sorucam arkadaşlar iki gündür midem taş gibi oluyor geriliyor özellikle akşamları nefes almakta bile zorlanıyorum,sizinde oluyormu kullandığınız bişeyler varmı dün zor yattım

Miden m8 taş oluyor cnm yoksa karnında sertleşme mi var? Mide ise sorun değil, sertleşme hatta sağa sola yigilma da olabilir, kasilmadir.

Kızlar dün müslin bez kestirdim kumaşçıdan, tek katlı yapsam çok ince çift katlı yapsam da kalın olacak gibi geldi kararsız kaldım ince mi daha kullanışlı olur yoksa çift katlı mı sizce?

Depend bezli kilotlardan demi birde fiyati ne kadar kac âdet var icinde

Nasil oldunuz birde gittinizmi kontrole

Maşallah dinletiyor

Ayyy maşallah En son ki kontrolde dinletmedi. Sadece kalbini inceledi. Bundan sonra kalple falan işimiz yok artık sağlıklı çünkü dedi

Maşallah bizimki de dinletiyor her defasında söyleyecem diyorum bebişi görünce herşey uçuyor aklımdan neyseki olabildiğince az gidiyorum

Miden m8 taş oluyor cnm yoksa karnında sertleşme mi var? Mide ise sorun değil, sertleşme hatta sağa sola yigilma da olabilir, kasilmadir.
Çok teşekkür ediyorum. Kalp atışını yanıp sönme şeklinde görse yeterli olur diye düşünüyordum. O yüzden merak ettim.

Haftaya gidicem doktora mütlaka göstericem
Belki genetik yatkinliktir qma danismakta fayda var. Ben her gittiğimde doktor alışkın, söyle bakalım delirella soruların neler diyor

Depend bezli kilotlardan demi birde fiyati ne kadar kac âdet var icinde

Aldım ben. 1 paket yeter bence. Sonra günlük pede geçersin normal doğumda.

Göğsümün tam altı taş gibi genel karnım değil ,bazen bende diyorum acaba karnımmı kasılmamı var ama üst taraf sertleşiyor

Canım aldığın bitkileride sor doktoruna ne olur neolmaz. Baİ bitkiler düşük erken doğum yapıyormuş Allah muhafaza

Göğsümün tam altı taş gibi genel karnım değil ,bazen bende diyorum acaba karnımmı kasılmamı var ama üst taraf sertleşiyor
Midende ise taş gibi olma içeride olur midede. Karnında sertlik hissetmezsin. Karnında ise sertlesme kasilmadir. Doktoruna danisirsin yine de.

Kızlaaaar napıyosunuuz kaç zamandır yazamıyorum odasıydı eksikleriydi derken çok şükür herşeyi bitti kuzumun sadece onun gelmesi kaldı sizler napıyosunuuuz bittimi eksikler
Bir kısmı tamamlandı şampuan tırnak makası vs kaldı onlarida haftaya bakicam ins.

Kendime pjima filan terlik vs almadım. Onlar kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…