Tansiyon yüksek oluyor, idrarda protein tespit ediliyor, genelde gebede varisler ve ödem çok fazla oluyor.Preeklampsi yi nasıl. Farkettiler canım nasıl belirti versi
Hm öylemi ben dışarıdan hissediyorum deri çok gergin kasılmamı ozaman buMidende ise taş gibi olma içeride olur midede. Karnında sertlik hissetmezsin. Karnında ise sertlesme kasilmadir. Doktoruna danisirsin yine de.
Gittim canım doktor ilaç verip vermemekte çok kararsız kaldı ama halimi görünce bi şurup yazdı. Burda sevimlican kozalak şurubunu önermişti doktora sordum bitkisel kozalak şurubu içeyim mi diye kadın rahatladı resmen kozalak şurubunu duyunca onu alırsan ilacı beklet geçmezse içersin dediNasil oldunuz birde gittinizmi kontrole
Söyledim canım nane limon, ıhlamur, ballı limonlu sıcak su söyledim hepsini bana mısın demedi dedim ilaç yazdı ama çok kullanma dedi bende kozalak şurubu içeceğim etki etmezse artık ilacı içerim. Her bitkiyi içmiyorum zaten korkumdan içmeden önce didik didik araştırıyorumCanım aldığın bitkileride sor doktoruna ne olur neolmaz. Baİ bitkiler düşük erken doğum yapıyormuş Allah muhafaza
Tarifin kasılma gibi.. doktoruna danisirsin cnm. Öyle olunca benim doktor bol su iç ve mutlaka ve mutlaka uzan, hiçbir şey yapma diyorHm öylemi ben dışarıdan hissediyorum deri çok gergin kasılmamı ozaman bu
İdrarda protein çıkmadı ama ödem başladı bende tansiyon normal ama bazen korkuyorum bende ondan. Haftaya kontrol var gidince soracanTansiyon yüksek oluyor, idrarda protein tespit ediliyor, genelde gebede varisler ve ödem çok fazla oluyor.
Tamam canım valla bende adaçayı seviyorum ama hamilelik başından beri içmedim .Söyledim canım nane limon, ıhlamur, ballı limonlu sıcak su söyledim hepsini bana mısın demedi dedim ilaç yazdı ama çok kullanma dedi bende kozalak şurubu içeceğim etki etmezse artık ilacı içerim. Her bitkiyi içmiyorum zaten korkumdan içmeden önce didik didik araştırıyorum
Gece baainy biraz yukarda yatsan çift yastık Fiilan. Belki geniz akintin vardır o öksürük yapıyordur.Gittim canım doktor ilaç verip vermemekte çok kararsız kaldı ama halimi görünce bi şurup yazdı. Burda sevimlican kozalak şurubunu önermişti doktora sordum bitkisel kozalak şurubu içeyim mi diye kadın rahatladı resmen kozalak şurubunu duyunca onu alırsan ilacı beklet geçmezse içersin dedialdım geldim içtim hemen şimdi daha iyiyim azaldı biraz öksürük. Gece yatınca artıyor zaten genzime doluyor yatmadan önce içicem tekrar sakinledim şimdi biraz teşekkür ederim sorduğun için
Dün gitmiştim hiç aklıma gelmedi,aslında adalat kullanıyorum kasılma için ama çok içmemeye çalışıyorum içince gözümde falan şişlik oluyorTarifin kasılma gibi.. doktoruna danisirsin cnm. Öyle olunca benim doktor bol su iç ve mutlaka ve mutlaka uzan, hiçbir şey yapma diyor
Doğurunca salaklancak zaman da kalmıcak daBen çok yoruldum az Bi şey valiz toparladım diye. Totom başım dağıldı. He Bi de çorba yaptım o kadar. Sabah beri salak salak dolanıyorum işte yapmıyorumhadi hayırlı olsun güzelce eline ulaşsın inşallah
İdrarda protein çıkmadı ama ödem başladı bende tansiyon normal ama bazen korkuyorum bende ondan. Haftaya kontrol var gidince soracan
Dün gitmiştim hiç aklıma gelmedi,aslında adalat kullanıyorum kasılma için ama çok içmemeye çalışıyorum içince gözümde falan şişlik oluyor
Anam doğsun da ona razı olacağım.Doğurunca salaklancak zaman da kalmıcak daneysem tadını çıkaralım sıkkınlığın
Canım tansiyonum yükseliyormus ben farketmedim doktorumda farketmedi tansiyon çok yükselince bebek beslenemiyordu gelişim geriliği başladı haftasından geri kaldı önceden farkedilseydi tansiyon hapı baslanirdi bikac hafta daha bekletilirdi ama en fazla 12 gün bekletildi ama ben çok rahatsizlaninca hamilelik sonlandırıldıPreeklampsi yi nasıl. Farkettiler canım nasıl belirti versi
Atesim cikti 38.3e. Tansiyonum 8-5 indi. Nabzim 125. Ama gitmicem. Agizlarina ettigimin dogum evini aradim. Sancin kanaman var mi diyo. Yoksa onlari ilgilendirmiyomus. Acile gitcekmisim. Acilde saatlerce beklemek istemiyorum. Gitmedim. Doktor paracetamol ic dedi. Atesim dustu. 4-5 saattir sivi alimim artti. Tuvalete ciktim. Tansiyonum duzeldi. Bebek tekmeliyor ama nabzim hala 125.Daha bir kez ciş yaptim sabahtan beri. Çünkü içtiğim suyu çıkarıyorum. Acile gitmek için eşimin eve gelmesini bekliyorum. Çok kötüyüm.
Aklımda olsun bu doktora bir sorayim baktır derse gider yaptırırimBen 2 3 haftada bir enfeksiyon ile beraber baktiriyorum. Arkadaşımın protein çıkmadı çıkmadı.30 lu haftalarda sonra cikti. Başta çıkmayınca çıkmayacağını garantisi yok. Tansiyonu da 1 hafta takip edebilirsin. Sabah uyanır uyanmaz elini yüzünü yıkamadan ilk tansiyon, aksam da yemekten 1 saat sonra. 1 hafta tam takip et, yüksek değilse sorun yok. Dalgalanma varsa tansiyonda doktorla paylaşırsın zaten
Kasilmanin olması normal cnm, geçmemesi anormal olur. Saatlerce sert olmaması lazım karnının
Basın sağolsun canim. Allah bu bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ee kaçıncı haftada sonlandırıldı? Erken doğum demediler mi?Canım tansiyonum yükseliyormus ben farketmedim doktorumda farketmedi tansiyon çok yükselince bebek beslenemiyordu gelişim geriliği başladı haftasından geri kaldı önceden farkedilseydi tansiyon hapı baslanirdi bikac hafta daha bekletilirdi ama en fazla 12 gün bekletildi ama ben çok rahatsizlaninca hamilelik sonlandırıldı
Bende geçen pazartesi gittim devamlı poposunu döndü yüzünü çevirmedi bende dedim ki diyet diyet çocuk küstü hiç mi azıcık çikolataAhahahha bundan doktorun haberin var mi
Ya geçen gün doktor kontrolüne gittiğimde, bebek yüzünü kapamış çok fazla poz vermedi. Doktoruma dedim ki keşke çikolata felan yeseydim kıpır kıpır oynardı. Sen bunu endokrin doktoruna da şöyle bakalım dedi
Korkup stres yapma, takip ett cnm sadece
Canım acile git bekletme neolur neolmaAtesim cikti 38.3e. Tansiyonum 8-5 indi. Nabzim 125. Ama gitmicem. Agizlarina ettigimin dogum evini aradim. Sancin kanaman var mi diyo. Yoksa onlari ilgilendirmiyomus. Acile gitcekmisim. Acilde saatlerce beklemek istemiyorum. Gitmedim. Doktor paracetamol ic dedi. Atesim dustu. 4-5 saattir sivi alimim artti. Tuvalete ciktim. Tansiyonum duzeldi. Bebek tekmeliyor ama nabzim hala 125.
Bebeğim yaşıyor canım hamileligi sonlandırmak demek bebek oldu demek değilBasın sağolsun canim. Allah bu bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ee kaçıncı haftada sonlandırıldı? Erken doğum demediler mi?
İş yerinde bir bayan da yıllar önce preeklampsi teşhisi ile doğum yaptım dedi . Benim başım ağrıyor ara ara ölçüyorum bende ama çok şık değil ama bu ara korkuyroum bende
Ay kız aklımı aldın .Bebeğim yaşıyor canım hamileligi sonlandırmak demek bebek oldu demek değil32.haftada 1600 kg doğdu 1300 kg'a düştü şuan 29 ay bitiyor kızım çok saglikliydi çok şükür Rabbime 10 gün kuvezde kaldı çıktı ama ben iylesemedim suande riskli gebelik yaşadığım için aspirin kullanıyorum tansiyonum düşük kesinlikle takip et özellikle sabah uyanır uyanmaz birde gece takip et gün içinde de bakmalısın benim hep gece yükseliyordu preeklampsi çok kötü o yüzden dikkat etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?