Gidiyorum sanirim. Tansiyonum 9 7 cikiyor yine. Doktor da git serum taksinlar dedi.Canım acile git bekletme neolur neolma
Git git cnaim kontrol ederler bayaga düşmüş tansiyonun gibi geldi (normalde nasıl nilmiyorum tansiyonunuz ama 12/8 normal seviye dersek)Gidiyorum sanirim. Tansiyonum 9 7 cikiyor yine. Doktor da git serum taksinlar dedi.
Evet anneannemde olmuş rahim damarlarında ve pubisde varisBelki genetik yatkinliktir qma danismakta fayda var. Ben her gittiğimde doktor alışkın, söyle bakalım delirella soruların neler diyor
Depend Emici Külot Kadın Orta 10lu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Depend Emici Külot Kadın Orta 10lu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aldım ben. 1 paket yeter bence. Sonra günlük pede geçersin normal doğumda.
Atesim cikti 38.3e. Tansiyonum 8-5 indi. Nabzim 125. Ama gitmicem. Agizlarina ettigimin dogum evini aradim. Sancin kanaman var mi diyo. Yoksa onlari ilgilendirmiyomus. Acile gitcekmisim. Acilde saatlerce beklemek istemiyorum. Gitmedim. Doktor paracetamol ic dedi. Atesim dustu. 4-5 saattir sivi alimim artti. Tuvalete ciktim. Tansiyonum duzeldi. Bebek tekmeliyor ama nabzim hala 125.
Gidiyorum sanirim. Tansiyonum 9 7 cikiyor yine. Doktor da git serum taksinlar dedi.
Banada ilk doktor hamileliği sonlandiracagiz diyince tansiyonun yüksekliğinden de kaynaklı anlayamadım ağlama krizine girdim beni susturamadilar sonrasında sakin ol bebeğine birşey olmaz dediklerinde biraz sakinlestim Canım kan sulandırıcı kullanıyorsan kolay kolay yükselmez tansiyon aspirin kullanıyorum onda bile düşük çıkıyor ama tuzu olabildiğince azalt bol su ve yürüyüş yapmalısın kızımda ödemim çoktu bu bebekte şuan için yok inşallah olmaz seninde düzelir inşallah canımAy kız aklımı aldın .
Sonlandırıldı diyince aklıma o geldi çok şükür. Oo kız bayqga büyümüş maşallah . Abla olacak yakında .
Bende kan sulandırıcı iğne oluyorum .düşük tansiyon değilde yuksek riskli diye biliyorum preeklemask için sanırım.
Aah korusun.
Açlıktan 100 sinir, hep mi açlık 100 çıkıyor? Gece geç mi atisyiriyorsun veya sabah çok çok erken mi şeker ölçümü yapıyorsun cnm? 140 tokluk sinir ama kahvaltıdan sonra ki tokluk mu bu? Ogle veya akşam.yemeginden sonraki tokluk mu? Kahvaltıda tatlı tüketiyorsan (bal, recel vs.) kahvaltı sonrası tokluk akşamdan fazla çıkıyor, gayet.normalDelirella canım sana birşey soracaktım sabah acligim 97 ilk saat tokluk sınırda 139 çıkıyor diğer saatlerin hepsi normal çıkıyor diyetimi hiç bozmadan ilerlememe rağmen neden böyle oluyordur diyetisyenim stres yapıyorsun diyor
Ay kız sonlandırnak diyince akla kötüsü geliyor bende olsam ağlardım krize girerdim.Banada ilk doktor hamileliği sonlandiracagiz diyince tansiyonun yüksekliğinden de kaynaklı anlayamadım ağlama krizine girdim beni susturamadilar sonrasında sakin ol bebeğine birşey olmaz dediklerinde biraz sakinlestim Canım kan sulandırıcı kullanıyorsan kolay kolay yükselmez tansiyon aspirin kullanıyorum onda bile düşük çıkıyor ama tuzu olabildiğince azalt bol su ve yürüyüş yapmalısın kızımda ödemim çoktu bu bebekte şuan için yok inşallah olmaz seninde düzelir inşallah canım
Çok geçmiş olsun.Atesim cikti 38.3e. Tansiyonum 8-5 indi. Nabzim 125. Ama gitmicem. Agizlarina ettigimin dogum evini aradim. Sancin kanaman var mi diyo. Yoksa onlari ilgilendirmiyomus. Acile gitcekmisim. Acilde saatlerce beklemek istemiyorum. Gitmedim. Doktor paracetamol ic dedi. Atesim dustu. 4-5 saattir sivi alimim artti. Tuvalete ciktim. Tansiyonum duzeldi. Bebek tekmeliyor ama nabzim hala 125.
Hastane odası süslemesi için neyapacaksiniz hanımlar
Ben sadece kapı süsü ve çikolata düşünüyorumHastane odası süslemesi için neyapacaksiniz hanımlar
Canım benim endokrin açlıkta sinir 95 dedi ilk saat 145 altı, ikinci saat 120 altı dedi o yüzden tedirgin oluyorum bir hafta önceki bütün ölçümler çok iyiydi 2 gündür sabah ki açlık 97 çıkıyor ve ilk saat tokluk 139 çıkıyor diğer ölçümlerin hepsi çok normal çok iyi akşam en gec 21: 00'de akşam yemeği yiyorum ondan sonra sadece şekersiz çay içiyorum benim diyette hiç bal,reçel,seker yok sıfır tatlı iki hafta dolmadan 2 kg zayıfladımAçlıktan 100 sinir, hep mi açlık 100 çıkıyor? Gece geç mi atisyiriyorsun veya sabah çok çok erken mi şeker ölçümü yapıyorsun cnm? 140 tokluk sinir ama kahvaltıdan sonra ki tokluk mu bu? Ogle veya akşam.yemeginden sonraki tokluk mu? Kahvaltıda tatlı tüketiyorsan (bal, recel vs.) kahvaltı sonrası tokluk akşamdan fazla çıkıyor, gayet.normal
stres yapma yediklerindendir
Bende sadece kapı süsü ve takı yastığı yaptırdım ve çikolata , kurabiye düşünüyorum oda doktor ve hemşireler icin bizim bulunduğumuz ilde hiç kimsemiz yok o yüzden gelecek kimsede yokBen sadece kapı süsü ve çikolata düşünüyorum
Merhaba hangi fitili kullanıyorsunuz?Bende 20 günde bir fitil kullanıyorum tedbir amaçlı olarak kizimda çok fazla idrar yolu enfeksiyonu oluyordum bu bebekte çok şükür herşey yolunda sağlıkla gelsinler minnoslar
Aminnnn inşallah canımAy kız sonlandırnak diyince akla kötüsü geliyor bende olsam ağlardım krize girerdim.
Allah kimseye yaşatmasın
Yürüyüş yapmaya gün içinde hareket etmeye çalışıyorum.
Merhaba gyno canesten kullandım hem enfeksiyon hem mantar için kullandım 1 aydır kullanmıyorumMerhaba hangi fitili kullanıyorsunuz?
Sabah akşam 1 yemek kaşığı dedi aktardaki kız yatmadan önce içtim bakalım rahat ederim inşallah. 2 güne rahatlatır dedi hadi inşallahTamam canım valla bende adaçayı seviyorum ama hamilelik başından beri içmedim .
Ihlamur 1 bardak arada içiyorum kovit geçirirken de içtim .
İnşallah iyi gelir de bir an önce iyilesirsin.
Aslında yatmadan içip gece terleaen belki rahatlatır mi seni acaba
Ay evet ya genzime dik otururken bile akıyor gece yastıkları belime dayayıp oturuyorum valla çok yorulursam 2 yastık üstüne yatıyorum ona rağmen akıyor hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım şimdiye kadar hamilelik de bağışıklığı düşürdü vücut farklı çalışıyor demek kiGece baainy biraz yukarda yatsan çift yastık Fiilan. Belki geniz akintin vardır o öksürük yapıyordur.
Çok fecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?