2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gidiyorum sanirim. Tansiyonum 9 7 cikiyor yine. Doktor da git serum taksinlar dedi.
Git git cnaim kontrol ederler bayaga düşmüş tansiyonun gibi geldi (normalde nasıl nilmiyorum tansiyonunuz ama 12/8 normal seviye dersek)
Allah'ım acil şifalar versin acaba neden böyle oldu ki?
Tuzlu mu yeesen ben düşünce tuzlu yerim genelde ama

Evet anneannemde olmuş rahim damarlarında ve pubisde varis bende artık şikayetle gitmekten bıktım

Gidiyorum sanirim. Tansiyonum 9 7 cikiyor yine. Doktor da git serum taksinlar dedi.

Serum hamile olmasan bile iyi geliyor, bedenin rahatlatıyor. Gecmis olsun tekrar, toparlayınca yazarsin

Banada ilk doktor hamileliği sonlandiracagiz diyince tansiyonun yüksekliğinden de kaynaklı anlayamadım ağlama krizine girdim beni susturamadilar sonrasında sakin ol bebeğine birşey olmaz dediklerinde biraz sakinlestim Canım kan sulandırıcı kullanıyorsan kolay kolay yükselmez tansiyon aspirin kullanıyorum onda bile düşük çıkıyor ama tuzu olabildiğince azalt bol su ve yürüyüş yapmalısın kızımda ödemim çoktu bu bebekte şuan için yok inşallah olmaz seninde düzelir inşallah canım

Delirella canım sana birşey soracaktım sabah acligim 97 ilk saat tokluk sınırda 139 çıkıyor diğer saatlerin hepsi normal çıkıyor diyetimi hiç bozmadan ilerlememe rağmen neden böyle oluyordur diyetisyenim stres yapıyorsun diyor

Açlıktan 100 sinir, hep mi açlık 100 çıkıyor? Gece geç mi atisyiriyorsun veya sabah çok çok erken mi şeker ölçümü yapıyorsun cnm? 140 tokluk sinir ama kahvaltıdan sonra ki tokluk mu bu? Ogle veya akşam.yemeginden sonraki tokluk mu? Kahvaltıda tatlı tüketiyorsan (bal, recel vs.) kahvaltı sonrası tokluk akşamdan fazla çıkıyor, gayet.normal
stres yapma yediklerindendir

Ay kız sonlandırnak diyince akla kötüsü geliyor bende olsam ağlardım krize girerdim.

Allah kimseye yaşatmasın
Yürüyüş yapmaya gün içinde hareket etmeye çalışıyorum.

Çok geçmiş olsun.

Hastane odası süslemesi için neyapacaksiniz hanımlar

Bebe çikolatası, kurabiye, masaüstü cubuga ilistirilmis renkli balonlar oluyor, isminin baş harfinden de harfli bir balon, hediyelik netelsirse bir de bebek hediyelik koyarım odaya gelene cikolata ile vermek icin, düşünüyorum da inşallah zamanında gelir

Canım benim endokrin açlıkta sinir 95 dedi ilk saat 145 altı, ikinci saat 120 altı dedi o yüzden tedirgin oluyorum bir hafta önceki bütün ölçümler çok iyiydi 2 gündür sabah ki açlık 97 çıkıyor ve ilk saat tokluk 139 çıkıyor diğer ölçümlerin hepsi çok normal çok iyi akşam en gec 21: 00'de akşam yemeği yiyorum ondan sonra sadece şekersiz çay içiyorum benim diyette hiç bal,reçel,seker yok sıfır tatlı iki hafta dolmadan 2 kg zayıfladım

Sabah akşam 1 yemek kaşığı dedi aktardaki kız yatmadan önce içtim bakalım rahat ederim inşallah. 2 güne rahatlatır dedi hadi inşallah teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için

Gece baainy biraz yukarda yatsan çift yastık Fiilan. Belki geniz akintin vardır o öksürük yapıyordur.
Çok fecmis olsun
Ay evet ya genzime dik otururken bile akıyor gece yastıkları belime dayayıp oturuyorum valla çok yorulursam 2 yastık üstüne yatıyorum ona rağmen akıyor hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım şimdiye kadar hamilelik de bağışıklığı düşürdü vücut farklı çalışıyor demek ki yine geldi gece Allah bütün ölsürenlerin yardımcısı olsun teşekkür ederim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…