Bir süre daha böyle takip et bakalım, glikoz stresten de etkilenen bir değer. Hem kilo da vermişsin. Doktor gerekli görürse insülin veriyor zaten..Sen diyete devam.et stres yapma. Haftalık mi yolluyorsun endokrine sonuclariCanım benim endokrin açlıkta sinir 95 dedi ilk saat 145 altı, ikinci saat 120 altı dedi o yüzden tedirgin oluyorum bir hafta önceki bütün ölçümler çok iyiydi 2 gündür sabah ki açlık 97 çıkıyor ve ilk saat tokluk 139 çıkıyor diğer ölçümlerin hepsi çok normal çok iyi akşam en gec 21: 00'de akşam yemeği yiyorum ondan sonra sadece şekersiz çay içiyorum benim diyette hiç bal,reçel,seker yok sıfır tatlı iki hafta dolmadan 2 kg zayıfladım
Haftalık diyetisyene WhatsApp'tan atıyorum endokrin bir hafta içerisinde 3 kez hafif sınırı geçerse problem olmaz dedi 2 kez gittim 1 ay sonra tekrar gideceğim ama ölçümler yüksek olursa gel dedi gerekirse düşük doz insülin başlarız dedi başka çok problemli gormedi suyu artirdim yürüyüşle destekliyorum diyetime çok dikkat ediyorum kaçamak hiç yapmiyorum tok karnına 63 kg cikiyorum zaten 59 la hamile kalmıştım pazartesi tekrar kadın doğum kontrolüm var suyuma tekrar bakacak o karar verir endokrine tekrar gidip gitmemeyeBir süre daha böyle takip et bakalım, glikoz stresten de etkilenen bir değer. Hem kilo da vermişsin. Doktor gerekli görürse insülin veriyor zaten..Sen diyete devam.et stres yapma. Haftalık mi yolluyorsun endokrine sonuclari
Ben sadece takı yastığı yaptıracağım sanırım 2. Olunca ilkinde odamı süsletip hevesimi aldımHastane odası süslemesi için neyapacaksiniz hanımlar
İkizler burcu sakin olur kızlar ben öyle biliyorum ama Aslan burcu felaketAyy bende aslan burcu olsun istiyorum galiba ikizler burcu olacak
Ben de aynı şekilde gelcek pek de kimse yok gurbetteyizBende sadece kapı süsü ve takı yastığı yaptırdım ve çikolata , kurabiye düşünüyorum oda doktor ve hemşireler icin bizim bulunduğumuz ilde hiç kimsemiz yok o yüzden gelecek kimsede yok
Görürsün canim bak ben dün buzlu kahve icmistim boğazım aciyodu hafif yatarken 1 tk yutup yattim cok sukur biseyim kalmadi ben gebelik baslarinda heo agir griptim ki ben alerjik astim hastasiyim dr ventolin kullan dedi normalde ventolin hemen gecirir benim öksurugu asla gecmedi kozlak şurubu gecirdi eşimden gizli iciyodum izin vermiyorduAldım canım. Sağlık ocağına gittim doktor çekine çekine uzattı reçeteyi sırf öksürükle baş başa bırakmamak in veriyorum dedi ordan çıkınca aktara gidip aldık sabah akşam 1 yemek kaşığı iç iyileştikten sonra da her gün 1 tatlı kaşığı iç şişeyi bitir bağışıklığın güçlü olsun falan dedi. Çok teşekkür ederim faydasını görürüm inşallah
Aa o zaman bende bakıyım. Sen aldığının linkini yeniden atarmısın canım?
Ben tek kat yaptircam çift kat kaba oluyor ayKızlar dün müslin bez kestirdim kumaşçıdan, tek katlı yapsam çok ince çift katlı yapsam da kalın olacak gibi geldi kararsız kaldım ince mi daha kullanışlı olur yoksa çift katlı mı sizce?
Ben sabahlari nohut kadar yaş zencefili limin ve bal ile sicak suda bekletip iciyodum gün içindede bol su gece yatarken de kozalak ben normalde aylarca öksürurum ve sadece yatiyodum zencefili gunde 1 kez nohut kadar kullanabilirsin dedi diyetisyenGittim canım doktor ilaç verip vermemekte çok kararsız kaldı ama halimi görünce bi şurup yazdı. Burda sevimlican kozalak şurubunu önermişti doktora sordum bitkisel kozalak şurubu içeyim mi diye kadın rahatladı resmen kozalak şurubunu duyunca onu alırsan ilacı beklet geçmezse içersin dedialdım geldim içtim hemen şimdi daha iyiyim azaldı biraz öksürük. Gece yatınca artıyor zaten genzime doluyor yatmadan önce içicem tekrar sakinledim şimdi biraz teşekkür ederim sorduğun için
Valla bi çikolata dusunuyorum ben daha cocuga isim koyamadik kapi süsü yaptirmak istiyorum arkadaşimin ablasi dün dogum yapti hala isim koymamişbu gidişle sonumuz boyle olacakHastane odası süslemesi için neyapacaksiniz hanımlar
Kendiniz yapacaksınız dimi? Ben birkaç yere fiyat sordum çok istediekrBebe çikolatası, kurabiye, masaüstü cubuga ilistirilmis renkli balonlar oluyor, isminin baş harfinden de harfli bir balon, hediyelik netelsirse bir de bebek hediyelik koyarım odaya gelene cikolata ile vermek icin, düşünüyorum da inşallah zamanında gelir
Amin insallahAminnnn inşallah canımRabbim kimseye yaşatmasın sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
Amin canım insalalh iyi olursun. Bizide haberdar et.Sabah akşam 1 yemek kaşığı dedi aktardaki kız yatmadan önce içtim bakalım rahat ederim inşallah. 2 güne rahatlatır dedi hadi inşallahteşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için
Himm benimde burada pek kimsem yok ama süslemek niyetim var . Mevlüt olayı için sonradan yapabilirsek bakacam bende.Ben sadece takı yastığı yaptıracağım sanırım 2. Olunca ilkinde odamı süsletip hevesimi aldımbirde yazın herkes tatilde oluyor hastaneye gelen pek olmamıştı bende. birde mevlütte dağıtmak için hediyelik ve çikolata yaptırırım o da doğumdan 3ay sonra falan olur
Bizimde çocuğun adı yok,Ben tek kat yaptircam çift kat kaba oluyor ay
Ben sabahlari nohut kadar yaş zencefili limin ve bal ile sicak suda bekletip iciyodum gün içindede bol su gece yatarken de kozalak ben normalde aylarca öksürurum ve sadece yatiyodum zencefili gunde 1 kez nohut kadar kullanabilirsin dedi diyetisyen
Valla bi çikolata dusunuyorum ben daha cocuga isim koyamadik kapi süsü yaptirmak istiyorum arkadaşimin ablasi dün dogum yapti hala isim koymamişbu gidişle sonumuz boyle olacak
Tamam tamam yemedim yaYapma kız linçlediler beni
Yooo. Benim şekerim normal olduğu için yapıyorum zaten her zaman her gün değil çok nadir canım aşırı tatlı isterse.
Açlık şekeri yüksek mi ki? Bilmiyorum ben fikrimi söyledim sadece. Kafama göre her şeyi her zaman da yemiyorum zaten. Mutlaka soruyorum birilerine. Mesela sade açık dondurmalar kapalı dondurmalardan daha iyiymiş.
Bana kalsa ben elli kere isim koymuştum eşim beni kanser ediyor o konudaBizimde çocuğun adı yok,
Normalim 11/7 hic sasmazdi. Ne zaman olcsem ayni oldugundan doktora bakin tahmin edeyim 11/7 cikacak derdim gulerdi. Dun birkqc kasik pirinc lapasi , beyaz peynir ve ceyrek elma yiyebildim. Ama su icebilmeye basladim. Bugun de insallah yemek yemeye baslicam. Az once olctum 10/6 olmus tansiyonum. Bir kahvaltiya bir seyim olmaz herhalde.Git git cnaim kontrol ederler bayaga düşmüş tansiyonun gibi geldi (normalde nasıl nilmiyorum tansiyonunuz ama 12/8 normal seviye dersek)
Allah'ım acil şifalar versin acaba neden böyle oldu ki?
Tuzlu mu yeesen ben düşünce tuzlu yerim genelde ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?