2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir süre daha böyle takip et bakalım, glikoz stresten de etkilenen bir değer. Hem kilo da vermişsin. Doktor gerekli görürse insülin veriyor zaten..Sen diyete devam.et stres yapma. Haftalık mi yolluyorsun endokrine sonuclari

Bir süre daha böyle takip et bakalım, glikoz stresten de etkilenen bir değer. Hem kilo da vermişsin. Doktor gerekli görürse insülin veriyor zaten..Sen diyete devam.et stres yapma. Haftalık mi yolluyorsun endokrine sonuclari
Haftalık diyetisyene WhatsApp'tan atıyorum endokrin bir hafta içerisinde 3 kez hafif sınırı geçerse problem olmaz dedi 2 kez gittim 1 ay sonra tekrar gideceğim ama ölçümler yüksek olursa gel dedi gerekirse düşük doz insülin başlarız dedi başka çok problemli gormedi suyu artirdim yürüyüşle destekliyorum diyetime çok dikkat ediyorum kaçamak hiç yapmiyorum tok karnına 63 kg cikiyorum zaten 59 la hamile kalmıştım pazartesi tekrar kadın doğum kontrolüm var suyuma tekrar bakacak o karar verir endokrine tekrar gidip gitmemeye

Hastane odası süslemesi için neyapacaksiniz hanımlar
Ben sadece takı yastığı yaptıracağım sanırım 2. Olunca ilkinde odamı süsletip hevesimi aldım birde yazın herkes tatilde oluyor hastaneye gelen pek olmamıştı bende. birde mevlütte dağıtmak için hediyelik ve çikolata yaptırırım o da doğumdan 3ay sonra falan olur

Ayy bende aslan burcu olsun istiyorum galiba ikizler burcu olacak
İkizler burcu sakin olur kızlar ben öyle biliyorum ama Aslan burcu felaket ilk oğlumda aslan burcu maşallahı var bu oğlumda aslan olacak. Zaten Aslan burcunu nerde görsem tanırım sevmediğim ot misali

Bende sadece kapı süsü ve takı yastığı yaptırdım ve çikolata , kurabiye düşünüyorum oda doktor ve hemşireler icin bizim bulunduğumuz ilde hiç kimsemiz yok o yüzden gelecek kimsede yok
Ben de aynı şekilde gelcek pek de kimse yok gurbetteyiz Çikolata, kapı süsü , takı yastığı dediğin gibi tmmdr

Görürsün canim bak ben dün buzlu kahve icmistim boğazım aciyodu hafif yatarken 1 tk yutup yattim cok sukur biseyim kalmadi ben gebelik baslarinda heo agir griptim ki ben alerjik astim hastasiyim dr ventolin kullan dedi normalde ventolin hemen gecirir benim öksurugu asla gecmedi kozlak şurubu gecirdi eşimden gizli iciyodum izin vermiyordu

Kızlar dün müslin bez kestirdim kumaşçıdan, tek katlı yapsam çok ince çift katlı yapsam da kalın olacak gibi geldi kararsız kaldım ince mi daha kullanışlı olur yoksa çift katlı mı sizce?
Ben tek kat yaptircam çift kat kaba oluyor ay
Ben sabahlari nohut kadar yaş zencefili limin ve bal ile sicak suda bekletip iciyodum gün içindede bol su gece yatarken de kozalak ben normalde aylarca öksürurum ve sadece yatiyodum zencefili gunde 1 kez nohut kadar kullanabilirsin dedi diyetisyen
Hastane odası süslemesi için neyapacaksiniz hanımlar
Valla bi çikolata dusunuyorum ben daha cocuga isim koyamadik kapi süsü yaptirmak istiyorum arkadaşimin ablasi dün dogum yapti hala isim koymamişbu gidişle sonumuz boyle olacak

Kizlar günaydin napiyosunuz M Mirune nasil oldun canim düzelmişsindir insallah ❤ @Pembekelebek_8787 senin kan sonucu ne oldu ben kaçirmiş olabilirim bazen okuyamiyorum ❤ hasta olan canlar iyisinizdir insallah ❤

Ya kizlar hamile kaldigim günden beri burnum tikali hadi o kadar grip olduk bilmem ne bu burun tikanikligi niye gecmiyor vallahi temizlemekten biktim boş kuru içi ya

Kendiniz yapacaksınız dimi? Ben birkaç yere fiyat sordum çok istediekr

Himm benimde burada pek kimsem yok ama süslemek niyetim var . Mevlüt olayı için sonradan yapabilirsek bakacam bende.

Bizimde çocuğun adı yok,

Tamam tamam yemedim ya

Normalim 11/7 hic sasmazdi. Ne zaman olcsem ayni oldugundan doktora bakin tahmin edeyim 11/7 cikacak derdim gulerdi. Dun birkqc kasik pirinc lapasi , beyaz peynir ve ceyrek elma yiyebildim. Ama su icebilmeye basladim. Bugun de insallah yemek yemeye baslicam. Az once olctum 10/6 olmus tansiyonum. Bir kahvaltiya bir seyim olmaz herhalde.
U Ufukta_bebek Lady Luck iyiyim sonunda su an. Tesekkur ederim. Dun cok susuz kaldi vucudum. Insallah bebis etkilenmemistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…