2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yediklerimi yazayım canım sabah.
Menemen, 1 tane haşlanmış yumurta, kaşar peyniri, 2 tane grissini, bol salatalık ve yeşillik. Çayı çok içemiyorum artık biraz çay ve şekersiz fıstık ezmesine çok az bal atmıştım onu yedim.

Aslında baktığında yeterli gibi ama ilk kez öçtüm bir kaç gün takip edip ona göre yorumlamak daha Doğu belki.

Yüksek çıkacak diye endişe ederken düşük çıkması da ayrı bir dert oldu içime.
Dışarıdaydım hemen bi çiğ kuruyemiş alıp attım ağzıma korkumdan.

Peki bu şartlarda şeker yüklemesi yaptırmak ne derece sağlıklı? Takip edip değerlerimi doktoruma götürüp ona göre devam etmek gerekecektir belki.

Çok geçmiş olsun niye yükselmiş nabız şimdi nasılsınız

Doktor bana Bir trend çıkarabilmek için 1 hafta .3 öğün hem açlık hem tokluk olcturdu. Haftalık bana at dedi. İlk hafta günde 6 kez olcturdu şimdi ise bur gün 3 öğün açlık diğer gün tokluk şeklinde.

Riskli gebelikten dolayi perinatologa gidiyorum ben,.insülin direnci olan gebelerde şeker yuklem3sini riskli buluyor, o yuzden.endokriniye gönderdi zateb beni. Endokriniye gidince şeker takibi verdiğinden zaten yükleme yaptırmaya da gerek kalmıyor.

Yediklerin az değil bence, normal

Selam kızlar günler iş ev derken dehşet yoğun geçti bir haftadır sizleri hiç okuyamadım hepinizi de çok merak ediyorum nasılsınz herşey yolunda mı artık 30 haftalık olduk iyce ağırlaştık benim kolumu kaldıracak halim olmuyor zorluyorum kendimi walla bişi yaparken ...kiloda bir anda almaya başladım 9 kilo olmuş aldığım kilo sasrdim 6 7 kilo arasındaydım halbuki yarın doktor kontrolü War umarm suyum iyce azalmamistr tansiyon da tüm hafta ölçtm 13 /8 i pek geçmedi idrarda protein baktrdm geçen hafta ama çıkmadı hayrlisi sona doğru geliyoruz

Oh maşallah valla ben bilindiği gibiyim ağrılarımla başbaşa takılıyorum. Bebekimin kıyafetlerini yıkadım bugün ütülemeye falan başladım. Salı günü 30 hafta olacağız biz de inşallah. 2 hafta sonra da kontrolum var tekrardan.

Tamam o zaman bende öyle yapayım. Ya bu doğum çantalarında falan hep öyle yazıyor ya onda. Bana da saçma geldi çünkü öyle yapmak. Boş yere kirlenecek
Ben listeyi olusturduktan sonra yeni digum yapan bir arkadaşimla uzerinden gectim ekledi cikardi

kizlar daha önce beyaz cekim icin set almistim bu markadan kumaşi çok kaliteli ve guzel simdi birde bu renkleri aldim artik tek eksigim gogus ucu kremi ve emzirme sütyeni onuda goguslerim cok minnoş oldugu icin ne alacağıma karar veremedim asla dependi de 2 paket aldim artik

Eklentiler

• Screenshot_20220528-131516_Trendyol.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20220528-131510_Trendyol.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 76
Gecmis olsun insallah gecer ya kozalak surubu mu kullaniyorsjn simdi

Ay boşver gelmesin ben baya karar verdim annem babam hacca gitcek şansıma döner bir sürü misafirler gelir. Kardeşim dedim gelsin oda çalışıyor 2 gün kalsın kızıma baksın biz hastanede iken o kadar yani . Yalnız kalmak daha iyi gelcek bana.

Bende çekim için beyaz arayışındayımmm bı bakayım onun dışında rahat da bir bebe mavi takım aldim yeter .

Selam kızlar galiba en önde biz gidiyoruz minik oğlumla 30+6 olduk bugün 30 lara gelince insan da daha bi heyecan oluyormus cidden bide aslında bi cok şeyim tam ama sanki her şey eksikmiş gibi bir his var bende bu ara da göbeğim aşırı küçük görene haftamı söylediğim de şok yaşıyor herkes doğuma nasıl gidicem cok merak ediyorum kendimi total de de 5.5-6 kilo aldım sanırım ortalama asıl bundan sonra kilo alınır diyorlar göreceğiz bu ara da Ağustos grubundayım ama nedense Temmuz 17 den sonra doğuracağımı düşünüyorum neden Temmuz 17 onu da bilmiyorum hislerim o yönde bakalım

Evet yükselen burç çok etkiliyor kesinlikle benimde büyük oğlumun adı Arslan burcuda aslan ikinciye de Pars ismini koyduk. Hayırlısı olsun

Ayy maşallah ne kadar güzel annen baban hacca gidiyormuş ben 2017 de umreye gitmiştim Rabbim hacca gitmeyi de nasip eder inşallah isteyen herkese ben bana bakması için gelsin demiyordum sırf aklım kızımda kalmasın diye gelsin diyordum Medical Park'ta suit oda tutacağım kızım ve eşim yanımda kalacak napalim kimsemiz yok olanların da faydası yok eşimde doğum sonrası bebeği görmeye gelmesini kabul etmedi annesine çok kırılmış

Ayy amin amin çok şükür gidiyorlar bu sene çıktı. sıkıntılar dertler çektiler Rabbim mükâfatını verdi.
İsteyen herkese nasip olsun.
Adam haklı tabi ihtiyacın olduğunda gelmeyecekse benim kaynana ooo uçarak gelir de ben istemiyor

Bende çekim için beyaz arayışındayımmm bı bakayım onun dışında rahat da bir bebe mavi takım aldim yeter .
Benim kızımdan kalan lohusa takımım vardı ekru, şimdi bir de lila aldım çekim için kimsemiz yok bari hatıra fotoğraflarimiz olsun komsumuz tahta kale esnafı kapı süsü, takı yastığı, terlik ve taci hediye olarak yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…