2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bol sıvı tüketmeye caliş canim dikkat et aman deyim gurbette iki kat zor olur destek olmayinca

Bak şey dene sade dondurma ye. Şöyle 3 4 tatlı kaşığı. 1 saat sonra ölçüm yap. Yükseltmiyorsa arada yersin. Ben artık öyle yapıyorum
Hahah ben de oyle yaptim ki. Dondurma yiyip olctum yaptim 1 saat sonra, sekerim cikmadi. Ben de arada kacamak yapiyorum. Tek eglencem o dondurma su hayatta

Canım çok geçmiş olsun. Yemek öncesi tansiyon ölçüp olmadı ona göre ye.
Suyu ihmal etme su çok önemliymiş. Sevmeyende bebiş için içmeyi zorla

İnşallah etkilenmemistir canım içini ferah tut bebisinle konuş bol bol

Hahah ben de oyle yaptim ki. Dondurma yiyip olctum yaptim 1 saat sonra, sekerim cikmadi. Ben de arada kacamak yapiyorum. Tek eglencem o dondurma su hayatta
Öyle valla. Ben 3 4 gündür ara verdim mesela bugün yiyebilirim belki ara yemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. İnsan çok zor dayanıyor gerçekten

Çok geçmiş olsun cnm toparlanmana çok sevindim, iyidir bebişin rahat ol cnm sen kendine iyi bak

Aaa geçmiş olsun. Etkilemiştir sen hiç merak etme. Biraz daha iyi misin peki?

Günaydınlarss
Bebekimin kıyafetlerini ütüleme istiyorum ama kv ben ütüleyeceğim diyor. Aramızda bir savaş var tabi bunu demesinin nedeni artık neredeyse hiç ayakta kalıp iş yapamamam. Ama çok heves ediyorum. şimdi kendisi uyurken bir kaç parça ütüleyeyim bari. Gerisini ona bırakırım ay sonra Bi güzel ayarlar hurçlara koyarım.

Kızlar bir şey soracağım. Şimdi doğumhaneye vereceğimiz harçta 8li takım 1 battaniye koyacağım ama hepsi kullanılmayacak. Sadece aşt üst takım zıbın ve battaniye koysam az mı olur? Boş yere kirlenmesin orda diye düşündüm

Ben zibin alt üst koyacagim bi de kundak şaoka eldiven niye o kadar cok sey kiycan ki boşuna gerek yok bence eltimde dogumhaneye kiyafet bile vermemiştik bebegi bezleyip kundaklamislardi yogun bakimda ben giydirmiştim ayyy minnacikti sipa

Tamam o zaman bende öyle yapayım. Ya bu doğum çantalarında falan hep öyle yazıyor ya onda. Bana da saçma geldi çünkü öyle yapmak. Boş yere kirlenecek

Kızlar haftaya şeker yüklemem var, sağlık ocağında verdiğim rutin kan testinde açlık değerim 69 çıkmıştı bir tık düşük.

Kendim cihaz alıp izleyeyim dedim kahvaltıdaki ilk lokmadan sonra böyle bir şey çıktı mmol olarak ölçtüğü İçin hiç anlamadım anlayan var mı? M Mirune

Eklentiler

• DC908156-4ED2-4398-A0F2-00885693EF6D.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 41
Senin zamanında paylaştığın şöyle bir tablo buldum. M Mirune

3.5 83 falan oluyor sanki? Normal mi

Eklentiler

• A954C5FD-2245-4A58-913D-6DDD6C85CD35.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 46

Doğuma kadar gidiyor olman lazım endokriniye kontrol altında olsaydı için cnm, doktoruna sorarsın tabi yine. Bana haftalık toplu gönder ölçümleri dedi endoktin doktoru, whatsaptan atacağım. Kaldı ki kilon çok coooook iyi masallah

Kendiniz yapacaksınız dimi? Ben birkaç yere fiyat sordum çok istediekr

Organizasyon paketi düşünmüyorum. Çikolataları hazır alacagim, kurabiyeleri ben.yaparim. Keza balonlar da satılıyor zaten. Hiç fiyat sormadım, ne için ne kadar ücret istediler senden

Bizimde çocuğun adı yok,
Yalniz değilsin

Bana kalsa ben elli kere isim koymuştum eşim beni kanser ediyor o konuda

Ortak isimde bulusamiyoruz, o yuzden isim yok bizde de.

Doktor ne dedi, diuretik ilaç verilebilir muymuş hamilelikte, idrar sorunu yasamistin dun ne yazık ki... Daha iyisin inşallah çok geçmiş olsun

3.5 şeker imkansız. 30 a düşse sekerin komaya giriyorsun çünkü. Ya cihaz hatalı olcuyor, bir daha dene, çubuklarını son kullanma tarihini de kontrol edersin bir. 3.5 şeker olamaz :)

Senin deger farklıymış bendeki cihaza baktım simdi mg olcuyor sendeki cihaz Mmol. Ayarları varsa mg DL ye cevir.

3.5 mol da 81 mg Dl yapiyorm şeker 81 yani

Canım ölçüm birimi mol, o nedenle onun çevirisini yapmak lazım mirune bi tablo paylaşmış ordan yararlandım bu durumda 3.5 mol 83-84 mg oluyor. Ama tokluk kan şekerinde bu değer bi tık düşük sanki.
İlk defa ölçtüm bilen arkadaşlarım yardımcı olacaktır inş

Senin deger farklıymış bendeki cihaza baktım simdi mg olcuyor sendeki cihaz Mmol. Ayarları varsa mg DL ye cevir.

3.5 mol da 81 mg Dl yapiyorm şeker 81 yani
Tokluk kan şekeri de düşük benim ben öyle anladım.
Başlangıçta insülin direncim vardı. Bu şeker konusu en takıldığım şey hamilelik döneminde. Yükleme konusunda da doktoruma bu değerlerimi göstereyim diye takip yapmak istedim.

Benimkine bakınca farkettim. 100-140 bandı.toklik şekeri referans aralığı. 1 saat sonra mı.olctun? Çok düşük değil merak etme. 65 70 e düşse sorun, hipoglisemi oluyorsun zaten o zaman,

Benim.de insülin direncim vardı gebelik öncesi, insülin direnci olan hastalarda hipoglisemi.cok görülür. Senin de tokluk şekerinin düşük çıkması ondandır. 65 70 e düştüğünü biliyorum tokluk sekerimin, çarpıntı yapıyor nefes alamıyorum.oyle olunca. 80 bandı düşük.de.olsa.sorunlu değil en azından:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…