İnternette online convertte 81 cikiyordu. Bunlar da mı farklı hesaplıyor.Cok düşük çıkmış açlık şekerin. 64 civari. Glucose (mg/dl) to glucose (mmol/L) conversion chart burdan mg degerlerine bakabilirsin
Altindaki degil, ustundeki deger. Ben de senin gibi hep altindakini okuyordum baslarda
Bilmiyorum ki nerden baktin. Teyit etmek adina bi daha baktimİnternette online convertte 81 cikiyordu. Bunlar da mı farklı hesaplıyor.
Serum icin gitmedim. Aksama dogru su icebilmeye basladigimdan. Ama hala galsizim. Birazdan dun ve bugun icin rapor almaya gidicem.Doktor ne dedi, diuretik ilaç verilebilir muymuş hamilelikte, idrar sorunu yasamistin dun ne yazık ki... Daha iyisin inşallah çok geçmiş olsun
3.5 şeker imkansız. 30 a düşse sekerin komaya giriyorsun çünkü. Ya cihaz hatalı olcuyor, bir daha dene, çubuklarını son kullanma tarihini de kontrol edersin bir. 3.5 şeker olamaz :)
65 ise hele ki insulin direncinolan birinin şu an hipoglisemi.yasiyor olmasi lazim. Ensede sıcak soğuk terleme, kalpte çarpıntı bazen midede bulanti, halsizlik, nefes alamama yaşaması lazım.Bilmiyorum ki nerden baktin. Teyit etmek adina bi daha baktim
3.5 mmol 65 civari oluyor.
Düşük şeker riskli, çok daha düşerse komaya giriyorsun Allah korusun ciddi konu. Düşüyorsa genelde aynı saatlerde olur öncesinde bir şeyler yemek gerekiyor.Serum icin gitmedim. Aksama dogru su icebilmeye basladigimdan. Ama hala galsizim. Birazdan dun ve bugun icin rapor almaya gidicem.
3.8 ciktigi oluyor benim birkac saat kahvalti yapmadigimda. Ama doktorlar o kadar dussun istemiyolar tabi. Hemen bir seyler ye diyolar.
Süsleme balonlar hediyelik koymak için standlar film 1500den başlıyor hediyelik filan eklersen fiyat artıyor.Doğuma kadar gidiyor olman lazım endokriniye kontrol altında olsaydı için cnm, doktoruna sorarsın tabi yine. Bana haftalık toplu gönder ölçümleri dedi endoktin doktoru, whatsaptan atacağım. Kaldı ki kilon çok coooook iyi masallah
Organizasyon paketi düşünmüyorum. Çikolataları hazır alacagim, kurabiyeleri ben.yaparim. Keza balonlar da satılıyor zaten. Hiç fiyat sormadım, ne için ne kadar ücret istediler senden
Yalniz değilsin
Ortak isimde bulusamiyoruz, o yuzden isim yok bizde de.
Doktor ne dedi, diuretik ilaç verilebilir muymuş hamilelikte, idrar sorunu yasamistin dun ne yazık ki... Daha iyisin inşallah çok geçmiş olsun
3.5 şeker imkansız. 30 a düşse sekerin komaya giriyorsun çünkü. Ya cihaz hatalı olcuyor, bir daha dene, çubuklarını son kullanma tarihini de kontrol edersin bir. 3.5 şeker olamaz :)
dioralyte kullandim bu arada ama hala halsizim. Simdi iki konu birbirine girdi ama dusununce ben hep soguk soguk terliyorum yazin halsiz oluyorum. Ben troidle alakali bir durum sandim belki bende de jnsulin direnci var. Burdakiler bilmiyor. Bi Sirp arkadasimda vardi kiz kanser olacakti doktorlara dereini anlatana kadar. Gercekten cahiller mi bazi seyleri onemsemiyolar mi anlamiyorum.Düşük şeker riskli, çok daha düşerse komaya giriyorsun Allah korusun ciddi konu. Düşüyorsa genelde aynı saatlerde olur öncesinde bir şeyler yemek gerekiyor.
Hem hamilelik hem.sicak hem.hormonlar. valla zor, tez vakitte toplarsın inşallah
Bende doğuma kadar hatta doğumdan sonra da devam edeceğim endokrine de diyetisyene de şeker ciddi anlamda çok kötü ileride şeker hastası olmak istemiyorum hayatı zorlaştırıyor benim ölçümlerde 1 haftada herşey normal olduğu için endokrin beni çok önemsemedi galibaDoğuma kadar gidiyor olman lazım endokriniye kontrol altında olsaydı için cnm, doktoruna sorarsın tabi yine. Bana haftalık toplu gönder ölçümleri dedi endoktin doktoru, whatsaptan atacağım. Kaldı ki kilon çok coooook iyi masallah
Organizasyon paketi düşünmüyorum. Çikolataları hazır alacagim, kurabiyeleri ben.yaparim. Keza balonlar da satılıyor zaten. Hiç fiyat sormadım, ne için ne kadar ücret istediler senden
Yalniz değilsin
Ortak isimde bulusamiyoruz, o yuzden isim yok bizde de.
Doktor ne dedi, diuretik ilaç verilebilir muymuş hamilelikte, idrar sorunu yasamistin dun ne yazık ki... Daha iyisin inşallah çok geçmiş olsun
Eğer burada yakınlarım olsaydı ben kendim hastane odasını suslerdim çok da güzel yapardım kızımın doğum gününde biz hazırladık her şeyi komşularımız organizasyonu ne kadara tuttunuz diyordu kendi çocuklarında beni çağırıyorlardi gel sen yap diyeBen de aynı şekilde gelcek pek de kimse yok gurbetteyizÇikolata, kapı süsü , takı yastığı dediğin gibi tmmdr
Baby Chocolate burda cikolatalar fln cok ygun ya. Diger hediyelikler de oyle. Ben almayi dusunuyorum hemsirelere.Süsleme balonlar hediyelik koymak için standlar film 1500den başlıyor hediyelik filan eklersen fiyat artıyor.
Bende senin gibi mi yapsam diyorum. Stand alıp balonlar koyarım kek vs yapılır susde konulur . Uygun fiyatlı bulsam uğraşmayın diyecemde 1500cok para
Ayy ikizler burcu arkadaşlarım var bir dakikası bir dakikasını tutmuyor ağlarken bir anda kahkaha krizine giriyor acaba yukselenlerimi farklı bilmiyorum ki sohbet ederken bir anda suratını asip küsüyor aslında iyi anlaşıyorum ben kova burcuyum ama aslan çok çalışkan oluyorİkizler burcu sakin olur kızlar ben öyle biliyorum ama Aslan burcu felaketilk oğlumda aslan burcu maşallahı var bu oğlumda aslan olacak. Zaten Aslan burcunu nerde görsem tanırım sevmediğim ot misali
Benimkine bakınca farkettim. 100-140 bandı.toklik şekeri referans aralığı. 1 saat sonra mı.olctun? Çok düşük değil merak etme. 65 70 e düşse sorun, hipoglisemi oluyorsun zaten o zaman,
İlk lokmayı ağzıma attıktan sonraki 1. Saatte ölçtüm canım. İnsülin direncinden dolayı düşük çıktı belki de çünkü açlık da 69 çıkmıştı geçen gün sağlık ocağında ölçtürdüğümde.Benim.de insülin direncim vardı gebelik öncesi, insülin direnci olan hastalarda hipoglisemi.cok görülür. Senin de tokluk şekerinin düşük çıkması ondandır. 65 70 e düştüğünü biliyorum tokluk sekerimin, çarpıntı yapıyor nefes alamıyorum.oyle olunca. 80 bandı düşük.de.olsa.sorunlu değil en azından:)
Süsleme balonlar hediyelik koymak için standlar film 1500den başlıyor hediyelik filan eklersen fiyat artıyor.
Bende senin gibi mi yapsam diyorum. Stand alıp balonlar koyarım kek vs yapılır susde konulur . Uygun fiyatlı bulsam uğraşmayın diyecemde 1500cok para
dioralyte kullandim bu arada ama hala halsizim. Simdi iki konu birbirine girdi ama dusununce ben hep soguk soguk terliyorum yazin halsiz oluyorum. Ben troidle alakali bir durum sandim belki bende de jnsulin direnci var. Burdakiler bilmiyor. Bi Sirp arkadasimda vardi kiz kanser olacakti doktorlara dereini anlatana kadar. Gercekten cahiller mi bazi seyleri onemsemiyolar mi anlamiyorum.
Bende doğuma kadar hatta doğumdan sonra da devam edeceğim endokrine de diyetisyene de şeker ciddi anlamda çok kötü ileride şeker hastası olmak istemiyorum hayatı zorlaştırıyor benim ölçümlerde 1 haftada herşey normal olduğu için endokrin beni çok önemsemedi galibaben kafaya takıyorum 95 değilde 97 çıksa üzülüyorum
Benim oğlumun burcu oğlak, yükseleni ikizler. Hem inatçı hem dengesiz.Ayy ikizler burcu arkadaşlarım var bir dakikası bir dakikasını tutmuyor ağlarken bir anda kahkaha krizine giriyor acaba yukselenlerimi farklı bilmiyorum ki sohbet ederken bir anda suratını asip küsüyor aslında iyi anlaşıyorum ben kova burcuyum ama aslan çok çalışkan oluyorismi aslan olarak bari burcuda aslan olsa
Benim de insülin direncim var tokluk şekerim 1 saat sonra 60 larda çıkmıyor canim. İnsülin direnci değildir temel sebep. Kahvaltıyı az yapmış olabilir misin?İlk lokmayı ağzıma attıktan sonraki 1. Saatte ölçtüm canım. İnsülin direncinden dolayı düşük çıktı belki de çünkü açlık da 69 çıkmıştı geçen gün sağlık ocağında ölçtürdüğümde.
Valla iyice tıp başlangıç seviyesi olduk araştıra araştıra:))
Sık sık yemeyi mi önerirsin. Ben tatlı hiç yemiyorum neredeyse kahvaltıda bal bile yiyemez oldum.
Anlatmak istediğim bu arkadaş olarak çok iyiler ama ruh halleri biraz dengesiz eş olarak zorlar birden küsüp evi terkedebiliyorlarBenim oğlumun burcu oğlak, yükseleni ikizler. Hem inatçı hem dengesiz.
Cok düşük çıkmış açlık şekerin. 64 civari. Glucose (mg/dl) to glucose (mmol/L) conversion chart burdan mg degerlerine bakabilirsin
Ya evet altındakini okurmuşum, bakar körümAltindaki degil, ustundeki deger. Ben de senin gibi hep altindakini okuyordum baslarda
Canım hiç öyle şeyler olmuyor kan değerlerim demirim vs de çok iyi çıktı acaba ondan mı ki? Hani onlar tolere mi ediyor acaba diyorum? Aklıma takıldı şimdi bu beslenme ne önemli şey. Şaşırdım ne yiyeceğimi artık.çok mu aç bırakıyorum kendimi acaba. Ekmek yerine grissini falan yiyorum yeterli besin alamıyor muyum diyeceğim ama hemoglobin Demir onlar da iyi çıktı
Ya evet altındakini okurmuşum, bakar körüm
Nasıl bekleneceğimi şaşırdım ben artık ne yapmam gerek.
Canım hiç öyle şeyler olmuyor kan değerlerim demirim vs de çok iyi çıktı acaba ondan mı ki? Hani onlar tolere mi ediyor acaba diyorum? Aklıma takıldı şimdi bu beslenme ne önemli şey. Şaşırdım ne yiyeceğimi artık.çok mu aç bırakıyorum kendimi acaba. Ekmek yerine grissini falan yiyorum yeterli besin alamıyor muyum diyeceğim ama hemoglobin Demir onlar da iyi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?