Ohh oh şahane. Çok heyecanlıyım Rabbimmm boş bırakmasin kimsenin kucağını. 7 sene sonra nasıl da güzel geldi nasıl da bereketli geldi bilseniz herkesin olduğu gibi bizim de bazı sıkıntılarımız vardı bebek düşüncemiz de yoktu ama Allah içime verdi birden istedim olsun dedim ve geleceği varmış işte anında hamile kaldımBenim kızımdan kalan lohusa takımım vardı ekru, şimdi bir de lila aldım çekim için kimsemiz yok bari hatıra fotoğraflarimiz olsunkomsumuz tahta kale esnafı kapı süsü, takı yastığı, terlik ve taci hediye olarak yapıyor
Beybiler son hallerini beklerizİyi olmuş.bakalım yarın ayarlayacağım bende. Anca bitirdim ütüleri.
Ayy aminnnn aminnn eşimle çocuklarımla gitmeyi coookkk istiyorum Rabbim nasip eder inşallahAyy amin amin çok şükür gidiyorlar bu sene çıktı. sıkıntılar dertler çektiler Rabbim mükâfatını verdi.
İsteyen herkese nasip olsun.
Adam haklı tabi ihtiyacın olduğunda gelmeyecekse benim kaynana ooo uçarak gelir de ben istemiyor
Ayy maşallah SüphanAllahOhh oh şahane. Çok heyecanlıyım Rabbimmm boş bırakmasin kimsenin kucağını. 7 sene sonra nasıl da güzel geldi nasıl da bereketli geldi bilseniz herkesin olduğu gibi bizim de bazı sıkıntılarımız vardı bebek düşüncemiz de yoktu ama Allah içime verdi birden istedim olsun dedim ve geleceği varmış işte anında hamile kaldımrızkı ile geldi Kerem kuşummmmm yollarımız bir bir açılıyor.
Aynen öyle yaparız. Kapatmaya daha çok var. Manavgata gidince kapatırım valizi. En son ne koydum tek tek liste olarak yazarımBeybiler son hallerini beklerizListe konusunda ben de karışığım en son burda beraber çekeriz valizin fermuarlarını
hala halsizim. bilmiyorum neden yükseldiğini. doktor bulabilmek yolda para bulmaktan zor. bugün 2 saat bekledim bir doktoru. beni görmeden gitti. son kişiydim. sinirlerim bozuk. bence nabzım da bu ülkede yaşadığımdan yüksek zaten.Çok geçmiş olsun niye yükselmiş nabız şimdi nasılsınız
Kansızlık varmı kansızlıktada yükseliyormuş nabız dahiliyeci öyle demişti banahala halsizim. bilmiyorum neden yükseldiğini. doktor bulabilmek yolda para bulmaktan zor. bugün 2 saat bekledim bir doktoru. beni görmeden gitti. son kişiydim. sinirlerim bozuk. bence nabzım da bu ülkede yaşadığımdan yüksek zaten.
bu arada teşekkür ederim. sağ olun. eksik olmayın. ben buradaki sisteme çok sinirliyim de onun için öyle yazdım. bilmem 3 aylıkken baktıklarında çok az düşüktü, genelde kansızlık sorunum yok. susuzluk besinsizlik nabzın yükselmesine sebep oluyor yazıyor internette. bugün bir şeyler yemeye başladım, düzelir inşallah.Kansızlık varmı kansızlıktada yükseliyormuş nabız dahiliyeci öyle demişti bana
Torun geliyor yani nasıl destek olmazlar anlamış değilimAyy aminnnn aminnn eşimle çocuklarımla gitmeyi coookkk istiyorum Rabbim nasip eder inşallahben kızımın doğumunda lohusaligin verdiği stresten annemle çok sıkıntı yaşamıştım kv uçarak gelir her şeyde de yardımcı olur demiştim daha önceki yorumlarında ama maalesef bizi kandırdı oğluyla bize yardıma gelmesin diye kavga etmiş ogluda iğne kadar problemleri olsa İstanbul'dan oraya müdahale eder maddi manevi ogluda şimdi konuşmuyor ölsen de bir daha beni arama demiş eşim normalde herkese karşı çok merhametli çok yardımseverdir ailesine ve bize daha fazladır onu bile sinirlendirgine göre baya kavga etmişler biz zaten kızımda çok zorluk sıkıntı çektik şimdi de bizi yalnız bırakıyorlar bir daha evime gelmeyin demiş
haha herkesin derdi başka. bizimkiler de bizi banka olarak görüyor. her ay para istiyorlar vermek zorundaymışız gibi bir tutumla. emrivaki. normalde biz zaten iki tarafa da para gönderiyoruz sık sık. ama ben bizimkilerin bir kez gönder diye talep ettiğini duymadım, içimden geldiği için istediğim için gönderirim. bunlar mecbur bırakıyor, sanki maaşı bekliyorlar aramak için. dün eşim dedi bizim 2. çocuğumuz olacak, kimse onu sormuyor, ihtiyaçlarını merak etmiyor, tek sorduğunuz şey para. Annesi de dedi aa (abisinin oğlu var 1 yaşında), o size verecek ya kıyafetlerini diyor.Torun geliyor yani nasıl destek olmazlar anlamış değilim
ne kadar benciller ya .haha herkesin derdi başka. bizimkiler de bizi banka olarak görüyor. her ay para istiyorlar vermek zorundaymışız gibi bir tutumla. emrivaki. normalde biz zaten iki tarafa da para gönderiyoruz sık sık. ama ben bizimkilerin bir kez gönder diye talep ettiğini duymadım, içimden geldiği için istediğim için gönderirim. bunlar mecbur bırakıyor, sanki maaşı bekliyorlar aramak için. dün eşim dedi bizim 2. çocuğumuz olacak, kimse onu sormuyor, ihtiyaçlarını merak etmiyor, tek sorduğunuz şey para. Annesi de dedi aa (abisinin oğlu var 1 yaşında), o size verecek ya kıyafetlerini diyor.onu da düşünmüş bizim adımıza sağ olsun. ah keşke kıyafetle iş bitiyor olsa. ki konu şu anki masraflar değil. Her ay onlara bütçe ayırmak zorunda olmadığımızı anlamalarını istiyorum ama nerde.
haha herkesin derdi başka. bizimkiler de bizi banka olarak görüyor. her ay para istiyorlar vermek zorundaymışız gibi bir tutumla. emrivaki. normalde biz zaten iki tarafa da para gönderiyoruz sık sık. ama ben bizimkilerin bir kez gönder diye talep ettiğini duymadım, içimden geldiği için istediğim için gönderirim. bunlar mecbur bırakıyor, sanki maaşı bekliyorlar aramak için. dün eşim dedi bizim 2. çocuğumuz olacak, kimse onu sormuyor, ihtiyaçlarını merak etmiyor, tek sorduğunuz şey para. Annesi de dedi aa (abisinin oğlu var 1 yaşında), o size verecek ya kıyafetlerini diyor.onu da düşünmüş bizim adımıza sağ olsun. ah keşke kıyafetle iş bitiyor olsa. ki konu şu anki masraflar değil. Her ay onlara bütçe ayırmak zorunda olmadığımızı anlamalarını istiyorum ama nerde.
Ben çikolata için sargılı alıp kendim etiketyapip yapıştırmaya planliyorumBaby Chocolate burda cikolatalar fln cok ygun ya. Diger hediyelikler de oyle. Ben almayi dusunuyorum hemsirelere.
Şuan araştırıyorum 500tl ye yapan bulursam dedigingibi iugrasmam ama diğer türlü Alicam ben yaparım dediği ngibi a para drgil1500 hem cok hem gereksiz bence. Stand al, cikolatalar hazır al, balon felan bulunan seyler. Kurabiyesi de siz yaparsınız, evde gümüş tepsi vardır koy uzerine tamamdir yani. 500 falan olsa uğraşmazdim ben de ama 1500 saçma bir rakam. Onun yerine daha önemli ihtiyaçlarından paraya kiyiyorum Pişik kremi vs gibi...
Terleme halsizlik hipoglisemi (düşük seker) belirtisi. İnsülin direncin olmasa.bile reaktif hipoglisemi olabilirsin. Ama insülin direnci varsa zaten peşinde hipoglisemiyi getiriyor ne yazık ki.
Doktora gitmek insanı normal.degerlerine ulaşana kadar takipte kalmasına, verilen diyet vs ye uymasini kolaylaştırıyor:) Diyabet çok kötü.bir.hastalik, sonrasinda kalp damar hastalıkları, göze.kadar bir çok ormanda zarar veriyor. Gençken ilerleme varsa dur dememiz lazım
Aman sen de siniri asmadiktan. Sonra 5 mis 7 imiş takilma
Bu konuya çok üzülüyorum. Çocukları bu şekilde görüyor olmaları üzücü biz dünyaya getirirken bize baksın temizlik yapsın hizmet etsin vs diye getirmiyoruz herkesin bir karakteri var hayatı var çocuklara saygı duyarak büyütmek lazım ama eski nesil özellikle anlamıyor bunu ...haha herkesin derdi başka. bizimkiler de bizi banka olarak görüyor. her ay para istiyorlar vermek zorundaymışız gibi bir tutumla. emrivaki. normalde biz zaten iki tarafa da para gönderiyoruz sık sık. ama ben bizimkilerin bir kez gönder diye talep ettiğini duymadım, içimden geldiği için istediğim için gönderirim. bunlar mecbur bırakıyor, sanki maaşı bekliyorlar aramak için. dün eşim dedi bizim 2. çocuğumuz olacak, kimse onu sormuyor, ihtiyaçlarını merak etmiyor, tek sorduğunuz şey para. Annesi de dedi aa (abisinin oğlu var 1 yaşında), o size verecek ya kıyafetlerini diyor.onu da düşünmüş bizim adımıza sağ olsun. ah keşke kıyafetle iş bitiyor olsa. ki konu şu anki masraflar değil. Her ay onlara bütçe ayırmak zorunda olmadığımızı anlamalarını istiyorum ama nerde.
Cok pahali ya. Burada da ayni. Biz de zorlaniyoruz. Kira ve bebek alisveris 1 maas bitti gitti. Daha da eksikler var, artik onlar da onumuzdeki maas. Savas sonrasi her seye %10-20 zam geldi. Ya annesi cok paragoz. Tum muhabbetlerinin sonu nasil oluyorsa parayla bitjyor. Haha komik kadin tam bir manipulator, hemen gozlerini sulandiriyor, drama queen. Iki oglu da durumun farkinda ama napsinlar analari. Sirpca bilmiyorum ama ben de cozdum durumu. Abisinin esi ben senin fark etmedigini dusunuyordum dedi bir sohbette. Dedim yapma. Sirpca bilmiyor olabilirim ama salak degilimne kadar benciller ya .allah yardımcın olsun. dün e bebeğe girdim ıvır zıvır alısverısı kalmıstı bir tek işte detarjanları sampuanı yagı biberonu derken 1070 tl para bayıldık cıktık , kasada gözlerim az kalsın yuvalarından cıkıyordu ,
hersey mi ateş pahası olur.
Zaten mecbur oyle olacak. Tam onu diyordum savastan sonra her seyin fiyati uctu. Bu 2 ay sadece bebege odaklanmaliyiz. Istesek de gonderemeyiz. O zaman diyor ki tamam sende yoksa abinden alayim sonra sen ona verirsin. Kadin bizi biz bilmeden borclandiriyor. Bak en son sozde esimin uzerine olan bir evi satacaklardi, parasini burda ev alalim diye gondereceklerdi. Inanamayacagim kadar buyuk bir jest. Evi tadilattan gecirip yenilediler ki fiyati artsin. Biz odedik her seyini. Sonra ev hazir olunca birden konu degisti, kiraya vermeye karar verdiler. Kirayi da onlar aliyor dogal olarak. Ben zaten basindan boyle olacagini anlamistim. Sasirmadim. Esimle ne evlenirken ne sonrasinda bir sey talep etmedik, nikahimizi partimizi kendimiz yaptik, onlara ucak biletlerini aldik, misafir gibi geldiler agirlandilar, evimizi yuvamizi kendimiz calisip kurduk tamam bir sey beklemedik kimseden zaten ama bazen cevremde duyunca ozeniyorum. Yalan yok. Anlatiyolar yok iste cocuguna ev araba alanlar, torununa oda yapanlar fln. Biz niye bu sanslilardan olamadik diyorum esimeBebek bezi faturalarını yollayın para yerine, tövbe tövbe... Sanki tek olay kiyafet. Onlar da biliyo4 ama işte bilmemezlikten gelip bir de akıl veriyorlar. Birkacnay masrafimiz çok deyip gondermeseniz en kötü ne olur? Belki söylenip bırakırlar birkaç ay sizi
Ayyy ne kadar tanıdık bir sahne böyle. İlk evlendiğimizde 2 yıl bizde yaşadık aynı şeyi. Her ayın 15 inde telefonumuz çalardıCok pahali ya. Burada da ayni. Biz de zorlaniyoruz. Kira ve bebek alisveris 1 maas bitti gitti. Daha da eksikler var, artik onlar da onumuzdeki maas. Savas sonrasi her seye %10-20 zam geldi. Ya annesi cok paragoz. Tum muhabbetlerinin sonu nasil oluyorsa parayla bitjyor. Haha komik kadin tam bir manipulator, hemen gozlerini sulandiriyor, drama queen. Iki oglu da durumun farkinda ama napsinlar analari. Sirpca bilmiyorum ama ben de cozdum durumu. Abisinin esi ben senin fark etmedigini dusunuyordum dedi bir sohbette. Dedim yapma. Sirpca bilmiyor olabilirim ama salak degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?