Benim oglumunda cok kaniyor burnu sicakta cok durdugunda, agladiginda falan.. doktor normal dedi kilcardamar patlamasi oluyormus ara ara yine oluyorKızımın burnu kanadı yatak döşek kan durdurdum neyse başka yere yatak yaptım. Şimdi şöyle bugün parkta hem kafasını çarpmış taç tokası acıtmış hem de düştü kolunu çarptı. Parkta kısa süre kaldı eve geldigimiz için de baya ağladı oyuna doyamadı ilk defa uzun zaman sonra böyle ağladı kendini harap ederek. Geçtiğimiz yaz da geceleri bir kaç kez böyle burnu kanıyor sabaha doğru her yer kan oluyordu halı yatak ben baya zorlanmıştım. Bir de aşı olmaya gitmiştik geçen 1. Sınıf aşısı çok korktu panikledi 2 kola olmuştu aşıdan hemen sonra bir burnu kanadı gene zor durdurduk. Yani korku mu tetikliyor anlayamadımdoktora gitmemiz gerekiyor sanırım fikri olan varmı ??
Benim abimin de çocukken çok kanardı durduk yere büyüyünce geçiyor genelde. Benim de hamileliğimde bir kaç kez oldu hatta birinde üniversitedeyim bir de sınav basıyorum yazıcı çalışmadı uğraşıyorum o arada burnum aktı sandım peçeteyle burnunu temizledim hiç bakmadan cebime koydum peçeteyi, sınıfa bir geldim cebim bile kan olmuş farkında değilimKızımın burnu kanadı yatak döşek kan durdurdum neyse başka yere yatak yaptım. Şimdi şöyle bugün parkta hem kafasını çarpmış taç tokası acıtmış hem de düştü kolunu çarptı. Parkta kısa süre kaldı eve geldigimiz için de baya ağladı oyuna doyamadı ilk defa uzun zaman sonra böyle ağladı kendini harap ederek. Geçtiğimiz yaz da geceleri bir kaç kez böyle burnu kanıyor sabaha doğru her yer kan oluyordu halı yatak ben baya zorlanmıştım. Bir de aşı olmaya gitmiştik geçen 1. Sınıf aşısı çok korktu panikledi 2 kola olmuştu aşıdan hemen sonra bir burnu kanadı gene zor durdurduk. Yani korku mu tetikliyor anlayamadımdoktora gitmemiz gerekiyor sanırım fikri olan varmı ??
PlastikHanımlar biberon için cam mi plastik olandan mi aldiniz
Plastik aldım camlar gereksiz pahalı bir de kırılma ihtimali çok yüksekHanımlar biberon için cam mi plastik olandan mi aldiniz
Plastik aldım canım zaten bebeklere göre yapıyorlar.Hanımlar biberon için cam mi plastik olandan mi aldiniz
Canım çok çok geçmiş olsun daha önce düşüp burnundaki kılcal damarları hasar almış olma ihtimali var agladiginda üzüldüğünde basınç artığı için kanama oluyordur benim yeğenim öyleydi 6 yaşında KBB'ye götürdük yaktılar geçti çok şükür kesinlikle bir doktora gitmelisinizKızımın burnu kanadı yatak döşek kan durdurdum neyse başka yere yatak yaptım. Şimdi şöyle bugün parkta hem kafasını çarpmış taç tokası acıtmış hem de düştü kolunu çarptı. Parkta kısa süre kaldı eve geldigimiz için de baya ağladı oyuna doyamadı ilk defa uzun zaman sonra böyle ağladı kendini harap ederek. Geçtiğimiz yaz da geceleri bir kaç kez böyle burnu kanıyor sabaha doğru her yer kan oluyordu halı yatak ben baya zorlanmıştım. Bir de aşı olmaya gitmiştik geçen 1. Sınıf aşısı çok korktu panikledi 2 kola olmuştu aşıdan hemen sonra bir burnu kanadı gene zor durdurduk. Yani korku mu tetikliyor anlayamadımdoktora gitmemiz gerekiyor sanırım fikri olan varmı ??
Ben aldım minik bir tane. Sterilize edip götürücem. Burada hastanenin verdiği Hastane çantası ihtiyaçlarında yazıyor. Mikrodalga sterilize çantası, biberon deterjanı ve biberon fırçası da götürücem. Olur da mama içmesi gerekirse diye. Kızımda götürmedim, ilk gece memeyi tutturamadım hemşireyi çağırdım, açlık şekerine baktı bebeğin sınıra gelmiş vaktimiz yok dedi, apar topar mama getirdi. hastanede hastane biberonlarından verdiler sterilize edilmiş cam biberonlardan. Bu sefer kendi biberonumuzu götürücem. Gerçi sonradan biraz bilinçlenince reddetti biberonu. o yüzden şimdilik bir tane alıcam, lazım olursa dediğin gibi alınır ileride daha çok.Kızlar biberonu şimdiden almaya gerek varmıda, ben emmezse ona göre alırım diye düşünüyodum ama
Bende öyle yapıyım o zaman cnm ne olur ne olmazBen aldım minik bir tane. Sterilize edip götürücem. Burada hastanenin verdiği Hastane çantası ihtiyaçlarında yazıyor. Mikrodalga sterilize çantası, biberon deterjanı ve biberon fırçası da götürücem. Olur da mama içmesi gerekirse diye. Kızımda götürmedim, ilk gece memeyi tutturamadım hemşireyi çağırdım, açlık şekerine baktı bebeğin sınıra gelmiş vaktimiz yok dedi, apar topar mama getirdi. hastanede hastane biberonlarından verdiler sterilize edilmiş cam biberonlardan. Bu sefer kendi biberonumuzu götürücem. Gerçi sonradan biraz bilinçlenince reddetti biberonu. o yüzden şimdilik bir tane alıcam, lazım olursa dediğin gibi alınır ileride daha çok.
Çok geçmiş olsun, küçük yaştan beri Burnu kanayan gebeliğin ilk dönemlerinde de olur olmaz yerde burnundan kan gelip durmayan bir insan olarak;
Damarlarım inceymiş ve yakılması gerekiyormuş. Bazı zamanlar hiç temas olmasa da durduk yere burnum kanardı özellikle küçük yaşlarda. Üniversite sonrası kanamalarım durdu denecek kadar azalmıştı ama gebelikte tekrar nüksetti.
Parkta güneş de geçmiş olabilir.
Muhtemelen kılcal damarları ince, şuan yaşı da çok küçük ama belli bir yaşa geldiğinde yaktırabilir, ben yaktırmadım o şekilde devam ediyorum.
Çok çok geçmiş olsun tekrar
Cok gecmis olsun. Ben de kilcal damarlardan diye dusundum. Ama yine de doktora gitsen icin rahatlar canim
Benim abimin de çocukken çok kanardı durduk yere büyüyünce geçiyor genelde. Benim de hamileliğimde bir kaç kez oldu hatta birinde üniversitedeyim bir de sınav basıyorum yazıcı çalışmadı uğraşıyorum o arada burnum aktı sandım peçeteyle burnunu temizledim hiç bakmadan cebime koydum peçeteyi, sınıfa bir geldim cebim bile kan olmuş farkında değilimO gün bir paket peçete bitirdim öyle kanamayla. Şakır şakır akmadı ama durmadı da.
Bu arada hazır konusu geçmişken hani burnumuz kanayınca kafamızı arkaya doğru gönderirlerdi ya küçükken o çok yanlışmış. Benim bu kanamalarım şu yöntemle hep kesildi çok şükür. Üniversitede de aklıma gelse o kadar kan kaybetmezdim. Hangi taraf kaniyorsa ya da ikisi de kaniyorsa sırayla göz pınarından baş parmak ve işaret parmağıyla bastırıp 30 sn sayiyoruz ve bunu bir kaç tur tekrarlıyoruz.
Kızına da bu yöntemi öğretebilirsin, kendi uygular. Damarlara giden kanı baskılayınca kanama duruyor gerçekten.
Hepinize çok teşekkür ederim.Canım çok çok geçmiş olsun daha önce düşüp burnundaki kılcal damarları hasar almış olma ihtimali var agladiginda üzüldüğünde basınç artığı için kanama oluyordur benim yeğenim öyleydi 6 yaşında KBB'ye götürdük yaktılar geçti çok şükür kesinlikle bir doktora gitmelisiniz
Ben de aldım ne olur ne olmaz diye kızım da ilk 1 2 ay mamayı kullandık sonra bıraktık tamamen emmeye alışınca. Bulunması iyi olur.Kızlar biberonu şimdiden almaya gerek varmıda, ben emmezse ona göre alırım diye düşünüyodum ama
Ben kızımda da cam kullandım şimdi de cam aldım aventin biberonunuHanımlar biberon için cam mi plastik olandan mi aldiniz
Bende çok kararsız kaldım bu konudaPlastik aldım camlar gereksiz pahalı bir de kırılma ihtimali çok yüksek
Bende avent alacağım sanırım onu önerdiler.Ben kızımda da cam kullandım şimdi de cam aldım aventin biberonunu
Artık eskisi gibi değil aslında. Plastikler de bebeklere göre yapılıyor. Kullandığımız her şey plastik neredeyse. Ben çok düşünmedim. Aşırı pahalı gelince bir de amaaaan annem sanki bana cam mı kullandı diye düşününce direkt araştırıp güzel olanı aldım. Ben aldığımda daha uygundu tabi.Bende çok kararsız kaldım bu konuda
Oglumda hem pp hem cam kullandim. Cam.geceleri cok agir oluyo sanki 10 kilo bazen biberonu tutarken uykusu geliyo insanin bi dusse yazik cocugun suratina. Pp daha guvenli o acidanHanımlar biberon için cam mi plastik olandan mi aldiniz
Bi arkadasımda hep mam biberon mam emzik aldı bebeğine. Kaliteli bi alman markası.Şimdiye dek 5-6 markanın biberonunun kullanmışımdır, daha doğrusu denemişimdir diyelim. Çünkü kızım biberon istemiyordu. Herkes biberona alışıp memeyi bırakırsa diye korkarken ben de kreşe gidince biberondan süt içmezse diye endişeleniyordum. (9 aylıkken verdik kreşe) Mamayı zaten içmiyordu ama sorun şu ki sağıp kendi sütümü koyduğumda da içmiyordu. Sevmiyordu biberonu. Tam umutsuzluğa düştüğümde bebek kıyafetleri mağazasında bir kadın bana bir biberon gösterdi, bunu % 99 tüm bebekler tutuyor diye. hadi ordan deyip yine de aldım çaresizlikten. hakikaten tuttu çocukmarkası Mam https://www.hepsiburada.com/mam-6-l...seti-cok-renkli-yurt-disindan-p-HBV00000WKG7D Çok pahalıymış Türkiye'de. Ama süt çaresizliği her şeyi yaptırır anneye. En azından böyle mücizevi bir biberon olduğunu bilin istedim. Bazen Maltadaki anneler aynı konudan müstarip yazıyor çocuğum biberon istemiyor, altındaki tüm yorumlar Mam biberonu öneriyor, yalnız değilim, bu konuda çözüm arayan tüm anneler sonunda buluyor demek ki bu biberonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?