2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi arkadasımda hep mam biberon mam emzik aldı bebeğine. Kaliteli bi alman markası.
Hangi ulke bilmiyordum baktim Avusturya markasiymis. Ama cidden anne memesine yakin bir biberon. Alttan aciliyor yikamasi ve temizlemesi kolay. Bir de kolik bebekler icin antikolik ozellikli. Gaz yapmiyor. Benim gordugum en iyi biberondu. Avent, lansinoh, mothercare vs bir suru farkli biberon denedim mam gibisi cikmadi.
.

Bazen kaşinmiyor degil bana çok mudahale edemez büyük eltime cocuklarda cok karişti ki ona karisirken ben cemkiriyordum cinnet gecirip bana cesaret edemez dilim biraz sivri malesef kendimi tutamiyorum
Hanımlar biberon için cam mi plastik olandan mi aldiniz
Ben bi tane cam avent aldim lazim olursa diye lazim olursa plastik avent serisi alirim gerek kalmaz umarim

İyi pazarlar herkese, benim bugün kanamam oldu çok değil lavabodan sonra peçeteye silerken geldi 1 damla kadar. Ama hamilelikte hiç kanamam olmamıştı korktum. Doktoruma yazdım, ilişki ağrı sancı oldu mu dedi hiç biri olmamıştı durduk yere geldi yani. Acile görün yinede dedi gittik apar topar. Hem normal bakıldı hem alttan muyene etti kanama yok bebek iyi dediler. İdrar verdim idrarda iyi birşey yok. Nst çekildi o da iyi. Anlamadım neden nasıl geldi bu kan. Ama İstanbul’da devlet hastanesi acilleri çok kötü, acil Kadın doğuma gidiyorsun sancın gelmiş doğum olacak sırada bekletiyorlar filan. İlhan varank Sancaktepeye gittim bana çok yakın diye, hemşireler çok ilgili ama bugün bakan doktor hep ters cevap verdi. Ultrasona baktı bitirdi hiçbişey demedi kalbi atıyor mu iyi mi dedim kötü birşey olsa söylerdim dedi, alttan muayeneye başladı bunun zararı yok değil mi dedim zararı olsa yapmam doktorum dedi. Uyuz uyuz konuştu, Devlete gelen kadınlara üzüldüm ama onlarda mecburlar gelmeye, zaten hepsinin kaçıncı doğumu çok rahatlar ellerinde bi poşetle doğuma geliyolar, bebeğin eşyalarını yerlere koyuyorlar. Birde bizler burda en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz şimdiden valiz hazırlıyoruz filan. İnsan yinede şükrediyor haline, hem maddi durumu olduğu için hemde bilinçli olduğu için

Tek biberon Alaçam bende 150tl civarı baktigimda
Parasından çok gangisi daha iyi olur bilemedim

Oglumda hem pp hem cam kullandim. Cam.geceleri cok agir oluyo sanki 10 kilo bazen biberonu tutarken uykusu geliyo insanin bi dusse yazik cocugun suratina. Pp daha guvenli o acidan
Yeni doğan için acil duruma kenarda dursun diye bakicam. Küçük olandan

Bende lazım olursa diye Alicam kenara. Olurda emmezse biberon lazım olur dedi herkes al dediler. Arkadaslae aventti önerdi anne memesine yakın diye. Onunda cam ve plastik var. Kararsız kaldım di.
Aventin hangi modelini aldım cam olanı?

Bende avent alacağım sanırım onu önerdiler.
Yedekte dursun diye alacağım kaç ml aldınız?
Aslında yeni doğan bebek için kaşık biberon almak gerekir benim süt gelip gelmeme olayı olduğu için aldim kızımda sütüm hiç gelmedi 125 ml aldım kızımdan kalan büyük boyda var 250 ml set olarak daha uygun oluyor bebek biberon kullanmasa bile ilerde su için kullanılır ben hiç plastik kullanmadım arkadaşımda hiç cam kullanmadı ben bir kez düşürüp kırdım onunkiler hiç kirilmadi ikinci çocuğu için biberonu bile hazır bir tek başlıkları değiştirecek

Gecmis olsun herhalde hepimiz her an tetikteyiz boyle konularda. Benim de hic kanamam olmadi hala her peceteye bakiyorum psikopat gibi. Olsaydi ben de direkt acile giderdim. Bir sey cikmamasina cok sevindim. Kilcal damar diyolar genelde sebepsiz kanamalaeq. Uyuz doktor ve hemsire dunyanin her yerinde var ne yazik ki. Iyisi ilgilisi de oyle. Sansimiza ne gelirse iste. Ben ne zaman is yapinca belim agirsa koyde hamile kalan kadinlari dusunuyorum. Bu belgesel aklima geliyor. Kadin doguma kadar her ise kosturuyor. Doguma kendi tek basina gidiyor.

Valla okadar ürün varki neden tek tip degilse?
Bende plastik düşünüyordum cam diye iisrar var evde

Çok geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallah benimde öyle olmuştu. 1 avuç dolduravak kadar kanama gelmişti. Acilde tüm testler normal çıkmıştı. Ultrasonda kanama alanı falan yoktu her şey normaldi. Nst de sorun yoktu. Sebebini bizde anlamamıştık. Ama doktorum bazı gebeliklerde böyle bir durum yaşanıyor falan demişti. Çık şükür ki benim gittiğim devlet hastanesi çok ilgiliydi. Her konuda yardım ettiler. Çık şaşırmıştım hatta. Ama doğum konusunda evet bende gördüm bekleyen elinde poşetler ile gelenler falan. Hayat keşke herkese eşit olsaydı...

Insallah gecer canim

Teşekkür ederim Bi yandan hem özendim onlara, rahat oldukları için, kafalarında büyütmedikleri için ama bir yandan da üzüldüm ben en yakın oydu diye gittim o hastaneye, bugün pazar kendi doktorum çalışmıyor Ama onların başka seçeneği yok ordaki hemşirelere doktorlara ilgisizliğe mecburlar

Teşekkür ederim, ben 2 hafta önce de gitmiştim yine buranın acil kadın doğumuna o günde hiç hareket etmemişti bebek, o zamanki doktorlar ilgiliydi anlatmıştı bebeği boyunu söyledi, kalbini dinletti filan. Bugünki ağzını açmadı sorularıma ters cevap verdi keşke hayat eşit olsa herkese

Bütçeden değil koyacak yerimiz yok şuan acil durum için olurda emmezse hastanede lazım olursa diye alacağım normal beslenme ve için ilerde alırız dedik.
He o zaman bence şimdilik çok pahalıya ya da cama gitme. Normal al derim.
Ya bizim için normal olmayan durumlar onlar için normal olduğundan dolayı azarlıyorlar. Yani çok mu zor insan gibi davranmak anlamıyorum

Geçmiş olsun bi arkadaşımdada olmuştu ultrason da bişi gözükmüyordu Sonra alttan muayene ettiğinde rahim ağzında siğil gibi biley varmış kanama ondan olmuş belki sizinde öyle rahim ağzındaki basit bişeyden olmuş olabilir tekrar olmaz inşallah

Bizde de kucuk eltim oyle ona cok konusur cok karisirlar ben cemkiriom die genelde bisi demiyo bana
Allah dusurmesin. Hele ozelin muamelesine alisinca devlette dehsete dusuyo insan. Ha cok iyi doktorlar var ama bulabilmek onemli acil durumlarda da nerde bulcaksin malesef. Bi sorun olmamasina cok sevindim. Cok az kaldi sabredin kizlar en bastakiler 5 6 en sondakiler de 8 9 hafta sabretse kavuscaz saglikla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…