Hangi ulke bilmiyordum baktim Avusturya markasiymis. Ama cidden anne memesine yakin bir biberon. Alttan aciliyor yikamasi ve temizlemesi kolay. Bir de kolik bebekler icin antikolik ozellikli. Gaz yapmiyor. Benim gordugum en iyi biberondu. Avent, lansinoh, mothercare vs bir suru farkli biberon denedim mam gibisi cikmadi.Bi arkadasımda hep mam biberon mam emzik aldı bebeğine. Kaliteli bi alman markası.
Bazen kaşinmiyor degil bana çok mudahale edemez büyük eltime cocuklarda cok karişti ki ona karisirken ben cemkiriyordum cinnet geciripBenmki capraz binamda oturuyo. Cikip cikip gelmez aramadan gelmez oyle huylari yok aslinda. Ama cok tutucu ve her fikrini soyler. Normal zamanda he diyip geciorum. Ama dogumda oglumu yogunbakima aldiklarinda para icin aliolar demesiyle basladi. Sonra o 3 gun hastaneden cikana kadar cildirtti beni. En sonunda cikista cocugu vermediler agliorum soruyo noldu noldu ama surekli. E agliorum sal beni de bi toparlanim anlatcam. Ciglik kiyamet cemkirdim buna rahat beni diye. O zaman icim rahatlamisti ama smdi dusundukce uzuluyorum keske yapmasaydim diye. Ev cok yakin degildi zaten kendi de sorumluluk seven biri degil cok gelmemisti. Bi kere cat kapi oglani sevmeye geldim diye geldi biz gezmeye gidioz dedik hazirdik cunku gercekten. Bana birakin siz gezin dedi yok seni eve birakalim o bizimle gelcek dedm o son oldu. Ama.burda nasi olur bilmiyorum. Gerci smdiden ihtiyacim olunca cagiririm benim basimi agritmayin surekli gelip diyorum
Ben bi tane cam avent aldim lazim olursa diye lazim olursa plastik avent serisi alirim gerek kalmaz umarimHanımlar biberon için cam mi plastik olandan mi aldiniz
Tek biberon Alaçam bende 150tl civarı baktigimdaArtık eskisi gibi değil aslında. Plastikler de bebeklere göre yapılıyor. Kullandığımız her şey plastik neredeyse. Ben çok düşünmedim. Aşırı pahalı gelince bir de amaaaan annem sanki bana cam mı kullandı diye düşününce direkt araştırıp güzel olanı aldım. Ben aldığımda daha uygundu tabi. Eki Görüntüle 3074782
Ben aldım hastanede birde ona kosturmasınlar diye o acelede. Yanıma koycam ne olur ne olmaz diyeKızlar biberonu şimdiden almaya gerek varmıda, ben emmezse ona göre alırım diye düşünüyodum ama
Yeni doğan için acil duruma kenarda dursun diye bakicam. Küçük olandanOglumda hem pp hem cam kullandim. Cam.geceleri cok agir oluyo sanki 10 kilo bazen biberonu tutarken uykusu geliyo insanin bi dusse yazik cocugun suratina. Pp daha guvenli o acidan
Bende lazım olursa diye Alicam kenara. Olurda emmezse biberon lazım olur dedi herkes al dediler. Arkadaslae aventti önerdi anne memesine yakın diye. Onunda cam ve plastik var. Kararsız kaldım di.Bazen kaşinmiyor degil bana çok mudahale edemez büyük eltime cocuklarda cok karişti ki ona karisirken ben cemkiriyordum cinnet geciripbana cesaret edemez dilim biraz sivri malesef kendimi tutamiyorum
Ben bi tane cam avent aldim lazim olursa diye lazim olursa plastik avent serisi alirim gerek kalmaz umarim
Aslında yeni doğan bebek için kaşık biberon almak gerekir benim süt gelip gelmeme olayı olduğu için aldim kızımda sütüm hiç gelmedi 125 ml aldım kızımdan kalan büyük boyda var 250 ml set olarak daha uygun oluyor bebek biberon kullanmasa bile ilerde su için kullanılır ben hiç plastik kullanmadım arkadaşımda hiç cam kullanmadı ben bir kez düşürüp kırdım onunkiler hiç kirilmadi ikinci çocuğu için biberonu bile hazırBende avent alacağım sanırım onu önerdiler.
Yedekte dursun diye alacağım kaç ml aldınız?
Gecmis olsun herhalde hepimiz her an tetikteyiz boyle konularda. Benim de hic kanamam olmadi hala her peceteye bakiyorum psikopat gibi. Olsaydi ben de direkt acile giderdim. Bir sey cikmamasina cok sevindim. Kilcal damar diyolar genelde sebepsiz kanamalaeq. Uyuz doktor ve hemsire dunyanin her yerinde var ne yazik ki. Iyisi ilgilisi de oyle. Sansimiza ne gelirse iste. Ben ne zaman is yapinca belim agirsa koyde hamile kalan kadinlari dusunuyorum. Bu belgesel aklima geliyor. Kadin doguma kadar her ise kosturuyor. Doguma kendi tek basina gidiyor.İyi pazarlar herkese, benim bugün kanamam olduçok değil lavabodan sonra peçeteye silerken geldi 1 damla kadar. Ama hamilelikte hiç kanamam olmamıştı korktum. Doktoruma yazdım, ilişki ağrı sancı oldu mu dedi hiç biri olmamıştı durduk yere geldi yani. Acile görün yinede dedi gittik apar topar. Hem normal bakıldı hem alttan muyene etti kanama yok bebek iyi dediler. İdrar verdim idrarda iyi birşey yok. Nst çekildi o da iyi. Anlamadım neden nasıl geldi bu kan. Ama İstanbul’da devlet hastanesi acilleri çok kötü, acil Kadın doğuma gidiyorsun sancın gelmiş doğum olacak sırada bekletiyorlar filan. İlhan varank Sancaktepeye gittim bana çok yakın diye, hemşireler çok ilgili ama bugün bakan doktor hep ters cevap verdi. Ultrasona baktı bitirdi hiçbişey demedi kalbi atıyor mu iyi mi dedim kötü birşey olsa söylerdim dedi, alttan muayeneye başladı bunun zararı yok değil mi dedim zararı olsa yapmam doktorum dedi. Uyuz uyuz konuştu, Devlete gelen kadınlara üzüldüm ama onlarda mecburlar gelmeye, zaten hepsinin kaçıncı doğumu çok rahatlar ellerinde bi poşetle doğuma geliyolar, bebeğin eşyalarını yerlere koyuyorlar. Birde bizler burda en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz şimdiden valiz hazırlıyoruz filan. İnsan yinede şükrediyor haline, hem maddi durumu olduğu için hemde bilinçli olduğu için
Valla okadar ürün varki neden tek tip degilse?Aslında yeni doğan bebek için kaşık biberon almak gerekir benim süt gelip gelmeme olayı olduğu için aldim kızımda sütüm hiç gelmedi 125 ml aldım kızımdan kalan büyük boyda var 250 ml set olarak daha uygun oluyor bebek biberon kullanmasa bile ilerde su için kullanılır ben hiç plastik kullanmadım arkadaşımda hiç cam kullanmadı ben bir kez düşürüp kırdım onunkiler hiç kirilmadi ikinci çocuğu için biberonu bile hazırbir tek başlıkları değiştirecek
Yani bilemeyeceğim. Bütçeye göre de değişir tabi birazTek biberon Alaçam bende 150tl civarı baktigimda
Parasından çok gangisi daha iyi olur bilemedim
Çok geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallahİyi pazarlar herkese, benim bugün kanamam olduçok değil lavabodan sonra peçeteye silerken geldi 1 damla kadar. Ama hamilelikte hiç kanamam olmamıştı korktum. Doktoruma yazdım, ilişki ağrı sancı oldu mu dedi hiç biri olmamıştı durduk yere geldi yani. Acile görün yinede dedi gittik apar topar. Hem normal bakıldı hem alttan muyene etti kanama yok bebek iyi dediler. İdrar verdim idrarda iyi birşey yok. Nst çekildi o da iyi. Anlamadım neden nasıl geldi bu kan. Ama İstanbul’da devlet hastanesi acilleri çok kötü, acil Kadın doğuma gidiyorsun sancın gelmiş doğum olacak sırada bekletiyorlar filan. İlhan varank Sancaktepeye gittim bana çok yakın diye, hemşireler çok ilgili ama bugün bakan doktor hep ters cevap verdi. Ultrasona baktı bitirdi hiçbişey demedi kalbi atıyor mu iyi mi dedim kötü birşey olsa söylerdim dedi, alttan muayeneye başladı bunun zararı yok değil mi dedim zararı olsa yapmam doktorum dedi. Uyuz uyuz konuştu, Devlete gelen kadınlara üzüldüm ama onlarda mecburlar gelmeye, zaten hepsinin kaçıncı doğumu çok rahatlar ellerinde bi poşetle doğuma geliyolar, bebeğin eşyalarını yerlere koyuyorlar. Birde bizler burda en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz şimdiden valiz hazırlıyoruz filan. İnsan yinede şükrediyor haline, hem maddi durumu olduğu için hemde bilinçli olduğu için
Insallah gecer canimGeniz akıntımı baya azalttı canım dün gece uyuyabildim biraz şükür kuru öksürük de var konuşmanın ortasında boğuluyorum onu da geçirir inşallah gerçekten mucize gibi bişeymiş dedim sabah kalktığımdagebeler içebilir dedi dün aktar da bana eşin neden izin vermiyordu ki
Zencefilim kalmamış evde ondan da alayımm
yarınçayın içine limonu sıkıp sıkıp içtim bende ekşi ekşi
Müslini bende tek kat yapmaya karar verdim zaten penye battaniyesi falan var kalın yapmaya gerek yok yaz günü bencede kaba oluyor çift katlı
Tamam canım teşekkür ederimdüne göre iyiyim kozalak şurubuyla hafifledi biraz kuru öksürüğe boğuluyorum şimdi de kozalak şurubu iki güne keser dedi aktar biri gitti biri kaldı yarını da atlatırsam öbür günü heyecanla bekliyorum geçecek mi diye ne meret hastalıkmış yahu
Evet canım doktorun verdiği şuruba başlamadım kozalak şurubu alacaksan bu ilacı beklet geçmezse içersin demişti sevimlican sağolsun önerdi kozalağı rahatladım biraz tamamen geçer inşallah kısa zamanda
Teşekkür ederimGecmis olsun herhalde hepimiz her an tetikteyiz boyle konularda. Benim de hic kanamam olmadi hala her peceteye bakiyorum psikopat gibi. Olsaydi ben de direkt acile giderdim. Bir sey cikmamasina cok sevindim. Kilcal damar diyolar genelde sebepsiz kanamalaeq. Uyuz doktor ve hemsire dunyanin her yerinde var ne yazik ki. Iyisi ilgilisi de oyle. Sansimiza ne gelirse iste. Ben ne zaman is yapinca belim agirsa koyde hamile kalan kadinlari dusunuyorum. Bu belgesel aklima geliyor. Kadin doguma kadar her ise kosturuyor. Doguma kendi tek basina gidiyor.
Bütçeden değil koyacak yerimiz yok şuan acil durum için olurda emmezse hastanede lazım olursa diye alacağım normal beslenme ve için ilerde alırız dedik.Yani bilemeyeceğim. Bütçeye göre de değişir tabi biraz
Teşekkür ederim, ben 2 hafta önce de gitmiştim yine buranın acil kadın doğumuna o günde hiç hareket etmemişti bebek, o zamanki doktorlar ilgiliydi anlatmıştı bebeği boyunu söyledi, kalbini dinletti filan. Bugünki ağzını açmadı sorularıma ters cevap verdiÇok geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallahbenimde öyle olmuştu. 1 avuç dolduravak kadar kanama gelmişti. Acilde tüm testler normal çıkmıştı. Ultrasonda kanama alanı falan yoktu her şey normaldi. Nst de sorun yoktu. Sebebini bizde anlamamıştık. Ama doktorum bazı gebeliklerde böyle bir durum yaşanıyor falan demişti. Çık şükür ki benim gittiğim devlet hastanesi çok ilgiliydi. Her konuda yardım ettiler. Çık şaşırmıştım hatta. Ama doğum konusunda evet bende gördüm bekleyen elinde poşetler ile gelenler falan. Hayat keşke herkese eşit olsaydı...
He o zaman bence şimdilik çok pahalıya ya da cama gitme. Normal al derim.Bütçeden değil koyacak yerimiz yok şuan acil durum için olurda emmezse hastanede lazım olursa diye alacağım normal beslenme ve için ilerde alırız dedik.
Ya bizim için normal olmayan durumlar onlar için normal olduğundan dolayı azarlıyorlar. Yani çok mu zor insan gibi davranmak anlamıyorumTeşekkür ederim, ben 2 hafta önce de gitmiştim yine buranın acil kadın doğumuna o günde hiç hareket etmemişti bebek, o zamanki doktorlar ilgiliydi anlatmıştı bebeği boyunu söyledi, kalbini dinletti filan. Bugünki ağzını açmadı sorularıma ters cevap verdikeşke hayat eşit olsa herkese
Geçmiş olsun bi arkadaşımdada olmuştu ultrason da bişi gözükmüyordu Sonra alttan muayene ettiğinde rahim ağzında siğil gibi biley varmış kanama ondan olmuş belki sizinde öyle rahim ağzındaki basit bişeyden olmuş olabilir tekrar olmaz inşallahTeşekkür ederimBi yandan hem özendim onlara, rahat oldukları için, kafalarında büyütmedikleri için ama bir yandan da üzüldüm ben en yakın oydu diye gittim o hastaneye, bugün pazar kendi doktorum çalışmıyor Ama onların başka seçeneği yok ordaki hemşirelere doktorlara ilgisizliğe mecburlar
Bizde de kucuk eltim oyle ona cok konusur cok karisirlar ben cemkiriom die genelde bisi demiyo banaBazen kaşinmiyor degil bana çok mudahale edemez büyük eltime cocuklarda cok karişti ki ona karisirken ben cemkiriyordum cinnet geciripbana cesaret edemez dilim biraz sivri malesef kendimi tutamiyorum
Ben bi tane cam avent aldim lazim olursa diye lazim olursa plastik avent serisi alirim gerek kalmaz umarim
Allah dusurmesin. Hele ozelin muamelesine alisinca devlette dehsete dusuyo insan. Ha cok iyi doktorlar var ama bulabilmek onemli acil durumlarda da nerde bulcaksin malesef. Bi sorun olmamasina cok sevindim. Cok az kaldi sabredin kizlar en bastakiler 5 6 en sondakiler de 8 9 hafta sabretse kavuscaz saglikla insallahİyi pazarlar herkese, benim bugün kanamam olduçok değil lavabodan sonra peçeteye silerken geldi 1 damla kadar. Ama hamilelikte hiç kanamam olmamıştı korktum. Doktoruma yazdım, ilişki ağrı sancı oldu mu dedi hiç biri olmamıştı durduk yere geldi yani. Acile görün yinede dedi gittik apar topar. Hem normal bakıldı hem alttan muyene etti kanama yok bebek iyi dediler. İdrar verdim idrarda iyi birşey yok. Nst çekildi o da iyi. Anlamadım neden nasıl geldi bu kan. Ama İstanbul’da devlet hastanesi acilleri çok kötü, acil Kadın doğuma gidiyorsun sancın gelmiş doğum olacak sırada bekletiyorlar filan. İlhan varank Sancaktepeye gittim bana çok yakın diye, hemşireler çok ilgili ama bugün bakan doktor hep ters cevap verdi. Ultrasona baktı bitirdi hiçbişey demedi kalbi atıyor mu iyi mi dedim kötü birşey olsa söylerdim dedi, alttan muayeneye başladı bunun zararı yok değil mi dedim zararı olsa yapmam doktorum dedi. Uyuz uyuz konuştu, Devlete gelen kadınlara üzüldüm ama onlarda mecburlar gelmeye, zaten hepsinin kaçıncı doğumu çok rahatlar ellerinde bi poşetle doğuma geliyolar, bebeğin eşyalarını yerlere koyuyorlar. Birde bizler burda en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz şimdiden valiz hazırlıyoruz filan. İnsan yinede şükrediyor haline, hem maddi durumu olduğu için hemde bilinçli olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?