- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Canım bazen sonuçlar çıkıyor sisteme yansıtmıyorlar inşallah bir problem olmaz içini ferah tutGünaydın kızlar gece yatamayıp sabaha karşı dalanlardan biri de benim. Geçen hafta Salı günü verdiğimiz tahliller hala çıkmamış inşallah bir saçmalık yapıp yeniden istemezler ya 4 tüp kan verdiydim
Ay masallah bu bebeler bir bucuk kiloyu geciyo mu smdi allahim cok heyecanli
Ay benim de tansiyon aletim bugün gelecek şimdilik iyi gibi az daha beklesinler de vaktinde daha heyecanlı bekleyişe geçsekAynen canım ya valla kızımda bu haftalarda rahatsızdim devamlı tansiyonum yükseliyordu boşluğa basarak yürüyordum hiçbir şey anlamadım bu bebekte aşırı bir heyecan oluştu her kontrol günü yaklaştıkça uykum kaçıyor
İnşallah kuzum ya ilaç yazdıracam şeker raporu çıkartacam sonuçları bekliyordum şeker Allah'a emanet gidiyor hiç haberim yokCanım bazen sonuçlar çıkıyor sisteme yansıtmıyorlar inşallah bir problem olmaz içini ferah tut
Aman iyi olsunlar görürüz inşallah. Geçen hafta gittiğimde elini yüzüne.koymus sipa, doktor karnıma tıklamayın ragmen açmadı yüzünüGunaydin herkese, gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurlerBen bugun gittim kendi doktoruma, normalde 2 gun sonraydi Iyi ki gitmisim rapor verdi 3 gun evde yatis yapacagim. Devlette acilde kanama gormemisti ama doktorum bugun cok az ince bi Alan gordu. Erken dogumla ilgili bi sorun var mi diye inceledi, rahim kisalmasi vs erken dogumla ilgili hicbisey yok sukurler olsun. Rahim icine plesanta onu arkasina bakti Baska kanama alani gormedi. Yinede isimizi ince ayrintisina kadar dusunelim igne vericem dedi progestan oldum, 3 gun dinlen bulasiga bile kalkma yat tuvalete git yemegini ye dedi. Bebis guzel gelisimi onde gidiyor yine, normalde 28+3 , boyu 29+3 kafası 30+3 . Ama değerler referans arasında sıkıntı olacak bir durum yok güzel dedi bizimki bide poposunu yaslamış rahim ağzına. Dinlen o da değişir dedi. Boyu 39-40, kilosu 1,5. Ensesini gösterdi bugün Perşembe tekrar kontrolüm var, umarım o zaman yüzünü görebilirim
2. Saat ölçümü mü 147 çıktı canım? Belki 2 değil 1 dilim kek yesen daha az çıkabilirdi. Bende gün içinde şekerli şeyler tükettim baktım çıkmıyor o yediklerimle, yemeye devam ediyorumBugun ilk kez.tokluk şekerim yüksek çıktı, 1 bardak süt 2 dilim kek (diyetisyen diyetine uyuamadım bugun) yiyince 147 yi gördüm ya. Tatlı bu kadar mı farkeder?
Bir sonraki öğünde diyete uygun.yiyecegim bakalim, diyete uzunca yükseliyordu
Bende 28.haftada gittiğimde, 2 hafta önde çıktı kilosuda 1500 düCok teşekkür ederim canımcanım benim bebeğim biraz önde gidiyordu şekerden dolayı çok şükür toparlandık diyetle bu haftalarda yaklaşık 1200_1300 kg falan galiba bir haftadır kilo almamis alsa 2000 kg olurdu benim tospik aslan
Sadece şekerden olmuyor. Bebeğin genetiğinden anne baba boyundan genetik yatkınlığından kaynaklanıyor. Şekerden genellikle bebeğin bel çevresi genişliyor yağlanma oluyor, kilosu göbek çevresinde artıyorBende 28.haftada gittiğimde, 2 hafta önde çıktı kilosuda 1500 düşeker çıkmamıştı ama, bu önden gitmesi ve kilosu şekerdenmi oluyorda sadece
Ayy çok sewindimmm maaşallahh minige sağlıkla hayırla gelsinKızlar şimdi kontrolden çıktım suyum düzelmiş , bebegim gayet iyiymiş kilosu aynı 1670 kg, boyu 42 cm şimdilik bizden bu kadar
ben aldım philips avent yeni doğandan plastik olanı aldım cam daha sağlıklı ama ağır olur diye düşündüm ilerde kendi tutar içer diye düşündüm inşallahKızlar biberonu şimdiden almaya gerek varmıda, ben emmezse ona göre alırım diye düşünüyodum ama
plastikHanımlar biberon için cam mi plastik olandan mi aldiniz
Doktor bana tahmini 3500 falan dogar dedi. Dedm ben onu nasi dogurcam ilki 2700 du. Ama ilkinde de o civarlarda dogar demisti son haftalarda kilo alimi durmustu oglumun. Bizde buyuk bebek yok en buyuk ben dogmusum 2750. Esim falan da kucuk dogmus yine 3 bucugu gormez muhtemelen.Ayy maşallahbenim bebeğime niye çok büyük diyor bu doktorlar bebeğim şimdi normalde 29+3 ama 31+3 gözüküyor kızım 32. haftada 1600 kg, 45 cm doğmuştu
Sekerle alakasi yok genetik ya anne baba uzunsa uzun dogabiliyo kemikleri iriyse iri olabiliyo falanBende 28.haftada gittiğimde, 2 hafta önde çıktı kilosuda 1500 düşeker çıkmamıştı ama, bu önden gitmesi ve kilosu şekerdenmi oluyorda sadece
Aman dikkat et dinlen canım ihmale gelmez yüzdük yüzdük kuyruguna geldik şurdaGunaydin herkese, gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurlerBen bugun gittim kendi doktoruma, normalde 2 gun sonraydi Iyi ki gitmisim rapor verdi 3 gun evde yatis yapacagim. Devlette acilde kanama gormemisti ama doktorum bugun cok az ince bi Alan gordu. Erken dogumla ilgili bi sorun var mi diye inceledi, rahim kisalmasi vs erken dogumla ilgili hicbisey yok sukurler olsun. Rahim icine plesanta onu arkasina bakti Baska kanama alani gormedi. Yinede isimizi ince ayrintisina kadar dusunelim igne vericem dedi progestan oldum, 3 gun dinlen bulasiga bile kalkma yat tuvalete git yemegini ye dedi. Bebis guzel gelisimi onde gidiyor yine, normalde 28+3 , boyu 29+3 kafası 30+3 . Ama değerler referans arasında sıkıntı olacak bir durum yok güzel dedi bizimki bide poposunu yaslamış rahim ağzına. Dinlen o da değişir dedi. Boyu 39-40, kilosu 1,5. Ensesini gösterdi bugün Perşembe tekrar kontrolüm var, umarım o zaman yüzünü görebilirim
Sadece şekerden olmuyor. Bebeğin genetiğinden anne baba boyundan genetik yatkınlığından kaynaklanıyor. Şekerden genellikle bebeğin bel çevresi genişliyor yağlanma oluyor, kilosu göbek çevresinde artıyor
Eşim 5.5 kilo doğmuş umarım ona çekmezDoktor bana tahmini 3500 falan dogar dedi. Dedm ben onu nasi dogurcam ilki 2700 du. Ama ilkinde de o civarlarda dogar demisti son haftalarda kilo alimi durmustu oglumun. Bizde buyuk bebek yok en buyuk ben dogmusum 2750. Esim falan da kucuk dogmus yine 3 bucugu gormez muhtemelen.
Sekerle alakasi yok genetik ya anne baba uzunsa uzun dogabiliyo kemikleri iriyse iri olabiliyo falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?