- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Allah'ım gülüyorum sen affetSorma valla kayınvalide biyere falan gidince eşimi taşırken ağlarmış artık
Bi olc canim 130 cm e kadar oluyo hadi tam oturmasin 125 de. M denedim ben 72 kiloyken bana dar geldi ama m 105 cm e kadar totom buyuk demekkiBen de su an 80 kiloyum o zaman large bana da iyi olur, ben kücüktür rahat edemem vs diye xl bakıyordum bir de cok buyuk ihtimal sezeryan olacağım ameliyat yerini sıkmaması için xl bakıyodum, large sıkmaz herhalde
Bugün eşim hazırladı kahvaltıyı adam düşmanım olsa bu kadar tuz koymaz bi kendi yedi kızla ben başka şey hazırladıkTansiyonuna çok dikkat et canım gerekirse sıfır tuz kullan kızımda o kadar çok yükseldi ki doğumdan sonra da uzun süre düşmedi tansiyonda, şekerde ikiside çok zor ya Rabbim kimseye vermesin inşallah
Şeker yüklemesi iyi gelse de yatkın vucutlar dikkat etmezse sonradan yükselebilir seker, zaten 24. Haftadan sonra risk varmıs aman seker yuklemem iyi cıktı gömüleyüm tatlıya dersek yanlıs yapıyomuşuz valla. Dikkat etmekte fayda var, benim gögüsümğn hemen altında değil agrı bıraz daha asagıda ve arkaya sırta dogru da oluyor bazen, anlam veremiyorum. Link de hata veriyor bi heyecanlandım hemen alayım dedim bu depend hemen kapış kapış gidiyor galibaBu canim en kucuk boyuydu sanirimhttps://www.hepsiburada.com/philips...za=Pasifik+Itriyat&url_src=and-product-detail
Ayyy bende şeker yuklemem temiz cikti diye aç gibi gömüyorum 1 haftadir dikkat edeyim barikaburganin altinin batmasi gogusler buyudugu icin oluyomuş canim ve losyon vs icin mustela aldim ben fikir olsun sana da temiz icerik oksizinc krem de pişikte oldukça iyiymiş2 cocuklu bir arkadaş tavsiyesi sudocrem cok iyi sivilcelerime surerim ben ama içerigi temiz degil dedikleri için ilk aylar oksizinc kullanacagim son olarak dependi yeni sipariş ettim hemde xl beden hemen sana link birakiyorum hemen al kalmiyor
Depend Emici Külot Kadın Extra Büyük 9 Lu - Fiyatı, Yorumları
Depend Emici Külot Kadın Extra Büyük 9 Lu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rabbim calısanlara kolaylık versin valla ben haftada bir adliyeye gidiyorum işleri toparlayup pert bir şekilde dönüuorum eve, insallah saglıgın elversin istediğin kadar calıs29+0 dan günaydın hepinize :) zaman hiç geçmiyor. Dün canım cıktı resmen hiç dinlenemedim izinli günümde. Artık kosusturmalar baslıyor bizde. 35-36 haftaya kadar calısmak istiyorum ama nasıl dayanacagımı bilmiyorum
Benim de tam göğsümün altı değil de biraz asagısı sureklı agrıyor ve sancı yapıyor, bir bucuk aydır çekiyorum ben tek caresi sağ taragıma yatmak vallaHerkese meraba..
Haziran anneleri doğuruyor yavaş yavaş sıra bizlere geliyor.. çok heycanlı… içimden bir ses ağustosa kalamayacağımı söylüyor..
Sürekli göğsümün altı açıyor sanki derimi kesiyorlar gibi 2 3 haftadır bu şekilde.. karnım büyüdükçe daha çok acımasından korkuyorum ne yaparsam yapayım geçmiyor..
Böyle problem yaşayan var mı
Panik yapma yalancı sancıdır insallah belki de kendini mi yoruyorsun acaba, ben kendimi yordugumda hemen göbeğim kaskatı kesiliyor dinlenince biraz hemen geciyorGünaydınlarr
Gece uyuyamayanlardan biri de benim. Çok sıcaktı sanki. Sürekli kalktım. Sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor sırtüstü yatsam hiç olmuyor. Anlamıyorum. Bu kasılmalar da gitgide artıyor. Ağrısız Bi şey ama rahatsız ediyor. Dün belirli aralıklarla ile 2 defa oldu 15 20 saniye sürdü.
Kalıplar kücük asko bi beden büyük alman lazımCarter's marka tulum vs alan canlar polar tulumlarindan alcam kış için kalipları nasıl
Kesin öyle çünkü ağrım vs yok zaten. Doktor da normal diyor. Ama sık oluyor işte. Bakalım 2 hafta sonra tekrar randevum var ne diyecek göreceğüüükPanik yapma yalancı sancıdır insallah belki de kendini mi yoruyorsun acaba, ben kendimi yordugumda hemen göbeğim kaskatı kesiliyor dinlenince biraz hemen geciyor
AaaBugün eşim hazırladı kahvaltıyı adam düşmanım olsa bu kadar tuz koymaz bi kendi yedi kızla ben başka şey hazırladık
Yedek emzik ucu varmiymis hiç baktiniz mi onaBu canim en kucuk boyuydu sanirimhttps://www.hepsiburada.com/philips...za=Pasifik+Itriyat&url_src=and-product-detail
Ayyy bende şeker yuklemem temiz cikti diye aç gibi gömüyorum 1 haftadir dikkat edeyim barikaburganin altinin batmasi gogusler buyudugu icin oluyomuş canim ve losyon vs icin mustela aldim ben fikir olsun sana da temiz icerik oksizinc krem de pişikte oldukça iyiymiş2 cocuklu bir arkadaş tavsiyesi sudocrem cok iyi sivilcelerime surerim ben ama içerigi temiz degil dedikleri için ilk aylar oksizinc kullanacagim son olarak dependi yeni sipariş ettim hemde xl beden hemen sana link birakiyorum hemen al kalmiyor
Depend Emici Külot Kadın Extra Büyük 9 Lu - Fiyatı, Yorumları
Depend Emici Külot Kadın Extra Büyük 9 Lu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Amin canım sağlıklı olsun da bebek çalışalımRabbim calısanlara kolaylık versin valla ben haftada bir adliyeye gidiyorum işleri toparlayup pert bir şekilde dönüuorum eve, insallah saglıgın elversin istediğin kadar calıs
Ayy maşallah SüphanAllahOlmaz mı benimki geç prematüre olmasına rağmen zorlandım. Sarıp sarmalayınca elle tutulur oluyordu. Canavarın 20 günlük halini atayımEki Görüntüle 3075343
A avozge senin bu şekilde bir ağrın yok muydu?Herkese meraba..
Haziran anneleri doğuruyor yavaş yavaş sıra bizlere geliyor.. çok heycanlı… içimden bir ses ağustosa kalamayacağımı söylüyor..
Sürekli göğsümün altı açıyor sanki derimi kesiyorlar gibi 2 3 haftadır bu şekilde.. karnım büyüdükçe daha çok acımasından korkuyorum ne yaparsam yapayım geçmiyor..
Böyle problem yaşayan var mı
Aman çok şükür canım hep böyle yolunda gitsinAaaistemeden çok atmıştır Ben tuzlu zaten yemiyordum şimdi hiç kullanmıyorum tansiyonum çok şükür iyi şekerde kontrol altına alındı doğuma kadar diyet yaparım sabrederim az kaldı napalim annelik zor
Aynılar bizimkiyleAyy maşallah SüphanAllahbenimki minnacıkti normalde de el kadar bebek derler ya elim kadardı , parmakları kiprit çöpü gibiydi, ama çok şükür çok saglikliydi çok direncliydi bir tutarsa daha bırakmıyordu ay ne zorluklar çekti çok şükür Rabbime herşey geçti şuan 2.5 yaşında yaşayan bilir Rabbim kimseye yaşatmasın sağlıkla gününde gelsinler inşallah
37.haftalar çok çok iyi canım borege bende çok dayanamıyorum ama yemem ucundan ye birşey olmaz diyor eşim ben yemem korkuyorum valla doğumdan sonra yerim diyorum ama 36. haftaya gelirsem yerim artıkEwt canım az içmedim bende havuç suyu bilmem mi ah ahhh iki kızımda da suyum bitti 37. Haftaya girdiği gün aldılar ve o günlere havuç suyu geitrdi beni diyebilirimcok faydasını gördüm.. ay ben 1 aydr acayip hamur işi tatlı kek börek filan yiyourum kiloda aldm bir anda 2 3 kilo birden aldm abarttm çünkü hep yağ olarak döndüler bana ama boğazımda durmuyor
İnşallah sende bende hepimiz 37 ye gelelim geçelim sağlıkla37.haftalar çok çok iyi canım borege bende çok dayanamıyorum ama yemem ucundan ye birşey olmaz diyor eşim ben yemem korkuyorum valla doğumdan sonra yerim diyorum ama 36. haftaya gelirsem yerim artık
Depend Xl Beden Kadın Emici Külot 9 Lu (Bel Ölüçüsü 120-150 Cm) Yeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ay bi daha dene canim az önce geldi kalibina baktim iyi ki xl almişim l olur aslinda 85 kgyum ama geniş geniş rahat ederim diye dusundumŞeker yüklemesi iyi gelse de yatkın vucutlar dikkat etmezse sonradan yükselebilir seker, zaten 24. Haftadan sonra risk varmıs aman seker yuklemem iyi cıktı gömüleyüm tatlıya dersek yanlıs yapıyomuşuz valla. Dikkat etmekte fayda var, benim gögüsümğn hemen altında değil agrı bıraz daha asagıda ve arkaya sırta dogru da oluyor bazen, anlam veremiyorum. Link de hata veriyor bi heyecanlandım hemen alayım dedim bu depend hemen kapış kapış gidiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?