ey maşallah yaEşim 5.5 kilo doğmuş umarım ona çekmez
Amin aminMasallah allah etmeye
3500 kg ile 2750 kg arasında fark biraz fazla olmuş kızımda 1800 kg demişlerdi 1650 kg doğdu 1300 kg'a düştü boyu doktorun soyledigiyle aynıydı 45 cm demekki gününde doğsa 3500_4000 kg dogarmis babası uzun ve kalıplı bana çekse minnoş birşey olurmuşDoktor bana tahmini 3500 falan dogar dedi. Dedm ben onu nasi dogurcam ilki 2700 du. Ama ilkinde de o civarlarda dogar demisti son haftalarda kilo alimi durmustu oglumun. Bizde buyuk bebek yok en buyuk ben dogmusum 2750. Esim falan da kucuk dogmus yine 3 bucugu gormez muhtemelen.
Sekerle alakasi yok genetik ya anne baba uzunsa uzun dogabiliyo kemikleri iriyse iri olabiliyo falan
2. Saat ölçümü mü 147 çıktı canım? Belki 2 değil 1 dilim kek yesen daha az çıkabilirdi. Bende gün içinde şekerli şeyler tükettim baktım çıkmıyor o yediklerimle, yemeye devam ediyorumbakıyorum şeker yükseliyor onun yarısını yiyorum
Doktor bana tahmini 3500 falan dogar dedi. Dedm ben onu nasi dogurcam ilki 2700 du. Ama ilkinde de o civarlarda dogar demisti son haftalarda kilo alimi durmustu oglumun. Bizde buyuk bebek yok en buyuk ben dogmusum 2750. Esim falan da kucuk dogmus yine 3 bucugu gormez muhtemelen.
Sekerle alakasi yok genetik ya anne baba uzunsa uzun dogabiliyo kemikleri iriyse iri olabiliyo falan
Carter's marka tulum vs alan canlar polar tulumlarindan alcam kış için kalipları nasıl
Aminnnn inşallah canım hepimizin bebisleri sağlıkla gününde hayırlısıyla gelsin inşallahAyy çok sewindimmm maaşallahh minige sağlıkla hayırla gelsinbeslenmenede dikkat ettigin şeyler War mı bende erken doğarsa çok minik olmasın diye yeme içme konusuna taktım birazz
Maşallah canımBende 28.haftada gittiğimde, 2 hafta önde çıktı kilosuda 1500 düşeker çıkmamıştı ama, bu önden gitmesi ve kilosu şekerdenmi oluyorda sadece
Nasıl taşımış ay onu ben 1 kiloyu taşırken yamuluyorumEşim 5.5 kilo doğmuş umarım ona çekmez
Anladm canım ben diyet yaptm bir süre ama sonra şeker çıkmadı suda normale dönünce bıraktım hatta şuan suyu alt sınıra yakınAminnnn inşallah canım hepimizin bebisleri sağlıkla gününde hayırlısıyla gelsin inşallahevet canım endokrine ve diyetisyene gidiyorum önceki yediklerime arasında çok fark yok sadece ekmeği ve böreği bıraktım tatlı şeyler çok çok azdı onu tamamen bıraktım canım diyet listem var istersen sana özelden atayım ama diyet listesi boy ve kilo farkedebilir
Sen diyetine dikkat et hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle inşallahİnşallah kuzum ya ilaç yazdıracam şeker raporu çıkartacam sonuçları bekliyordum şeker Allah'a emanet gidiyor hiç haberim yok
Tansiyonuna çok dikkat et canım gerekirse sıfır tuz kullan kızımda o kadar çok yükseldi ki doğumdan sonra da uzun süre düşmedi tansiyonda, şekerde ikiside çok zor ya Rabbim kimseye vermesin inşallahAy benim de tansiyon aletim bugün gelecek şimdilik iyi gibi az daha beklesinler de vaktinde daha heyecanlı bekleyişe geçsek
Suyun az ise havuç suyu çok iyi geliyor onu kesin biliyorum birde bir arkadaş armut demişti galiba suyun fazlası problem azı problem ayy Allah'ımAnladm canım ben diyet yaptm bir süre ama sonra şeker çıkmadı suda normale dönünce bıraktım hatta şuan suyu alt sınıra yakın
Özellikle yediğin dikkat ettigin şeyler warsa diye sormak istedim
Ewt canım az içmedim bende havuç suyu bilmem mi ah ahhh iki kızımda da suyum bitti 37. Haftaya girdiği gün aldılar ve o günlere havuç suyu geitrdi beni diyebilirimSuyun az ise havuç suyu çok iyi geliyor onu kesin biliyorum birde bir arkadaş armut demişti galiba suyun fazlası problem azı problem ayy Allah'ımekmek yemiyorum, karbonhidrat tüketmiyorum, patates, pirinç,tatlı, çikolata yok canım
Sorma valla kayınvalide biyere falan gidince eşimi taşırken ağlarmış artıkNasıl taşımış ay onu ben 1 kiloyu taşırken yamuluyorum
Ayy ağlanmaz mi walla cennetliklerden olur inşallah pek zor geçmiş hamileliği biz 3 kilo ancak taşırız ben 3200 filan doğsa acayip mutlu olurum yeter banaa doger iki minik kızımdan sonraSorma valla kayınvalide biyere falan gidince eşimi taşırken ağlarmış artık
Olmaz mı benimki geç prematüre olmasına rağmen zorlandım. Sarıp sarmalayınca elle tutulur oluyordu. Canavarın 20 günlük halini atayımSen diyetine dikkat et hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle inşallahbende çok tedirgin gittim doktor diyor aferin herşey yoluna girmiş ama hiç kaçamak bile yapmıyorum erken doğan bebek çok zor o yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum canım
Ben de su an 80 kiloyum o zaman large bana da iyi olur, ben kücüktür rahat edemem vs diye xl bakıyordum bir de cok buyuk ihtimal sezeryan olacağım ameliyat yerini sıkmaması için xl bakıyodum, large sıkmaz herhaldeCanm ben oglumu 86 kilo ile dogurdum boyum da 164. Dependin large olani bana tamdi sıkmadi. Paketin uzerinde kalca olcusu veriliyo ya ona bak olc oyle al xl cok buyuk olur bencd
Ben cartersdan diil ama tchibodan almistim. Benm oglum zayif oldugu icin tam aylarinda oldu ama az kilolu olsa kucuk olurduCarter's marka tulum vs alan canlar polar tulumlarindan alcam kış için kalipları nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?