2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Carter's marka tulum vs alan canlar polar tulumlarindan alcam kış için kalipları nasıl

Arkadaslar benim küçük kızım 3 yasinda arada gece uyudugu yerde aglayip kalkip gözünün onune birsey geliyormuş gibi bakip orayi gosterip yada geri geri bagirip gidiyordu bu neden oluyor ruya gorup ruyanin etkisindemi kaliyor bilmiyorum agliyip agliyip sonra sakinleşiyor bi hoca vardi o bakti dua okudu o gunden beridir iyiydi artik ama 2 gun once ben banyodayken yine ayni olmuş esim kucagina almisti neden boyle oluyor basina gelen varmi cevap verirseniz sevinirim eger boyle yine olursa 2 defa falan cocuk doktoruna gotirmek istiyorum artik bu durum cok canımı sıkıyor

3500 kg ile 2750 kg arasında fark biraz fazla olmuş kızımda 1800 kg demişlerdi 1650 kg doğdu 1300 kg'a düştü boyu doktorun soyledigiyle aynıydı 45 cm demekki gününde doğsa 3500_4000 kg dogarmis babası uzun ve kalıplı bana çekse minnoş birşey olurmuş bu bebekte uzun olacak diyor doktorum sağlıkla gününde gelsinler bebelerimiz inşallah

Yok cnm 1.saat ölçüm bu. İkinci saatte düşüyor. Deneme yanılma diyorsun

Bebek artık büyüdüğünden ultrasonda kılı daha yüksek çıkıyormuş, doğumda biraz daha az oluyormus

Carter's marka tulum vs alan canlar polar tulumlarindan alcam kış için kalipları nasıl

Cartersin kalıpları dar. Bebek.bir de kilolu doğarsa düşündüğünden aydan büyük al bence. 6-9 düşünüyorsan 9-12 ay almak.gibi. internette de yorumlar o yöndeydi. Kullanan anneler de yazar

Aynen benim kendim prematüre 1500 gram doğmuşum umarım bu babasına çeker kiloyla ilgili bir tahminde bulunmadı 37 de alacak büyük ihtimalle ama diğer kızlar kaç kilo doğdu diye sordu belki bu onlara göre daha iyi gidiyordur bana öyle geliyor ama çokta hatırlayamıyorum
M Mirune bizim bebeğimizin adida büyük ihtimalle masal olarak o şekilde listeye ekleyebilirsin eğer değişirse sana bildiririm

Ayy çok sewindimmm maaşallahh minige sağlıkla hayırla gelsin beslenmenede dikkat ettigin şeyler War mı bende erken doğarsa çok minik olmasın diye yeme içme konusuna taktım birazz
Aminnnn inşallah canım hepimizin bebisleri sağlıkla gününde hayırlısıyla gelsin inşallahevet canım endokrine ve diyetisyene gidiyorum önceki yediklerime arasında çok fark yok sadece ekmeği ve böreği bıraktım tatlı şeyler çok çok azdı onu tamamen bıraktım canım diyet listem var istersen sana özelden atayım ama diyet listesi boy ve kilo farkedebilir

Bende 28.haftada gittiğimde, 2 hafta önde çıktı kilosuda 1500 dü şeker çıkmamıştı ama, bu önden gitmesi ve kilosu şekerdenmi oluyorda sadece
Maşallah canım ben gittiğimde 28+4 gunluktu 2-3 hafta önde ilerliyordu 1670 kg'di şeker yüklemesi yaptırmıştım biraz yüksek çıkmıştı yok canım hemen şeker demiyorlar bazen genetik olabiliyor anne ya da baba iriyse bebekte iri olabiliyor sağlıkla gününde gelsinler bebelerimiz inşallah

Anladm canım ben diyet yaptm bir süre ama sonra şeker çıkmadı suda normale dönünce bıraktım hatta şuan suyu alt sınıra yakın
Özellikle yediğin dikkat ettigin şeyler warsa diye sormak istedim

İnşallah kuzum ya ilaç yazdıracam şeker raporu çıkartacam sonuçları bekliyordum şeker Allah'a emanet gidiyor hiç haberim yok
Sen diyetine dikkat et hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle inşallah bende çok tedirgin gittim doktor diyor aferin herşey yoluna girmiş ama hiç kaçamak bile yapmıyorum erken doğan bebek çok zor o yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum canım

Ay benim de tansiyon aletim bugün gelecek şimdilik iyi gibi az daha beklesinler de vaktinde daha heyecanlı bekleyişe geçsek
Tansiyonuna çok dikkat et canım gerekirse sıfır tuz kullan kızımda o kadar çok yükseldi ki doğumdan sonra da uzun süre düşmedi tansiyonda, şekerde ikiside çok zor ya Rabbim kimseye vermesin inşallah

Anladm canım ben diyet yaptm bir süre ama sonra şeker çıkmadı suda normale dönünce bıraktım hatta şuan suyu alt sınıra yakın
Özellikle yediğin dikkat ettigin şeyler warsa diye sormak istedim
Suyun az ise havuç suyu çok iyi geliyor onu kesin biliyorum birde bir arkadaş armut demişti galiba suyun fazlası problem azı problem ayy Allah'ım ekmek yemiyorum, karbonhidrat tüketmiyorum, patates, pirinç,tatlı, çikolata yok canım

Ewt canım az içmedim bende havuç suyu bilmem mi ah ahhh iki kızımda da suyum bitti 37. Haftaya girdiği gün aldılar ve o günlere havuç suyu geitrdi beni diyebilirim cok faydasını gördüm.. ay ben 1 aydr acayip hamur işi tatlı kek börek filan yiyourum kiloda aldm bir anda 2 3 kilo birden aldm abarttm çünkü hep yağ olarak döndüler bana ama boğazımda durmuyor

Sorma valla kayınvalide biyere falan gidince eşimi taşırken ağlarmış artık
Ayy ağlanmaz mi walla cennetliklerden olur inşallah pek zor geçmiş hamileliği biz 3 kilo ancak taşırız ben 3200 filan doğsa acayip mutlu olurum yeter banaa doger iki minik kızımdan sonra

Olmaz mı benimki geç prematüre olmasına rağmen zorlandım. Sarıp sarmalayınca elle tutulur oluyordu. Canavarın 20 günlük halini atayım

Canm ben oglumu 86 kilo ile dogurdum boyum da 164. Dependin large olani bana tamdi sıkmadi. Paketin uzerinde kalca olcusu veriliyo ya ona bak olc oyle al xl cok buyuk olur bencd
Ben de su an 80 kiloyum o zaman large bana da iyi olur, ben kücüktür rahat edemem vs diye xl bakıyordum bir de cok buyuk ihtimal sezeryan olacağım ameliyat yerini sıkmaması için xl bakıyodum, large sıkmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…