Canim senin sonuc ne olduValla okadar ürün varki neden tek tip degilse?
Bende plastik düşünüyordum cam diye iisrar var evde
Geçmiş olsun. Devlet acil tamamen şans meselesi maalesefİyi pazarlar herkese, benim bugün kanamam olduçok değil lavabodan sonra peçeteye silerken geldi 1 damla kadar. Ama hamilelikte hiç kanamam olmamıştı korktum. Doktoruma yazdım, ilişki ağrı sancı oldu mu dedi hiç biri olmamıştı durduk yere geldi yani. Acile görün yinede dedi gittik apar topar. Hem normal bakıldı hem alttan muyene etti kanama yok bebek iyi dediler. İdrar verdim idrarda iyi birşey yok. Nst çekildi o da iyi. Anlamadım neden nasıl geldi bu kan. Ama İstanbul’da devlet hastanesi acilleri çok kötü, acil Kadın doğuma gidiyorsun sancın gelmiş doğum olacak sırada bekletiyorlar filan. İlhan varank Sancaktepeye gittim bana çok yakın diye, hemşireler çok ilgili ama bugün bakan doktor hep ters cevap verdi. Ultrasona baktı bitirdi hiçbişey demedi kalbi atıyor mu iyi mi dedim kötü birşey olsa söylerdim dedi, alttan muayeneye başladı bunun zararı yok değil mi dedim zararı olsa yapmam doktorum dedi. Uyuz uyuz konuştu, Devlete gelen kadınlara üzüldüm ama onlarda mecburlar gelmeye, zaten hepsinin kaçıncı doğumu çok rahatlar ellerinde bi poşetle doğuma geliyolar, bebeğin eşyalarını yerlere koyuyorlar. Birde bizler burda en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz şimdiden valiz hazırlıyoruz filan. İnsan yinede şükrediyor haline, hem maddi durumu olduğu için hemde bilinçli olduğu için
Bende korktum aşırı dikkat ediyorumevet önemli olan bebişlerimizin sağlığı, doktor bana da sınırda dedi şimdilik bir sıkıntı yokmus ama böyle devam ederse sıkıntı olur dedi, tamam o iş bende dedim bir daha da ağzıma şker vs sürmedim korkudan :)
Canım nasılsın toparlandın miErken almaya gerek yok zaten hersey elinin altinda internet desen 1 gun sonraya kapinda vs vs benim cocuklar genelde beni emmeyi birakinca yada ek gidaya gectiginde ihtiyac duydum biborona .. sadece 3 ay sonrasina su icebilcegi biboron yeterli eger ki meme emmerse tabi emmezse zaten alirsin..
Aslında il il farkediyor üniversite hastanesi mesela İstanbul'da normal muayeler için bölümler güzel ama acil kadın doğum ilk muayene yeri kötü hatta berbat belki sonrası daha iyidir bilmiyorum ama Ankara şehir hastanesi iyi kuzenimin eşi orada doğum yaptı çok memnun kaldı kuzenim de gazeteci şehir hastanesini araştırmisti haber yapmıştı doktorlari da çok iyiydiŞöyle bir göz attım geçmişe hepsini okuyamadım. Bugün alışverişe çıktım eksikler yavaş yavaş tamamlanıyor bu da beni rahatlatıyor tabi. Devlet hastanesi mevzusunda pek tırsıyorum zaten ilki özelde oldu bu da olacaktı direkten döndüm devlete üniveristeye kadar verdim. Orda bir kaç kadınla konuştum daha önce de orda doğum yapmışlar ve memnunlardı. Sezaryen olacak gününü ayarlayıp bı sıkıntı olmadan olacaktır diye düşünüyorum. Allah hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin. Günler yaklaştıkça stres ve heyecan basıyor beni. Sanki ilk kez anne olcam 2. De olsa çok garip bir his 7 yıl aradan sonra
Aslında il il farkediyor üniversite hastanesi mesela İstanbul'da normal muayeler için bölümler güzel ama acil kadın doğum ilk muayene yeri kötü hatta berbat belki sonrası daha iyidir bilmiyorum ama Ankara şehir hastanesi iyi kuzenimin eşi orada doğum yaptı çok memnun kaldı kuzenim de gazeteci şehir hastanesini araştırmisti haber yapmıştı doktorlari da çok iyiydi Rabbim iyilere denk getirsin hepimizi inşallahŞöyle bir göz attım geçmişe hepsini okuyamadım. Bugün alışverişe çıktım eksikler yavaş yavaş tamamlanıyor bu da beni rahatlatıyor tabi. Devlet hastanesi mevzusunda pek tırsıyorum zaten ilki özelde oldu bu da olacaktı direkten döndüm devlete üniveristeye kadar verdim. Orda bir kaç kadınla konuştum daha önce de orda doğum yapmışlar ve memnunlardı. Sezaryen olacak gününü ayarlayıp bı sıkıntı olmadan olacaktır diye düşünüyorum. Allah hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin. Günler yaklaştıkça stres ve heyecan basıyor beni. Sanki ilk kez anne olcam 2. De olsa çok garip bir his 7 yıl aradan sonra
Maaşaallah kuzularımızaaMaşallah maşallah
inşallah, dikkat ediyorum artık kesinlikle şekere, inşallah zamanıyla gelsin bebeklerimiz, neden ciğer geliştirici iğne vuruluyor erken doğum olabilir diye mi
Sanrimm3 evet canım diğer kızlarım da 37 ye girdiği gün alındılar belki daha mı erken olur diye tedbir alacak bilmiyorum iki kizdada wurulunca hiç sormadm zaten 37den sonrasını pek öngörmüyor suyu çok değil ama azalmamis şükür kordonu takip edicez dedi yaşayıp görücez 38 e kadar dursa acayip mutlu olurdum galibainşallah, dikkat ediyorum artık kesinlikle şekere, inşallah zamanıyla gelsin bebeklerimiz, neden ciğer geliştirici iğne vuruluyor erken doğum olabilir diye mi
Günaydın bende aynı yaa seninle aynı günümüz bende kurban bayramı sonrası ayrılmayı düşünüyorum nasip olursa çünkü 36. Hafta bayram tatiline denk gelecek boşuna gitsin istemiyorum ama zaman nwsil geçecek bilmiyorum 32.haftam gelmeden 1 hafta rapor alıp biraz ewde dinlenmeyi planlyrm en azından biraz nefes alrm29+0 dan günaydın hepinize :) zaman hiç geçmiyor. Dün canım cıktı resmen hiç dinlenemedim izinli günümde. Artık kosusturmalar baslıyor bizde. 35-36 haftaya kadar calısmak istiyorum ama nasıl dayanacagımı bilmiyorum
Ya bende kurban bayramında calısayım diyorum. Nasıl dayancam bilmiyorum o rapor işini bende düsündüm ama bu sefer son üc ay bürüt maasın ücte ikisi yatacak ya dogum parası e bu sefer bürüt maas düsüyorGünaydın bende aynı yaa seninle aynı günümüz bende kurban bayramı sonrası ayrılmayı düşünüyorum nasip olursa çünkü 36. Hafta bayram tatiline denk gelecek boşuna gitsin istemiyorum ama zaman nwsil geçecek bilmiyorum 32.haftam gelmeden 1 hafta rapor alıp biraz ewde dinlenmeyi planlyrm en azından biraz nefes alrm
Bu canim en kucuk boyuydu sanirimBende lazım olursa diye Alicam kenara. Olurda emmezse biberon lazım olur dedi herkes al dediler. Arkadaslae aventti önerdi anne memesine yakın diye. Onunda cam ve plastik var. Kararsız kaldım di.
Aventin hangi modelini aldım cam olanı?
Ayyy bende şeker yuklemem temiz cikti diye aç gibi gömüyorum 1 haftadir dikkat edeyim bariben de kaç gündür yoğunluktan griemiyorum hanımlar 30 sayfayı okumaya çalıştım bişey kaçırmayayım diye:) geçen cuma doktor kontrolümüz vardı. Bebeğim çok iyi şükür, ultrasonda durmadan ağzını açıp kapatıyordu, doktor emmeye başlamış dedi:) Ayrıca suyum normalin üst sınırındaymış dikkat etmezsen şekere iyi olmaz dedi, bende diyetisyene gittiğim halde takmıyordum diyeti şeker yükleme sonucum kötü çıkmadığı için ama dikkat etmek gerekiyormuş, zamanla birden şekere çevirme ihtimali var ki ben de o yöne doğru gidiyormuşum. 3 gündür dikkat ediyorum, açık şekerim her sabah 105 96 ve 74 oldu. 3 günde düzeldi yanı ama 0 şeker ekmek hamur işi patates pirinç, ara öğünlerimi mutlaka yapıyorum, yogurt elma yiyorum, meyveyle mutlaka bir süt ürünü alıyorum ve hiç acıkmıyorum, şeker tatlı yediğim zaman yedikçe yiyesim geliyordu. şimdi daha rahatım 1 ay böyle devam edecek. Bu arada kısır bir döngünün içerisindeyim sol kaburga altım sürekli agrıyor sancı yapıyordu hep yapıyor bazen gidiyor bazen geliyor, özellikle sola yattığımda çok sancı yapıyor uyuşuyor sol göğüs altım yan kısma dogru, bebek için de sola yatmak gerekiyor. gece her beş dk da bir sağa bir sola dönmekten uykular haram oluyor. Onun dışında şekeri kestiğim günden beri bebem çok hareketsiz önceden hiç durmazdı yerinde, şimdi hareket ediyor ama çok az sanki enerjisi yok yavrumun shshhssh doktor çok normal zaten günde 16 saat uyuyorlar uyurken büyüme hormonu salgılıyorlar günde 10 hareket olsa yeter dedi, hiç hareket hissetmezsen sıkıntı dedi. ama cok sukur hareket ediyor da isteksiz yavrucum . Hazırlıkların çogunu tamamladım ben de . İsimli hastane çıkısı yaptıracağım , bebek losyon yağ pişik kremi alacağım, kimi sudo krem diyor kimi sudo krem içeriği temiz değil diyor ama kullananlar çok memnun kararsızım pişik kremi konusunda. xl depend bulamıyorum piyasada trendyola baktım orada da yok . ne alacağım bilemedim.
Kurban bayramında 15 temmuza denk gelen 2 günü haftaici kamuda birlestirecekler söylentisi War ben pek sanmyrm ama birlesmezse o ara ayrilicam ben inşallah sanrm sen özeldesin aşk sistemini pek bilmiyorum ama bu pahalılıkta ne kadar çalışıp sonradan maaş alırsak iyi çünkü geçimmek çok zorlaştıYa bende kurban bayramında calısayım diyorum. Nasıl dayancam bilmiyorum o rapor işini bende düsündüm ama bu sefer son üc ay bürüt maasın ücte ikisi yatacak ya dogum parası e bu sefer bürüt maas düsüyor
Ben hiç kendimi dinlemiyorum kasilma olunca ne oluyorGünaydınlarr
Gece uyuyamayanlardan biri de benim. Çok sıcaktı sanki. Sürekli kalktım. Sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor sırtüstü yatsam hiç olmuyor. Anlamıyorum. Bu kasılmalar da gitgide artıyor. Ağrısız Bi şey ama rahatsız ediyor. Dün belirli aralıklarla ile 2 defa oldu 15 20 saniye sürdü.
Valla bende Bi şey olmuyor ama çok rahatsız ediyor. O hissi tarif edemiyorum. Ağrı sancı hiç Bi şey yok. Gece de oluyor mesela uykumdan uyandırıyor.Ben hiç kendimi dinlemiyorum kasilma olunca ne oluyor
Bazen dönerken karnimin içi aciyor canim acimazsa ne oldugunu anlamamValla bende Bi şey olmuyor ama çok rahatsız ediyor. O hissi tarif edemiyorum. Ağrı sancı hiç Bi şey yok. Gece de oluyor mesela uykumdan uyandırıyor.normalde bende hiç dinlemezdim. Dün 2 defa ard arda olunca takip ettim.
Offf o bende de var. Artık yokmuş gibi davranıyorum ben. Onun üstüne ne ağrılar ne acılar yaşıyorum ekstra.Bazen dönerken karnimin içi aciyor canim acimazsa ne oldugunu anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?