2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun. Devlet acil tamamen şans meselesi maalesef

Bende korktum aşırı dikkat ediyorum Ben normalde de şekerli birşey yemiyordum bazen börek bazende kahvenin yanında azıcık çikolata yiyordum kahvaltıda çavdar da olsa ekmeği bir dilim değil de çeyrek ekmek yiyerek abartiyormusum 2 hafta olacak diyetime 3 kg zayıfladım son sürat diyete devam inşallah sağlıkla kucagimiza alalım yavrularımızı

Şöyle bir göz attım geçmişe hepsini okuyamadım. Bugün alışverişe çıktım eksikler yavaş yavaş tamamlanıyor bu da beni rahatlatıyor tabi. Devlet hastanesi mevzusunda pek tırsıyorum zaten ilki özelde oldu bu da olacaktı direkten döndüm devlete üniveristeye kadar verdim. Orda bir kaç kadınla konuştum daha önce de orda doğum yapmışlar ve memnunlardı. Sezaryen olacak gününü ayarlayıp bı sıkıntı olmadan olacaktır diye düşünüyorum. Allah hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin. Günler yaklaştıkça stres ve heyecan basıyor beni. Sanki ilk kez anne olcam 2. De olsa çok garip bir his 7 yıl aradan sonra

Canım nasılsın toparlandın mi

Aslında il il farkediyor üniversite hastanesi mesela İstanbul'da normal muayeler için bölümler güzel ama acil kadın doğum ilk muayene yeri kötü hatta berbat belki sonrası daha iyidir bilmiyorum ama Ankara şehir hastanesi iyi kuzenimin eşi orada doğum yaptı çok memnun kaldı kuzenim de gazeteci şehir hastanesini araştırmisti haber yapmıştı doktorlari da çok iyiydi

Aslında il il farkediyor üniversite hastanesi mesela İstanbul'da normal muayeler için bölümler güzel ama acil kadın doğum ilk muayene yeri kötü hatta berbat belki sonrası daha iyidir bilmiyorum ama Ankara şehir hastanesi iyi kuzenimin eşi orada doğum yaptı çok memnun kaldı kuzenim de gazeteci şehir hastanesini araştırmisti haber yapmıştı doktorlari da çok iyiydi Rabbim iyilere denk getirsin hepimizi inşallah

29+0 dan günaydın hepinize :) zaman hiç geçmiyor. Dün canım cıktı resmen hiç dinlenemedim izinli günümde. Artık kosusturmalar baslıyor bizde. 35-36 haftaya kadar calısmak istiyorum ama nasıl dayanacagımı bilmiyorum

Maşallah maşallah
Maaşaallah kuzularımızaa
inşallah, dikkat ediyorum artık kesinlikle şekere, inşallah zamanıyla gelsin bebeklerimiz, neden ciğer geliştirici iğne vuruluyor erken doğum olabilir diye mi

inşallah, dikkat ediyorum artık kesinlikle şekere, inşallah zamanıyla gelsin bebeklerimiz, neden ciğer geliştirici iğne vuruluyor erken doğum olabilir diye mi
Sanrimm3 evet canım diğer kızlarım da 37 ye girdiği gün alındılar belki daha mı erken olur diye tedbir alacak bilmiyorum iki kizdada wurulunca hiç sormadm zaten 37den sonrasını pek öngörmüyor suyu çok değil ama azalmamis şükür kordonu takip edicez dedi yaşayıp görücez 38 e kadar dursa acayip mutlu olurdum galiba

Günaydın bende aynı yaa seninle aynı günümüz bende kurban bayramı sonrası ayrılmayı düşünüyorum nasip olursa çünkü 36. Hafta bayram tatiline denk gelecek boşuna gitsin istemiyorum ama zaman nwsil geçecek bilmiyorum 32.haftam gelmeden 1 hafta rapor alıp biraz ewde dinlenmeyi planlyrm en azından biraz nefes alrm

Ya bende kurban bayramında calısayım diyorum. Nasıl dayancam bilmiyorum o rapor işini bende düsündüm ama bu sefer son üc ay bürüt maasın ücte ikisi yatacak ya dogum parası e bu sefer bürüt maas düsüyor

Bu canim en kucuk boyuydu sanirim https://www.hepsiburada.com/philips...za=Pasifik+Itriyat&url_src=and-product-detail
Ayyy bende şeker yuklemem temiz cikti diye aç gibi gömüyorum 1 haftadir dikkat edeyim bari kaburganin altinin batmasi gogusler buyudugu icin oluyomuş canim ve losyon vs icin mustela aldim ben fikir olsun sana da temiz icerik oksizinc krem de pişikte oldukça iyiymiş2 cocuklu bir arkadaş tavsiyesi sudocrem cok iyi sivilcelerime surerim ben ama içerigi temiz degil dedikleri için ilk aylar oksizinc kullanacagim son olarak dependi yeni sipariş ettim hemde xl beden hemen sana link birakiyorum hemen al kalmiyor

Günaydin kızlar agrisiz güzel bir hafta olsun insallah sıcaktan asla uyuyamadim ankara alev ateş durumda dün Ankamallden ogluma bella masiondan ve chakradan yeni şeyler aldim ikisindede indirim var sitelerinde de aklinizda bulunsun nevresim battaniye falan aldim chakradan kundak havlu aldim 2 hastane çıkışı almiştim ay ordakindede gözüm kaldi ama fazla mi olur sizce kumaş dokuları muhteşem

Kurban bayramında 15 temmuza denk gelen 2 günü haftaici kamuda birlestirecekler söylentisi War ben pek sanmyrm ama birlesmezse o ara ayrilicam ben inşallah sanrm sen özeldesin aşk sistemini pek bilmiyorum ama bu pahalılıkta ne kadar çalışıp sonradan maaş alırsak iyi çünkü geçimmek çok zorlaştı

Günaydınlarr
Gece uyuyamayanlardan biri de benim. Çok sıcaktı sanki. Sürekli kalktım. Sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor sırtüstü yatsam hiç olmuyor. Anlamıyorum. Bu kasılmalar da gitgide artıyor. Ağrısız Bi şey ama rahatsız ediyor. Dün belirli aralıklarla ile 2 defa oldu 15 20 saniye sürdü.

Ben hiç kendimi dinlemiyorum kasilma olunca ne oluyor

Ben hiç kendimi dinlemiyorum kasilma olunca ne oluyor
Valla bende Bi şey olmuyor ama çok rahatsız ediyor. O hissi tarif edemiyorum. Ağrı sancı hiç Bi şey yok. Gece de oluyor mesela uykumdan uyandırıyor. normalde bende hiç dinlemezdim. Dün 2 defa ard arda olunca takip ettim.

Bazen dönerken karnimin içi aciyor canim acimazsa ne oldugunu anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…