Oh oh maşallah. Benim de gitmeme nasipse 2 hafta var.Gunaydınlar
bayaa yoktum inşallah herkes iyidir.
memlekete gitmiştim sahilde bol bol yürüdüm. Sabahın bu saatinde Sıcaklar bastırdı yahu Napacaz daha 2 ay var
Beni uykumdan uyandirmiyor ya. Sen doktoruna muhakkak bahset uykundan uyandiran rahatsizlikta oldugunu. Benim yorulup is yaptigimda 2 saat falan oluyor durup durup belki 10 kere. Dinlenince geciyor. Dun gece ben de hic uyuyamadim. Sol yanima yatinca sanki onu eziyomusum gibi tekmeliyo bebis. Cok rahatsiz ediyo kimil kimil. Saga yatinca daha rahat ediyorum. Saka gibi. 3e geliyordu rahat ettigimde.Valla bende Bi şey olmuyor ama çok rahatsız ediyor. O hissi tarif edemiyorum. Ağrı sancı hiç Bi şey yok. Gece de oluyor mesela uykumdan uyandırıyor.normalde bende hiç dinlemezdim. Dün 2 defa ard arda olunca takip ettim.
Daha önce sordum çok normal dedi. Bende bir daha sormadım. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bakalım yine Bi konuşurum bu konuyu. Bazı geceler bir kere oluyor zaten belki sık olmadığı içinde normal demiş olabilir. Off evet o durum bende de var. Sol tarafıma bu yüzden yatamıyorum. Sanki eziliyormuş gibi sürekli kımıldıyor tekme falan atıyor. Sağa yatınca kalçam ağrıyor.Beni uykumdan uyandirmiyor ya. Sen doktoruna muhakkak bahset uykundan uyandiran rahatsizlikta oldugunu. Benim yorulup is yaptigimda 2 saat falan oluyor durup durup belki 10 kere. Dinlenince geciyor. Dun gece ben de hic uyuyamadim. Sol yanima yatinca sanki onu eziyomusum gibi tekmeliyo bebis. Cok rahatsiz ediyo kimil kimil. Saga yatinca daha rahat ediyorum. Saka gibi. 3e geliyordu rahat ettigimde.
Aynen bende öyle izledim bı doktorun videosunda vallahi sadece sola yatamıyorum hatta gece nasıl uyuya kaldığımı bile bilmiyorumDoktoruma bende sordum sürekli soluma yatıyorum solum felçli gibi dedim sağ tarafta daha fazla tekme atıyor dedim dr solu öneriyorız ama aslında sağa da yatabilirsin dedi bebeğin tekme atması aslında rahatsız olması değil daha rahat ettiğini gösterir iyi bişi dedi
Iyiyim sukur Allah razi olsun sen nasilsin canimCanım nasılsın toparlandın mi
MasallaahhKızlar şimdi kontrolden çıktım suyum düzelmiş , bebegim gayet iyiymiş kilosu aynı 1670 kg, boyu 42 cm şimdilik bizden bu kadar
Allah iyilik versin inşallah iyi olmana çok sevindim bizde çok şükür Rabbime iyiyizIyiyim sukur Allah razi olsun sen nasilsin canim
Çok sağol canımMasallaahhikinizde iyi olun hep ay banada 5 gun kaldi bi gitseydim hayirlisiyla
Tosbağalar büyüyor ya maşallahKızlar şimdi kontrolden çıktım suyum düzelmiş , bebegim gayet iyiymiş kilosu aynı 1670 kg, boyu 42 cm şimdilik bizden bu kadar
Tekrar tekrar çok gecmis olsun dualarım sizinle gönlünüzü ferah tutun. Mesaj olarak attım size dediğim gibi yazdıklarımı okuyun. Bu hastalık ender gorulen bırsey. Sebebini doktorlar bile söylemiyor bilmiyor. Yeterli veri yok. Biz de benzer seylerı yasadık. Ailemizde de farklı bir hastalıgı olan veya engelli dpgan yok. Esim ile uzaktan akrabayız onu da söyledk ama onunla bı ılgısı olmadgnı nadir gorulen dogumsal bi eahatsızlk dediler tesadüfi bi sekılde olabilir. Netten arastırdıgımda da genel seyler sorumlu tutuluyor. Genetik yatkınlık ilaçlar enfeksiyonlar herşey olabilir. Net bir veri yokhıcbır sey soyleyemıyolar sonucunda ne cıkabılecegıno bilmiyorlar hastalık 10bınde 1 goruluyormus bu yuzden ellerinde hıcbır kesin tanı bısey yok hersey olabılır de olmayadabılır diye almamız lazım diyorlar bastan asagı engelli de olablr diyorlar cunku beynini brıbırne baglayan Corpus kollosum goremıyorlar
Ay masallah bu bebeler bir bucuk kiloyu geciyo mu smdi allahim cok heyecanliKızlar şimdi kontrolden çıktım suyum düzelmiş , bebegim gayet iyiymiş kilosu aynı 1670 kg, boyu 42 cm şimdilik bizden bu kadar
Cok teşekkür ederim canımAy masallah bu bebeler bir bucuk kiloyu geciyo mu smdi allahim cok heyecanli
Yok yok normal kilosu. Ben 2 hafta once gittigimde 1300 kusurdu benmkiCok teşekkür ederim canımcanım benim bebeğim biraz önde gidiyordu şekerden dolayı çok şükür toparlandık diyetle bu haftalarda yaklaşık 1200_1300 kg falan galiba bir haftadır kilo almamis alsa 2000 kg olurdu benim tospik aslan
Ayy maşallahYok yok normal kilosu. Ben 2 hafta once gittigimde 1300 kusurdu benmki
Aynen canım ya valla kızımda bu haftalarda rahatsızdim devamlı tansiyonum yükseliyordu boşluğa basarak yürüyordum hiçbir şey anlamadım bu bebekte aşırı bir heyecan oluştu her kontrol günü yaklaştıkça uykum kaçıyorTosbağalar büyüyor ya maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?