2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydınlar
bayaa yoktum inşallah herkes iyidir.
memlekete gitmiştim sahilde bol bol yürüdüm. Sabahın bu saatinde Sıcaklar bastırdı yahu Napacaz daha 2 ay var
Oh oh maşallah. Benim de gitmeme nasipse 2 hafta var. sahil kum görmeme az kaldı. sıcaklar evet burda bile bastırdı artık. Gece uyuyamadım resmen sıcaktan

İnşallah kazasız belasız gidersin canım deniz terapi gibi gelir birde yüzersin oh mis benim yerimede yüz Son 2 ay çok Güzel gecer ve Sonu güzel biter inşallah. Arada gidebilirsem tekrar gidicem bende yoksa hep İstanbul'da olma fikri benim için ekstra bir stres ama burda doğurmak istiyorum

Beni uykumdan uyandirmiyor ya. Sen doktoruna muhakkak bahset uykundan uyandiran rahatsizlikta oldugunu. Benim yorulup is yaptigimda 2 saat falan oluyor durup durup belki 10 kere. Dinlenince geciyor. Dun gece ben de hic uyuyamadim. Sol yanima yatinca sanki onu eziyomusum gibi tekmeliyo bebis. Cok rahatsiz ediyo kimil kimil. Saga yatinca daha rahat ediyorum. Saka gibi. 3e geliyordu rahat ettigimde.

Daha önce sordum çok normal dedi. Bende bir daha sormadım. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bakalım yine Bi konuşurum bu konuyu. Bazı geceler bir kere oluyor zaten belki sık olmadığı içinde normal demiş olabilir. Off evet o durum bende de var. Sol tarafıma bu yüzden yatamıyorum. Sanki eziliyormuş gibi sürekli kımıldıyor tekme falan atıyor. Sağa yatınca kalçam ağrıyor.

Aynen bende öyle izledim bı doktorun videosunda vallahi sadece sola yatamıyorum hatta gece nasıl uyuya kaldığımı bile bilmiyorum ihla tısla dalıyorum. Sağ ve sol ama sırt üstü değil diye biliyorum.ve dediğin gibi hareket etmesi de keyifli olduğu içinmiş.

Günaydın kızlar gece yatamayıp sabaha karşı dalanlardan biri de benim. Geçen hafta Salı günü verdiğimiz tahliller hala çıkmamış inşallah bir saçmalık yapıp yeniden istemezler ya 4 tüp kan verdiydim

Tekrar tekrar çok gecmis olsun dualarım sizinle gönlünüzü ferah tutun. Mesaj olarak attım size dediğim gibi yazdıklarımı okuyun. Bu hastalık ender gorulen bırsey. Sebebini doktorlar bile söylemiyor bilmiyor. Yeterli veri yok. Biz de benzer seylerı yasadık. Ailemizde de farklı bir hastalıgı olan veya engelli dpgan yok. Esim ile uzaktan akrabayız onu da söyledk ama onunla bı ılgısı olmadgnı nadir gorulen dogumsal bi eahatsızlk dediler tesadüfi bi sekılde olabilir. Netten arastırdıgımda da genel seyler sorumlu tutuluyor. Genetik yatkınlık ilaçlar enfeksiyonlar herşey olabilir. Net bir veri yok

Ay masallah bu bebeler bir bucuk kiloyu geciyo mu smdi allahim cok heyecanli
Cok teşekkür ederim canım canım benim bebeğim biraz önde gidiyordu şekerden dolayı çok şükür toparlandık diyetle bu haftalarda yaklaşık 1200_1300 kg falan galiba bir haftadır kilo almamis alsa 2000 kg olurdu benim tospik aslan

Yok yok normal kilosu. Ben 2 hafta once gittigimde 1300 kusurdu benmki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…