2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben cartersdan diil ama tchibodan almistim. Benm oglum zayif oldugu icin tam aylarinda oldu ama az kilolu olsa kucuk olurdu
Kaliplar minnoş demek ki
Kalıplar kücük asko bi beden büyük alman lazım
Ayyy trendyoldan yorumlara baktim öyleymiş 9 ay aldim o yüzden
Yedek emzik ucu varmiymis hiç baktiniz mi ona
Ay hic bakmadim aklima da gelmedi vardir ya avent serisi nasilsa

Valla bende öyle ölçüyor. Normal herhalde. Ben hiç düşünmedim bu konuda. Kontrollerde de hemşire çok sıkıyor mesela tansiyonumu ölçerken. Aynı onun gibi

Aminnnn inşallah canım

Kizlaaaar çok sicak hava vantilatör falan fayda etmiyor bana ayazlı ankarada eve klima taktiricam sanirim bu gidişle parkeye yumurta koysam pişer o derece ya
Ayy buralarda yanıyor hiç terlemeyen ben oturduğum yerde nasıl terliyorum birde çok nemli aşırı bunaltıcı bebeklerin doğduğu zaman napcagiz hem lohusalık hem uykusuzluk hem sicam birde nem

Valla bende öyle ölçüyor. Normal herhalde. Ben hiç düşünmedim bu konuda. Kontrollerde de hemşire çok sıkıyor mesela tansiyonumu ölçerken. Aynı onun gibi
Normalse iyi ya bizimkine söyledim de yeni cihaz ondan dedi hiç alaka kuramayınca size sorayım dedim ya bizim dahiliye doktoru Manuel ölçümlerden yapıyordu bu kadar sıkmıyordu buna parmağımı verdim kolumu kaptı resmen

Hahah erkekler neden böyle ya benim eşimde aynı. Değişiyor olabilir ama bu durum ölçüm yapan kişiye göre. Cihaz normal ya benim de öyle sıkıyor. Hatta dirsekten aşağısı buz gibi oluyor ölçerken

Sıkması normal de o kadar sıkıyor diyecek kadar dikkatimi çekmedi

Ben cihazı alıp aile hekimine gitmiştim hem benim cihazla olctuk hem hemşirenin ile aynı çıkmıştı hemen hemen. Sen de deneyebilirsin cnm

Aynısı kolun aşağısı fena
Sıkması normal de o kadar sıkıyor diyecek kadar dikkatimi çekmedi

Ben cihazı alıp aile hekimine gitmiştim hem benim cihazla olctuk hem hemşirenin ile aynı çıkmıştı hemen hemen. Sen de deneyebilirsin cnm
Yok bu bayağı belirgin sıkıyor gavur gibi dedikleri cinsten

Cuma günü kıza görüş günü almıştım dönüşte oraya da uğrayayım teşekkürler kızlar

Ayy buralarda yanıyor hiç terlemeyen ben oturduğum yerde nasıl terliyorum birde çok nemli aşırı bunaltıcı bebeklerin doğduğu zaman napcagiz hem lohusalık hem uykusuzluk hem sicam birde nem
Ben oturur ağlarım kesin o kafayla hiç sevmiyorum sıcagi ya rabbim dualarimi kabul etti ankaraya yazi geç getirdi eninde sonunda yanacaktik bari yağmur yağsada az serinlesek ayy deniz kenari bir memlekette yaşamiyorum çok şükür ki canim Ankara'mın kupkuru havasina kurban olayim tövbe yaşayamam herhalde tatilde bile cinnet geciriyorum kutuplarda yaşasam asla şikayet etmem yani
Burası da böyle evin içi 27.7 yi gösteriyor
Abooooğ benim ev 45 derece bence

Ben Hatay'dayım canım o iğrenç nem de var yayla yerde ev aldık güya ama şehre klima taksan boş
Ağustos ortasına kadar doktor almazsa ben sıcaktan çatlar doğururum herhalde

Arkadaşlar tansiyonunuzu ölçüyo musunuz hiç ? Tansiyon yüksekliği problem diye biliyorum benim de hep düşük çıkar bugün de 8/4 çıktı bu da çok düşükmüş gibi geldi düşüklük de problem mi acaba bilginiz var mı

Ben çok sık ölçüyorum ve düşük tansiyon çıkıyor genelde. Bi sorun yaşamadım doktoruma sormuştum ama bana dediği 9 un altına düşmesini pek istemeyiz demişti. Doktoruna sor istersen Bi. Benim genelde 9/4 8/4 9/5 çıkıyor eskiden böyle değildi tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…