Kaliplar minnoş demek kiBen cartersdan diil ama tchibodan almistim. Benm oglum zayif oldugu icin tam aylarinda oldu ama az kilolu olsa kucuk olurdu
Ayyy trendyoldan yorumlara baktim öyleymiş 9 ay aldim o yüzdenKalıplar kücük asko bi beden büyük alman lazım
Ay hic bakmadim aklima da gelmedi vardir ya avent serisi nasilsaYedek emzik ucu varmiymis hiç baktiniz mi ona
Valla bende öyle ölçüyor. Normal herhalde.
Aminnnn inşallah canımAman çok şükür canım hep böyle yolunda gitsinbende şimdi baktım tansiyon 10/6
Aynılar bizimkiyleo minnak parmakları yerim iyi ki tutundular iki gözümün çiçekleri ama çok güçlüler gerçekten yoğun bakımda ne küçükler gördüm hepsi savaşçıydı Rabbim hepsini korusun bu tosbağalar vaktinde gelsin
Ayy buralarda yanıyorKizlaaaar çok sicak hava vantilatör falan fayda etmiyor bana ayazlı ankarada eve klima taktiricam sanirim bu gidişle parkeye yumurta koysam pişer o derece ya
Normalse iyi yaValla bende öyle ölçüyor. Normal herhalde.Ben hiç düşünmedim bu konuda. Kontrollerde de hemşire çok sıkıyor mesela tansiyonumu ölçerken. Aynı onun gibi
Ayy inşallah canım hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucagimiza alalım inşallahİnşallah sende bende hepimiz 37 ye gelelim geçelim sağlıkla
Burası da böyle evin içi 27.7 yi gösteriyorKizlaaaar çok sicak hava vantilatör falan fayda etmiyor bana ayazlı ankarada eve klima taktiricam sanirim bu gidişle parkeye yumurta koysam pişer o derece ya
Hahah erkekler neden böyle yaNormalse iyi yabizimkine söyledim de yeni cihaz ondan dedi hiç alaka kuramayınca size sorayım dedim ya bizim dahiliye doktoru Manuel ölçümlerden yapıyordu bu kadar sıkmıyordu buna parmağımı verdim kolumu kaptı resmen
Kalıplar darCarter's marka tulum vs alan canlar polar tulumlarindan alcam kış için kalipları nasıl
Aynısı kolun aşağısı fenaHahah erkekler neden böyle yabenim eşimde aynı. Değişiyor olabilir ama bu durum ölçüm yapan kişiye göre. Cihaz normal ya benim de öyle sıkıyor. Hatta dirsekten aşağısı buz gibi oluyor ölçerken
Yok bu bayağı belirgin sıkıyor gavur gibi dedikleri cinstenSıkması normal de o kadar sıkıyor diyecek kadar dikkatimi çekmedi
Ben cihazı alıp aile hekimine gitmiştim hem benim cihazla olctuk hem hemşirenin ile aynı çıkmıştı hemen hemen. Sen de deneyebilirsin cnm
Ben oturur ağlarım kesin o kafayla hiç sevmiyorum sıcagi yaAyy buralarda yanıyorhiç terlemeyen ben oturduğum yerde nasıl terliyorum birde çok nemli aşırı bunaltıcı bebeklerin doğduğu zaman napcagiz hem lohusalık hem uykusuzluk hem sicam birde nem
Abooooğ benim ev 45 derece benceBurası da böyle evin içi 27.7 yi gösteriyor
Ben Hatay'dayım canım o iğrenç nem de varBen oturur ağlarım kesin o kafayla hiç sevmiyorum sıcagi yarabbim dualarimi kabul etti ankaraya yazi geç getirdi eninde sonunda yanacaktik bari yağmur yağsada az serinlesek ayy deniz kenari bir memlekette yaşamiyorum çok şükür ki canim Ankara'mın kupkuru havasina kurban olayim tövbe yaşayamam herhalde tatilde bile cinnet geciriyorum kutuplarda yaşasam asla şikayet etmem yani
Abooooğ benim ev 45 derece bence
Ben çok sık ölçüyorum ve düşük tansiyon çıkıyor genelde. Bi sorun yaşamadım doktoruma sormuştum ama bana dediği 9 un altına düşmesini pek istemeyiz demişti. Doktoruna sor istersen Bi. Benim genelde 9/4 8/4 9/5 çıkıyor eskiden böyle değildi tabi.Arkadaşlar tansiyonunuzu ölçüyo musunuz hiç ? Tansiyon yüksekliği problem diye biliyorum benim de hep düşük çıkar bugün de 8/4 çıktı bu da çok düşükmüş gibi geldi düşüklük de problem mi acaba bilginiz var mı
Kaliplar minnoş demek ki
Ayyy trendyoldan yorumlara baktim öyleymiş 9 ay aldim o yüzden
Ay hic bakmadim aklima da gelmedi vardir ya avent serisi nasilsa
Kaliplar minnoş demek ki
Ayyy trendyoldan yorumlara baktim öyleymiş 9 ay aldim o yüzden
Ay hic bakmadim aklima da gelmedi vardir ya avent serisi nasilsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?