2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de hep düşük. Yüksek olacağına düşük olsun, iyi böyle diyor doktorum.

Ay yok ben çok üşüyen biriyim kutuplarda yaşamaya dayanamam hamilelik hormonundan çok terliyorum doğum , lohusalık sonra severim sıcağı

Kızlar 3. Hamileliği olanlar var mı burada varsa eğer sorum sana sevgili anne… 2. Bebekte ilk bebek gibi ekstra süt yapsın diye bişeyler tüketmek yöntemler denemek gerekşyor mu? Yoksa otomatikman vücut süt yapmayı bildiği için sütümüz geliyor mu? İlk oğlumda sütüm çoktu yine çok mu olur yoksa gelmeme ihtimali var mı? Gece gece süt perileri geldi bana

Benm ikinci bebek ama eltimden biliyorum. Ilkinde 3. Gun falan gelmisti sutu. Bunda dogurmadan basladi. Ve masallah allah hepimize oyle sut versin ucuz falan olsa yeterdi sutu. Senin ilkinde de varmis bunda da olur. Benm ilkinde yoktu bunda da olmazsa die uzuluorum

Bende de aynı korku var ilkinde damla damla geldi bunda da gelmezse diyorum

Bende de aynı korku var ilkinde damla damla geldi bunda da gelmezse diyorum
Sans isi mi kismet isi mi bilinmez valla. Benle birlikte doguran bi kiz vardi hastanede ikimizin bebegi de yogunbakimdaydi. O sezeryan ben vajinal dogurduk. Kiz hastaneden ciktigi gunun aksami bi sut getirdi 2 dolu poset. Benim elimde 2 tane 5 ml siringa tam dolu bile degil. O kadar kotu hissetmistim ki butun gece aglaya aglaya sut sagmistim ama ne fayda. Smdi olsa o kadar etkilenmem diye dusunuyorum. Ilkinde hersey ekstra zor gelmisti

Canım benimde ilkinde gelmedi hemen zorla bişeyler denedim onlar çok işe yaradı. Bulgur, hoşaf,dereotu,humana anne çayı,uyumak ve pompa yapmak. Umarım süt konusu herkesin istediği gibi olur sorduğum için kendimi kötü hissettim şimdi

Uzulme kuzum senle alakali degil ki

Okmeydanı Prof. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi hakkında bilgisi olan var mı? Bana da doktorlar planlı sezaryen derlerse ve şehir hastaneleri milletin övdüğü kadar güzelse özele 10bine yakın para vermeye gerek yok gibi geldi. Ama emin olamıyorum dediğin gibi şehirden şehire çok farkediyormuş.
Carter's marka tulum vs alan canlar polar tulumlarindan alcam kış için kalipları nasıl
Ben carter's i beğeniyorum yaa genelde kalıpları tam ama biraz ince uzun gibi yani çok kilolu bir bebekse belki küçük gelebilir. Benim oğlum persentilde hep %90larin üstünde çıkıyordu ona tam geliyordu ama boyu da uzun olduğu için böyle boğum boğum bir bebek değildi.

Okmeydanı Prof. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi hakkında bilgisi olan var mı? Bana da doktorlar planlı sezaryen derlerse ve şehir hastaneleri milletin övdüğü kadar güzelse özele 10bine yakın para vermeye gerek yok gibi geldi. Ama emin olamıyorum dediğin gibi şehirden şehire çok farkediyormuş.

Hamilelikte tehlikeli olan yüksek tansiyon zaten bir tık düşük olması idealmis. Bana hem kadın doğumcum hem de EKG için gittiğim doktor hamilelikte ideal tansiyon 10 a 6 dediler benim de genelde öyle çikiyor.
Seninki biraz daha düşükmüş tabi belki seni yoruyordur ama düşük olsun yukske olmasın diyor genelde doktorlar

Ay yok ben çok üşüyen biriyim kutuplarda yaşamaya dayanamam hamilelik hormonundan çok terliyorum doğum , lohusalık sonra severim sıcağı
Ay ben de kedi gibiyim en sıcak yaz günlerinde bile soğuk suyla yıkanan illa çok az ılık olacak. Kışın lahana gibi kat kat giyinirim. Termal taytlar çıkmadan önce yün dön giyerdim dedeler gibi Hamilelikte sıcaklıyor ama insan şimdiden içim yanıyor benim mesela. Şu içmeyle de geçmiyor illa sulu soğuk meyveler yiyince anca suya kanıyorum. Bu hamileliğimde yediğim karpuzu ömrü hayatımda yememisimdir. 2 güne bir karpuz bitiyoruz eşimle

Benim de ilkinde 3. Gün tam sütüm indi ama oğlum yoğun bakımdaydi belki onun etkisidir. Bir de haftasonu olunca hastanenin de ihmali vardı bence. Akşam 6'da doğurdum süt sağma makinesini ben isteyince teeee sabah getirdiler. Hastanede bir damla bile sütüm gelmedi. Eve çıkınca da 2 saate bir sagdım azar azar geldi sonra ben geldikçe sağdım salak gibi Tek seferde 90 CC çıkmaya başladı çocuk daha 4-5 günlük Tek öğünde Max 30.cc içebilir. Üçüzüm varmış gibi oğlum hastaneden çıkana kadar sağdım. Çocuk hastaneden bir geldi gayet güzel emiyor ama benim memeler davul Dışta sağa sağa 1 haftaya falan ancak düzene girdi Bunda inşallah hemen iner sütüm

30+0 dan Günaydınlar
Artık iyice bezdim bu ağrılardan uyuyamamalardan. Tek tesellim sağlıklı ve iyi olmasına ona dayanarak sabrediyorum ama gerçekten canım çok acıyor. mide ağrım oluyor bazen normal mi? Çok yoruldum bedenen ben. 17 gün sonra da yola çıkacağız.

Ahh canım cidden zorlaştı Geceler zor geçiyor. Hayırlısı ile 35leri geçelim doğumlar yaklaşsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…