2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uykum iyice yalan benim de, sola dönmek devamlı kolum omzum da agiriyor valla. Uyku kalitem iyice yerlerde. Gece yatmak o kadar zor geliyor ki rahatsız olduğundan, sabah olmuş oh diyorum sonra bir bakıyorum saat daha 6 felan Hayırlısıyla şu iki ayı geçirsem rahatlayacagim

Günaydın. 30+2'yiz bugün. 11 kilo aldım. Doktor bir kez bile bakmadı kiloma. Çok aldım diyorum olur hamilesin diyor. Bu akşam doktor kontrolümüz var. Bebişi çok merak ediyorum. Önceki randevuda randevuya geç kaldığım için sırada bekleyenler olduğu ve klinik kapanacağı için çok üstün körü görüşmüştük. Artık 2 haftada 1 gidicez. Umarım her şey yolundadır. Nispeten kolay bir hamilelik geçiriyorum. Şikayet edemem. Hala şişkinlik yok. Nadiren mide yanması yaşıyorum. Benim nazarımda doğuma 1 ay kaldı. 1 ay sonra hem iyi bir haftaya ulaşacak, hem bavul hazır olmuş olacak, hem izne ayrılmış olucam. Bunun dışında geri kalan 2-3 hafta ise isin en tatlı heyecanli haftaları olacak. Allah görmeyi nasip etsin. Doğuma hazırlık egzersizleri ve heyecanla geçen en unutulmaz haftalar.

Son düzenleme:
Valla benim ilk hamileliğim ama o kadar zorlandımki 2.çocuğu hiç düşünmüyorum bile
Valla hamilelik uzuuuun bir süreç ve müdahale imkanın yok doğru düzgün. Annelik tam bu aşamada başladı bile, nasıl kendimizden özveride bulunuyoruz,yeter ki bebeğimi, iyi olsun diye...

Gebelik şekeri riskin yok demek ki, kiloya ondan takılmıyordur doktor. Zaten kilo alınır verilir, gebelikte kilo kontrolü konusu diyabet için. 26 haftada 6.5 kg aldım ona rağmen max +3 ile bitireceksin 10 olur diyor endokrin doktoru bana şanslısın

Valla benim ilk hamileliğim ama o kadar zorlandımki 2.çocuğu hiç düşünmüyorum bile
Ya öyle demeyin işte. Ilki benim de zordu. Arada dağlar var. Bu çok kolay geçiyor. Cidden fark 2. Olması mı cinsiyet mi bilmiyorum. Bilimsel açıklaması bile yok. Ama ilginç şekilde birbirinden farklı seyrediyor.

Valla hamilelik uzuuuun bir süreç ve müdahale imkanın yok doğru düzgün. Annelik tam bu aşamada başladı bile, nasıl kendimizden özveride bulunuyoruz,yeter ki bebeğimi, iyi olsun diye...
Gerçekten öyle ne kadar şikayet etsekte gün sonu hepimizin temennisi aynı oluyor sağlıklı olsunlarda
Çok gözüm korktu valla benim bide çevremde genelde hep rahat geçirdi herkes hamileliğini, o yüzden hiç böyle birşey beklemiyordum

Of valla bende öyle. İlk zamanlarda o kadar rahattım ki anlatamam. İlk 3 ay prensesler gibiydim ben sonra aman yarabbi.... 2. Çocuk düşüncem uzun süre uzaklaşacak benden herhalde
Heh bende de öyle oluyor işte. Sabaha kadar dönüp duruyorum. Sonra zaten uyanmak zorunda kalıyorum kahvaltı için. Ben zaten şimdiden uyuyamıyorum bebiş olunca uyuyamamak çok fazla etkilemez herhalde.

Ay ben oraya tatile gitmeye bile tahammül edemiyorum
Burası da çok sıcak. 1 haftadır nem modunda klima açıyoruz. Daha Haziran a girmedik resmi olarak Ah sıcaktan daha kötüsü karafatmalar. Bizim evde ben gormedim. Henuz ama sokaklar kayniyor. Ablamlarda çıkmış , evde hamam bocekleribe savas ilan etmisler. Duydugumdan beri killandim. Evde surekli kose bucak bakinarak geziyorum. Balkonun camini acamiyorum. Ucuyo yaratiklar.

Malta iklim olarak hep Antalya ile benzetiliyor.
O zaman bizde yarı kısım olarak yurtdışında yaşıyoruz. Ya gerçekten inanılmaz sıcak ve nem var ama ölüyorum antalyaya. Vazgeçemem asla oradan. Bitlis gibi bir yerden yayla havasından kalkıp orda çocuk doğuracağı nasipse düşünün

Benim ilk 3 ayda kötüydü ya, lekelenmelerim oldu düşük tehlikem vardı sürekli yattım 2 ay iğne ilaç mafoldum sonra bulantılar başladı oh o geçti dedim ağrılar başladı, mide yanması hiö yakamı bırakmıyor zaten, haftalardırda uyuyamıyorum hamilelikte yaşanabilecek herşeyi yaşıyorum maşallahım var

Doğum iyileşmesi geçince kısa ama dahab kaliteli uyuruz bence :)

Oyle deme, cagirma, zor olan başka şeyler dr var, gelmesin başına

Valla inan bende yaşıyorum. tamam ilk 3 ay iyiydim sadece mide yanması ve bulantım vardı ama sonrasında kanama falan kalça ağrıları bel sırt. Allah ne verdiyse yaşıyorum yaşadım söylemek istemediğim bazı 1 veya 2 belirti yok o kadar. Nazar değmesin dillendirmeyim.

Doğum iyileşmesi geçince kısa ama dahab kaliteli uyuruz bence :)

Oyle deme, cagirma, zor olan başka şeyler dr var, gelmesin başına
Ay allah korusun gelmesin daha bişey
Amin amin bunada şükür sağlıklılar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…