2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tmm cnm ben de yüksek tehlikeli biliyorum. Çok şükür benim genelde 9/6 çıkıyo ama dün çok düşük olunca bi sorayım dedim. Ya bi de oturuyorum ya bir süre sonra kalktığımda ayaklarım tutmuyo gibi hissediyorum resmen uyuşuyorum

3.hamileligim bakalim 2sindede cok oldu ama bebegede cok yaradi onemli olan yaramasi zaten .. bol su, yesillik, maden suyu, bulgur pilavi ve sogan cok süt yapiyor ozellikle bunlari deneyebilirsin .. birde yesil yada kuru üzüm, bebek ne kadar sık emerse o kadar cabuk ve hizli geliyor sut

Son düzenleme:
Erkek miydi bebegin ?

Tabi ki çok şükür. Her gün şükrederek kalkıyorum yataktan zaten. Bu yaşanılanlar unutulup gidecek. Geriye onların mis kokusu kalacak
Kiz cocugunun hamileligi cok zor geciyor anliyorum seni .. birde bu sicak havalarda dahada zorlasiyor .. kiz cocugunun kendine has bi agirligi oluyo bu kilo ile vs alakali degil .. erkek bebeklerin hamileligi biraz daha hafif oluyo kiza nazaran.. oturup kalkmasi yurumek vs vs biraz daha güc biraz daha sık dişini gececk insallah

Amin amin inşallah. sanki zamanda duruyor gibi geliyor. Valla hiç tat alamadım ben bu hamilelikten.
Tat alan varmı bilmem ki ay . Bana zor geliyor şahsen 7 yıl sonra 2.ye cesaret etmişim düşün. Kardeşsız kalmasını istemedin zira ben 4 kardeşim 3 kız 1 erkek. Ve kız kardeş hele çok başka. İyi ki diyorum. Ama şu zamanda o kadar çocuğa cesaretim yok akıl sağlığım ve ben önemliyim napım. Ancak bakarım.

Ben bu durumda kafayi sıyırmış oluyorum

Ayyyy sus sus adini anma şunlarin adini okurken bile içim bir tuhaf oluyor akıl sağlığımı yitiririm ben rabbime şükür ki el memleketinde yaşamiyoruz

Tabi ki çok şükür. Her gün şükrederek kalkıyorum yataktan zaten. Bu yaşanılanlar unutulup gidecek. Geriye onların mis kokusu kalacak
Önemli olan orası gördüğün an tüm acılar gidiyor. Ahhhh minnoş suratına güzel kokusuna kavuscaz.

Ülkemin her köşesi cennet mükemmel ama ben sıcak sevmiyorum sadece
Ayyy soğuk sevmiyorum sıcak seviyorum Kıbrıs'ta hiç durmadım 1. 5 sene full gezdim cehennem sıcakları orası ayyy. Ama Erzurum'dan sonra gitmiştik anca ısındık sonra bi tur da Adana'da yandık ohhh ne işim var Ankara'da şimdi okul vs için geldik farklı planlarımız var bakalım gidiciizz.

Ay inşallah İnşallah. Hayırlısı ile sağlıkla gelsin de başka Bi şey istemiyorum artık. Ben şikayet etsemde ağrılarımdan ediyorum işte. Bu halime de binlerce kez şükür
Bende 2. Yi arada fazla yaş farkı olmadan düşünüyordum ama şimdilik vazgeçtim bizde 3 kardeşiz 2 kız 1 erkek. Erkekten hayır Yok tabi. Kız kardeş candır.
Ülkemin her köşesi cennet mükemmel ama ben sıcak sevmiyorum sadece
Tabi ya. Sıcak sevmeyene zor geliyor. Biz börte börte oturmaya alışmışız. ama şu var bende adana da asla yaşayamam mesela. Oranın sıcağı insana havale geçirtiyor. Resmen ölüyorum sandım 2 günde.

Yine sicaktan uyuyamadim bi de sadece sutyenle yattigim icin sanirim biraz üşütmüşüm

Aa biz de Kibrisa tasinicaz sanirim. Ben adalardan vazgecemiyorum

Süt gelsin diye ekstra bir şey yapmadım. Doğum yapar yapmaz emzirdim bebeğimi. Sütüm hemen gelmişti. İlk bebeğimdeki gibi de boldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…