- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 23
- 35
Tmm cnm ben de yüksek tehlikeli biliyorum. Çok şükür benim genelde 9/6 çıkıyo ama dün çok düşük olunca bi sorayım dedim. Ya bi de oturuyorum ya bir süre sonra kalktığımda ayaklarım tutmuyo gibi hissediyorum resmen uyuşuyorumHamilelikte tehlikeli olan yüksek tansiyon zaten bir tık düşük olması idealmis. Bana hem kadın doğumcum hem de EKG için gittiğim doktor hamilelikte ideal tansiyon 10 a 6 dediler benim de genelde öyle çikiyor.
Seninki biraz daha düşükmüş tabi belki seni yoruyordur ama düşük olsun yukske olmasın diyor genelde doktorlar
3.hamileligim bakalim 2sindede cok oldu ama bebegede cok yaradi onemli olan yaramasi zaten .. bol su, yesillik, maden suyu, bulgur pilavi ve sogan cok süt yapiyor ozellikle bunlari deneyebilirsin .. birde yesil yada kuru üzüm, bebek ne kadar sık emerse o kadar cabuk ve hizli geliyor sutKızlar 3. Hamileliği olanlar var mı buradavarsa eğer sorum sana sevgili anne… 2. Bebekte ilk bebek gibi ekstra süt yapsın diye bişeyler tüketmek yöntemler denemek gerekşyor mu? Yoksa otomatikman vücut süt yapmayı bildiği için sütümüz geliyor mu? İlk oğlumda sütüm çoktu yine çok mu olur yoksa gelmeme ihtimali var mı? Gece gece süt perileri geldi bana
Erkek miydi bebegin ?Ya öyle demeyin işte. Ilki benim de zordu. Arada dağlar var. Bu çok kolay geçiyor. Cidden fark 2. Olması mı cinsiyet mi bilmiyorum. Bilimsel açıklaması bile yok. Ama ilginç şekilde birbirinden farklı seyrediyor.
Kiz cocugunun hamileligi cok zor geciyor anliyorum seni .. birde bu sicak havalarda dahada zorlasiyor .. kiz cocugunun kendine has bi agirligi oluyo bu kilo ile vs alakali degil .. erkek bebeklerin hamileligi biraz daha hafif oluyo kiza nazaran.. oturup kalkmasi yurumek vs vs biraz daha güc biraz daha sık dişini gececk insallahTabi ki çok şükür.Her gün şükrederek kalkıyorum yataktan zaten. Bu yaşanılanlar unutulup gidecek. Geriye onların mis kokusu kalacak
Amin amin inşallah.sanki zamanda duruyor gibi geliyor. Valla hiç tat alamadım ben bu hamilelikten.
Ben bu durumda kafayi sıyırmış oluyorumTat alan varmı bilmem ki ay . Bana zor geliyor şahsen 7 yıl sonra 2.ye cesaret etmişim düşün. Kardeşsız kalmasını istemedin zira ben 4 kardeşim 3 kız 1 erkek. Ve kız kardeş hele çok başka. İyi ki diyorum. Ama şu zamanda o kadar çocuğa cesaretim yok akıl sağlığım ve ben önemliyim napım. Ancak bakarım.
Ayyyy sus sus adini anma şunlarin adini okurken bile içim bir tuhaf oluyorBurası da çok sıcak. 1 haftadır nem modunda klima açıyoruz. Daha Haziran a girmedik resmi olarakAh sıcaktan daha kötüsü karafatmalar. Bizim evde ben gormedim. Henuz ama sokaklar kayniyor. Ablamlarda çıkmış , evde hamam bocekleribe savas ilan etmisler. Duydugumdan beri killandim. Evde surekli kose bucak bakinarak geziyorum. Balkonun camini acamiyorum. Ucuyo yaratiklar.
Ülkemin her köşesi cennet mükemmel ama ben sıcak sevmiyorum sadeceÖyle deme sıcak ama cennettir antalyamız
Önemli olan orası gördüğün an tüm acılar gidiyor. Ahhhh minnoş suratına güzel kokusuna kavuscaz.Tabi ki çok şükür.Her gün şükrederek kalkıyorum yataktan zaten. Bu yaşanılanlar unutulup gidecek. Geriye onların mis kokusu kalacak
Ay ben oraya tatile gitmeye bile tahammül edemiyorum
Ayyy soğuk sevmiyorum sıcak seviyorum Kıbrıs'ta hiç durmadım 1. 5 sene full gezdim cehennem sıcakları orası ayyy. Ama Erzurum'dan sonra gitmiştikÜlkemin her köşesi cennet mükemmel ama ben sıcak sevmiyorum sadece
Ay inşallah İnşallah. Hayırlısı ile sağlıkla gelsin de başka Bi şey istemiyorum artık. Ben şikayet etsemde ağrılarımdan ediyorum işte. Bu halime de binlerce kez şükürKiz cocugunun hamileligi cok zor geciyor anliyorum seni .. birde bu sicak havalarda dahada zorlasiyor .. kiz cocugunun kendine has bi agirligi oluyo bu kilo ile vs alakali degil .. erkek bebeklerin hamileligi biraz daha hafif oluyo kiza nazaran.. oturup kalkmasi yurumek vs vs biraz daha güc biraz daha sık dişini gececk insallah
Bende 2. Yi arada fazla yaş farkı olmadan düşünüyordum ama şimdilik vazgeçtimTat alan varmı bilmem ki ay . Bana zor geliyor şahsen 7 yıl sonra 2.ye cesaret etmişim düşün. Kardeşsız kalmasını istemedin zira ben 4 kardeşim 3 kız 1 erkek. Ve kız kardeş hele çok başka. İyi ki diyorum. Ama şu zamanda o kadar çocuğa cesaretim yok akıl sağlığım ve ben önemliyim napım. Ancak bakarım.
Tabi ya. Sıcak sevmeyene zor geliyor. Biz börte börte oturmaya alışmışız.Ülkemin her köşesi cennet mükemmel ama ben sıcak sevmiyorum sadece
Ay allahım inşallah İnşallahÖnemli olan orası gördüğün an tüm acılar gidiyor. Ahhhh minnoş suratına güzel kokusuna kavuscaz.
Yine sicaktan uyuyamadim bi de sadece sutyenle yattigim icin sanirim biraz üşütmüşüm
İlki kizdi simdi erkekErkek miydi bebegin ?
Aa biz de Kibrisa tasinicaz sanirim. Ben adalardan vazgecemiyorumAyyy soğuk sevmiyorum sıcak seviyorum Kıbrıs'ta hiç durmadım 1. 5 sene full gezdim cehennem sıcakları orası ayyy. Ama Erzurum'dan sonra gitmiştikanca ısındık sonra bi tur da Adana'da yandık ohhh ne işim var Ankara'da şimdi okul vs için geldik farklı planlarımız var bakalım gidiciizz.
Süt gelsin diye ekstra bir şey yapmadım. Doğum yapar yapmaz emzirdim bebeğimi. Sütüm hemen gelmişti. İlk bebeğimdeki gibi de boldu.Kızlar 3. Hamileliği olanlar var mı buradavarsa eğer sorum sana sevgili anne… 2. Bebekte ilk bebek gibi ekstra süt yapsın diye bişeyler tüketmek yöntemler denemek gerekşyor mu? Yoksa otomatikman vücut süt yapmayı bildiği için sütümüz geliyor mu? İlk oğlumda sütüm çoktu yine çok mu olur yoksa gelmeme ihtimali var mı? Gece gece süt perileri geldi bana
Erkek cocugunun hamileligi rahat oluyo o yuzden sordum .. sicaklar olmasa cok daha rahat olurdukİlki kizdi simdi erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?