Bi kere mersine giderken adanada mola vermiştik arabadan inmem ile arabaya geri binmem bir olmuştuAy inşallah İnşallah. Hayırlısı ile sağlıkla gelsin de başka Bi şey istemiyorum artık. Ben şikayet etsemde ağrılarımdan ediyorum işte. Bu halime de binlerce kez şükür
Bende 2. Yi arada fazla yaş farkı olmadan düşünüyordum ama şimdilik vazgeçtimbizde 3 kardeşiz 2 kız 1 erkek. Erkekten hayır Yok tabi. Kız kardeş candır.
Tabi ya. Sıcak sevmeyene zor geliyor. Biz börte börte oturmaya alışmışız.ama şu var bende adana da asla yaşayamam mesela. Oranın sıcağı insana havale geçirtiyor. Resmen ölüyorum sandım 2 günde.
Yapiş yapiş ya az önce sütçüden süt almaya indim duştan cikmiş gibiyim suanBenim de boğazlar fena ayyy. Sıcaktı ama gece
Yok anam adana da yaşanmaz. Ben neredeyse hastanelik olacaktım geçen yaz. Böyle bir sıcak görmedim.Bi kere mersine giderken adanada mola vermiştik arabadan inmem ile arabaya geri binmem bir olmuştu
Erkek cocugunun hamileligi rahat oluyo o yuzden sordum .. sicaklar olmasa cok daha rahat olurduk
Ayy aynı beni anlatmışsınAy ben de kedi gibiyim en sıcak yaz günlerinde bile soğuk suyla yıkanan illa çok az ılık olacak. Kışın lahana gibi kat kat giyinirim. Termal taytlar çıkmadan önce yün dön giyerdim dedeler gibiHamilelikte sıcaklıyor ama insan şimdiden içim yanıyor benim mesela. Şu içmeyle de geçmiyor illa sulu soğuk meyveler yiyince anca suya kanıyorum. Bu hamileliğimde yediğim karpuzu ömrü hayatımda yememisimdir. 2 güne bir karpuz bitiyoruz eşimle
Hiç bilmiyorum canım özel de çok para istiyor ama İstanbul'da her şey biraz daha zor İstanbul'da semtten semte çok farkediyor özel hastaneler bile semtten semte farkediyorOkmeydanı Prof. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi hakkında bilgisi olan var mı? Bana da doktorlar planlı sezaryen derlerse ve şehir hastaneleri milletin övdüğü kadar güzelse özele 10bine yakın para vermeye gerek yok gibi geldi. Ama emin olamıyorum dediğin gibi şehirden şehire çok farkediyormuş.
Bende kızımda daha rahattım sonrası problem yaşadım ama 7 ay boyunca hiç sıkıntı yaşamamıştımYok ya erkek bebek olup hiç rahat yüzü görmedim. O sana özelmiş
Girne de denize yakın idik miss gibi idi çok özlüyoruz. Sakin, huzurlu , duyarlı güzel bir ülke.Aa biz de Kibrisa tasinicaz sanirim. Ben adalardan vazgecemiyorum
Sorma ben örmeye başladım YouTube video atıyorum ya şu sıra bebek gelmeden deli gibi yardırıyorumYapiş yapiş ya az önce sütçüden süt almaya indim duştan cikmiş gibiyim suan
Ben de sıcak insanıyım çok üşürüm, sıcağı dört gözle bekledim bu yıl resmen dondukAy yok ben çok üşüyen biriyim kutuplarda yaşamaya dayanamamhamilelik hormonundan çok terliyorum doğum , lohusalık sonra severim sıcağı
Ay evet ya benim de ilki erkekti her işimi yapardım çok zorlanmazdım 30 lu haftalarda bile uzun yürüyüşler yaparım fazla ağırlık hissetmeden, en son iş bitince yorulmuşum derdim.. Ama bu kızda daha küçük haftalardan başladı ağırlığı, sağa sola yatarken karnım çekiliyor acıyor desteksiz çok fena destekle de tam geçmiyor.. Bi kalksam hemen yoruluyorum, iş yürüyüş falan çok zor geliyor herşey gözümde büyüyor, erkekteki rahatlık yok gerçekten bende de..Kiz cocugunun hamileligi cok zor geciyor anliyorum seni .. birde bu sicak havalarda dahada zorlasiyor .. kiz cocugunun kendine has bi agirligi oluyo bu kilo ile vs alakali degil .. erkek bebeklerin hamileligi biraz daha hafif oluyo kiza nazaran.. oturup kalkmasi yurumek vs vs biraz daha güc biraz daha sık dişini gececk insallah
Güle güle kullanın hepsini, çok güzelmiş tulumu da çok beğendim güzel sade ve zarif olmuşGunaydin kizlar. Bugun taaam 30 haftalik oldum. Bitti mi smdi 7 ayen zor ama en heyecanli zamanlara giriyoruz galiba. Smdi size aldigim anahtarliklarla hastanede giyecegi tulumu da atayim bakin fikir olur belki. Cok opuyorum
Evet İstanbul da çok farklı fiyatlar, aynı yere ait hastanelerin bile ikisi de Bahçelievlerin farklı yerlerinde, kadın doğum muayene ücretleri birinde 350 birinde 200..Hiç bilmiyorum canım özel de çok para istiyor ama İstanbul'da her şey biraz daha zor İstanbul'da semtten semte çok farkediyor özel hastaneler bile semtten semte farkediyor
Ayy 30. haftalar geldiGunaydin kizlar. Bugun taaam 30 haftalik oldum. Bitti mi smdi 7 ayen zor ama en heyecanli zamanlara giriyoruz galiba. Smdi size aldigim anahtarliklarla hastanede giyecegi tulumu da atayim bakin fikir olur belki. Cok opuyorum
Ayy bende öyle kendimi çok çaresiz hissettim arkadaşımla aramızda 2 ay vardı onun bebeği 25 gün kuvezde kaldı doğumun ertesi günü 90 cc sütü geliyordu maşallah ben 11 ay boyunca damla damla sagdim biriktirip verdim hergun ağlıyordum yetersiz anneyim diye birde çevredekiler soruyordu emiyor mu sütüm gelmedi mama yiyor dediğimde hepsi moralimi iyice bozuyordu o yüzden preeklampsi süresi çok uzadı hastane tipi pompa kiraladım en iyi pompayı aldım 3 saatte bir sagdim ama nafile gelmedi bende şimdi olsa o kadar üzülmem tabiki anne sütü çok önemli çok değerli ama gelmediyse napayım çok şükür Rabbime çocuğum çok sağlıklı çok dirençli o yüzden şuanda aynı şeyleri tekrar mi yaşayacağım korkusu varSans isi mi kismet isi mi bilinmez valla. Benle birlikte doguran bi kiz vardi hastanede ikimizin bebegi de yogunbakimdaydi. O sezeryan ben vajinal dogurduk. Kiz hastaneden ciktigi gunun aksami bi sut getirdi 2 dolu poset. Benim elimde 2 tane 5 ml siringa tam dolu bile degil. O kadar kotu hissetmistim ki butun gece aglaya aglaya sut sagmistim ama ne fayda. Smdi olsa o kadar etkilenmem diye dusunuyorum. Ilkinde hersey ekstra zor gelmisti
Ay sıcak her zaman daha güzel eskiden sobanın kenarında hiç kalkmazdim kediler gibi üstelik kışın doğmuşum Şubat ayında ama kışın evde çok darlaniyorum yazın en azından çıkıp gezilebilirBen de sıcak insanıyım çok üşürüm, sıcağı dört gözle bekledim bu yıl resmen dondukevet hamilelikte bir hatta belki de birkaç tık zor oluyor ama yine de soğuktansa sıcağın zorluğunu tercih ederim..
Ay evet ya benim de ilki erkekti her işimi yapardım çok zorlanmazdım 30 lu haftalarda bile uzun yürüyüşler yaparım fazla ağırlık hissetmeden, en son iş bitince yorulmuşum derdim.. Ama bu kızda daha küçük haftalardan başladı ağırlığı, sağa sola yatarken karnım çekiliyor acıyor desteksiz çok fena destekle de tam geçmiyor.. Bi kalksam hemen yoruluyorum, iş yürüyüş falan çok zor geliyor herşey gözümde büyüyor, erkekteki rahatlık yok gerçekten bende de..
Güle güle kullanın hepsini, çok güzelmiş tulumu da çok beğendim güzel sade ve zarif olmuş
Evet İstanbul da çok farklı fiyatlar, aynı yere ait hastanelerin bile ikisi de Bahçelievlerin farklı yerlerinde, kadın doğum muayene ücretleri birinde 350 birinde 200..
Benim annem de Antalyalı tüm akrabalar orada. Biz genelde evde klima karşısında ya da sayılarının yazliklarinda oluyoruzAy ben oraya tatile gitmeye bile tahammül edemiyorum
Cinsiyet değildir canım benim ikisi de kız başında beri aralarında dağ gibi fark var. İlkinde buna göre prenses gibiymişimYa öyle demeyin işte. Ilki benim de zordu. Arada dağlar var. Bu çok kolay geçiyor. Cidden fark 2. Olması mı cinsiyet mi bilmiyorum. Bilimsel açıklaması bile yok. Ama ilginç şekilde birbirinden farklı seyrediyor.
Bende oğlanlar da çok rahattım bunda hergün biyerim ağrıyor.Cinsiyet değildir canım benim ikisi de kız başında beri aralarında dağ gibi fark var. İlkinde buna göre prenses gibiymişim
Ben şuan daha iyiyim canım ya ilk 5 ay ara ara yatalak gibi oluyordum iyi olduğum günler parmak sayısını geçmemiştirBende oğlanlar da çok rahattım bunda hergün biyerim ağrıyor.
Arar ile ilkokul dönemi stresli geçebilirKizlar arar ve göktuğ arasında kaldık en sonunda çok şükür oylamaya sunuyorum oylayin beni hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?