2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi kere mersine giderken adanada mola vermiştik arabadan inmem ile arabaya geri binmem bir olmuştu

Gunaydin kizlar. Bugun taaam 30 haftalik oldum. Bitti mi smdi 7 ay en zor ama en heyecanli zamanlara giriyoruz galiba. Smdi size aldigim anahtarliklarla hastanede giyecegi tulumu da atayim bakin fikir olur belki. Cok opuyorum

Eklentiler

• IMG-20220530-WA0010.webp
    36 KB · Görüntüleme: 60
  • 16539847718898932853360050875924.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 16539849045275048333666609832522.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 56
Bi kere mersine giderken adanada mola vermiştik arabadan inmem ile arabaya geri binmem bir olmuştu
Yok anam adana da yaşanmaz. Ben neredeyse hastanelik olacaktım geçen yaz. Böyle bir sıcak görmedim. şimdi bitlisten giderken mecbur adana da duracağız. Ama sanırım evden dışarı adım atmam. Klima karşısında otururum

Ayy aynı beni anlatmışsın ben de karpuz yemek istiyorum ama maalesef şekerim yükseliyor o yüzden azıcık yiyebiliyorum artık doğumdan sonra yerim

Hiç bilmiyorum canım özel de çok para istiyor ama İstanbul'da her şey biraz daha zor İstanbul'da semtten semte çok farkediyor özel hastaneler bile semtten semte farkediyor

Ay yok ben çok üşüyen biriyim kutuplarda yaşamaya dayanamam hamilelik hormonundan çok terliyorum doğum , lohusalık sonra severim sıcağı
Ben de sıcak insanıyım çok üşürüm, sıcağı dört gözle bekledim bu yıl resmen donduk evet hamilelikte bir hatta belki de birkaç tık zor oluyor ama yine de soğuktansa sıcağın zorluğunu tercih ederim..
Ay evet ya benim de ilki erkekti her işimi yapardım çok zorlanmazdım 30 lu haftalarda bile uzun yürüyüşler yaparım fazla ağırlık hissetmeden, en son iş bitince yorulmuşum derdim.. Ama bu kızda daha küçük haftalardan başladı ağırlığı, sağa sola yatarken karnım çekiliyor acıyor desteksiz çok fena destekle de tam geçmiyor.. Bi kalksam hemen yoruluyorum, iş yürüyüş falan çok zor geliyor herşey gözümde büyüyor, erkekteki rahatlık yok gerçekten bende de..
Gunaydin kizlar. Bugun taaam 30 haftalik oldum. Bitti mi smdi 7 ay en zor ama en heyecanli zamanlara giriyoruz galiba. Smdi size aldigim anahtarliklarla hastanede giyecegi tulumu da atayim bakin fikir olur belki. Cok opuyorum
Güle güle kullanın hepsini, çok güzelmiş tulumu da çok beğendim güzel sade ve zarif olmuş
Hiç bilmiyorum canım özel de çok para istiyor ama İstanbul'da her şey biraz daha zor İstanbul'da semtten semte çok farkediyor özel hastaneler bile semtten semte farkediyor
Evet İstanbul da çok farklı fiyatlar, aynı yere ait hastanelerin bile ikisi de Bahçelievlerin farklı yerlerinde, kadın doğum muayene ücretleri birinde 350 birinde 200..

Ayy 30. haftalar geldibenim de altta 30 hafta içindesiniz yazıyor ya çok hoşş. Güle güle giysin minnoş cicileri de çok güzel

Ayy bende öyle kendimi çok çaresiz hissettim arkadaşımla aramızda 2 ay vardı onun bebeği 25 gün kuvezde kaldı doğumun ertesi günü 90 cc sütü geliyordu maşallah ben 11 ay boyunca damla damla sagdim biriktirip verdim hergun ağlıyordum yetersiz anneyim diye birde çevredekiler soruyordu emiyor mu sütüm gelmedi mama yiyor dediğimde hepsi moralimi iyice bozuyordu o yüzden preeklampsi süresi çok uzadı hastane tipi pompa kiraladım en iyi pompayı aldım 3 saatte bir sagdim ama nafile gelmedi bende şimdi olsa o kadar üzülmem tabiki anne sütü çok önemli çok değerli ama gelmediyse napayım çok şükür Rabbime çocuğum çok sağlıklı çok dirençli o yüzden şuanda aynı şeyleri tekrar mi yaşayacağım korkusu var

Ay sıcak her zaman daha güzel eskiden sobanın kenarında hiç kalkmazdim kediler gibi üstelik kışın doğmuşum Şubat ayında ama kışın evde çok darlaniyorum yazın en azından çıkıp gezilebilir İstanbul'da herşey zor hastane işi çok daha zor iyi bir doktora denk gelmek şans işi en iyi hastanede bile iyi bir doktor bulunmayabiliyor muayene ücretiyse uçuk fiyatlar Rabbim işimizi kolaylaştırsin inşallah

Ay ben oraya tatile gitmeye bile tahammül edemiyorum
Benim annem de Antalyalı tüm akrabalar orada. Biz genelde evde klima karşısında ya da sayılarının yazliklarinda oluyoruz Ama tatil için Antalya'ya yazın gidilmez ya Nisan mayis gibi ya Eylül Ekim gibi gideceksin misssss

Cinsiyet değildir canım benim ikisi de kız başında beri aralarında dağ gibi fark var. İlkinde buna göre prenses gibiymişim

Bende oğlanlar da çok rahattım bunda hergün biyerim ağrıyor.
Ben şuan daha iyiyim canım ya ilk 5 ay ara ara yatalak gibi oluyordum iyi olduğum günler parmak sayısını geçmemiştir Ama geçmeyen bir mide yanması ve bulantısı var o yapıştı üstüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…