2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar. Bugun taaam 30 haftalik oldum. Bitti mi smdi 7 ay en zor ama en heyecanli zamanlara giriyoruz galiba. Smdi size aldigim anahtarliklarla hastanede giyecegi tulumu da atayim bakin fikir olur belki. Cok opuyorum
Maşallah çok güzeller sağlıkla gelsin inşallah bende isimli takım yaptırdım 12'li set olarak aslanlı çok tatlis duruyorlar ya

Gunaydin kizlar. Bugun taaam 30 haftalik oldum. Bitti mi smdi 7 ay en zor ama en heyecanli zamanlara giriyoruz galiba. Smdi size aldigim anahtarliklarla hastanede giyecegi tulumu da atayim bakin fikir olur belki. Cok opuyorum
Ben de bunlarin Damir isimlisini aldim. Babasi seçti logoları. Ben daha soft renklere bakiyordum. Olsun ona ani kalir. Onemli olan o.

Eklentiler

• Screenshot_20220531-150818_Chrome.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20220531-150828_Chrome.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 72
Evet var hala var çekiyorum her gün sadece sabahları olmuyor 12 den sonra baslıyor yatana kadar devam, neden ki?
Arkadas sormus ya, kimse yok mu diye. Aklima geldin. Kimse yoktu yalniz degilsiniz konusun diye etiketlemistim.

Arkadas sormus ya, kimse yok mu diye. Aklima geldin. Kimse yoktu yalniz degilsiniz konusun diye etiketlemistim.
Ben cevap verdim arkadasa ben de cekiyorum vunu diye, ben de konu ile ilgili bir gelişme var sandım bu illetin bir çözümünü mü soyledi ler acaba dedim sen yazınca

Ay hepsi çok güzel saglıkla giysin insallah

Ben oglumda diger parcalari hic kullanmadim desem yalan olmaz. O yuzden 3 parca aldim yeter diye dusunerek.
Ben 10'lu hastane çıkışı hiç almadım bu bebeğimde hep 5'li almıştım isimli takımı tam takım alayım dedim penye battaniye sonbahar ve kışın kullanılır bizim ev kışın çok sıcak kalın battaniye kullanılmaz

Doktor Bi şey demedi değil mi kilosuna? Maşallah Ay benimkinin de yanaklara gidiyor herhalde kilo ya.

Masallah Benim de 27+3'te 1200 gram çıktı. Küçük bi bebek olmayacak dedi doktor. Zaten biz de esimin ailesi de 4 kilo dogan bebeklermisiz. Minyon bir bebek beklemiyorduk basindan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…