- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Maşallah çok güzeller sağlıkla gelsin inşallahGunaydin kizlar. Bugun taaam 30 haftalik oldum. Bitti mi smdi 7 ayen zor ama en heyecanli zamanlara giriyoruz galiba. Smdi size aldigim anahtarliklarla hastanede giyecegi tulumu da atayim bakin fikir olur belki. Cok opuyorum
Ben oglumda diger parcalari hic kullanmadim desem yalan olmaz. O yuzden 3 parca aldim yeter diye dusunerek.Maşallah çok güzeller sağlıkla gelsin inşallahbende isimli takım yaptırdım 12'li set olarak aslanlı çok tatlis duruyorlar ya
Bende şimdi su sıcakta ara öğün olarak sıcak süt içiyorum vayy halimeee vayy yavrumun halinde içerde isilik olmasındaYapiş yapiş ya az önce sütçüden süt almaya indim duştan cikmiş gibiyim suan
Evet var hala var çekiyorum her gün sadece sabahları olmuyor 12 den sonra baslıyor yatana kadar devam, neden ki?
Ben de bunlarin Damir isimlisini aldim. Babasi seçti logoları. Ben daha soft renklere bakiyordum. Olsun ona ani kalir. Onemli olan o.Gunaydin kizlar. Bugun taaam 30 haftalik oldum. Bitti mi smdi 7 ayen zor ama en heyecanli zamanlara giriyoruz galiba. Smdi size aldigim anahtarliklarla hastanede giyecegi tulumu da atayim bakin fikir olur belki. Cok opuyorum
Arkadas sormus ya, kimse yok mu diye. Aklima geldin. Kimse yoktu yalniz degilsiniz konusun diye etiketlemistim.Evet var hala var çekiyorum her gün sadece sabahları olmuyor 12 den sonra baslıyor yatana kadar devam, neden ki?
GöktuğKizlar arar ve göktuğ arasında kaldık en sonunda çok şükür oylamaya sunuyorum oylayin beni hangisi
Dün girdim buraya da bakım calısması vardı herhalde bana depend nasip olmicak galiba tesekkür ederimDepend Xl Beden Kadın Emici Külot 9 Lu (Bel Ölüçüsü 120-150 Cm) Yeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ay bi daha dene canim az önce geldi kalibina baktim iyi ki xl almişim l olur aslinda 85 kgyum ama geniş geniş rahat ederim diye dusundum
Ben cevap verdim arkadasa ben de cekiyorum vunu diye, ben de konu ile ilgili bir gelişme var sandım bu illetin bir çözümünü mü soyledi ler acaba dedim sen yazıncaArkadas sormus ya, kimse yok mu diye. Aklima geldin. Kimse yoktu yalniz degilsiniz konusun diye etiketlemistim.
Ay hepsi çok güzel saglıkla giysin insallahGunaydin kizlar. Bugun taaam 30 haftalik oldum. Bitti mi smdi 7 ayen zor ama en heyecanli zamanlara giriyoruz galiba. Smdi size aldigim anahtarliklarla hastanede giyecegi tulumu da atayim bakin fikir olur belki. Cok opuyorum
Canım arar anlamı ne hiç duymadım.Kizlar arar ve göktuğ arasında kaldık en sonunda çok şükür oylamaya sunuyorum oylayin beni hangisi
Ben 10'lu hastane çıkışı hiç almadım bu bebeğimde hep 5'li almıştım isimli takımı tam takım alayım dedim penye battaniye sonbahar ve kışın kullanılır bizim ev kışın çok sıcak kalın battaniye kullanılmazBen oglumda diger parcalari hic kullanmadim desem yalan olmaz. O yuzden 3 parca aldim yeter diye dusunerek.
Doktor Bi şey demedi değil mi kilosuna? MaşallahKızlar benim kız biraz tombiş olcak sanırım geçen hafta 1 kilo 252 gram çıktı27.haftasında
Bu ay bir ay içerisinde sadece 1 kilo 350 gram aldım bende. Muhtemelen bebeğe gitti hepsi diyet ve yürüyüşüm işe yarıyor
Ah keske bi cozumunu bilsem. Doktorlara ne desek olur olur normal diyolarBen cevap verdim arkadasa ben de cekiyorum vunu diye, ben de konu ile ilgili bir gelişme var sandım bu illetin bir çözümünü mü soyledi ler acaba dedim sen yazınca
Bence de GoktugKizlar arar ve göktuğ arasında kaldık en sonunda çok şükür oylamaya sunuyorum oylayin beni hangisi
MasallahKızlar benim kız biraz tombiş olcak sanırım geçen hafta 1 kilo 252 gram çıktı27.haftasında
Bu ay bir ay içerisinde sadece 1 kilo 350 gram aldım bende. Muhtemelen bebeğe gitti hepsi diyet ve yürüyüşüm işe yarıyor
Arar ismini duymadım anlamı nedir GöktuğKizlar arar ve göktuğ arasında kaldık en sonunda çok şükür oylamaya sunuyorum oylayin beni hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?