2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah keske bi cozumunu bilsem. Doktorlara ne desek olur olur normal diyolar
Tek çözümü doğduğu andaki müthiş rahatlama Vajinal doğumda nasıl müthiş bir his oluyor o ya. Çocuk çıktığı an sanki bulutların üstündesin gibi bir rahatlama. Doğumla ilgili herşeyi unutuyorum ama o çıktığı andaki rahatlama muhteşemdi

Kızlarrr merhaba ben geldim aranıza .
30+3 ten selamlıyorum hepinizi. Beklenen doğum tarihim 6 Ağustos . Rabbim nasip ederse bi oğluşumuz olacak. Hepimize bu yolda kolaylıklar diliyorum
Hoşgeldiin benden sonra olsaydı yavv en son gelen bile benden önce doğuracak

Sorma ben örmeye başladım YouTube video atıyorum ya şu sıra bebek gelmeden deli gibi yardırıyorum ter akıyor ama.
Kanal ismini göndersene canım bende ördüm bi batik ama çok acemiyim bakarım bende
Kizlar arar ve göktuğ arasında kaldık en sonunda çok şükür oylamaya sunuyorum oylayin beni hangisi
Göktuğ çok havalı ya ben hala kararsızım eşim yusuf Agah olsun istiyor bende beğendim ama aklım Aslan isminde İspanyollar gibi 3 isim takacam ikimizin de gönlü olsun

Ya ne güzel isimleri belirliyorsunuz seçenekleriniz var en azından biz hala bir isim bulamadık. İşin daha vahim olan kısmı ise, eşimle ne koyucaz ismini diye iki dk konuşup konuyu kapatıyoruz ve uzun bir süre daha konuşmuyoruz. İkimizinde bulma gibi bir çabasıda yok. Bazen suçluluk çekiyorum niye böyle hissediyorum insan biraz üstüne düşer düşünür eder diye...

Arar ile ilkokul dönemi stresli geçebilir

Çocuklar dalga geçme konusunda çok acımasız

Canım arar anlamı ne hiç duymadım.
Ben Göktuğ diyorum

Arar ismini duymadım anlamı nedir Göktuğ

Oyumu Göktuğ dan yana kullanıyorum. Tamamen anlamı ve kulağa gelişi güzel olduğu için yoksa gençlik aşkım olmasıyla hiç ilgisi yok

Kızlar allah beni napmasın ismi yanliş yazmişim ya gülme krizine girdim ARAS olacakti o arar ne ya

İsim konusu önemli zaten Bi anda karar verseniz de illaki yine Bi kararsızlık oluyor. Sonuçta isim koyacaksınız. İsimsiz olmayacak o yüzden suçluluk hissetme Mesela biz almila inci mi yoksa almila gökçe mi koysak diye ara sıra konuşuyoruz. Öyle kalıyor.

Yeni nesil çok acımasız ya. Bilmiyorum ama kargo şirketi falan var ya. Belki ordan yürürler. Tabi bu benim düşüncem.
Qhahahah kan çıkar dermişim dogru yeni nesil felaket acimasiz malesef bende göktuğ istiyorum ama eşim o kadar kararsiz ki dövesim geliyor bazen

Qhahahah kan çıkar dermişim dogru yeni nesil felaket acimasiz malesef bende göktuğ istiyorum ama eşim o kadar kararsiz ki dövesim geliyor bazen
Aynen öyle. Valla tanıdıklarım çok çekiyor isim yüzünden. İyi düşünün bacım. Bu eşler insanı sinir eder zaten.

Kızlarrr merhaba ben geldim aranıza .
30+3 ten selamlıyorum hepinizi. Beklenen doğum tarihim 6 Ağustos . Rabbim nasip ederse bi oğluşumuz olacak. Hepimize bu yolda kolaylıklar diliyorum
Merhaba hoşgeldin Amin kolaylık ve sağlıkla alalım kucağımıza inş hepimiz.. Bu yol zor ama böyle kalabalık destekli olunca daha kolay ve güzel..
anket yapipta ismi yanlış yazan bi salak görürseniz o benim
Aahh ya ben de aras yazacaktı heralde yanlış yazmış diye düşündüm başta, Baktım sonra herkes Arar olarak devam etmiş cevaplara, anlamı falan sorulunca, Ay aklıma bak hemen yanlış anlamışım diye kendime söylendiydim

Bu arada oyum Göktuğ dan yana..

Aynen öyle. Valla tanıdıklarım çok çekiyor isim yüzünden. İyi düşünün bacım. Bu eşler insanı sinir eder zaten.
Ben kayra koyacaktim ne güzelnbastan beri ısındıgım isim oydu o da yiğit diye tutturdu ama ben yigit istemiyorum diye inatlaşinca o da kayrada inat etti

Normalde yazdigimi da kontrol ederim güya zaten klavye kullanmada demet akalindan farkim yok

Almila nın yanına inci daha çok yakışmış sanki bence, almila da uzun bi isim olunca yanında kısa olan daha zarif ve uyumlu olmuş.. Gökçe de çok güzel isim severim ben de onu eklemiştim seçeneklere tek isim olarak, eşim istemedi ortayı bulamadık, kuzenim de isim harf anilizi mi ne varmış ç harfi sıkıntılıymış bişiler dedi kaldı öyle..

Bide arayışta olan arkadaşlara, bi arkadaşım ÖYKÜ NARE koydu çok beğendim onu da, erkekte de GÖKTÜRK İSMİ çok güzel gelir hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…