Oyumu Göktuğ dan yana kullanıyorum. Tamamen anlamı ve kulağa gelişi güzel olduğu için yoksa gençlik aşkım olmasıyla hiç ilgisi yokKizlar arar ve göktuğ arasında kaldık en sonunda çok şükür oylamaya sunuyorum oylayin beni hangisi
Tek çözümü doğduğu andaki müthiş rahatlamaAh keske bi cozumunu bilsem. Doktorlara ne desek olur olur normal diyolar
Hoşgeldiin benden sonra olsaydı yavv en son gelen bile benden önce doğuracakKızlarrr merhaba ben geldim aranıza .
30+3 ten selamlıyorum hepinizi. Beklenen doğum tarihim 6 Ağustos . Rabbim nasip ederse bi oğluşumuz olacak. Hepimize bu yolda kolaylıklar diliyorum
Kanal ismini göndersene canım bende ördüm bi batik ama çok acemiyim bakarım bendeSorma ben örmeye başladım YouTube video atıyorum ya şu sıra bebek gelmeden deli gibi yardırıyorumter akıyor ama.
Göktuğ çok havalıKizlar arar ve göktuğ arasında kaldık en sonunda çok şükür oylamaya sunuyorum oylayin beni hangisi
Göktuğ benceKizlar arar ve göktuğ arasında kaldık en sonunda çok şükür oylamaya sunuyorum oylayin beni hangisi
Arar ile ilkokul dönemi stresli geçebilir
Çocuklar dalga geçme konusunda çok acımasız
Canım arar anlamı ne hiç duymadım.
Ben Göktuğ diyorum
Arar ismini duymadım anlamı nedir Göktuğ
Oyumu Göktuğ dan yana kullanıyorum. Tamamen anlamı ve kulağa gelişi güzel olduğu için yoksa gençlik aşkım olmasıyla hiç ilgisi yok
Göktuğ bence
Olsun yine de Göktuğ daha güzel. Aras ismi ile dalga geçen olur bence arkadaşları arasındaKızlar allah beni napmasın ismi yanliş yazmişim yagülme krizine girdim ARAS olacakti o arar ne ya
İsim konusu önemli zaten Bi anda karar verseniz de illaki yine Bi kararsızlık oluyor. Sonuçta isim koyacaksınız. İsimsiz olmayacak o yüzden suçluluk hissetmeYa ne güzel isimleri belirliyorsunuz seçenekleriniz var en azındanbiz hala bir isim bulamadık. İşin daha vahim olan kısmı ise, eşimle ne koyucaz ismini diye iki dk konuşup konuyu kapatıyoruz ve uzun bir süre daha konuşmuyoruz. İkimizinde bulma gibi bir çabasıda yok. Bazen suçluluk çekiyorum niye böyle hissediyorum insan biraz üstüne düşer düşünür eder diye...
ne diye dalga geçicekler kiOlsun yine de Göktuğ daha güzel. Aras ismi ile dalga geçen olur bence arkadaşları arasında
Yeni nesil çok acımasız ya. Bilmiyorum ama kargo şirketi falan var ya. Belki ordan yürürler. Tabi bu benim düşüncem.ne diye dalga geçicekler ki
Qhahahah kan çıkar dermişim dogru yeni nesil felaket acimasiz malesef bende göktuğ istiyorum ama eşim o kadar kararsiz ki dövesim geliyor bazenYeni nesil çok acımasız ya. Bilmiyorum ama kargo şirketi falan var ya. Belki ordan yürürler. Tabi bu benim düşüncem.
Aynen öyle. Valla tanıdıklarım çok çekiyor isim yüzünden. İyi düşünün bacım.Qhahahah kan çıkar dermişim dogru yeni nesil felaket acimasiz malesef bende göktuğ istiyorum ama eşim o kadar kararsiz ki dövesim geliyor bazen
Kızlar allah beni napmasın ismi yanliş yazmişim yagülme krizine girdim ARAS olacakti o arar ne ya
Merhaba hoşgeldinKızlarrr merhaba ben geldim aranıza .
30+3 ten selamlıyorum hepinizi. Beklenen doğum tarihim 6 Ağustos . Rabbim nasip ederse bi oğluşumuz olacak. Hepimize bu yolda kolaylıklar diliyorum
Aahh yaanket yapipta ismi yanlış yazan bi salak görürseniz o benim
Ben kayra koyacaktim ne güzelnbastan beri ısındıgım isim oydu o da yiğit diye tutturdu ama ben yigit istemiyorum diye inatlaşinca o da kayrada inat ettiAynen öyle. Valla tanıdıklarım çok çekiyor isim yüzünden. İyi düşünün bacım.Bu eşler insanı sinir eder zaten.
Normalde yazdigimi da kontrol ederim güyaMerhaba hoşgeldinAmin kolaylık ve sağlıkla alalım kucağımıza inş hepimiz.. Bu yol zor ama böyle kalabalık destekli olunca daha kolay ve güzel..
Aahh yaben de aras yazacaktı heralde yanlış yazmış diye düşündüm başta, Baktım sonra herkes Arar olarak devam etmiş cevaplara, anlamı falan sorulunca, Ay aklıma bak hemen yanlış anlamışım diye kendime söylendiydim
Bu arada oyum Göktuğ dan yana..
Bende göktuğdan yanayim bakalim ne olacak isim savaşlarinin sonuArar yazınca içimden Allah'ım ne değişik isimler var diye söylendim Arar ismine göre Aras ismi güzel ama Göktuğ daha güzel
Almila nın yanına inci daha çok yakışmış sanki bence, almila da uzun bi isim olunca yanında kısa olan daha zarif ve uyumlu olmuş.. Gökçe de çok güzel isim severim ben de onu eklemiştim seçeneklere tek isim olarak, eşim istemedi ortayı bulamadık, kuzenim de isim harf anilizi mi ne varmış ç harfi sıkıntılıymış bişiler dedi kaldı öyle..İsim konusu önemli zaten Bi anda karar verseniz de illaki yine Bi kararsızlık oluyor. Sonuçta isim koyacaksınız. İsimsiz olmayacak o yüzden suçluluk hissetmeMesela biz almila inci mi yoksa almila gökçe mi koysak diye ara sıra konuşuyoruz. Öyle kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?