2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor Bi şey demedi değil mi kilosuna? Maşallah Ay benimkinin de yanaklara gidiyor herhalde kilo ya.
Yok canım bir şey demedi. Biraz tombis rahmin iyi besliyor dedi 9 gün önde cıktı:)
Masallah Benim de 27+3'te 1200 gram çıktı. Küçük bi bebek olmayacak dedi doktor. Zaten biz de esimin ailesi de 4 kilo dogan bebeklermisiz. Minyon bir bebek beklemiyorduk basindan beri.
Evet benım esimde uzun boylu babası falanda öyle. Bende cok minyon bir bebek beklemiyordum. Bazen kendimi iribaşla çiftlesmis kücükbas gibi hissediyorum

Ben kayra koyacaktim ne güzelnbastan beri ısındıgım isim oydu o da yiğit diye tutturdu ama ben yigit istemiyorum diye inatlaşinca o da kayrada inat etti
Valla öyle oluyor. Benim eşimde öyle yaptı inatlaşa inatlaşma bir isim bulduk sonunda. iki isim koyun anlaşamazsanız
Yüzde 99 almila inci olacak. Bende beğeniyorum ama bir yanım hep gökçe diyor nedense. Anlamı çok güzel sanırım o yüzden ısınıyorum. Ahhh Göktürk ismine bayılıyorummm
Maşallah maşallah

Biz en son iki isim arasında gidip geliyorduk şuan dört isim oldu düşündükçe daha kötü olanda var sıkma canını

Ay ne biliyim herkes soruyor diyorum bilmiyoruz henüz belli değil, insan ilk ismini düşünür bakar nasıl yani ya diyorlar, beni bir stres alıyor.. Almila İnci çok güzelmiş bu arada

Iki isim koymak istemiyorum koyarsam koyacağım tek isim mustafa kemal olur ama kocamin adida mustafa

Tecrübeli annelere bir sorum var. Şimdi alışverişi tamamlamaya çalışıyorum yavaş yavaş. Alt değiştirme örtüsü alacağım hani artık stok yapabilirim diye düşündüm fiyatlara bakılırsa geç bile kalmışım neyse bunların 60x60 var birde 60x90 olanı var. Hangisini almam daha mantıklı? Bir de özellikle şu marka iyidir kötüdür diyeceğiniz öneriniz var mıdır ?

Ay ne biliyim herkes soruyor diyorum bilmiyoruz henüz belli değil, insan ilk ismini düşünür bakar nasıl yani ya diyorlar, beni bir stres alıyor.. Almila İnci çok güzelmiş bu arada
Aman boşver milleti. İnsanlar konuşmayı çok sever böyle durumlarda. Olabilir yani hiç kendini suçlu hissetme. Bir sürü isim var insan kararsız kalıyor. Çok normal. teşekkür ederiz teysesi
Iki isim koymak istemiyorum koyarsam koyacağım tek isim mustafa kemal olur ama kocamin adida mustafa
Tüh. neyse inşallah orta yolu bulursunuz. İsim konusu gerçekten çok zor. Ama biz taaaa evlenmeden önce karar vermiştik. Enteresan bir şekilde

Alt açma örtüsü kullan atlardansa ben sleepy almıştım. Diğer yastıklı olanı da beğenip aldım valla hiç ölçü falan bakmadım kızın onunla çekilmiş olan fotosunu atmıştım buraya

Kız biz evlenmeden önce esin ismine karar vermiştik. Kız olduğunu öğrenince baktık Esin ismiyle bizim soyad fazla uyumlu Allah affetsin pavyon afişindeki isimler gibi oldu ya iş ciddiye binene kadar o kısmı hiç düşünmemişiz

Hahahah ama esin de güzelmiş yav. Valla ben Asya ismini çok istiyordum. Sonra baktım herkes Asya koyuyor. Vazgeçtim. Eşimde o zamanlar zaten Asya istemiyordu. Desi almila olsun. Tamam dedim sonradan inciyi ekledik. Büyükler almila diyemeyince soy ismimizle yanana gelince efso oluyor. Çok naif duruyor kızçemin adı

Alt açma örtüsü kullan atlardansa ben sleepy almıştım. Diğer yastıklı olanı da beğenip aldım valla hiç ölçü falan bakmadım kızın onunla çekilmiş olan fotosunu atmıştım buraya
Evet evet kullan at bezler ya. Tam kaç adetmiş diye bakarken farkettim bende kimisi 60x60 kimisi 60x90 30 cmlik detay beni düşündürdü neden ki diye Tecrübesizlik işte vardır bir hikmeti diye düşündüm ama galiba yok..

anket yapipta ismi yanlış yazan bi salak görürseniz o benim
Allah seni davul etsin emi arar arar arar croma baka baka bi hal oldum tabiki Göktuğ .. bizde hala net degiliz Alparslan, Göktuğ Asaf, Ali Asaf arasi gidip geliyoz bakalim nasip suan sadece Alparslan dayiz

Allah seni davul etsin emi arar arar arar croma baka baka bi hal oldum tabiki Göktuğ .. bizde hala net degiliz Alparslan, Göktuğ Asaf, Ali Asaf arasi gidip geliyoz bakalim nasip suan sadece Alparslan dayiz
Alparslan mükemmel bence alpte var aslan da var bizde 18 tane yigenim var hepsi güzel isimleri kapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…