2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Aras ismini çok severim ama eğer oğlum olsaydı Enes bin Mâlik (r.a) çok sevdiğim için adını Enes koyacaktm ama nasip kızmış masal yada masal Sare koyacağım inşallah
Sareler çok naif sessiz hanimefendi oluyorlar tanidigim tüm sareler böyle

Aaa ölçülümüymüs onlar hic bakmadim dün rossmanda 1 alana 1 bedava vardi ordan aliverdim 2 paket

Ben 60×90 aldim. Oglumda ikisinden de kullandim altini acinca direk kafanin ustune isiyodu. Bebegi en ucuna yatirip ustte ortuden kalan kismi birakinca isese de hic bi yer kirlenmiodu 60x90 da.

Biz hep kısa naif isim istedik. Ela ya uyumlu diye Asya da ilk seçenekler arasındaydı 2021 de 3bin 400 kişi koymuş
Adıyla yaşasın güzellik

Hmm ben onu bilemedim canım benimkisi zaten minyondu 60X60 sa bile bize yetmiştir

Aaa ölçülümüymüs onlar hic bakmadim dün rossmanda 1 alana 1 bedava vardi ordan aliverdim 2 paket
Valla ölçülüymüş bende bugün farkettim
Ben 60×90 aldim. Oglumda ikisinden de kullandim altini acinca direk kafanin ustune isiyodu. Bebegi en ucuna yatirip ustte ortuden kalan kismi birakinca isese de hic bi yer kirlenmiodu 60x90 da.
Vaov gerçekten çok mantıklı, iyi ki sormuşum 60x90 alıyım bende o zaman. Çok teşekkür ederim canım

Valla ölçülüymüş bende bugün farkettim

Vaov gerçekten çok mantıklı, iyi ki sormuşum 60x90 alıyım bende o zaman. Çok teşekkür ederim canım
60x90 daha mantıklı sanki. Kullandıklarımızı hatırlamıyorum ama çocuğun bazen kaka ta sırtına çıkıyor. O zaman altına serince temizlemesi daha kolay olur

Geçen görümceme gittik nehir ismindemi karar kıldınız diyor evet dedik ama iki kisi daha koydu cevremizden diyor. E ne yapalım onlarla görüsmüyoruz ayrıca oglum öyle istedi onun isteği olsun istedik gönlü olsun diye. Ona bakrsan yasadıgımız yerde de bir tane pınar yok dicektim zor tuttum kendimi.

İki gündür grip nezle oldum burnım tıkanıyor bogazım kasınıyor heryerim agrıyor. İşe gitmicektim bugün sırf yeni aksiyonlar gelmis onları tanımlamak için gidiyorum

Bizim ismimizde belli oldu, zaten başından beri Kerem olacak diyorduk ikinci isim düşünüyorduk. Kaan ismi de güzel ama kerem Kaan kaba geldi. Kerem Ali de karar kıldık en son :)
çok güzel bir isim adı ile büyüsün inşallah :) arkadaşımda kerem ali koydu bebeğe sürekli kremalı diye seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…