Ben Aras ismini çok severim ama eğer oğlum olsaydı Enes bin Mâlik (r.a) çok sevdiğim için adını Enes koyacaktm ama nasip kızmış masal yada masal Sare koyacağım inşallah
Ben kayra koyacaktim ne güzelnbastan beri ısındıgım isim oydu o da yiğit diye tutturdu ama ben yigit istemiyorum diye inatlaşinca o da kayrada inat etti
Evet evet kullan at bezler ya. Tam kaç adetmiş diye bakarken farkettim bende kimisi 60x60 kimisi 60x90 30 cmlik detay beni düşündürdü neden ki diye Tecrübesizlik işte vardır bir hikmeti diye düşündüm ama galiba yok..
Evet evet kullan at bezler ya. Tam kaç adetmiş diye bakarken farkettim bende kimisi 60x60 kimisi 60x90 30 cmlik detay beni düşündürdü neden ki diye Tecrübesizlik işte vardır bir hikmeti diye düşündüm ama galiba yok..
Ben 60×90 aldim. Oglumda ikisinden de kullandim altini acinca direk kafanin ustune isiyodu. Bebegi en ucuna yatirip ustte ortuden kalan kismi birakinca isese de hic bi yer kirlenmiodu 60x90 da.
Bizim ismimizde belli oldu, zaten başından beri Kerem olacak diyorduk ikinci isim düşünüyorduk. Kaan ismi de güzel ama kerem Kaan kaba geldi. Kerem Ali de karar kıldık en son :)
Hahahah ama esin de güzelmiş yav. Valla ben Asya ismini çok istiyordum. Sonra baktım herkes Asya koyuyor. Vazgeçtim. Eşimde o zamanlar zaten Asya istemiyordu. Desi almila olsun. Tamam dedim sonradan inciyi ekledik. Büyükler almila diyemeyince soy ismimizle yanana gelince efso oluyor. Çok naif duruyor kızçemin adı
Ben 60×90 aldim. Oglumda ikisinden de kullandim altini acinca direk kafanin ustune isiyodu. Bebegi en ucuna yatirip ustte ortuden kalan kismi birakinca isese de hic bi yer kirlenmiodu 60x90 da.
Bizim ismimizde belli oldu, zaten başından beri Kerem olacak diyorduk ikinci isim düşünüyorduk. Kaan ismi de güzel ama kerem Kaan kaba geldi. Kerem Ali de karar kıldık en son :)
60x90 daha mantıklı sanki. Kullandıklarımızı hatırlamıyorum ama çocuğun bazen kaka ta sırtına çıkıyor. O zaman altına serince temizlemesi daha kolay olur
Geçen görümceme gittik nehir ismindemi karar kıldınız diyor evet dedik ama iki kisi daha koydu cevremizden diyor. E ne yapalım onlarla görüsmüyoruz ayrıca oglum öyle istedi onun isteği olsun istedik gönlü olsun diye. Ona bakrsan yasadıgımız yerde de bir tane pınar yok dicektim zor tuttum kendimi.
İki gündür grip nezle oldum burnım tıkanıyor bogazım kasınıyor heryerim agrıyor. İşe gitmicektim bugün sırf yeni aksiyonlar gelmis onları tanımlamak için gidiyorum