E sonucu soylemeden amniyosentez mi onerdi firma cnm?Amniyosentez onerdiler
Kime ne ne işim koyduğumuzdan ya. Etrafta veya ailede varsa varsa, çocuk bizim, ister çok konulan 5 ismi birbarada koyarız istersek aklımıza geleni. Milletin karışması da yok mu, delirtiyor beni.Geçen görümceme gittik nehir ismindemi karar kıldınız diyor evet dedik ama iki kisi daha koydu cevremizden diyor. E ne yapalım onlarla görüsmüyoruz ayrıca oglum öyle istedi onun isteği olsun istedik gönlü olsun diye. Ona bakrsan yasadıgımız yerde de bir tane pınar yok dicektim zor tuttum kendimi.
İki gündür grip nezle oldum burnım tıkanıyor bogazım kasınıyor heryerim agrıyor. İşe gitmicektim bugün sırf yeni aksiyonlar gelmis onları tanımlamak için gidiyorum
Avusturyada yasayan bir kadinin videosunda vardi sanirim. Sanirim parmaklariyla birkac santim acilmayi destekliyorlar. Mudahale ediyolar. Bu yontem Turkiyede olmayabilir. Ama hep yazismalari goeuyorum acikligima bakildi, o aksam nisanim geldi dogumum basladi diye. Yine ayni kapiya cikiyor, alttan aciklik muayenesi dogum tetikleyici denebilir.Gunaydin. Dun doktora sezaryene karar verilmesi durumunda 2. sezaryeni kacinci haftalarda yapiyorsunuz dedim. Turkiyede cok beklemeden yapiyolar çünkü. 38in sonu en gec 39 doldugunda yapariz dedi. 39. Hafta 31 Temmuzda doluyor. Yani her sekilde Temmuzda olacak dogum, Agustosa sarkmayacak. Peki her sey yolundaysa normal dogurmamda karar kilinirsa kacinci hafta belli olur dedim. 36. Haftada smear alip hpv vb tarzi viruslere bakilir dedi. Her sey yolundaysa ve normale karar verilirse 38 doldugunda fa bir sweep yapicaz dedi. Dogumun baslamasinq yardim edebilir dedi. Sweepin Turkiyede karsiligi var mi nedir bilmiyorum. Aciklik icin alttan muayene degil tam olarak. Ingilizcede boyle anlatiyor. Membran sweep yapmak için, ebeniz veya doktorunuz bir iç muayene sırasında parmağını serviksinizin etrafında gezdirir. Bu hareket, bebeğinizi çevreleyen amniyotik kesenin zarlarını rahim ağzınızdan ayırmalıdır. Bu ayrılma, doğumunuzu başlatabilecek hormonları (prostaglandinler) serbest bırakır.
Nefret ettim isleyislerinden. 2 ay olacak hala stresten baska cozum sunamadilar. Nasil sonuc veremiyolar ya. Yemin ediyorum o firma adina karalama kampanyasi baslatmak istiyorum. Hayatinin en mutlu gecmesi gereken zamanlarinda yasattiklarina bak. Insallah oyle ya da boyle bu suruncemeden kurtulup refaha kavusursunuz.Amniyosentez onerdiler
Gunaydin. Dun doktora sezaryene karar verilmesi durumunda 2. sezaryeni kacinci haftalarda yapiyorsunuz dedim. Turkiyede cok beklemeden yapiyolar çünkü. 38in sonu en gec 39 doldugunda yapariz dedi. 39. Hafta 31 Temmuzda doluyor. Yani her sekilde Temmuzda olacak dogum, Agustosa sarkmayacak. Peki her sey yolundaysa normal dogurmamda karar kilinirsa kacinci hafta belli olur dedim. 36. Haftada smear alip hpv vb tarzi viruslere bakilir dedi. Her sey yolundaysa ve normale karar verilirse 38 doldugunda fa bir sweep yapicaz dedi. Dogumun baslamasinq yardim edebilir dedi. Sweepin Turkiyede karsiligi var mi nedir bilmiyorum. Aciklik icin alttan muayene degil tam olarak. Ingilizcede boyle anlatiyor. Membran sweep yapmak için, ebeniz veya doktorunuz bir iç muayene sırasında parmağını serviksinizin etrafında gezdirir. Bu hareket, bebeğinizi çevreleyen amniyotik kesenin zarlarını rahim ağzınızdan ayırmalıdır. Bu ayrılma, doğumunuzu başlatabilecek hormonları (prostaglandinler) serbest bırakır.
Avusturyada yasayan bir kadinin videosunda vardi sanirim. Sanirim parmaklariyla birkac santim acilmayi destekliyorlar. Mudahale ediyolar. Bu yontem Turkiyede olmayabilir. Ama hep yazismalari goeuyorum acikligima bakildi, o aksam nisanim geldi dogumum basladi diye. Yine ayni kapiya cikiyor, alttan aciklik muayenesi dogum tetikleyici denebilir.
Sanirim o kontrol + baslatmak icin bir yontem. Suni sancida da alttan bir jel surmuyolar mi, o olmasin demeye calistigi. Neyse sweep neymis bir dahakinde daha ayrintili sorucam. Cunku kendi baslarsa daha iyi diyordu surekli. Kendi baslarsa da sezaryen de olsa son gun 31 Temmuz. Bunu bilmek bile heyecanlandiriyor.Sağlıkla ne zaman nasıl olacaksa artıkYöntemi ilk kez duydum
Parmağa gerek yok, vajinal ultrasonla da aciklik çıkıyor zaten, rahim ağzı öyle ölçülüyor. Parmaklanmasi gereksiz bence. Bir de şu Nişan nedir, ben hiç yakalayamadim, gelenler nasıl anlıyor
Sweep ne bilmiyorum ama burda dogum zamani zorlayici bi muayeneyle uyariyolar rahim agzini bazi doktorlar. Benim aklima onu getirdi. Normalde aciklik icin tuşe yapiolar o cok agrili degil. Ama bu uyarma meselesinde ta icine bebegin kafasina dokunuluyo diyebilirizGunaydin. Dun doktora sezaryene karar verilmesi durumunda 2. sezaryeni kacinci haftalarda yapiyorsunuz dedim. Turkiyede cok beklemeden yapiyolar çünkü. 38in sonu en gec 39 doldugunda yapariz dedi. 39. Hafta 31 Temmuzda doluyor. Yani her sekilde Temmuzda olacak dogum, Agustosa sarkmayacak. Peki her sey yolundaysa normal dogurmamda karar kilinirsa kacinci hafta belli olur dedim. 36. Haftada smear alip hpv vb tarzi viruslere bakilir dedi. Her sey yolundaysa ve normale karar verilirse 38 doldugunda fa bir sweep yapicaz dedi. Dogumun baslamasinq yardim edebilir dedi. Sweepin Turkiyede karsiligi var mi nedir bilmiyorum. Aciklik icin alttan muayene degil tam olarak. Ingilizcede boyle anlatiyor. Membran sweep yapmak için, ebeniz veya doktorunuz bir iç muayene sırasında parmağını serviksinizin etrafında gezdirir. Bu hareket, bebeğinizi çevreleyen amniyotik kesenin zarlarını rahim ağzınızdan ayırmalıdır. Bu ayrılma, doğumunuzu başlatabilecek hormonları (prostaglandinler) serbest bırakır.
Nisan sümüksü kivamda bisey. Pembe kirmizi turuncu seffaf olabiliyo. Akan bisey degil ama wc sonrasi tuvalet kagidina geliodu benimki. Dogum belirtisi diolar ama net degil. Benim nisanim geldi tam 24 saat sonra dogurdum. Ama topiklerden biliyorum nisan geldikten sonra 2 hafta dogurmayanlariSağlıkla ne zaman nasıl olacaksa artıkYöntemi ilk kez duydum
Parmağa gerek yok, vajinal ultrasonla da aciklik çıkıyor zaten, rahim ağzı öyle ölçülüyor. Parmaklanmasi gereksiz bence. Bir de şu Nişan nedir, ben hiç yakalayamadim, gelenler nasıl anlıyor
Aynen benimde ayri bi kanim kayniyo ismine alistida kendi ismini soyleyince tepiniyo oglusum .. ayri bi asalet var gibi geliyo bencede Alparslan kalsinAlparslan mükemmel bence alpte var aslan da var bizde 18 tane yigenim var hepsi güzel isimleri kapti
Ikiside uyumlu aslinda bence elif meyraKızlar elif meyramı elif yüsramı sizce
Bende sadece oglumda oldu evde denk geldigim icin sanci sonrasi geldi zaten acilma olmadan gelmiyor.. acilma olmasi lazim kirmizi regl kanamasi gibi akintili sekilde peceteye ve ic camasirima geldi cok fazla degildi.. kizimdada suniden ve acilmadan sonra pembe ve bol akinti ile geldiSağlıkla ne zaman nasıl olacaksa artıkYöntemi ilk kez duydum
E cocugu alistirdiysan ne dgistiriyosun bacimAynen benimde ayri bi kanim kayniyo ismine alistida kendi ismini soyleyince tepiniyo oglusum .. ayri bi asalet var gibi geliyo bencede Alparslan kalsin
He valla dogru diyon saldim bende hayirlisi neyse o olsun sende karar ver az kaldi dogurcazE cocugu alistirdiysan ne dgistiriyosun bacimdoğmadan kimlik kargaşasi yaşamasin
Yok anam yagmaz yaniyo valla okula giderken cataldan akti ter resmenGünaydınhani bugün hava sağanak yağışlıydı ev kayniyor yine cocugum çok güclü tekmeler atiyor maşallah ama canimi acitiyor bazen
Haftaya sorayim inan anlattiklarini da bilmiyorum cunkuSweep ne bilmiyorum ama burda dogum zamani zorlayici bi muayeneyle uyariyolar rahim agzini bazi doktorlar. Benim aklima onu getirdi. Normalde aciklik icin tuşe yapiolar o cok agrili degil. Ama bu uyarma meselesinde ta icine bebegin kafasina dokunuluyo diyebiliriz
Nisan sümüksü kivamda bisey. Pembe kirmizi turuncu seffaf olabiliyo. Akan bisey degil ama wc sonrasi tuvalet kagidina geliodu benimki. Dogum belirtisi diolar ama net degil. Benim nisanim geldi tam 24 saat sonra dogurdum. Ama topiklerden biliyorum nisan geldikten sonra 2 hafta dogurmayanlari
Zehir oldu şuan içimin bir tarafı acaba mi diyor?Nefret ettim isleyislerinden. 2 ay olacak hala stresten baska cozum sunamadilar. Nasil sonuc veremiyolar ya. Yemin ediyorum o firma adina karalama kampanyasi baslatmak istiyorum. Hayatinin en mutlu gecmesi gereken zamanlarinda yasattiklarina bak. Insallah oyle ya da boyle bu suruncemeden kurtulup refaha kavusursunuz.
O hepimiz icin gecerli. Ben test yaptirmadim ben de bazen acaba diyorum. Bence icinin rahat etmesi icin para iadesi yapsinlar baska firmaya kan testi yaptir. Su 1 haftaya gelenlerden. Nasil bu kadar gamsiz olabiliyolar hic aciklama yapmiyolar mi, hala mi bozukmus makineleriZehir oldu şuan içimin bir tarafı acaba mi diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?