2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah Fitil olarak kullanılıyor değil mi? Vajinal fitil. Eczacı ağızdanda alınıyor dedi ama benim doktorum vajinal dedi zaten
Canım benim geçen sancı olduğunda başladık progestan a vajinal alıyorum ben. Ağızdan alınınca sersemletiyordu öyle hatırlıyorum. Bide vajinal alımı daha etkili

Bugün ince ince sızı oluyor kasıklarımda. Bazı günler böyle oluyor. Sanki hep haftanın aynı günü oluyor gibi geliyor. Perşembe Cuma

Müdürün seni idare edecekse yormayacaklarsa tamam ama kendini iyi hissetmezsen riskli durumda ihmal etme kendini

İnşallah Fitil olarak kullanılıyor değil mi? Vajinal fitil. Eczacı ağızdanda alınıyor dedi ama benim doktorum vajinal dedi zaten
Vajinal fitil olarak kullanılıyor gündüz agızdan alınmıyor cunku yan etki yapıyor. Sabah akşam aynı saatte vajinal fitil olarak kullan. Ben oglen 12 gece 12 kullanıyordum, öğlen kullandıktam sonra 10 dk yatıyordum yatma sansın yoksa oturursun 10 dk, hic kullanmadıysan daha önce kullandıktam sonra ilac içeride eridiği için tuvalet sırasında akıntı gibi kalıntıları cıkıyor ben ilk basta endise etmiştim bu ne diye korkma bilgin olsun ilac yüzünden

benim doktorum her muayenede bakıyor, çalışan kadınlarda ilk baktığımız şey diyo hep
Bana birşey demedi bakılıyordur belki cihazı sağa sola gezdiriyor zaten. Ama bebekle ilgili şeyleri söylüyor anormal olsa söylerdi herhalde ama kontrolde sorarin

Gece yatmadan 1 tane vajinal dedi, şimdi sık sık tuvalete de çıkıyoruz artık. Tuvalete çıkmamın sakıncası olmaz o zaman. Bilgi için teşekkür ederim

Cnm ben boya yaptım odaya, uzerine Duvar stickeri yapistiracagim, çok güzel şeyler var stickerlarda. Sana link yollarım istersen bir bakarsin

Ben de odayı boyattım, bir duvara poster şeklinde kağıt mı yapıştırsam diyorum, çok güzel şeyler var duvarın boyutunu söylüyormuşsun seçtiğin resmi o boyuta göre yapıyorlar, trendyolda hepsiburadada filan var. Ya da sticker yapıştırıcam bilemedim

Linkini eklemeye çalıştım poster olanların ama oldu mu bilmiyorum

Oral kullanım yaziyor ama vajinal de kullanıliyor. Hatta yan etkisi daha az oluyor öyle oral kullanımdan. Sorun ypko

Kağıttan vazgectim sticker yapacagim ben. Duvar.kagidi çocuk odasında zor olacak diye. Odanın 1 duvarı (etiket yapıştırılan olan) daha renkli, diğer 3 Duvar daha açık sıcak bir ton yaptık. Yatak olacak renkli duvara da sticker yapistiracagiz. Hem uygulaması kolay, hem istersek degisebiliriz hem de çocuk imha edemez :))

Tansiyonun strese yorgunluğa bağlı yükselmiş de olabilir canım. Dinlenip sakinken ölçmek lazım. Bir süre takip et sonra düşmezse ilaç başlanır.

Tansiyonun strese yorgunluğa bağlı yükselmiş de olabilir canım. Dinlenip sakinken ölçmek lazım. Bir süre takip et sonra düşmezse ilaç başlanır.
Teşekkür ederim kısa bir süre sonra tansiyonum düştü nabzımda geceden beri iyi yarın kızımı da görürsem harika olurum

Bende aksine duvara saat bile asmam

Anam valla bilmiyorum. Ama sürekli sürekli ne bileyim artık. Sinirlerim bozuluyor. Hayır başkaları da yanlış öğrenecek
Diger cevaplarindan da anladigim üzere kesin bilerek yapiyor bence karsina al anne neden böyle yapıyorsun cok üzülüyorun diye acikça soyle ben olsam oyle yapardim kiz kaynanam ismini ne koycaniz bile demiyor benimki ruhsuz ya

Ay kizlar benim bacagim 2 hafta once acimaya baslamisti hala aciyor ama ne bir morluk ne de bi zedelenme bisey yok sol diz kapagimin altindaki sol taraf aciyor demin bi baktim şişmiş acaba neden ki belki baştan beri şiş benim dikkatimi çekmedi

Bir sorum daha var, bugun ne yazdim:) ocean extra mag kullaniyordum doktorum bugun magosit 365 magnezyum yazmis onu aldim. Bunu kullanan var mi aranizda?

Kızlar illaki fark vardır ama özel hastanelerin sezeryan ve normal doğum ücretleri nedir bilgisi olanlar yazabilir mi?ben henüz sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…