benim doktorum her muayenede bakıyor, çalışan kadınlarda ilk baktığımız şey diyo hepHimm tamam bana birşey demedi hiç. görse söylerdi sanırım. Ama bir sonrakine sorarim
Canım benim geçen sancı olduğunda başladık progestan a vajinal alıyorum ben. Ağızdan alınınca sersemletiyordu öyle hatırlıyorum. Bide vajinal alımı daha etkiliİnşallahFitil olarak kullanılıyor değil mi? Vajinal fitil. Eczacı ağızdanda alınıyor dedi ama benim doktorum vajinal dedi zaten
Müdürün seni idare edecekse yormayacaklarsa tamam ama kendini iyi hissetmezsen riskli durumda ihmal etme kendiniişyerinde artık uzun seneler çalıştığım için aile gibi olduk ama benim dışımda üretimde sorumluluk alacak kimsede yok. Müdürüme anlattım zaten durumu yerinden kalkmazsın dedi, bakalım nasıl olacak. Yorulduğumu hissettiğimde eve geçerim zaten
Maşallah MaşallahSelam teyzoşlar. Biz 1500 gr 41 cm olmuşuz büyüyoruz çok şükür
Vajinal fitil olarak kullanılıyor gündüz agızdan alınmıyor cunku yan etki yapıyor. Sabah akşam aynı saatte vajinal fitil olarak kullan. Ben oglen 12 gece 12 kullanıyordum, öğlen kullandıktam sonra 10 dk yatıyordum yatma sansın yoksa oturursun 10 dk, hic kullanmadıysan daha önce kullandıktam sonra ilac içeride eridiği için tuvalet sırasında akıntı gibi kalıntıları cıkıyor ben ilk basta endise etmiştim bu ne diye korkma bilgin olsun ilac yüzündenİnşallahFitil olarak kullanılıyor değil mi? Vajinal fitil. Eczacı ağızdanda alınıyor dedi ama benim doktorum vajinal dedi zaten
Bana birşey demedi bakılıyordur belki cihazı sağa sola gezdiriyor zaten. Ama bebekle ilgili şeyleri söylüyor anormal olsa söylerdi herhalde ama kontrolde sorarinbenim doktorum her muayenede bakıyor, çalışan kadınlarda ilk baktığımız şey diyo hep
Gece yatmadan 1 tane vajinal dedi, şimdi sık sık tuvalete de çıkıyoruz artık. Tuvalete çıkmamın sakıncası olmaz o zaman. Bilgi için teşekkür ederimVajinal fitil olarak kullanılıyor gündüz agızdan alınmıyor cunku yan etki yapıyor. Sabah akşam aynı saatte vajinal fitil olarak kullan. Ben oglen 12 gece 12 kullanıyordum, öğlen kullandıktam sonra 10 dk yatıyordum yatma sansın yoksa oturursun 10 dk, hic kullanmadıysan daha önce kullandıktam sonra ilac içeride eridiği için tuvalet sırasında akıntı gibi kalıntıları cıkıyor ben ilk basta endise etmiştim bu ne diye korkma bilgin olsun ilac yüzünden
Bakıyordur canım, bir sorun olsa soylerler zatenBana birşey demedi bakılıyordur belki cihazı sağa sola gezdiriyor zaten. Ama bebekle ilgili şeyleri söylüyor anormal olsa söylerdi herhalde ama kontrolde sorarin
Cnm ben boya yaptım odaya, uzerine Duvar stickeri yapistiracagim, çok güzel şeyler var stickerlarda. Sana link yollarım istersen bir bakarsin
Oral kullanım yaziyor ama vajinal de kullanıliyor. Hatta yan etkisi daha az oluyor öyle oral kullanımdan. Sorun ypkoİnşallahFitil olarak kullanılıyor değil mi? Vajinal fitil. Eczacı ağızdanda alınıyor dedi ama benim doktorum vajinal dedi zaten
Ben de odayı boyattım, bir duvara poster şeklinde kağıt mı yapıştırsam diyorum, çok güzel şeyler var duvarın boyutunu söylüyormuşsun seçtiğin resmi o boyuta göre yapıyorlar, trendyolda hepsiburadada filan var. Ya da sticker yapıştırıcam bilemedim
Linkini eklemeye çalıştım poster olanların ama oldu mu bilmiyorumÖzen Duvar Kağıtları Bulutlar Ay Ve Yıldızlar Çocuk Odası Duvar Kağıdı - Fiyatı, Yorumları
Özen Duvar Kağıtları Bulutlar Ay Ve Yıldızlar Çocuk Odası Duvar Kağıdı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza imsallajBakıyordur canım, bir sorun olsa soylerler zaten
Tansiyonun strese yorgunluğa bağlı yükselmiş de olabilir canım. Dinlenip sakinken ölçmek lazım. Bir süre takip et sonra düşmezse ilaç başlanır.Bugün moralim bozuldu tansiyonum yarım saat 13/8 le 13/9 nabız 120 üstünde kaldı elimi yüzümü yıkadım limon suyu içtim 25 dakika düşmeyince doktorumla görüştük bu değerle ilaç vermem ama tedbir amaçlı yatırıp takip ederim az daha takip et ağrı eşlik etmez normale yakın düşerse bile yarın mutlaka kontrole gel dedi.
Cuma günü randevum vardı zaten onun yerine yarın gidecem.
Şükür tansiyon 11/7 ye düştü nabız hala 110 üstü
Teşekkür ederim kısa bir süre sonra tansiyonum düştü nabzımda geceden beri iyi yarın kızımı da görürsem harika olurumTansiyonun strese yorgunluğa bağlı yükselmiş de olabilir canım. Dinlenip sakinken ölçmek lazım. Bir süre takip et sonra düşmezse ilaç başlanır.
Bende aksine duvara saat bile asmamDuvar kagıdındsn nefret ederim bnce kesinlikle boya, gönlünce boyar gönlünce biseyler asarsın tamiri cok basit. Benim de sansıma evim kira her yer duvar kagıdı hicbisey asamıyorum malesef bantlar da agır seyleri tutmuyor, kesinliklile boya
Diger cevaplarindan da anladigim üzere kesin bilerek yapiyor bence karsina al anne neden böyle yapıyorsun cok üzülüyorun diye acikça soyle ben olsam oyle yapardim kiz kaynanam ismini ne koycaniz bile demiyor benimki ruhsuz yaAnam valla bilmiyorum. Ama sürekli sürekli ne bileyim artık. Sinirlerim bozuluyor. Hayır başkaları da yanlış öğrenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?