Aaa kızın nerde, hayırdır?Teşekkür ederim kısa bir süre sonra tansiyonum düştü nabzımda geceden beri iyi yarın kızımı da görürsem harika olurum
Karnımdaki kızımdan bahsediyorum canımAaa kızın nerde, hayırdır?
Bende ocean kullaniyorun baya iyi neden degistirdi kiBir sorum daha var, bugun ne yazdim:) ocean extra mag kullaniyordum doktorum bugun magosit 365 magnezyum yazmis onu aldim. Bunu kullanan var mi aranizda?
Cok qyakta kalmaktandor magnezyum iç uyu canim gecer sabaha insallahMerhaba kızlar, aşırı bel ağrım var. Bi gün tüm gün şirket etkinliğindeydim pek oturup dinlenemedim mahvoldum.. yürüyüş yapıcam ama adımlarımı atarken bile canım yanıyor valla çok zor
ahaha nasıl anlayamadım. pardon.Karnımdaki kızımdan bahsediyorum canımdiğeri bugün yapışık ikizim
Estağfurullah kuzum kızlar çift olunca karışması normalahaha nasıl anlayamadım. pardon.
MaşallahCanım ikisi aynı anda oynasalar da ben ikisini farketmiyorum bebekler biri altta biri üstte bazen çok nadir sağdan soldan tekmeler hisediyirum işte şimdi ikisi aynı anda oynuyo diyorumo kadar farklı o kadar muhteşem bi duygu ki rabbim hiçbir kadını bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah ben tekinin bile hayli ni kuramazken şimdi ikisi benimle hatta şu anda ikisi aynı anda tekmeloyo şükür sonsuz şükür kurban olurum onları bi bedende can veren rabbime
Bende içeriden bir ağrı hiss etmiyorum. Hep üst ağrıyor dokununca bazen o kadar kötü ağrıyorki, sanki büyük sivilce çıkmış gibi. Amma doplerle rahim damarlarında var dedi. Bakalım bu kez neyle karşılaşıcamBenim ilki normal doğum zaten doğum esnasında ortaya çıktı bu varisler. Doktor bile hiç bu kadar kocamanını görmemiştim dikmezsem patlarlar demişti. Senin rahim içinde olduğu için durum farklı olabilir. Benimkiler dışarda, ağrım da dış ve üst kısımda rahim ağzında bile ağrım yok. Rahimde olsa karnımın içi de ağrırdı herhalde.
Gerçekten sinir bozucuYa gerçekten öyle gibi bi algı oluşturuyor. Yani her sorana da yanlış söylenmez ki.
Özeller arasında bile dünya kadar fark oluyor. Mesela ben bi kere acil bir durum için gittiğim özel hastanede sordum normal doğum 9 bin liraydı. Sonra Ankara’da ilk kızımı doğurduğum hastane 4 bin dedi. 2 yıl önde 3 bin ödemiştikKızlar illaki fark vardır ama özel hastanelerin sezeryan ve normal doğum ücretleri nedir bilgisi olanlar yazabilir mi?ben henüz sormadım
Allah razı olsun cnm benim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallahRabbim sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsin. Bende tüp bebek sürecindeyim, yaşım 41 ama embriyo sayım iyi çıktı. Dr tranferde 2 embriyo olursa ikiz ihtimali yüksek diyor, ama sağlık sorunun çok olur ikiz gebelik tehlikeli diyor. Sen kaç yaşındasın? Neler yaşadın? Hamilelik şekeri ya da düşük riskin çok oldu mu? Biraz bahseder misin? İkiz gebelik önerir misin? Bu ihtimali gözönüne alıp e embriyo transferi yaptırsam mı?
Gece yatmadan 1 tane vajinal dedi, şimdi sık sık tuvalete de çıkıyoruz artık. Tuvalete çıkmamın sakıncası olmaz o zaman. Bilgi için teşekkür ederim
Haa ben de günde 2 kullanacaksın sandım, bir tane kullanacaksan dediğin gibi gece kullanabilirsin, yarım saat 15 dk tuvalete cıkmasan iyi olur aslındaGece yatmadan 1 tane vajinal dedi, şimdi sık sık tuvalete de çıkıyoruz artık. Tuvalete çıkmamın sakıncası olmaz o zaman. Bilgi için teşekkür ederim
Bel agrısına en iyi gelen sey yatıp dinlenmek artık bel daha da zorlanıyor ben bi iki kere eğilip kalksam belim hemen agrıyor belli ki yormuşsun biraz dinlendirmen laızmMerhaba kızlar, aşırı bel ağrım var. Bi gün tüm gün şirket etkinliğindeydim pek oturup dinlenemedim mahvoldum.. yürüyüş yapıcam ama adımlarımı atarken bile canım yanıyor valla çok zor
Çok Geçmiş olsun inşallah zamanı dolduktan sonra gelir bebeklerin sağlıkla gelir inşallah, hastanede yatıyorsan engelleyebildikleri kadar engellerler , dediğin gibi 2 hafta daha sıkarlarsa dişlerini sabırsız bebişler 32 33. Haftada gelmesi bir sağlık sorununa yol acmaz, moral cok önemli kendine stres yapma29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadırerken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Görümcem hamileyken bacağında bi morartı olmuş, o morluk büyüye büyüye kocaman simsiyah olmuş hiçbir yere çapmadığımdan eminim kendiliğinden oldu çok korkmuştum der anlatırken doktor gebelikte olabileceğini söylemiş belki seninki de öyle bişeydirAy kizlar benim bacagim 2 hafta once acimaya baslamisti hala aciyor ama ne bir morluk ne de bi zedelenme bisey yok sol diz kapagimin altindaki sol taraf aciyor demin bi baktim şişmiş acaba neden ki belki baştan beri şiş benim dikkatimi çekmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?