Canım bana geçen gün sağlık ocağındaki hemşirem göbekten vurma artık dedi. Bazı doktorlar herhangi bir sorun olmaz diyolar ama ben olsam kendime bu aydan sonra göbekten yapmazdım ne olur ne olmaz göbeğin de iyice büyüdü gerildi zaten diğer bölgelerden devam et dedi bende tedirgin oluyodum zaten göbeğe vururken bebek hareket ettiğinde bıraktım göbekten yapmayı. koluma, bacağıma ve kalçama yapıyorum her bölgeye 6 günde bir sıra geliyor az kaldı zaten doğumaKan sulandırıcı iğneyi vururken bazen bebişim tam iğneyi vurduğum yeri ittiriyor yabugün resmen iğnenin altından altından vurdu. Kağan kocatepe bebeğe ulaşması imkansız amniyosentez için koca iğne kullanıyoruz demiş videoda ama insan bi tedirgin oluyo tam ordan vurunca, sizinkiler de yapıyor mu göbekten iğne vuranlar?
Ya ben koluma kendim yapamadığım için başkasına yaptırmaya cesaret edemiyorum eşim de tırsıyor zaten yapmaya, bacağım da çok yanıyor ve her seferinde kocaman mosmor oluyor, o yüzden hala göbekten devam ediyorum ama artık etimi sıkıştıramıyorum tamCanım bana geçen gün sağlık ocağındaki hemşirem göbekten vurma artık dedi. Bazı doktorlar herhangi bir sorun olmaz diyolar ama ben olsam kendime bu aydan sonra göbekten yapmazdım ne olur ne olmaz göbeğin de iyice büyüdü gerildi zaten diğer bölgelerden devam et dedi bende tedirgin oluyodum zaten göbeğe vururken bebek hareket ettiğinde bıraktım göbekten yapmayı. koluma, bacağıma ve kalçama yapıyorum her bölgeye 6 günde bir sıra geliyor az kaldı zaten doğuma
Bende hic bir yere çarpmadigimdan eminin aşiri aciyor diz üstüne falan çökme oturma yapamıyorumGörümcem hamileyken bacağında bi morartı olmuş, o morluk büyüye büyüye kocaman simsiyah olmuş hiçbir yere çapmadığımdan eminim kendiliğinden oldu çok korkmuştum der anlatırken doktor gebelikte olabileceğini söylemiş belki seninki de öyle bişeydir
Soyleniiir. Benim ilk oglumun adi kuzey kv ikinci de guney olcak diyp siritiyo sorana mesela. Gerci ikinci erkek deyince herkes iyi onu da guney koyun bari dio dalga gecercesine. Ole yapcaz deyince bi gerilio ortamYa gerçekten öyle gibi bi algı oluşturuyor. Yani her sorana da yanlış söylenmez ki.
Saglikla kavus insallah canim aceleci bebisler az daha sabretsinler29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadırerken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Çok güzel açıklamışsın, çok teşekkür ederimAllah razı olsun cnm benim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahbenim hamileligim baştan sona sıkıntılı geçti ilk 3 4 ay sürekli kanama yaşadım sürekli düşük riski atlattım 5.ayda erken doğum riskimden yattım simdi 30 haftalık olduk ama geçen haftadan bugüne erken doğum riskindem Hastane de yatıyorum her an olabilir dr durdurmaya çalışıyor inşallah 10 15 gun dahadurdurabilir 31 yaşındayım cok riskli cok sıkıntılı geçiyor ama senin yerinde olsam şansı arttırmak için çift trasfer ettirdim çünkü her koyulan tutmuyor makesef 7 denemenin hemen hepsiçift trasfer edildi sadece bundaikiz tuttu hembütün ikizler benim gibi sıkıntı yaşamıyor çifttransfer ettir şansını yikselt derim❤❤
Hahah benim de kb öyle. Sanki hiç torunu olmayacakmış gibi davranıyor. Hastane yattım 2 gün. Haberi vardı hastaneden çıktık aradı sormadı bile nasıl oldun falan diye. Allah kalplerine göre versin ne diyimDiger cevaplarindan da anladigim üzere kesin bilerek yapiyor bence karsina al anne neden böyle yapıyorsun cok üzülüyorun diye acikça soyle ben olsam oyle yapardim kiz kaynanam ismini ne koycaniz bile demiyor benimki ruhsuz ya
Ben sorduğum da tabi hastane arası fark vardı ama sezaryen + normal aynı fiyattı.Kızlar illaki fark vardır ama özel hastanelerin sezeryan ve normal doğum ücretleri nedir bilgisi olanlar yazabilir mi?ben henüz sormadım
Hemde nasılGerçekten sinir bozucu
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah Biraz daha sabreder minnoşlar.29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadırerken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Ay iğrenççççç. En en nefret ettiğim hayvan ya. Allah sabır versin. Midem bulanıyor adını bile duyunca. Bende buradaki böceklerden bıktım. Köy olduğu için koca koca böcek sinek oluyor. Akşamları çıkıp oturamıyorum kapı önüne.Hamambocegi çıktı evde. Hayatin sonu hibi bir sey benim icin. 3 yildir cikmamisti. 1 saattir agliyorum. Odanin balkonunun cami açık hep sineklik fln da yok ordan girdi sanirim. Elim kadar kocaman. Yuruyor bir de aheste aheste. Hic korktugu yok. Ciglik attim ama sanirim kacirdi esim. Kacirmadim oldurdum diyo ama inanmiyorum. Su an temiz olduguna inandigim bir koltuga oturdum hicbir seye dokunmamayq calisarak sabah olmasini bekliyorum. Ben mumkun degil uyuyamam bu evde, ne bok yicem bilmiyorum. Kasinmaya basladim. Yorgubnluktan sancim gelebilir. Hamambicegi yuzunden erken dogum yapabilirim, bu sekilde dogum yapmis ilk insan olurum.
Maşallah bebişeKızlar merhaba bugün bizde kontrolümüzü olduk 1400 gram olmuş bebiş 4 Ağustosa kadar sorun olmazsa alacağız dedi doktorum. Varis sorunu olan varmı ? Varis çorabı giyebileceğimi söyledi ama bu sıcaklarda asla giyemem sorun oluşturmaz inşallah.
Peki benimde 3 te uyanmış olmamTam saat 3te uyandim sirilsiklam terlemişim qy şimdi de zombi gibi geziyorum uykum kacti basim agriyor bebegim tepiniyor midem yaniyor sabah olacak mı bugün
Al işte ne gıcıklar ya. Bizim kv de melisa olsun diyip duruyordu. Eşim direkt karışmasın kimse diyince sustu.Soyleniiir. Benim ilk oglumun adi kuzey kv ikinci de guney olcak diyp siritiyo sorana mesela. Gerci ikinci erkek deyince herkes iyi onu da guney koyun bari dio dalga gecercesine. Ole yapcaz deyince bi gerilio ortam
29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadırerken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
günaydın kızlar nasılsınız:)
ayın 9 unda doktor kontrolüm var tam olarak 32+1 olacağım. çalışıyorum bana rapor yazabilir mi çalışabilir raporu yoksa 32 haftanın bitmesini mi beklemem gerekiyor.
Ben de oyleyim ya. Yarin ilaclaticam randevu aldim.. insanlarda hep cikiyor oyle yasiyolqr ben dayanamam tum gece uyuyamadim, bir tane dahi olmasin asla olmasin. Bugun simdi nasil durucam evde bilmiyorum. Bence hala orda bi yerlerde. Ben de senin gibiyim, bocek sinek nefret ediyorum. En basitinden sivri sinekler bana saldiriyor on kisi olalim yine de gelip beni isiriyor. Chicconun 0+ sivrisineklerden koruyucu kremlerinden surunup cikiyorum disariya. Kizima da kendime de surup oyle cikiyorum. Oyle seyler deneyebilirsin tek sorun sivri sinekse. Digerlerine yapcak bir sey yok.Ay iğrenççççç. En en nefret ettiğim hayvan ya. Allah sabır versin. Midem bulanıyor adını bile duyunca. Bende buradaki böceklerden bıktım. Köy olduğu için koca koca böcek sinek oluyor. Akşamları çıkıp oturamıyorum kapı önüne.
Ben de tam 32+0'de rapir alman gerek diye biliyorumgünaydın kızlar nasılsınız:)
ayın 9 unda doktor kontrolüm var tam olarak 32+1 olacağım. çalışıyorum bana rapor yazabilir mi çalışabilir raporu yoksa 32 haftanın bitmesini mi beklemem gerekiyor.
Gecmis olsun. Bu haftalara kadar geldiniz, emijim birkac hafta daha dururlar hatta daha da cok dururlar eminim. Su an icinde oldugun icin zor ama bugunler mazi gibi gelecek ileride 2 bidigin pesinde kostururken. O gunlere odaklan.29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadırerken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Valla inan tek sorun sivrisinek değil. Böyle kocaman kara kanatlı böcekler uçuyor parmak kadar bir de uçan karıncalar. Normal sinekleri saymıyorum bile... Ben kelebek hariç uçan tüm böceklerden korkan bir insanım. Evde göreyim eşim öldürene kadar gözüme uyku girmez ya üstüme gelirse diyeBen de oyleyim ya. Yarin ilaclaticam randevu aldim.. insanlarda hep cikiyor oyle yasiyolqr ben dayanamam tum gece uyuyamadim, bir tane dahi olmasin asla olmasin. Bugun simdi nasil durucam evde bilmiyorum. Bence hala orda bi yerlerde. Ben de senin gibiyim, bocek sinek nefret ediyorum. En basitinden sivri sinekler bana saldiriyor on kisi olalim yine de gelip beni isiriyor. Chicconun 0+ sivrisineklerden koruyucu kremlerinden surunup cikiyorum disariya. Kizima da kendime de surup oyle cikiyorum. Oyle seyler deneyebilirsin tek sorun sivri sinekse. Digerlerine yapcak bir sey yok.
Calismaya devam etmek icin 32+0 da raporunu alman gerek bi gun erken gitmelisin doktoragünaydın kızlar nasılsınız:)
Benim benzer bir durumum olmustu. Dizim degil ust bacagimin on kisminda olmustu. Kizima hamileyken 36. Haftamda ise gidiyordum. Esim ayakkabilarini giyiyordu onu beklerken birden bacagima bir agri saplandi. Dun gibi aklimda o an. Cok keskin bi aci duydum. Ciglik attim. Ari fln soktu sandim. Cok kotu yaniyordu. Sonra baktik bir sey yok ama o nokta dokunulmayacak kadar aciyorBende içeriden bir ağrı hiss etmiyorum. Hep üst ağrıyor dokununca bazen o kadar kötü ağrıyorki, sanki büyük sivilce çıkmış gibi. Amma doplerle rahim damarlarında var dedi. Bakalım bu kez neyle karşılaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?