2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bana geçen gün sağlık ocağındaki hemşirem göbekten vurma artık dedi. Bazı doktorlar herhangi bir sorun olmaz diyolar ama ben olsam kendime bu aydan sonra göbekten yapmazdım ne olur ne olmaz göbeğin de iyice büyüdü gerildi zaten diğer bölgelerden devam et dedi bende tedirgin oluyodum zaten göbeğe vururken bebek hareket ettiğinde bıraktım göbekten yapmayı. koluma, bacağıma ve kalçama yapıyorum her bölgeye 6 günde bir sıra geliyor az kaldı zaten doğuma

Haziran annelerini okurken gördüm az önce birini doğuma almışlar. 5 cm açılmayla gitmiş ama ağrısı yokmuş şimdi 8 cm olmuş yine ağrı yokmuş. Ne güzel ya ağrısız sancısız normal normal doğuruyorlar darısı zamanında sağlıkla bize

Ya ben koluma kendim yapamadığım için başkasına yaptırmaya cesaret edemiyorum eşim de tırsıyor zaten yapmaya, bacağım da çok yanıyor ve her seferinde kocaman mosmor oluyor, o yüzden hala göbekten devam ediyorum ama artık etimi sıkıştıramıyorum tam

Kızlar merhaba bugün bizde kontrolümüzü olduk 1400 gram olmuş bebiş 4 Ağustosa kadar sorun olmazsa alacağız dedi doktorum. Varis sorunu olan varmı ? Varis çorabı giyebileceğimi söyledi ama bu sıcaklarda asla giyemem sorun oluşturmaz inşallah.

Bende hic bir yere çarpmadigimdan eminin aşiri aciyor diz üstüne falan çökme oturma yapamıyorum

Tam saat 3te uyandim sirilsiklam terlemişim qy şimdi de zombi gibi geziyorum uykum kacti basim agriyor bebegim tepiniyor midem yaniyor sabah olacak mı bugün

Ya gerçekten öyle gibi bi algı oluşturuyor. Yani her sorana da yanlış söylenmez ki.
Soyleniiir. Benim ilk oglumun adi kuzey kv ikinci de guney olcak diyp siritiyo sorana mesela. Gerci ikinci erkek deyince herkes iyi onu da guney koyun bari dio dalga gecercesine. Ole yapcaz deyince bi gerilio ortam

29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadır erken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Saglikla kavus insallah canim aceleci bebisler az daha sabretsinler

Hala uyuyamadim. Uyur uyanik sabahi ediyorum. Hamambocekleri dunya uzerinden kalksa keske. Neye faydalari var ki lanet yaratiklarin. Tamamen igrenc ve yararsiz mahlukatlar.

Çok güzel açıklamışsın, çok teşekkür ederim Allah yardımcım olsun, İnşallah bebişlerin zamanında sağlıkla gelir

günaydın kızlar nasılsınız:)
ayın 9 unda doktor kontrolüm var tam olarak 32+1 olacağım. çalışıyorum bana rapor yazabilir mi çalışabilir raporu yoksa 32 haftanın bitmesini mi beklemem gerekiyor.

Diger cevaplarindan da anladigim üzere kesin bilerek yapiyor bence karsina al anne neden böyle yapıyorsun cok üzülüyorun diye acikça soyle ben olsam oyle yapardim kiz kaynanam ismini ne koycaniz bile demiyor benimki ruhsuz ya
Hahah benim de kb öyle. Sanki hiç torunu olmayacakmış gibi davranıyor. Hastane yattım 2 gün. Haberi vardı hastaneden çıktık aradı sormadı bile nasıl oldun falan diye. Allah kalplerine göre versin ne diyim kv de alışsın artık en son çemkircem artık daha da devam ederse kaç kere konuştuk eşimle söyledik. Ama yok yani.
Kızlar illaki fark vardır ama özel hastanelerin sezeryan ve normal doğum ücretleri nedir bilgisi olanlar yazabilir mi?ben henüz sormadım
Ben sorduğum da tabi hastane arası fark vardı ama sezaryen + normal aynı fiyattı.
Gerçekten sinir bozucu
Hemde nasıl
29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadır erken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah Biraz daha sabreder minnoşlar.
Ay iğrenççççç. En en nefret ettiğim hayvan ya. Allah sabır versin. Midem bulanıyor adını bile duyunca. Bende buradaki böceklerden bıktım. Köy olduğu için koca koca böcek sinek oluyor. Akşamları çıkıp oturamıyorum kapı önüne.
Maşallah bebişe
Tam saat 3te uyandim sirilsiklam terlemişim qy şimdi de zombi gibi geziyorum uykum kacti basim agriyor bebegim tepiniyor midem yaniyor sabah olacak mı bugün
Peki benimde 3 te uyanmış olmam anam Bi kalktım Bi yandan çiş Bi yandan susuzluk. Sonra uyku gitti zaten .
Soyleniiir. Benim ilk oglumun adi kuzey kv ikinci de guney olcak diyp siritiyo sorana mesela. Gerci ikinci erkek deyince herkes iyi onu da guney koyun bari dio dalga gecercesine. Ole yapcaz deyince bi gerilio ortam
Al işte ne gıcıklar ya. Bizim kv de melisa olsun diyip duruyordu. Eşim direkt karışmasın kimse diyince sustu.

Gecmis olsun, tedavi ne uyguluyor doktor

ayın 9 unda doktor kontrolüm var tam olarak 32+1 olacağım. çalışıyorum bana rapor yazabilir mi çalışabilir raporu yoksa 32 haftanın bitmesini mi beklemem gerekiyor.

Benim bildiğim 32+0 da tam doktorda olman gerekiyor. Ben 32.haftada erken çıkacağım, bana da 32+0 da gel dedi. Sen çalışmak istiyorsan 32+0 da rapor alman lazım. Tecrübeli anneler paylaşır

Ben de oyleyim ya. Yarin ilaclaticam randevu aldim.. insanlarda hep cikiyor oyle yasiyolqr ben dayanamam tum gece uyuyamadim, bir tane dahi olmasin asla olmasin. Bugun simdi nasil durucam evde bilmiyorum. Bence hala orda bi yerlerde. Ben de senin gibiyim, bocek sinek nefret ediyorum. En basitinden sivri sinekler bana saldiriyor on kisi olalim yine de gelip beni isiriyor. Chicconun 0+ sivrisineklerden koruyucu kremlerinden surunup cikiyorum disariya. Kizima da kendime de surup oyle cikiyorum. Oyle seyler deneyebilirsin tek sorun sivri sinekse. Digerlerine yapcak bir sey yok.

Ben de tam 32+0'de rapir alman gerek diye biliyorum

Gecmis olsun. Bu haftalara kadar geldiniz, emijim birkac hafta daha dururlar hatta daha da cok dururlar eminim. Su an icinde oldugun icin zor ama bugunler mazi gibi gelecek ileride 2 bidigin pesinde kostururken. O gunlere odaklan.

Valla inan tek sorun sivrisinek değil. Böyle kocaman kara kanatlı böcekler uçuyor parmak kadar bir de uçan karıncalar. Normal sinekleri saymıyorum bile... Ben kelebek hariç uçan tüm böceklerden korkan bir insanım. Evde göreyim eşim öldürene kadar gözüme uyku girmez ya üstüme gelirse diye kaşıntı aldı beni bahsettikçe

Calismaya devam etmek icin 32+0 da raporunu alman gerek bi gun erken gitmelisin doktora

Benim benzer bir durumum olmustu. Dizim degil ust bacagimin on kisminda olmustu. Kizima hamileyken 36. Haftamda ise gidiyordum. Esim ayakkabilarini giyiyordu onu beklerken birden bacagima bir agri saplandi. Dun gibi aklimda o an. Cok keskin bi aci duydum. Ciglik attim. Ari fln soktu sandim. Cok kotu yaniyordu. Sonra baktik bir sey yok ama o nokta dokunulmayacak kadar aciyor
Boyle hissizlesti sanki uyudturulmus gibi ama yukumu o bacagima verdigimde yaniyordu. Boyle o noktada elektrik carpar gibi oluyor. Saniyorum bir kas bagi koptu bir sey oldu. Doktorlara cok sordum, vucut agirlik merkezin degisti normal bidi bidi dediler bir cozum bulmadilar. Hala ayni nokta sizliyor o bacagima agirlik verirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…