ay kusura bakma ama tam mal gibi davraniyorlar bazenHahah benim de kb öyle. Sanki hiç torunu olmayacakmış gibi davranıyor. Hastane yattım 2 gün. Haberi vardı hastaneden çıktık aradı sormadı bile nasıl oldun falan diye. Allah kalplerine göre versin ne diyimkv de alışsın artık en son çemkircem artık daha da devam ederse kaç kere konuştuk eşimle söyledik. Ama yok yani.
Ben sorduğum da tabi hastane arası fark vardı ama sezaryen + normal aynı fiyattı.
Hemde nasıl
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah Biraz daha sabreder minnoşlar.
Ay iğrenççççç. En en nefret ettiğim hayvan ya. Allah sabır versin. Midem bulanıyor adını bile duyunca. Bende buradaki böceklerden bıktım. Köy olduğu için koca koca böcek sinek oluyor. Akşamları çıkıp oturamıyorum kapı önüne.
Maşallah bebişe
Peki benimde 3 te uyanmış olmamanam Bi kalktım Bi yandan çiş Bi yandan susuzluk. Sonra uyku gitti zaten .
Al işte ne gıcıklar ya. Bizim kv de melisa olsun diyip duruyordu. Eşim direkt karışmasın kimse diyince sustu.
Ya ben kv ve kb nin benim onlara verdigim ( insallah) torunlari hic hak etmedigini dusunuyorum. Maddi manevi hicbir yardimlarini gormedim. Oturduklari yerden dede babaanne olmanin luksunu yasiyolar. Bu muthis mucize cok onlara ya. Hak etmiyolar bu guzel yavrulariay kusura bakma ama tam mal gibi davraniyorlar bazen
Maalesef ki öyleay kusura bakma ama tam mal gibi davraniyorlar bazen
Cok gecmiş olsun Mirune. Tüm böcekgillerden nefret ederim bende örümcek fobim var birde benide hep bulur. Onları görünce ağlamaya başlarımBen de oyleyim ya. Yarin ilaclaticam randevu aldim.. insanlarda hep cikiyor oyle yasiyolqr ben dayanamam tum gece uyuyamadim, bir tane dahi olmasin asla olmasin. Bugun simdi nasil durucam evde bilmiyorum. Bence hala orda bi yerlerde. Ben de senin gibiyim, bocek sinek nefret ediyorum. En basitinden sivri sinekler bana saldiriyor on kisi olalim yine de gelip beni isiriyor. Chicconun 0+ sivrisineklerden koruyucu kremlerinden surunup cikiyorum disariya. Kizima da kendime de surup oyle cikiyorum. Oyle seyler deneyebilirsin tek sorun sivri sinekse. Digerlerine yapcak bir sey yok.
Cok sag ol ya. Cok tiksincler sevilcek hicbi yanlari yok. Herkes kan grubundandir diyor ama degil ya. Ben duz b+im. Ama 10 kisi olalim yine gelir beni yerler. Bu durum yaz aylarimi cekilmez hale getiriyor. Aksam balkon sefasi yapamayanlardanim. Isin kotusu kizim da bana cekmis gibi. Insallah oglum sivrilerle sorun yasamaz.Cok gecmiş olsun Mirune. Tüm böcekgillerden nefret ederim bende örümcek fobim var birde benide hep bulur. Onları görünce ağlamaya başlarımSivrilerin sadece seni ısırması belki kan grubundandır Benim kan grubum 0 eşimin A daha çok beni yerler pislikler
Gunaydin. Bu sitede icinde bulundugun haftayi gosteriyor. Yabi 29+1sin gercekten. 30. Haftadan 1 gun aldigim icin 30 hafta olarak cikiyor altta.Günaydın kızlar, ya bende bir uygulama var sata göre gebelik haftamı takip ettiğim, orda 29+1 görünüyorum ama burda altta çıkan uygulamada 30.hafta görünüyor, neden acep hangisi doğru ben kaç haftalığım neye göre 32.hafta raporu alcam
Ozaman 29+1 e göre rapor alcam demektir sağol cnmGunaydin. Bu sitede icinde bulundugun haftayi gosteriyor. Yabi 29+1sin gercekten. 30. Haftadan 1 gun aldigim icin 30 hafta olarak cikiyor altta.
Bana herkes prima dedi onu aldım valla, inşallah memnun kalırımIkidir sleepy sizdiriyor diyor haziran anneleri. Stok yapacaklara duyrulur
bilmiyorum acaba rahim ağzı açılmayla ilgisi mi var, kullanan var mı diye sormak istedim. bugün soracağım doktoruma neden değiştirdik diyeBende ocean kullaniyorun baya iyi neden degistirdi ki
geçmiş olsun, inşallah sağlıkla vaktinde gelir bebişleriniz29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadırerken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
B grubu da az bulunan kan grubu belki sivriler nadir grupları seviyorlarCok sag ol ya. Cok tiksincler sevilcek hicbi yanlari yok. Herkes kan grubundandir diyor ama degil ya. Ben duz b+im. Ama 10 kisi olalim yine gelir beni yerler. Bu durum yaz aylarimi cekilmez hale getiriyor. Aksam balkon sefasi yapamayanlardanim. Isin kotusu kizim da bana cekmis gibi. Insallah oglum sivrilerle sorun yasamaz.
32 de calisabilir alman lazim calisacaksan. Yoksa direkt dogum izni baslatiyo sistem. 37 ye kadar calistin diyelim. 37+0 da zorunlu basliyo dogum izni. Izindeykenn 38de dogurdun mesela. Kalan iki hafta tabi ki sonrasina aktariliyo. Yani sana verilen 16 hafta var ( dogru hatirliyosam) 8 once 8 sonra seklinde. Ama nerde kullanirsin sana kalmis. 37 de izne ciktigin gun dogurdun mesela tamamini dogum sonrasi kullaniosunkızlar şimdi bu doğum izni tam olarak nasıl oluyo ben anlayamıyorum. şimdi ilk izne çıkabilme tarihimiz 32.hafta. 32+0da mı rapor almamız lazım 33+0'a kadar mı? aynı şekilde son çalışabilir raporu alabileceğimiz tarih 37+0 mı? şimdi mesela ben 36 da çıktım izne. 38 de doğurdum geri kalan o 40 haftaya kadar ki iznim aktarılıyo mu yoksa yanıyo mu? biliyosanız aydınlatır mısınız arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?