2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay kusura bakma ama tam mal gibi davraniyorlar bazen

28+1den mide yanmalari an itibariyle başlamiştir ölüyorum sanirim

ay kusura bakma ama tam mal gibi davraniyorlar bazen
Ya ben kv ve kb nin benim onlara verdigim ( insallah) torunlari hic hak etmedigini dusunuyorum. Maddi manevi hicbir yardimlarini gormedim. Oturduklari yerden dede babaanne olmanin luksunu yasiyolar. Bu muthis mucize cok onlara ya. Hak etmiyolar bu guzel yavrulari

Cok gecmiş olsun Mirune. Tüm böcekgillerden nefret ederim bende örümcek fobim var birde benide hep bulur. Onları görünce ağlamaya başlarım Sivrilerin sadece seni ısırması belki kan grubundandır Benim kan grubum 0 eşimin A daha çok beni yerler pislikler

Dünden beri felaket belim ağrıyor yattım dinledim hala gecmedi gecede uyandırdı böyle hiç uzun sürmemişti

Günaydın kızlar, ya bende bir uygulama var sata göre gebelik haftamı takip ettiğim, orda 29+1 görünüyorum ama burda altta çıkan uygulamada 30.hafta görünüyor, neden acep hangisi doğru ben kaç haftalığım neye göre 32.hafta raporu alcam

Cok sag ol ya. Cok tiksincler sevilcek hicbi yanlari yok. Herkes kan grubundandir diyor ama degil ya. Ben duz b+im. Ama 10 kisi olalim yine gelir beni yerler. Bu durum yaz aylarimi cekilmez hale getiriyor. Aksam balkon sefasi yapamayanlardanim. Isin kotusu kizim da bana cekmis gibi. Insallah oglum sivrilerle sorun yasamaz.

Gunaydin. Bu sitede icinde bulundugun haftayi gosteriyor. Yabi 29+1sin gercekten. 30. Haftadan 1 gun aldigim icin 30 hafta olarak cikiyor altta.

Gunaydin. Bu sitede icinde bulundugun haftayi gosteriyor. Yabi 29+1sin gercekten. 30. Haftadan 1 gun aldigim icin 30 hafta olarak cikiyor altta.
Ozaman 29+1 e göre rapor alcam demektir sağol cnm 32.haftadan 37.haftaya kadar evden çalışcamda dört gözle bekliyorum

29+5ten selamlar biz yine hasyanedeyiz 1 haftadır erken doğum riskim tekrarladı yine sancılarim kasılmam oluyo umarım 2 hafts daha kalırlar içerde rabbim Hepimiz e sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
geçmiş olsun, inşallah sağlıkla vaktinde gelir bebişleriniz

B grubu da az bulunan kan grubu belki sivriler nadir grupları seviyorlar inşallah oğluşun problem yaşamaz canım.

kızlar şimdi bu doğum izni tam olarak nasıl oluyo ben anlayamıyorum. şimdi ilk izne çıkabilme tarihimiz 32.hafta. 32+0da mı rapor almamız lazım 33+0'a kadar mı? aynı şekilde son çalışabilir raporu alabileceğimiz tarih 37+0 mı? şimdi mesela ben 36 da çıktım izne. 38 de doğurdum geri kalan o 40 haftaya kadar ki iznim aktarılıyo mu yoksa yanıyo mu? biliyosanız aydınlatır mısınız arkadaşlar

32 de calisabilir alman lazim calisacaksan. Yoksa direkt dogum izni baslatiyo sistem. 37 ye kadar calistin diyelim. 37+0 da zorunlu basliyo dogum izni. Izindeykenn 38de dogurdun mesela. Kalan iki hafta tabi ki sonrasina aktariliyo. Yani sana verilen 16 hafta var ( dogru hatirliyosam) 8 once 8 sonra seklinde. Ama nerde kullanirsin sana kalmis. 37 de izne ciktigin gun dogurdun mesela tamamini dogum sonrasi kullaniosun

Ha bi de 32 den sonra herhangi bi hastalik icin rapor alamiyosun rapor alirsan ne gerek senin zaten dogum iznin var onu baslatirim diyo sistem

Günaydin gebelik şekeri olanlara bir sorum olacaktı normalde sabahları tokluk şekerim 120lerde çıkıyordu bu sabah kahvaltiyi nerdeyse 30_40 dakikada yaptım ölcümüm 141 çıktı kahvaltıyi uzun tutmak etkilemis olabilir mi bide dün aksam biraz kacamak yaptim karpuz ve biraz makarna yedim onun etkisi ertesi güne sarkar mi dün aksam ölçtüğümde yükselme olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…