2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın, hayır olsun canım. bebekle ilgili miydi. rüya gördüysen üzme kendini bebeği de etkileme :)
Amşn canım yok kız kardeşimi gördüm. Değişik Bi rüyaydı. Nedense çok sık böyle tuhaf rüyalar görüyorum eşim uyandırıyor her seferinde ağladığım için.

Aman tövbeler olsun kız adamın şuan tek suçu deliksiz yatmak dizi neyim mi izliyorsun yazı falan mı okuyorsun da acaba bilinç altında kalıyor
Yok ya tv izlemek dibi aliskanligim bile yok sinir oluyorum oturup qgliyoru merhaba tüm gün sinirden sonra ya of

Yok ya dizi vs izlemem ben tv eşim açarsa acar o survivorcı o da sevmez dizileri kiz dizi izlesem daha neler neler görürüm heralde türk dizilerinde aldatmaktan başka konu mu var

Günaydın. Ben çok iyi uyuyorum nazar degmesin Bu hafta çantamı hazirlicam artık. Yani inşallah
Darisi bana saat başi uyandim bugün yine çişe kabusa derken sabah olmuş iğne saatim geçmiş eşim geç kalmiş allahtan kendi işi yoksa kovarlar bunu

Evet etkilenmemek mümkün değil. Kendim de uyanamıyorum sürekli eşim uyandırıyor. O uyandırmasa devam ederim rüyamda ağlamaya üzülmeye. niye böyle oluyor anlamıyorum ki
Dua et canim bol bol bende ayniyim normalde anlatmam bile ama surekli benzer ruyalar görüyorum

benim oğlan çok inatçı aklında bulunsun çok da inatlaşma bebekle annesi

yap yap bitmiyor ki hazırlık temizlik. Allah kolaylık versin inşallah

uzaklığı bahane ediyolar onlarda. farklı şehirlerdeyiz. ama insan bi kere gelip bakabilir yapacak bisey var mı diye. ya da yalandan da olsa arayabilir.
doğurup kimseyi eve almicam o olacak

biz bide tayinciyiz o yüzden bakmıyorum şu an okul. baksam bunalıma girerim sanirim

Allah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben de tezcanliyimdir inşallah biraz yavaslarlar ilerde

desene burdan hiç bi farki yok oranın da
bebeğe kim bakacak sen ise dönünce bakıcı mi tutulacak. benim iş basi da 27 Eylül görünüyo. çok erken ama yapacak bisey yok maalesef.

oglanla ben zaten atlattık. benim b 12 vitamini ignem var zaten çarşamba günü. haftalık d vitamini hapina baslicam.
o ek takviyeler olmasa ağır geçecekti belki de. ama bi yorgunluk kaldı tabi daha tam dinlenemedik. eşim de kafam çok agriyo diyo. ama o da iyi ağır gecirmedik çok şükür:)
oğlanı okula bıraktım geldim yatıp dinlenince toparlarız inşallah:)

çok geçmiş olsun canım. inşallah çocuk toparlar sen de dinlenirsin

Günaydın, hastaneye hazır mama götürecek olan var mı yedek bulunsun diyorlar ama hangi marka almalıyım bilmiyorum hiç.

bazı hastaneler kendileri hazırlayıp veriyo. benim büyük oğluma siringayla 35 cc vermişlerdi sütüm hemen gelmediği için.
mama biberon sormamislardi.

Ay çok geçmiş olsun of çocuklar hasta olmasam keşke belli bir yaşa kadar ne güzel olurdu valla insanın kendi evi gibisi yok. Sığamıyorsun hiç bir yere. Bir de böyle hastalık gelince daha da kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…