Sağol canım peki pansuman için doktora mı gidiyorsun yoksa evde kendimiz yapabiliyor muyuzSu geçirmez pansuman banti takmisti doktorlar sezeryanda. Dogumun ertesi günü duş alabilmistim, duş sonrası su geçirmeyen yeni pansuman bandi ile yenilemislerdi
Sağol canım benimAy aradan yüzyıl geçmiş gibi hatırlamakta çok zorlanıyorumhatırladığım koruyucu bant vardı bizim doktor üstüne streç film sardırmıştı öyle duş alabilirsin demişti. Eve gelince hemen duş aldım diye aklımda ama tam da emin olamadım canım ya
Aminnnn inşallah canımAllah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben de tezcanliyimdirinşallah biraz yavaslarlar ilerde
Sağol canım peki pansuman için doktora mı gidiyorsun yoksa evde kendimiz yapabiliyor muyuz
Biberon emzik aventMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır girememistim. Umarım hepiniz bebekleriniz iyisinizdir. Ben uçuş yasağım başlamadan 2 haftalığına Türkiye’ye gittim geldim. Yurtdışınada daha tam yerlesemedim ev bulma olayları burda çok zormuş, geçici eşyalı evde kalıyorum o yüzden pek birsey almamıştım ama vakit yaklaşıyor :)
Kıyafetleri Türkiye’den aldım yıkayıp ütüleyip getirdim. Şimdi önerilerinize ihtiyacım var. Eksik listesi çıkardım ama hangi markaları alacağımı bilmiyorum. Listesini tamamlayan yada araştıran arkadaşlar benimle paylaşırsa çok sevinirim:)
- biberon
- emzik
- ateş ölçer
- şampuan, pişik kremi
- bebek bezi
- kafa yastığı ( gerekli mi?)
- reflü yatağı
Birde strerilize etmek için bir şey aldınız mi ? Almadıysanız nasıl strerilize ediliyor?
Aklıma gelmeyen varsa siz ekleyin :)
Şimdiden teşekkür ederim herkese
Ay bende hatırlamıyorumAy aradan yüzyıl geçmiş gibi hatırlamakta çok zorlanıyorumhatırladığım koruyucu bant vardı bizim doktor üstüne streç film sardırmıştı öyle duş alabilirsin demişti. Eve gelince hemen duş aldım diye aklımda ama tam da emin olamadım canım ya
Uygun bantla hemen o gun bile yikanabiliyosun hastanede. Yeter ki kendini iyi hissetKızlar sezeryan doğumdan sonra duş olayını hemen yapabilir miyiz
MerhabaMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır girememistim. Umarım hepiniz bebekleriniz iyisinizdir. Ben uçuş yasağım başlamadan 2 haftalığına Türkiye’ye gittim geldim. Yurtdışınada daha tam yerlesemedim ev bulma olayları burda çok zormuş, geçici eşyalı evde kalıyorum o yüzden pek birsey almamıştım ama vakit yaklaşıyor :)
Kıyafetleri Türkiye’den aldım yıkayıp ütüleyip getirdim. Şimdi önerilerinize ihtiyacım var. Eksik listesi çıkardım ama hangi markaları alacağımı bilmiyorum. Listesini tamamlayan yada araştıran arkadaşlar benimle paylaşırsa çok sevinirim:)
- biberon
- emzik
- ateş ölçer
- şampuan, pişik kremi
- bebek bezi
- reflü yatağı
Birde strerilize etmek için bir şey aldınız mi ? Almadıysanız nasıl strerilize ediliyor?
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce iylesirsin annen ve kız kardeşin biraz yardımcı olmuyor mu en azından gündüz biraz kızınla ilgilense uyursunMemlekete geleli 2 gün oldu kızım hastalandı. Sularda mikrop varmış içmiş salgın varmış karın ağrısı ve kusma acile gittik iğne yaptılar bir sürü ilaç verdiler. Şimdide ateşliAnnemlerde klozet yok zor yapıyor normal tuvalete bacaklarım ağrıyor Filan diye . Hamile halimle deli gibi uykum var yorgunum. Uyuyamıyorum ateşli ateş ölçer vs de yok . Bir yandan dehşet eve gidesim var bir yanım anne babamı uzun süre göremedim kız kardeşimi sene de 1 kere görüyorum diye durmam gerektiğini söylüyor. Napcam bilmiyorum ama çocuk hasta olunca herşey çok zor
Ay benimde göbeğim aşağıda korkuyorum aşağımi indi diye bugün yeni bir hastane yeni bir doktora başlayacağım bakalım ne diyecek kızımda doğuma girmeden bir gün önce ve ertesi gün asagidaydiIlk hamileligimde ve bunda ayni hafta fotolarina baktim dun. Bunda gobegim o kadar asagida ki. Niye boyle acaba yarin doktor randevum var sorucam bi
3 4 gündür benim de sabahları midem bulanır gibi oluyor anlayamadım bn deKızlar mide bulantıları geri dönen var mı? Bikaç gündür hafif hafif midem bulanıyor nedendir anlamadım
Ayy çok geçmiş olsun inşallah gününde sağlıkla gelir bebisin kendini strese sokma tekrar geçer sancılar canımKızlarbeni hastaneye yatırdılar kontrole gelmiştim ben hissetmiyorum bişey ama nst de sancı çıktı yatırdılar bebeğim makat geliş. Çok korktuğum çatı muayenesini yaptılar şu an tekrar nst ye bağladılar doğum servisinde yatıyorum dua edin inşallah geriler gider kasılmalar
Ayy çok geçmiş olsun inşallah gününde sağlıkla gelir bebisin kendini strese sokma tekrar geçer sancilar canımKızlarbeni hastaneye yatırdılar kontrole gelmiştim ben hissetmiyorum bişey ama nst de sancı çıktı yatırdılar bebeğim makat geliş. Çok korktuğum çatı muayenesini yaptılar şu an tekrar nst ye bağladılar doğum servisinde yatıyorum dua edin inşallah geriler gider kasılmalar
Yaa cok gecmis olsun. Acilma falan var mi ne dedi cati muayenesinde? Sanciyi durdururlar acilma cok degilse korkma kuzumKızlarbeni hastaneye yatırdılar kontrole gelmiştim ben hissetmiyorum bişey ama nst de sancı çıktı yatırdılar bebeğim makat geliş. Çok korktuğum çatı muayenesini yaptılar şu an tekrar nst ye bağladılar doğum servisinde yatıyorum dua edin inşallah geriler gider kasılmalar
Benm doguma gittigim.gunun sabahi bile top gibi yukardaydi bu degisikAy benimde göbeğim aşağıda korkuyorum aşağımi indi diye bugün yeni bir hastane yeni bir doktora başlayacağım bakalım ne diyecek kızımda doğuma girmeden bir gün önce ve ertesi gün asagidaydi
MerhabaMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır girememistim. Umarım hepiniz bebekleriniz iyisinizdir. Ben uçuş yasağım başlamadan 2 haftalığına Türkiye’ye gittim geldim. Yurtdışınada daha tam yerlesemedim ev bulma olayları burda çok zormuş, geçici eşyalı evde kalıyorum o yüzden pek birsey almamıştım ama vakit yaklaşıyor :)
- biberon
- emzik
- ateş ölçer
- şampuan, pişik kremi
- bebek bezi
- reflü yatağı
Yaaa çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla gelirKızlarbeni hastaneye yatırdılar kontrole gelmiştim ben hissetmiyorum bişey ama nst de sancı çıktı yatırdılar bebeğim makat geliş. Çok korktuğum çatı muayenesini yaptılar şu an tekrar nst ye bağladılar doğum servisinde yatıyorum dua edin inşallah geriler gider kasılmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?