2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım benim

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır girememistim. Umarım hepiniz bebekleriniz iyisinizdir. Ben uçuş yasağım başlamadan 2 haftalığına Türkiye’ye gittim geldim. Yurtdışınada daha tam yerlesemedim ev bulma olayları burda çok zormuş, geçici eşyalı evde kalıyorum o yüzden pek birsey almamıştım ama vakit yaklaşıyor :)
Kıyafetleri Türkiye’den aldım yıkayıp ütüleyip getirdim. Şimdi önerilerinize ihtiyacım var. Eksik listesi çıkardım ama hangi markaları alacağımı bilmiyorum. Listesini tamamlayan yada araştıran arkadaşlar benimle paylaşırsa çok sevinirim:)
- biberon
- emzik
- ateş ölçer
- şampuan, pişik kremi
- bebek bezi
- kafa yastığı ( gerekli mi?)
- reflü yatağı
Birde strerilize etmek için bir şey aldınız mi ? Almadıysanız nasıl strerilize ediliyor?
Aklıma gelmeyen varsa siz ekleyin :)
Şimdiden teşekkür ederim herkese

Biberon emzik avent
Atesolcer belli bi marka almadim
Sampuan pisik kremi losyon mustela dusunuodum ama icerigi temiz dedi burdan bi arkadas rossmandan babydream alcam
Bebk bezi canbebe islak mendil baby turco
Kafa yastigi cok gerekli bebegin kafa sekli duzgun olsun die kullaniliyo
Reflu yatagi da kusma durumlarinda bogulma olmasin diye kullandim gerekliligine siz karar verin
Sterilizator mamajoo 3 islevli almistim oglumda ama mama isitma icin kullandim cogunlukla. Kaynar suda da sterilize edilir bebek mama icmezse gerek yoj bence

Ay bende hatırlamıyorum sanki 3. gün koruyucu bantla duş aldım ekstra streç film kullanmadım yaa hatırlayamıyorum

Merhaba
Biberon emzik avent aldım
Ateş ölçer chicco’nun(ama temassız değil) temassızlarda braunu övüyorlar. Zamanla ihtiyacım olursa alırım
Pişik kremi bepantol, sebamed tercih ettim. Şampuan losyon bübchen. Ama içeriği temiz mustelanı öneriyorlar. Bana pahalı geldiği için almadım
Bez sleepy natural tercih ettim. Stock yapmadım belki beğenmem diye
Yastık daha almadım alıcam

Çok geçmiş olsun inşallah biran önce iylesirsin annen ve kız kardeşin biraz yardımcı olmuyor mu en azından gündüz biraz kızınla ilgilense uyursun

Kızlar beni hastaneye yatırdılar kontrole gelmiştim ben hissetmiyorum bişey ama nst de sancı çıktı yatırdılar bebeğim makat geliş. Çok korktuğum çatı muayenesini yaptılar şu an tekrar nst ye bağladılar doğum servisinde yatıyorum dua edin inşallah geriler gider kasılmalar

Ilk hamileligimde ve bunda ayni hafta fotolarina baktim dun. Bunda gobegim o kadar asagida ki. Niye boyle acaba yarin doktor randevum var sorucam bi
Ay benimde göbeğim aşağıda korkuyorum aşağımi indi diye bugün yeni bir hastane yeni bir doktora başlayacağım bakalım ne diyecek kızımda doğuma girmeden bir gün önce ve ertesi gün asagidaydi

Ayy çok geçmiş olsun inşallah gününde sağlıkla gelir bebisin kendini strese sokma tekrar geçer sancılar canım

Ayy çok geçmiş olsun inşallah gününde sağlıkla gelir bebisin kendini strese sokma tekrar geçer sancilar canım

Yaa cok gecmis olsun. Acilma falan var mi ne dedi cati muayenesinde? Sanciyi durdururlar acilma cok degilse korkma kuzum

Ay benimde göbeğim aşağıda korkuyorum aşağımi indi diye bugün yeni bir hastane yeni bir doktora başlayacağım bakalım ne diyecek kızımda doğuma girmeden bir gün önce ve ertesi gün asagidaydi
Benm doguma gittigim.gunun sabahi bile top gibi yukardaydi bu degisik

Merhaba
Biberon lansinoh
Emzik avent ve bibs
Ateş ölçer temassız aldım ama markaya da takılmadım.
Şampuan dalin pişik kremi mustele ve sudocrem
Bebek bezi babyturco ıslak mendil babyturco
Kafa yastığı aldım
Reflü yatağını da ebebekten aldım
Strerilize için herhangi bir şey almadım kaynamış suda strerilize etmeyi düşünüyorum hepsini.

Yaaa çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla gelir sakin olmaya çalış sen iyice stres yapma kendine etkilemesin daha fazla. Zor ama işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…