2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun Çatı müayinesinde bir sorun oldumu? Kısalma varmı? Dualarımız seninle

Bebeği hareketli olan kızlar magnezyum kullanıyormusunuz? Ben dün gece uzun süreden sonra kullandım, sabahları kasılmam aşırı artığı için. Bebeğimin hareketinin azaldığını hiss ettim. Yoksa benmi paranoyaklaştım bilemiyorum. Birde spor yapıyorum dönmesi için, dönmüş ola bilirmi? Ondan azalırmı hareketi

Ben bugün soracağım neden böyle duruyor diye dün de sol kasıkta ağrım vardı bugün yoktu her gün yeni bir şey çıkıyor yahu değişik bebeler bunlar
Benim ufak ufak regl agrisi gibi agrilarim oluyo arada. Ama normal gelio bana yani. 2. Oldugu icin sanci vs bisi olmadan da aciklik var mi yok mu bakmaz zaten. Nst ye de 37 de girersin sen dedi

Ben kullaniyorum etkilemiyo. Donduyse baska yerde hissedebilirsin hareketleri

Valla ben kullanıyorum ama kasılmam da fazla. Bebeğin hareketleri de maşallah magnezyum etkiliyor mu öyle hareketleri?

Günaydınlar. Bugün ağlayarak uyandım uykumdan. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Hala etkisindeyim
Bende rüyamda hep FBI gibi suçluları araştırıyorum buluyorum bazen o kadar zorlu şeylerle uğraşıyorum ki uyandığımda yorulmuş nefes nefese kalmış ve aşırı terlemiş oluyorum

Valla ben kullanıyorum ama kasılmam da fazla. Bebeğin hareketleri de maşallah magnezyum etkiliyor mu öyle hareketleri?
Eksikliği varsa o daha çok zararlı bizlere. Genelde kas sinir gevşemesi yapıyor ya, düşündüm az da olsa etkileye bilir. Bende eksikliği olduğunu düşündüyüm için aldım. Kasılmalarım çok fena oluyordu bugün olmadı şükür
Ben kullaniyorum etkilemiyo. Donduyse baska yerde hissedebilirsin hareketleri
bilmiyorumki inşa Allah dönmüştür Sabah akşam yoruyorum bebeğimi

Benim ufak ufak regl agrisi gibi agrilarim oluyo arada. Ama normal gelio bana yani. 2. Oldugu icin sanci vs bisi olmadan da aciklik var mi yok mu bakmaz zaten. Nst ye de 37 de girersin sen dedi
Bana 32. hafta denildi NST için bakalım bugün ne diyecek doktor benimki regl ağrısı değilde sanki tek ayağını kasigima uzatmış orada duruyor ben öyle hissediyorum

37 çok geç değil mi ya?
Ilkinde 34 de mi ne baslamistik. Dogumu bildigim.icin bence cok ustune dusmuyo anlar bu diye. Doktor ayni doktor yoksa. Ilkinde yaptik dedi seker yuklemesi yapmadi. Cati muayenesi nornal dogum.yaptigim.icin gerek gormuyo. Sanci su falan gelirse de acilmaya bakcak. Ortada bisi yok valla

Bana 32. hafta denildi NST için bakalım bugün ne diyecek doktor benimki regl ağrısı değilde sanki tek ayağını kasigima uzatmış orada duruyor ben öyle hissediyorum
Muhtemelen 32 randevusundan sonra bana yine 1 ay sonra gel dicek o zaman da nstye baglar die dusunuom

Benim de son zamanlarda eski hareketi yok bebemin 3 gündür normalin üst sınırında seyrediyor şekerim, diyet de yapıyorum zar zor kontrol altında tutuyorum şu an, şeker belki etkiliyor olabilir

Benim de son zamanlarda eski hareketi yok bebemin 3 gündür normalin üst sınırında seyrediyor şekerim, diyet de yapıyorum zar zor kontrol altında tutuyorum şu an, şeker belki etkiliyor olabilir
Seker etkiliyo olabilir insallah duser. Bi de bebek buyudukce eskisi kadar hareket edemiyo alan dar oldugu icin zaten

Ay ona da razıyım. Kötü görüp ağlamaktan iyidir
Ay benimki de zor fazla heyecan şuan bizim için uygun değil dün de kızım hafiften yüzünü çizmiş Babik yaptı diyor gelip gidip babike karnima vuruyor o da iyice hareketleniyor oda tepki veriyor uyurken ayrı macera uyanıkken ayrı macera fazla geliyor artık doğar doğmaz birbirlerine şiddet mi uygulayacaklar düşüncesi ayrı yoruyor offf offff

Ay en korktugum sey insallah guzel guzel gecinirler

Seker etkiliyo olabilir insallah duser. Bi de bebek buyudukce eskisi kadar hareket edemiyo alan dar oldugu icin zaten
Zaten önceden yukarda hissediyordum hareketleri simdi hep asagıda tam kasıgımda hissediyorum döndü büyük ihtimal ama bas asagı mı bilemiyorum eli mi ayagı mı hissettiğim acaba, kimi sitelerde 2 saat içinde 10 hareket olması gerekiyor filan diyor, benimki bazen 8 bazen 5 bazen saatlerce hareket etmiyor. Ama yattıgımda filan hareket etmediğinde oturdugumda bir iki vuruyor o yüzden panik yapmıyorum.

günde 2 magnezyum alıyorum bebeğin hareketinde bir azalma yok. şu iki gündür karnımın içinde dönüp duruyor hatta

Ay en korktugum sey insallah guzel guzel gecinirler
Ya normalde kızım çok akıllı, çok sakin aşırı duygusal bir çocuk şimdiye kadar hiçbir çocuğa elini kaldirmamistir sevgi pitircigi gibi bir çocuk kedisini bile kucağına alır göğsüne yatırır anlamadım neden öyle düşündü kafama olmayan birşeyi söylemesi doğru soylememesi de takıldı ısrarla babik yaptı diyor acaba rüyasında mi gördü çünkü rüyasında kedilerini görmüştü hala onu anlatıyor yastığının altında diye anlatıyor elimi tirmaladi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…