Canim biraz da biz alistigimizdan algilayamiyoruz. Gece esim elini arkamdan karnimin yanina koydu uyanigim. Elime vuruyo dedi. Yoo uyuyo bence suan hareket yok dedim nasi yok ya dedi bekledik biraz vuruyo. O kadar alismisim ki sert olmadikca farketmiyorum demek kiZaten önceden yukarda hissediyordum hareketleri simdi hep asagıda tam kasıgımda hissediyorum döndü büyük ihtimal ama bas asagı mı bilemiyorum eli mi ayagı mı hissettiğim acaba, kimi sitelerde 2 saat içinde 10 hareket olması gerekiyor filan diyor, benimki bazen 8 bazen 5 bazen saatlerce hareket etmiyor. Ama yattıgımda filan hareket etmediğinde oturdugumda bir iki vuruyor o yüzden panik yapmıyorum.
benim şimdide mideye çıktı kafasıBenim çocuk bugün 2 kere yer değiştirdi heraldebaşta sol kasıktaydı sonra sol yukarı çıktı, akşam üzeri sağ kasıkta hissettim hepsini hıçkırıkları sayesinde anladım :)
Seninki daha cok kucuk olabilir mi acaba. Baska bebeklerle sizin evde ilgiyi alacak bebek ayni olmaz. Ona endiselenip en cok kendi sevilmek istiyodur. Bebek kotu hareketler yapiyo ben yapmiyorum cikisi olabilir. Benm oglan hareketli falan ama sevecendir smdilik kiskanma belirtisi yok ama hem buyuk anlayacak yasta. Hem de ne olursa olsun cok kardes istiyo ondan diye dusunuyorumYa normalde kızım çok akıllı, çok sakin aşırı duygusal bir çocuk şimdiye kadar hiçbir çocuğa elini kaldirmamistir sevgi pitircigi gibi bir çocuk kedisini bile kucağına alır göğsüne yatırır anlamadım neden öyle düşündü kafama olmayan birşeyi söylemesi doğru soylememesi de takıldı ısrarla babik yaptı diyor acaba rüyasında mi gördü çünkü rüyasında kedilerini görmüştü hala onu anlatıyor yastığının altında diye anlatıyor elimi tirmaladi diyor
bide bende psikolojik oldu, hareket ediyor mu etmiyor mu diye huzursuz olduğumda hiç hareket etmiyor sanki. düşünmeyi bıraktığımda hareketi hissediyorum. içini rahat tut canımZaten önceden yukarda hissediyordum hareketleri simdi hep asagıda tam kasıgımda hissediyorum döndü büyük ihtimal ama bas asagı mı bilemiyorum eli mi ayagı mı hissettiğim acaba, kimi sitelerde 2 saat içinde 10 hareket olması gerekiyor filan diyor, benimki bazen 8 bazen 5 bazen saatlerce hareket etmiyor. Ama yattıgımda filan hareket etmediğinde oturdugumda bir iki vuruyor o yüzden panik yapmıyorum.
İnşallah canım teşekkür ederim karnımın üst tarafına bebek dayanıyodu o zaman orası sertleşiyodu biraz sonra kıpırdayıp gidiyodu o kasılmaymış meğer ben bebek hareketi sanıyodumAyy çok geçmiş olsun inşallah gününde sağlıkla gelir bebisin kendini strese sokma tekrar geçer sancılar canım
Yok açılmam hiç yokmuş çok şükürYaa cok gecmis olsun. Acilma falan var mi ne dedi cati muayenesinde? Sanciyi durdururlar acilma cok degilse korkma kuzum
İlginç bi şekilde hiç stres yapmıyorum çatı muayenesi deyince gözlerim büyüdü onu da kolay atlattım şükür anlayışlı doktormuş yavaş yavaş yaptı. Ben acı sancı hissetmediğim için hiç doğum olacak gibi düşünmüyorum o yüzden rahatım suyum da gelmedi açılma da yok sancıyı durdurup gönderirler inşallahYaaa çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla gelirsakin olmaya çalış sen iyice stres yapma kendine etkilemesin daha fazla. Zor ama işte
Sorun olmadı çok şükür ayak diredim biraz vajinismus geçmişim var korkuyorum bebek de makat geliş yapmasak olmaz mı falan diye doktor da makat gelişiymiş açılma varsa sıkışır kalır deyince yaptırdım anlayışlı davrandı kolay oldu şükür açılma hiç yok tam istediğim gibi dediÇok geçmiş olsunÇatı müayinesinde bir sorun oldumu? Kısalma varmı? Dualarımız seninle
Anladım canım benim kızı etkilemiyor şükür. Ben günde 1 defa içiyorum ondan da olabilir.Eksikliği varsa o daha çok zararlı bizlere. Genelde kas sinir gevşemesi yapıyor ya, düşündüm az da olsa etkileye bilir. Bende eksikliği olduğunu düşündüyüm için aldım. Kasılmalarım çok fena oluyordubugün olmadı şükür
bilmiyorumki inşa Allah dönmüştürSabah akşam yoruyorum bebeğimi
Hmm anladım doğrudur o zaman doktor daha iyi bilir tabiIlkinde 34 de mi ne baslamistik. Dogumu bildigim.icin bence cok ustune dusmuyo anlar bu diye. Doktor ayni doktor yoksa. Ilkinde yaptik dedi seker yuklemesi yapmadi. Cati muayenesi nornal dogum.yaptigim.icin gerek gormuyo. Sanci su falan gelirse de acilmaya bakcak. Ortada bisi yok valla
Öyle düşünme alışırlar birbirlerine. İlk başlarda çok zor olur çünkü çocuk illaki kıskanıyor. Abim beni küçükken çok kıskanırmış annem neler neler anlatıyor.Ay benimki de zor fazla heyecan şuan bizim için uygun değildün de kızım hafiften yüzünü çizmiş Babik yaptı diyor gelip gidip babike karnima vuruyor o da iyice hareketleniyor oda tepki veriyor uyurken ayrı macera uyanıkken ayrı macera fazla geliyor artık doğar doğmaz birbirlerine şiddet mi uygulayacaklar düşüncesi ayrı yoruyor offf offff
Ay sevindim inşallah bir önce normale döner her şey.İnşallah canım teşekkür ederim karnımın üst tarafına bebek dayanıyodu o zaman orası sertleşiyodu biraz sonra kıpırdayıp gidiyodu o kasılmaymış meğer ben bebek hareketi sanıyodum
Yok açılmam hiç yokmuş çok şükürhaftalardır böyle toplanıp toplanıp rahatlıyo bu bebe ne zamandır sancım var onu bile bilmiyorum
İlginç bi şekilde hiç stres yapmıyorum çatı muayenesi deyince gözlerim büyüdü onu da kolay atlattım şükür anlayışlı doktormuş yavaş yavaş yaptı. Ben acı sancı hissetmediğim için hiç doğum olacak gibi düşünmüyorum o yüzden rahatım suyum da gelmedi açılma da yok sancıyı durdurup gönderirler inşallah
Sorun olmadı çok şükür ayak diredim biraz vajinismus geçmişim var korkuyorum bebek de makat geliş yapmasak olmaz mı falan diye doktor da makat gelişiymiş açılma varsa sıkışır kalır deyince yaptırdım anlayışlı davrandı kolay oldu şükür açılma hiç yok tam istediğim gibi dedi
şükür inşallah vaktinde sağlıkla gelir, geçmiş olsunİnşallah canım teşekkür ederim karnımın üst tarafına bebek dayanıyodu o zaman orası sertleşiyodu biraz sonra kıpırdayıp gidiyodu o kasılmaymış meğer ben bebek hareketi sanıyodum
Yok açılmam hiç yokmuş çok şükürhaftalardır böyle toplanıp toplanıp rahatlıyo bu bebe ne zamandır sancım var onu bile bilmiyorum
İlginç bi şekilde hiç stres yapmıyorum çatı muayenesi deyince gözlerim büyüdü onu da kolay atlattım şükür anlayışlı doktormuş yavaş yavaş yaptı. Ben acı sancı hissetmediğim için hiç doğum olacak gibi düşünmüyorum o yüzden rahatım suyum da gelmedi açılma da yok sancıyı durdurup gönderirler inşallah
Sorun olmadı çok şükür ayak diredim biraz vajinismus geçmişim var korkuyorum bebek de makat geliş yapmasak olmaz mı falan diye doktor da makat gelişiymiş açılma varsa sıkışır kalır deyince yaptırdım anlayışlı davrandı kolay oldu şükür açılma hiç yok tam istediğim gibi dedi
Bu bende de var ama seninki duzenli sekilde miydi ki. Bende gunde 1 2 kez olup geciyo onu da kasilmadan saymiyolar duzenli degil diyeİnşallah canım teşekkür ederim karnımın üst tarafına bebek dayanıyodu o zaman orası sertleşiyodu biraz sonra kıpırdayıp gidiyodu o kasılmaymış meğer ben bebek hareketi sanıyodum
O Kadar guzel degil iste cehalet.mutlulukmus. bilmediginden korkmak daha kolayHmm anladım doğrudur o zaman doktor daha iyi bilir tabibu da 2. Çocuk rahatlığı işte biliyorsunuz çoğu şeyi ne güzel
Ay masallah 2 kilo bebeklerimiz mi var smdi bizimMerhaba arkadaşlar. Biz muayeneden geldik . 32+2 ile uyumlu çok şükür. Kilosu 2 kilo boyu 44 cm olmuş. Veee en sevindiğimiz baş aşağı dönmüş doğum pozisyonu almış. Yürüyüşler işe yaramış çok şükür. Birdahaki randevuyu 2 hafta sonraya verdi nst ye başlayacakmışız
Neyse onu da 2. De düşünürümO Kadar guzel degil iste cehalet.mutlulukmus. bilmediginden korkmak daha kolay
Masallah bebise oncelikle. Sonra da bence dogru olani soylemissin dogumdan 1 hafta once gayet ideal igneyi kesmek icin. Saglikla endisesiz kavus insallah bebegineKızlar doktordan cıktım,
Nst ve idrar tahlili istedi. İdrarda enfeksiyon çıktı o yüzden sancım oluyormus. Antibiyotik ve şase yazdı doktor. Bebeğin durumu iyi 42 cm 1980 gr olmus. Ben sadece 300 gr almısım iki haftada. En son iki hafta önce gittiğimde 1380 gr dı. 300 gr aldıgımı duyunca eyvah kilo almadı bebek dedim. Meğer 300 gr öyle almıs kalanı da benim depoları kullanarak almıs bebek. Normalde 1 hafta rapor yazıp peşinden dogum izinine ayıracaktı. Kabul etmedim. Suan için 1-5 agustos arası dogum görünüyor sezeryanla. Erken gelmek istemezse tabi.
Coraspini gelecek hafta kesecekti igneyide 34 de kesecekti olmaz dedim. Hayatını riske sokarız erken dogum olursa dedi. Birşey olmaz dedim korkuyorum ben dedim. 33 34 gibi keselim hapı dedim iğneyide dogumdan bi hafta önce kesin dedim. O zaman bol bol dinlenmen gerekiyor. Dedi.
Dolap satıcısının adı nedir çok beğendimAynen öyle tamam ipler pahalı anlıyorum emek var ama ama 300 demekte abartı ya. Dolapta Bi kadınla konuştum 140 a yaptırıyorum makrome. 50 adette anahtarlık yaptıracağım jelatin+kartlı 6 tl dedi. Bunu yaptıracağım tabi renkler farklı olacak. Yeterli te düşündüm.
Keşke biraz dikkatli olsalar ya. Önemsemiyormuş hiç onlar böyle şeyleri
Benimde bir ara öyle oluyordu canım sonrasında progesteron başladık ve magnezyumla düzeldik çok şükür Rabbime belki benimde o zaman kasilmaydi bilmiyorum ama ben strese girersem sinirleneyim yine öyle oluyor inşallah sizde toparlanırsiniz sağlıkla biraz daha bekler gününde gelir acele etmez minik kuşİnşallah canım teşekkür ederim karnımın üst tarafına bebek dayanıyodu o zaman orası sertleşiyodu biraz sonra kıpırdayıp gidiyodu o kasılmaymış meğer ben bebek hareketi sanıyodum
efsantasarim canım. Zaten numarası yazıyor yorumlarda. Direkt wp den yaz istersen.Dolap satıcısının adı nedir çok beğendim
Şimdiye kadar karnımı seviyordu öpüyordu işin garibi ikiside birbirine tepki veriyor gözüm aydın olsun gelsin hunilii günler bir tane de yetmez iki tane alayımAnladım canım benim kızı etkilemiyor şükür. Ben günde 1 defa içiyorum ondan da olabilir.
Hmm anladım doğrudur o zaman doktor daha iyi bilir tabibu da 2. Çocuk rahatlığı işte biliyorsunuz çoğu şeyi ne güzel
Öyle düşünme alışırlar birbirlerine. İlk başlarda çok zor olur çünkü çocuk illaki kıskanıyor. Abim beni küçükken çok kıskanırmış annem neler neler anlatıyor.
Şükür açılma yokmuşİnşallah canım teşekkür ederim karnımın üst tarafına bebek dayanıyodu o zaman orası sertleşiyodu biraz sonra kıpırdayıp gidiyodu o kasılmaymış meğer ben bebek hareketi sanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?