2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim biraz da biz alistigimizdan algilayamiyoruz. Gece esim elini arkamdan karnimin yanina koydu uyanigim. Elime vuruyo dedi. Yoo uyuyo bence suan hareket yok dedim nasi yok ya dedi bekledik biraz vuruyo. O kadar alismisim ki sert olmadikca farketmiyorum demek ki

Benim çocuk bugün 2 kere yer değiştirdi heralde başta sol kasıktaydı sonra sol yukarı çıktı, akşam üzeri sağ kasıkta hissettim hepsini hıçkırıkları sayesinde anladım :)
benim şimdide mideye çıktı kafası karnımın ucu sivrileşti kasıldı, sonra bi baktım midemin altında pıt pıt hıçkırıyor normal mi bu kadar dönmesi ya

Seninki daha cok kucuk olabilir mi acaba. Baska bebeklerle sizin evde ilgiyi alacak bebek ayni olmaz. Ona endiselenip en cok kendi sevilmek istiyodur. Bebek kotu hareketler yapiyo ben yapmiyorum cikisi olabilir. Benm oglan hareketli falan ama sevecendir smdilik kiskanma belirtisi yok ama hem buyuk anlayacak yasta. Hem de ne olursa olsun cok kardes istiyo ondan diye dusunuyorum

bide bende psikolojik oldu, hareket ediyor mu etmiyor mu diye huzursuz olduğumda hiç hareket etmiyor sanki. düşünmeyi bıraktığımda hareketi hissediyorum. içini rahat tut canım

Ayy çok geçmiş olsun inşallah gününde sağlıkla gelir bebisin kendini strese sokma tekrar geçer sancılar canım
İnşallah canım teşekkür ederim karnımın üst tarafına bebek dayanıyodu o zaman orası sertleşiyodu biraz sonra kıpırdayıp gidiyodu o kasılmaymış meğer ben bebek hareketi sanıyodum
Yaa cok gecmis olsun. Acilma falan var mi ne dedi cati muayenesinde? Sanciyi durdururlar acilma cok degilse korkma kuzum
Yok açılmam hiç yokmuş çok şükür haftalardır böyle toplanıp toplanıp rahatlıyo bu bebe ne zamandır sancım var onu bile bilmiyorum
Yaaa çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla gelir sakin olmaya çalış sen iyice stres yapma kendine etkilemesin daha fazla. Zor ama işte
İlginç bi şekilde hiç stres yapmıyorum çatı muayenesi deyince gözlerim büyüdü onu da kolay atlattım şükür anlayışlı doktormuş yavaş yavaş yaptı. Ben acı sancı hissetmediğim için hiç doğum olacak gibi düşünmüyorum o yüzden rahatım suyum da gelmedi açılma da yok sancıyı durdurup gönderirler inşallah
Çok geçmiş olsun Çatı müayinesinde bir sorun oldumu? Kısalma varmı? Dualarımız seninle
Sorun olmadı çok şükür ayak diredim biraz vajinismus geçmişim var korkuyorum bebek de makat geliş yapmasak olmaz mı falan diye doktor da makat gelişiymiş açılma varsa sıkışır kalır deyince yaptırdım anlayışlı davrandı kolay oldu şükür açılma hiç yok tam istediğim gibi dedi

Anladım canım benim kızı etkilemiyor şükür. Ben günde 1 defa içiyorum ondan da olabilir.
Hmm anladım doğrudur o zaman doktor daha iyi bilir tabi bu da 2. Çocuk rahatlığı işte biliyorsunuz çoğu şeyi ne güzel
Öyle düşünme alışırlar birbirlerine. İlk başlarda çok zor olur çünkü çocuk illaki kıskanıyor. Abim beni küçükken çok kıskanırmış annem neler neler anlatıyor.

Ay sevindim inşallah bir önce normale döner her şey.

şükür inşallah vaktinde sağlıkla gelir, geçmiş olsun

bende de sertleşme olup rahatlıyor, kasılma mı acaba bunlar. korktum bi :) perşembe doktora gideceğim belki nstye bağlar.

Kızlar doktordan cıktım,
Nst ve idrar tahlili istedi. İdrarda enfeksiyon çıktı o yüzden sancım oluyormus. Antibiyotik ve şase yazdı doktor. Bebeğin durumu iyi 42 cm 1980 gr olmus. Ben sadece 300 gr almısım iki haftada. En son iki hafta önce gittiğimde 1380 gr dı. 300 gr aldıgımı duyunca eyvah kilo almadı bebek dedim. Meğer 300 gr öyle almıs kalanı da benim depoları kullanarak almıs bebek. Normalde 1 hafta rapor yazıp peşinden dogum izinine ayıracaktı. Kabul etmedim. Suan için 1-5 agustos arası dogum görünüyor sezeryanla. Erken gelmek istemezse tabi.

Coraspini gelecek hafta kesecekti igneyide 34 de kesecekti olmaz dedim. Hayatını riske sokarız erken dogum olursa dedi. Birşey olmaz dedim korkuyorum ben dedim. 33 34 gibi keselim hapı dedim iğneyide dogumdan bi hafta önce kesin dedim. O zaman bol bol dinlenmen gerekiyor. Dedi.

İnşallah canım teşekkür ederim karnımın üst tarafına bebek dayanıyodu o zaman orası sertleşiyodu biraz sonra kıpırdayıp gidiyodu o kasılmaymış meğer ben bebek hareketi sanıyodum
Bu bende de var ama seninki duzenli sekilde miydi ki. Bende gunde 1 2 kez olup geciyo onu da kasilmadan saymiyolar duzenli degil diye

Ay masallah 2 kilo bebeklerimiz mi var smdi bizim nasi buyuduler ne ara bu kadar oldular allah saglikla kucagina kucagimiza almayi nasip etsin

Masallah bebise oncelikle. Sonra da bence dogru olani soylemissin dogumdan 1 hafta once gayet ideal igneyi kesmek icin. Saglikla endisesiz kavus insallah bebegine

Dolap satıcısının adı nedir çok beğendim

Benimde bir ara öyle oluyordu canım sonrasında progesteron başladık ve magnezyumla düzeldik çok şükür Rabbime belki benimde o zaman kasilmaydi bilmiyorum ama ben strese girersem sinirleneyim yine öyle oluyor inşallah sizde toparlanırsiniz sağlıkla biraz daha bekler gününde gelir acele etmez minik kuş

Şimdiye kadar karnımı seviyordu öpüyordu işin garibi ikiside birbirine tepki veriyor gözüm aydın olsun gelsin hunilii günler bir tane de yetmez iki tane alayım

Şükür açılma yokmuş İnşa Allah durar sancın eve gidersin. Daha var zamana ona kadar döner inıa Allah bebişde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…