Insan agrisina siskinligine mide yanmasina ragmen bu gunleri cok ozluyor. Benim Allah kismet ederse son bebeğim olcak. Bazen diyorum en gec 7 hafta sonra tamamen bitecek. Hamileligin her anini ozliceksin, tadini cikar.Keşke tadını çıkarabilsem, ağrılarım huzur vermiyor. Ama en azından sonsuzluğa doğru istediğim gibi yatıyorum, bunu düşünüp mutlu olmaya çalışcam. :)
Gece 3 e kadar aşırı oynuyor uyutmuyor canımı acıtıyor resmenSelamlar. Benim de kız böyle değildi. Bu oğlan yatınca başlıyor fingir fingir gün içinde de de maşallah aktif bazen ağrıtıyor tabi.
Hepsi yalan. Inanmayin.Instagramdaki hamileleri takip ediyorum, hiçbirinin hiçbir sıkıntısı yok gibi. Ya da paylaşmıyorlar. Sonra kendime bakıyorum, enerjisiz, ağrılı…
Geçmiş olsun canım. Oğlanlar olmasa bende hiç çıkmıycam. Sirkeli su ile gargara yap bol bol.Iyiyim iyiyim sag ol. Bogazim qciyir yutkunurken cay bal fln o da gececek. Ben de kalkinca asla geri uyuyamiyorum. Cok istiyorum ama olmuyor. Yatakta donendikten sonra off kalkip bari isleri halledeyim diye dusunup kendimi kalkmaya zorluyorum. Bak sozum ona esimk ve kizi gecirdikten sonra uyuyacaktim. 1 bucuk saat oldu. Carsaflari degistirdim camasir attim dus aldim. Simdi supur sil yemek derken aksam olacak
Aksam da doktora gidicez. Oysaki gonul istiyor ki yataktan cikmayayim.
Az daha bekle bana kalırsa. Daha vakit var.kızlar bebek çikolatalarını şimdiden yaptırsam bozulmaz değil mi?
Vallahi bugün tuvalete uyandimUyandım mı ben de geri uyuyamam. Sabah erken kalkıyorum yatakta telefonda oyalanıyorum.
Surekli yatinca da kötü oluyor ya malesef sabah bi maratonla uyaniyorum zaten kalk igne vur kahvalti hazirla yap ev topla bilmem ne derken aksam oluyorIyiyim iyiyim sag ol. Bogazim qciyir yutkunurken cay bal fln o da gececek. Ben de kalkinca asla geri uyuyamiyorum. Cok istiyorum ama olmuyor. Yatakta donendikten sonra off kalkip bari isleri halledeyim diye dusunup kendimi kalkmaya zorluyorum. Bak sozum ona esimk ve kizi gecirdikten sonra uyuyacaktim. 1 bucuk saat oldu. Carsaflari degistirdim camasir attim dus aldim. Simdi supur sil yemek derken aksam olacak
Aksam da doktora gidicez. Oysaki gonul istiyor ki yataktan cikmayayim.
herşeyin fiyatı artıyor ya, uygununu bulmuşken alayım dedim :) bu dönem daha da artmış fiyatlar bizi buldu :/Az daha bekle bana kalırsa. Daha vakit var.
Çok teşekkür ederimMarje vardi ama en son tasinmisti yeni yerini de hic bilmiyorum.
İmşallah kalan haftalarımız çok çok güzel geçer.Insan agrisina siskinligine mide yanmasina ragmen bu gunleri cok ozluyor. Benim Allah kismet ederse son bebeğim olcak. Bazen diyorum en gec 7 hafta sonra tamamen bitecek. Hamileligin her anini ozliceksin, tadini cikar.
Eveet inanılmaz bir olay gerçekten. Arka planda ama ne yaşanıyor acaba..evet bende uyuz oluyorum :) nasıl sürekli ayakta olup gezebiliyorlar, tatillere yurtdışına çıkıyorlar. bizde sıkıntımız bitmiyor, sürekli yat hareket etme diyor herkes
Gostermiyolar ki. Instagramda hersey herkes muhtesem. Ama sonrasinda dogum videosu cekip anlatiolar soyle kustum bole tansiyon sorunlari yasadim preeklampsi gecirdim diye. Sadece icindeyken belli etmiyolar. 24 saatin 1 saati degil sonucta gordugumuzInstagramdaki hamileleri takip ediyorum, hiçbirinin hiçbir sıkıntısı yok gibi. Ya da paylaşmıyorlar. Sonra kendime bakıyorum, enerjisiz, ağrılı…
Benım bi yerim sertleşip şişip havaya kalkıyor geriliyor. Bu bebek hareketi değil mi?Evet benimki de asırı sert acaba kasılma filan mı diyorum ben de bebek hareketi sandıgımız
Bizde de muane ücretine zam geldi ama sene sonuna kadar aynı suan için dedi dogum ücreti için. Sadece epidural dahildi onu 500 tl fark olarak eklemişler.Bir önceki randevum da gitmişken doğum ücretini sorayım dedim adam sezeryan 4150 dedi. Daha önce belli dönemlerde artış oluyor diye doğum ağustosta olacak kısmetse zam döneminiz var mı arada dedim. Artık heran değişebiliyor bakın bugün muayene ücretine zam geldi dedi
O netlik güzel ya işte bunlarda önceden yılda 2 defa güncelleme yapardı ya artar ya sabit kalırdı bilirdik. Ama şimdi akıllarına estiğince fiyat değiştiriyorlarBizde de muane ücretine zam geldi ama sene sonuna kadar aynı suan için dedi dogum ücreti için. Sadece epidural dahildi onu 500 tl fark olarak eklemişler.
Ben önceden kalanları hallettim canım. Sararmaların çıkmayanı çıkmıyor maalesefBugün oglumdan kalan zıbınları ayırdım sararmayanları attım makinaya döndürüyorum suan işe gitmeden asarım. Aksam geldiğimde de sararanları atıcam sabaha kadar suda bekletcem. Sabahta döndürürüm artık diyorum. Umarım sarartıları geçer.
Sonra yeni aldıgım kıyafet nevresim takımlarını döndürcem bir postada. Artık yavas yavas ütülerim diyorum.
Sizde hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar
Kız sen erken doğurmam dedin de bu bebeyi 37 gibi doğuracan sanki31+0dan selamlar .. koca 1 haftayi uykusuz gecirdim agrili, huzursuz,mutsuz .. sancilarim ve kasilma mi diyosunuz o sertlesme ve toplanmaya her neyse iste ondan.. oda sıklaştı hic tadim yokk keyfim yok yook yok hersey sıkıcı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?