2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Keşke tadını çıkarabilsem, ağrılarım huzur vermiyor. Ama en azından sonsuzluğa doğru istediğim gibi yatıyorum, bunu düşünüp mutlu olmaya çalışcam. :)
Insan agrisina siskinligine mide yanmasina ragmen bu gunleri cok ozluyor. Benim Allah kismet ederse son bebeğim olcak. Bazen diyorum en gec 7 hafta sonra tamamen bitecek. Hamileligin her anini ozliceksin, tadini cikar.

Instagramdaki hamileleri takip ediyorum, hiçbirinin hiçbir sıkıntısı yok gibi. Ya da paylaşmıyorlar. Sonra kendime bakıyorum, enerjisiz, ağrılı…
Hepsi yalan. Inanmayin.

Eklentiler

• 9ba2284dfa12b3b735c5b5246d17fd10.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 66
Geçmiş olsun canım. Oğlanlar olmasa bende hiç çıkmıycam. Sirkeli su ile gargara yap bol bol.

Günaydın dın dın dın
2 saati geçkindir uyanığız abla hanım amaçsız evde dolaşıyor birşey de yiyip içmiyor hasta da değil ara uyku yapsa bende dinlensem diye gözünün içine bakıyorum
Bizimde bu gece epey hareketliydi. Her dönmem de uyanıyorum bakıyorum oynuyor can acıtmalar başlamadı ama her pozisyonda da rahat yatamıyorum bölük pörçük uyuyorum

Surekli yatinca da kötü oluyor ya malesef sabah bi maratonla uyaniyorum zaten kalk igne vur kahvalti hazirla yap ev topla bilmem ne derken aksam oluyor

Insan agrisina siskinligine mide yanmasina ragmen bu gunleri cok ozluyor. Benim Allah kismet ederse son bebeğim olcak. Bazen diyorum en gec 7 hafta sonra tamamen bitecek. Hamileligin her anini ozliceksin, tadini cikar.
İmşallah kalan haftalarımız çok çok güzel geçer. Hepimize dileğim bu

evet bende uyuz oluyorum :) nasıl sürekli ayakta olup gezebiliyorlar, tatillere yurtdışına çıkıyorlar. bizde sıkıntımız bitmiyor, sürekli yat hareket etme diyor herkes
Eveet inanılmaz bir olay gerçekten. Arka planda ama ne yaşanıyor acaba..

Instagramdaki hamileleri takip ediyorum, hiçbirinin hiçbir sıkıntısı yok gibi. Ya da paylaşmıyorlar. Sonra kendime bakıyorum, enerjisiz, ağrılı…
Gostermiyolar ki. Instagramda hersey herkes muhtesem. Ama sonrasinda dogum videosu cekip anlatiolar soyle kustum bole tansiyon sorunlari yasadim preeklampsi gecirdim diye. Sadece icindeyken belli etmiyolar. 24 saatin 1 saati degil sonucta gordugumuz

Bizde de muane ücretine zam geldi ama sene sonuna kadar aynı suan için dedi dogum ücreti için. Sadece epidural dahildi onu 500 tl fark olarak eklemişler.

Bugün oglumdan kalan zıbınları ayırdım sararmayanları attım makinaya döndürüyorum suan işe gitmeden asarım. Aksam geldiğimde de sararanları atıcam sabaha kadar suda bekletcem. Sabahta döndürürüm artık diyorum. Umarım sarartıları geçer.
Sonra yeni aldıgım kıyafet nevresim takımlarını döndürcem bir postada. Artık yavas yavas ütülerim diyorum.
Sizde hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar

Bizde de muane ücretine zam geldi ama sene sonuna kadar aynı suan için dedi dogum ücreti için. Sadece epidural dahildi onu 500 tl fark olarak eklemişler.
O netlik güzel ya işte bunlarda önceden yılda 2 defa güncelleme yapardı ya artar ya sabit kalırdı bilirdik. Ama şimdi akıllarına estiğince fiyat değiştiriyorlar Ben sezeryan olacam spinal için ayrı ücret istiyorlardı artık onu istemiyorlarmış

Ben önceden kalanları hallettim canım. Sararmaların çıkmayanı çıkmıyor maalesef dün kendime iç çamaşırı aldım. Bugün de kızlara ayrılabilir ranza siparişi verdim ufaklığı yatırmam ama odaları bir otursun istiyorum. Cuma günü de kısmetse çarşıya alışverişe çıkacam yenidoğan takımı, hasta bezi-Depend, internetten de valiz içi düzenleyici falan alırım az buçuk toparlanmış oluyorum o zaman bebek bezini en sona bıraktım zaten küçücük yerdeyiz Allah korusun erken gelirse prematüre olanı alıp gelir eşim yoksa gelecek ay alacam onu.
Dönüp bir eksiklere bakarım önümüzdeki haftaici acil olabilecekleri tamamlarım hazırda tutarım diyorum.

31+0dan selamlar .. koca 1 haftayi uykusuz gecirdim agrili, huzursuz,mutsuz .. sancilarim ve kasilma mi diyosunuz o sertlesme ve toplanmaya her neyse iste ondan.. oda sıklaştı hic tadim yokk keyfim yok yook yok hersey sıkıcı..
Kız sen erken doğurmam dedin de bu bebeyi 37 gibi doğuracan sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…