2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahahah çok iyi, ya bu yeni nesil bebeler de cok kafasina buyruk mobilyaci işi bilmiyor valla o zaman, aklıma karistirdi yok yere, notlarimi aliyorum

Grcmis olsun,

Ben de contour plus kullaniyorum, inşallah takibin kolay da olur. Progestona takilma, ben de kullanıyorum açıkçası bebeler iyi olsun yeter ki

Cok zor yerlerden soruyorsun. Benim kizim 8 aylik olmasiyla beraber aglayip zirlayip besikten aramiza transfer oldu. Besige geri dondurmeye calistim olmadi. Park yatak denedim olmadi. Montesorriyi de koyacak yer yok diye, kiradayiz yakinda tasiniriz zaten diye ve pahali diye vb nedenlerden almadim. Ama alsaydim da kesinlikle içinde uyuyacagini dusunmuyorum. Su an babasiyla yatiyor 1 yildir. Ben de ayri yatiyorum. Belki 3 yas sonrasi uyuyabilir, biraz daha bireysellecek o zaman. Buralarda olursam yazarim.

Valla hayirli olsun. Muslinlerini havlularini yikamaya attim. Kendimi tebrik ediyorum
En azindan koyacak yerin var ya
Mobilyacilari gezdik bi diapris için artık, bayram da giriyor araya 45 fun felan dediler moralim bozuldu. Zaten benim erken dog. riskim var, bu gidisle doğumdan sonra yıkayıp sezeryanli dikisli halimle duzenleyecegim, hiçbir şey yetismeyecek diye moral çok bozuk

Ben hastane cantasina koyacagim havlulari ve muslinleri yikiyorum. Hurclara koyucam direkt, onu da direkt kabin bavula. Bizim evde de yer cok sıkıntı ama gecen hafta sonu bir suru sey attik cocuklara daha fazla yer acabilmek icin. Ilk etapta bi goz cekmece yeter ya. Minicik oluyor zaten esyalari. Sonrasini sonra dusunursun. Sıkma canimi dunyavi seylere.

Merhaba hanımlar kızımı çok zor uyutuyorum ayakta sallamaktan artık gücüm kalmıyo siz uyuturken nasıl yapıyosunuz ne yöntemler deniyosunuz yardımcı olur musunuz

Merhaba hanımlar kızımı çok zor uyutuyorum ayakta sallamaktan artık gücüm kalmıyo siz uyuturken nasıl yapıyosunuz ne yöntemler deniyosunuz yardımcı olur musunuz
biz bepanthol babynin youtube kanalındaki sezen aksunun söylediği ninnileri açıyoruz valla 5 dk olmadan gözlerini kapıyo mutlaka sessiz fazla ışık almayan bi alanda yatırıp açıyorum ninniyi aylardır böyle uyutuyorum ben. Ayakta sallamak eziyet resmen sende bi dene istersen

Yaa çok teşekkürler hiç duymamıştım bugün deniyim bari sezen aksuyuda çok severim

Grcmis olsun,

Ben de contour plus kullaniyorum, inşallah takibin kolay da olur. Progestona takilma, ben de kullanıyorum açıkçası bebeler iyi olsun yeter ki
Progestan değil de şeker bıktırdı beni cidden herkes diyor hamileliğin tadını cıkar özlersin vs. Hicccc özleyeceğimi sanmıyorum bi dogursaydım hayırlısıyla hastaneye gitmekten ilac içmekten bıktım

Merhaba, İstanbul'da gideceğim doktor tam dogalci demişsiniz hangi hastane ve doktor acaba söyleyebilir misiniz

Ayakta sallamak çok zordur ben oğlumu hiç sallamadım memede uyuyordu hep sonra yatağına yatırıyordum. Ama bildiğim kadarıyla birden kesmeniz gerekiyor. Yanında elini tutarak ninni açarak ağlıyorlar ilk başta pes etmeyin ama sonra uyuyorlar mecbur

Benim kızımdan da kalan kıyafetlerin bir kısmı sararmış ben de onları ayırdım hiç uğraşmadım temiz olanlardan ve kullanılmamış olanlardan ara renklileri ayırdım zaten hemen hemen her şeyini yeni aldım

Selam kızlar
Kontrolden çıktım biraz önce bizim kız yüzünü pek göstermedi yine elini emiyordu. 1840gr 45cm olmuş. Her şeyi iyi sıkıntı yok dedi doktor. Ama ben normalde 32+1 iken ulritrasonda 31+3 çıktı. Sordum hiç önemli değil sorun olabilmesi için en az 3 hafta geride olması gerekiyor dedi. Şeker konusunda da iyi gidiyorsun bebeği hiç etkilememiş dedi. Artık 2 haftada bir kontrol olacak 36. Haftaya kadar sonra haftada 1 olacak dedi. Magnezyum şekerli diye onu çok zorda kalmadığı sürece içmememi söyledi. Sorun olmadığı sürece 38 e kadar normal doğum bekliyoruz hiç sorun yok ama şeker sorun çıkarırsa sezaryen dedi.

Benim kız dönmemiş bu arada kafası sağ böğrümde

Canım şuan herşey yolundaymış çok sevindim, maşallah minnoşta büyümüş inşallah ünsilin de gerekmez diyetle halledersiniz.

Bence iyi kilosuda boyuda. Boyu hatta önden gidiyor maşAllah Benide 2hafta sonra çağırdı doktorum haftaya kontrolum var. Dönmesi için yürüyüş birde youtubde videolar var onları yapıyorum ben. Kontrole gittiğimde dönmüş olsun inşa Allah

Tecrübe olmayınca soruyorsun ne yapalım, bir de internette bulamayacagim cevaplara bunlar :)) 6. Ayda odayi ayirirsan anneye zor olsa da git gel bebek yeni odasına alisiyormus diye duydum. Bebeğe göre de değişen olabilir tabi

Ben de bu hamilelikte baya evden fazla şey attım, kulanmadigimi verdim sebep oldu. Yer olmuyor, evler çok büyük değil.

Haklisin dünyevi de bu 3.gebelik. Bu gunleri ne hevesle bekledim. Hevesim kursagimda kaldı gibi oldu. Daha önce de 28 hafta sinirini geçmeden siapris vermek istemedik. Standart yerlerin teslim sureleri de böyle uzun işte.Hayirlisi olsun inşallah

Buyuk konusmayayim da fiziken ve psikolojik yoruldum, hamileligi ozleyecegimi sanmıyorum. Aksinsa oğlumu sağlıkla kucagima alayım, çok şükür o günler geride kaldı diyecegim

Ya boyu evet maşallah önde baya ama işte gelişim 1 hafta geri olunca korktum Bi. Normalde bu zamana kadar hep dengeliydi. Artık antalyaya gidince yürüyüşlere başlayacağım. İnşallah senim bebiş dönmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…