2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet doğru tabi ama de bileyim Bi korktum. Tabi daha iyiyim üzülmüştüm öyle görünce Bi an için. İnşallah hepimizin bebeişleri sağlıkla sıhhatle doğar.

Ayy tabiki hamilelik zor ama amann yok benim 4 tane olsa çok çabuk ölürüm Ben belki de biraz panik atağım ,takintiliyim,tedirgin bir anneyim şimdi ikinci olursa ilkini ihmal edersem yetemezsem düşüncesi uykularımı kaçırmaya başladı kafama takılır birinden birine az sevgi gösterir miyim tedirginliği başladı valla sıkıntı olmasa içimde buyuse daha iyi olur kafam rahat olur

Az önce benimkiside bir tekme attı ben böyle tekmeyi ilk defa yedim ondan gün geçtikçe daha da fena oluyor bunlar

Aman niye yapasin ya yapmazsin oyle. Artk kalmamiatir onu yapan anneler diye umuyorum. Bizim zamanimizdaydi o evlat ayrimi

Oglumun odasını 6 aylıkken ayırdım. Öpüp koklayıp gidiyordum. Telsizden zaten anlıyordum uyandıgını kosarak gidiyordum birşey olunca. 7 yasında hal ayrı yatar .iyi geceler der cıkarım üstünü örtüp.
Görümcem ayırmak istemedi suan oglunu. Biri 9 yasında olcak biride 2 yas hala aynı odadalar. Aglamıp sızlanıyor

Ya anne yani ve Park yatakla 1 yaşına kadar idare edeyim, sonra da yataga geçsin diye düşündüm işte:) masallah, minik tarzanmis olabilitesi varmış sizlerden okuduğum . E tabi her cocuk farklı ama genelleme yaparak mumkunati var. Çok çok sagol

Ya bana benzer inşallah. Aynı odada olmama rağmen kendi kendime uyurmusum, akıllı bebeymisim tam inşallah bana benzer. Babaya benzersiz yandik "Good night sweetie" iyiymis Orası oyle haklisin, her şey plandigimiz veya istedigimiz gibi olmayabiliyor. Bebek dışında da öyle değil mi? Ama evlat olunca farkliymis işte... Evet doktorlar memnun etmiyor, ilgileniyorum belki buradaki kadar ama saglikla kucagina almissin, sırada ikincisi inşallah. Sağlıkla kucagina almak gibidir olamaz

Bebek cocuk bunlar, kurulu robot degil, olacak o kadar, degil mi?

Bebisimiz iyiymis. 1 hafta onden gidiyor hala. 2300 gr 45 cm olmuş. Boyu kısa gidiyordu, birden böyle boy atmasina inanmadim, rastgele olcuyor kafasi rahat doktorum. Olcumlerine inanmiyorum ancak dogunca belli olcak boyu kilosu. Doktor cok rahat ya. Bazen daha ilgili olmasini istiyorum bazen de en azindan beni stres etmiyor diye seviniyorum. Diyorum kuyruk sokumum ağrıyor, oturamiyorum otursam kalkamiyorum, deyimi yerindeyse agliyorum. Normal diyor. Diyorum bu hamilelikte çok ağrılarım oluyor. 2 hamilelikte böyle olmasi normal, kaslarin yipranmis oluyor diyor. Cok kasilmalarim oluyor erken dogumdan korkuyorum diyorum. Gelse de sorun olmaz, korkma biraz yogun bakimda yatar sadece diyor. Son zamanlarda kacamak yaptim sunu sunu yedim sonra sekerim yuksek cikti, olsun o kadardan bir sey olmaz, bence iyi gidiyorsun boyle devam et diyor. Cikarken artik dedim ben 3 hafta daha masa basi calismaliyim. En azindan magnezyum veremez misiniz? Aa olur tabi, bi zararı yok dedi. Allah razi olsun. 35ten sonra gelirse gelsin artik dedi bir de. 3-5 hafta kaldi saka maka

Ya cok takdir ettim. Ne guzel. Ben yine de 6 aylikken ayiramam sanmiyorum. Sonrasi guzel ama o an icin yalniz birakmaya korkuyorum. Keske bu kadar evhamli olmasam.

Sağlıkla gelsin inşallah Stres konusu yok iste ne güzel. Magnezyum yagi da iyi geliyormuş, orada da vardır, belki bir denersin.

Sağlıkla gelsin inşallah Stres konusu yok iste ne güzel. Magnezyum yagi da iyi geliyormuş, orada da vardır, belki bir denersin.
Ben doktorun yazdigi magnezyumu bulamadim diye alamamistim te zamaninda, yine aynisini yazdi insallah hu sefer bulurum. Ben normalini zor buluyorsam yagini hic sanmiyorum Ama sag ol, aklimda olsun.

1 yastan once mutlaka ayrilmasi gerektigini soyluyo uzmanlar. O zaman daha anlama kabiliyeti arttigi icin annenin onu attigini ondan vazgectigini dusunebiliomus. Ben o yuzden erkenden ayirmistim. Yani 1 yasini bekleme bana kalirsa cok bilincli oluyolar ve direniyolar da zaten

Zahmet buyurdun deseydin neyse bebis iyi ya ona sukur

Bugun abisi aradi esimi, ne zaman doguracagimi soruyor dedim 20-30 Temmuz arasi. Sonra teli kapatti dedim niye sordu. Cunku her gun gorusuyoruz hic ilgilenmiyor normalde, ne oldu da telefonla arayip bunu sorma geregi duydu. Dedi annemle babama uçak bileti alcakmis. kimse bana bir sey sormuyor. Dedim bi sorsaydiniz istiyor muyum acaba diye. Diyor abimlerde kalcaklar. ( 2 bina otede oturuyolar) E bi zahmet yani dedim. Hic bizde kalacaklarini dusunmemistim. Bir memesi disarida gezer lohusa dedigin, bi de kalabalikla mi ugrasicam. Ama sasirdim geleceklerine.

Canım bebegin gayet iyi takma kafana bebeğin şekerden etkilenmemiş ne güzel uzulecegin hiç bir şey yok canım sağlıkla gününde gelsinler inşallah

Anne yani 6 ay kullanılıyor zaten, 6 aydan sonra Park yataga koyarım odasına diye düşünüyorum olursa eğer inşallah. Daha çok küçük sonra ayiririm denildiginde anne de çocuk da iyice bağlanmis oluyor, zorlasmis oluyor sanirim.

Sağlıkla doğsun inşallah, 6. Ayda deneyecegim inşallah

Saka gibiler ya, lohusa bebe ile mi ugrassin misafirle mi, bari bir 40 I çıkışını değil mi? Çok kiziyorum bu eski kafaliliklara.

Ahahahaha. Öncelikle maşallah iyi olmasına sevindim. Ağrılar benim de 2. De cidden farklı şuan deli gibi sırtım ağrıyor kasılmalar var filan . Kısacası benim de anam ağladı. Oyyyyy oyyyyy Kayseri'den bağırıyorum sizlere çatladımmmm

Ayy ben kurulu robot diye düşündüğüm için zorlaniyormusum

Melikgaziden duyulmuyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…