Evet doğru tabi ama de bileyim Bi korktum. Tabi daha iyiyim üzülmüştüm öyle görünce Bi an için. İnşallah hepimizin bebeişleri sağlıkla sıhhatle doğar.Canim sen yeterince saglikli besleniyosun. Aslinda asil yenmemesi gerekenleri yemiyosun bizden iyi durumdasin niye beslenemesin bebegin? Senin yediginle bebegin beslenmesinin o kadar da net bagi yok. Bebek senden alacagini yine aliyo. Boyle endiselenme
Ay oyle deme hamilelik her durumda daha zor bana kalirsa. Cocugun tum dertldrinde senin canin icinde oluyo yetiyosun bi sekilde. Hamileyken heraey yarim oturamiosun kalkamiyosun yatamiyosun yuruyemiyosun. Biri benim yerime dogursa 4 cocugum olsun isterdim sahsen
Az önce benimkiside bir tekme attı ben böyle tekmeyi ilk defa yedim ondanEvet tüm vücudu değil bende de kafasının olduğu yerde oluyo nasıl yapıyorsa artık onu :) benimkide çok hareketli özellikle gündüz öğlen vakitlerde. 2-3 kere baya kuvvetli vurdu canım yandı, tuhaf oldum
Aman niye yapasin ya yapmazsin oyle. Artk kalmamiatir onu yapan anneler diye umuyorum. Bizim zamanimizdaydi o evlat ayrimiAyy tabiki hamilelik zor ama amann yok benim 4 tane olsa çok çabuk ölürüm Ben belki de biraz panik atağım ,takintiliyim,tedirgin bir anneyim şimdi ikinci olursa ilkini ihmal edersem yetemezsem düşüncesi uykularımı kaçırmaya başladı kafama takılır birinden birine az sevgi gösterir miyim tedirginliği başladı valla sıkıntı olmasa içimde buyuse daha iyi olur kafam rahat olur
Oglumun odasını 6 aylıkken ayırdım. Öpüp koklayıp gidiyordum. Telsizden zaten anlıyordum uyandıgını kosarak gidiyordum birşey olunca. 7 yasında hal ayrı yatar .iyi geceler der cıkarım üstünü örtüp.Ya 6 aylikken baska odada uyumasinq gonlum asla razi gelmedi. Dusuncesine bile ikna olamadim. Minicik oluyolar. Zaten ilk 6 ay surekli nefesini kontrol ediyosun. Ben pimpirikliyim 6 da olsa yanimda olmadan rahat edemezdim. Ama simdi cocugu ayri odada olanlara ozeniyorumSu Amerikan filmlerinde Good night sweetie deyip opup isigi kapayip odadan cikiyolar ya, ay cok ozeniyorum. Nasil oyle kendi kendine uyuyan cocuk olabilir. Hepsi duzmece. Mumkun degil ya. Cocugu buyuk olanlar soylesin. Opup odadan cikabiliyor musunuz? Cocuk yalniz kaldığı odada iyi geceleer deyip uyuyabiliyor mu gercekten, var mi boyle bir sey?
Insan her seyi gonlune gore olsun istiyor. Seni anliyorum ama ne diyeyim, uzulme demekle uzunulmese keske. Insallah zamaninda ulasir. Benim ilkinde hevesim yoktu ama bu sefer son gebeligim diye hevesim vardi, cogu seyi yapamadim yine imkansizliklardan. Ne kapi susum ne cikolatam var. Turkiyedekilerden gorup gorup ozeniyorum. Turkiyedekilerin muayenesine bile ozeniyorum. Uzun uzadiya bakiyolar inceliyolar. Kan aliyolar her ayrintiyla ilgileniyolar. Burda olcumu bile ustun koru aliyor iyi devam et diyor. Cogu ultrasondan be anlamiyor kadin dogumcularin ultrason teknikerleri ayri.
Ya anne yani ve Park yatakla 1 yaşına kadar idare edeyim, sonra da yataga geçsin diye düşündüm işte:) masallah, minik tarzanmisDelirella canim bebek kendi tutunup ayaklanana kadar bi muddet besik niyetine bile yatar o yatakta. Ayaklandiginda dusme riski var ama emekleyen akli basinda bi bebek kapisini actiginda ordan cikmayi ogreniyo. Yurumeye baslayinca zaten hic dusmez. Yani bence yenidogandan itibaren yatar ama arada bi 3 ay kadar ya cok kontrollu olcaksin ya da baska yerde yatircaksin diyebilirim. Benim oglan buyuyen ahsap besikten 1 yasindayekn tepesine tirmanip perdeye asilip asagi atiodu mesela kendini. Bi iki baktim asagida aglama sizlama da yok izledm napio diye gercekten atliyo perdeye tutunup. Hemen park yataga gecirdim hala buldugu her yerden atliyo hayatimizda degisen bisey yok
Ya 6 aylikken baska odada uyumasinq gonlum asla razi gelmedi. Dusuncesine bile ikna olamadim. Minicik oluyolar. Zaten ilk 6 ay surekli nefesini kontrol ediyosun. Ben pimpirikliyim 6 da olsa yanimda olmadan rahat edemezdim. Ama simdi cocugu ayri odada olanlara ozeniyorumSu Amerikan filmlerinde Good night sweetie deyip opup isigi kapayip odadan cikiyolar ya, ay cok ozeniyorum. Nasil oyle kendi kendine uyuyan cocuk olabilir. Hepsi duzmece. Mumkun degil ya. Cocugu buyuk olanlar soylesin. Opup odadan cikabiliyor musunuz? Cocuk yalniz kaldığı odada iyi geceleer deyip uyuyabiliyor mu gercekten, var mi boyle bir sey?
Insan her seyi gonlune gore olsun istiyor. Seni anliyorum ama ne diyeyim, uzulme demekle uzunulmese keske. Insallah zamaninda ulasir. Benim ilkinde hevesim yoktu ama bu sefer son gebeligim diye hevesim vardi, cogu seyi yapamadim yine imkansizliklardan. Ne kapi susum ne cikolatam var. Turkiyedekilerden gorup gorup ozeniyorum. Turkiyedekilerin muayenesine bile ozeniyorum. Uzun uzadiya bakiyolar inceliyolar. Kan aliyolar her ayrintiyla ilgileniyolar. Burda olcumu bile ustun koru aliyor iyi devam et diyor. Cogu ultrasondan be anlamiyor kadin dogumcularin ultrason teknikerleri ayri.
Bence bence bu konuyu hamilelik mi, doğum mu diye daha sonra tekrar soralımevet hamilelik gerçekten zor ama bebek içerdeyken herşey daha kolay sonrası daha zor her yaşta ayrı bir sendrom yemek yememe krizleri, uyumama krizleri,ağlama krizleri, sürünme halleri, yürüme halleri, inatçılık krizleri, çiş krizleri oooo v.b, v.b,v.b daha bir sürü seyler korkutmak gibi olmasın ama tabiki hepsinin ayrı güzel bir yanı var birde şöyle ki benim kızım çok sakin, çok akıllı bir çocuk ama bunları söylüyorum
Ya cok takdir ettim. Ne guzel. Ben yine de 6 aylikken ayiramam sanmiyorum. Sonrasi guzel ama o an icin yalniz birakmaya korkuyorum. Keske bu kadar evhamli olmasam.Oglumun odasını 6 aylıkken ayırdım. Öpüp koklayıp gidiyordum. Telsizden zaten anlıyordum uyandıgını kosarak gidiyordum birşey olunca. 7 yasında hal ayrı yatar .iyi geceler der cıkarım üstünü örtüp.
Görümcem ayırmak istemedi suan oglunu. Biri 9 yasında olcak biride 2 yas hala aynı odadalar. Aglamıp sızlanıyor
Bebisimiz iyiymis. 1 hafta onden gidiyor hala. 2300 gr 45 cm olmuş. Boyu kısa gidiyordu, birden böyle boy atmasina inanmadim, rastgele olcuyor kafasi rahat doktorum. Olcumlerine inanmiyorum ancak dogunca belli olcak boyu kilosu. Doktor cok rahat ya. Bazen daha ilgili olmasini istiyorum bazen de en azindan beni stres etmiyor diye seviniyorum. Diyorum kuyruk sokumum ağrıyor, oturamiyorum otursam kalkamiyorum, deyimi yerindeyse agliyorum. Normal diyor. Diyorum bu hamilelikte çok ağrılarım oluyor. 2 hamilelikte böyle olmasi normal, kaslarin yipranmis oluyor diyor. Cok kasilmalarim oluyor erken dogumdan korkuyorum diyorum. Gelse de sorun olmaz, korkma biraz yogun bakimda yatar sadece diyor. Son zamanlarda kacamak yaptim sunu sunu yedim sonra sekerim yuksek cikti, olsun o kadardan bir sey olmaz, bence iyi gidiyorsun boyle devam et diyor. Cikarken artik dedim ben 3 hafta daha masa basi calismaliyim. En azindan magnezyum veremez misiniz? Aa olur tabi, bi zararı yok dedi. Allah razi olsun.35ten sonra gelirse gelsin artik dedi bir de. 3-5 hafta kaldi saka maka
Ben doktorun yazdigi magnezyumu bulamadim diye alamamistim te zamaninda, yine aynisini yazdi insallah hu sefer bulurum. Ben normalini zor buluyorsam yagini hic sanmiyorumSağlıkla gelsin inşallahStres konusu yok iste ne güzel. Magnezyum yagi da iyi geliyormuş, orada da vardır, belki bir denersin.
1 yastan once mutlaka ayrilmasi gerektigini soyluyo uzmanlar. O zaman daha anlama kabiliyeti arttigi icin annenin onu attigini ondan vazgectigini dusunebiliomus. Ben o yuzden erkenden ayirmistim. Yani 1 yasini bekleme bana kalirsa cok bilincli oluyolar ve direniyolar da zatenYa anne yani ve Park yatakla 1 yaşına kadar idare edeyim, sonra da yataga geçsin diye düşündüm işte:) masallah, minik tarzanmisolabilitesi varmış sizlerden okuduğum . E tabi her cocuk farklı ama genelleme yaparak mumkunati var. Çok çok sagol
Ya bana benzer inşallah. Aynı odada olmama rağmen kendi kendime uyurmusum, akıllı bebeymisim taminşallah bana benzer. Babaya benzersiz yandik "Good night sweetie" iyiymis Orası oyle haklisin, her şey plandigimiz veya istedigimiz gibi olmayabiliyor. Bebek dışında da öyle değil mi? Ama evlat olunca farkliymis işte... Evet doktorlar memnun etmiyor, ilgileniyorum belki buradaki kadar ama saglikla kucagina almissin, sırada ikincisi inşallah. Sağlıkla kucagina almak gibidir olamaz
Bebek cocuk bunlar, kurulu robot degil, olacak o kadar, degil mi?
Zahmet buyurdun deseydinBebisimiz iyiymis. 1 hafta onden gidiyor hala. 2300 gr 45 cm olmuş. Boyu kısa gidiyordu, birden böyle boy atmasina inanmadim, rastgele olcuyor kafasi rahat doktorum. Olcumlerine inanmiyorum ancak dogunca belli olcak boyu kilosu. Doktor cok rahat ya. Bazen daha ilgili olmasini istiyorum bazen de en azindan beni stres etmiyor diye seviniyorum. Diyorum kuyruk sokumum ağrıyor, oturamiyorum otursam kalkamiyorum, deyimi yerindeyse agliyorum. Normal diyor. Diyorum bu hamilelikte çok ağrılarım oluyor. 2 hamilelikte böyle olmasi normal, kaslarin yipranmis oluyor diyor. Cok kasilmalarim oluyor erken dogumdan korkuyorum diyorum. Gelse de sorun olmaz, korkma biraz yogun bakimda yatar sadece diyor. Son zamanlarda kacamak yaptim sunu sunu yedim sonra sekerim yuksek cikti, olsun o kadardan bir sey olmaz, bence iyi gidiyorsun boyle devam et diyor. Cikarken artik dedim ben 3 hafta daha masa basi calismaliyim. En azindan magnezyum veremez misiniz? Aa olur tabi, bi zararı yok dedi. Allah razi olsun.35ten sonra gelirse gelsin artik dedi bir de. 3-5 hafta kaldi saka maka
Canım bebegin gayet iyi takma kafana bebeğin şekerden etkilenmemiş ne güzel uzulecegin hiç bir şey yok canım sağlıkla gününde gelsinler inşallahSelam kızlar
Kontrolden çıktım biraz önce bizim kız yüzünü pek göstermedi yine elini emiyordu.1840gr 45cm olmuş. Her şeyi iyi sıkıntı yok dedi doktor. Ama ben normalde 32+1 iken ulritrasonda 31+3 çıktı. Sordum hiç önemli değil sorun olabilmesi için en az 3 hafta geride olması gerekiyor dedi. Şeker konusunda da iyi gidiyorsun bebeği hiç etkilememiş dedi. Artık 2 haftada bir kontrol olacak 36. Haftaya kadar sonra haftada 1 olacak dedi. Magnezyum şekerli diye onu çok zorda kalmadığı sürece içmememi söyledi. Sorun olmadığı sürece 38 e kadar normal doğum bekliyoruz hiç sorun yok ama şeker sorun çıkarırsa sezaryen dedi.
Benim kız dönmemiş bu arada kafası sağ böğrümde
Anne yani 6 ay kullanılıyor zaten, 6 aydan sonra Park yataga koyarım odasına diye düşünüyorum olursa eğer inşallah. Daha çok küçük sonra ayiririm denildiginde anne de çocuk da iyice bağlanmis oluyor, zorlasmis oluyor sanirim.1 yastan once mutlaka ayrilmasi gerektigini soyluyo uzmanlar. O zaman daha anlama kabiliyeti arttigi icin annenin onu attigini ondan vazgectigini dusunebiliomus. Ben o yuzden erkenden ayirmistim. Yani 1 yasini bekleme bana kalirsa cok bilincli oluyolar ve direniyolar da zaten
Saka gibiler ya, lohusa bebe ile mi ugrassin misafirle mi, bari bir 40 I çıkışını değil mi? Çok kiziyorum bu eski kafaliliklara.Bugun abisi aradi esimi, ne zaman doguracagimi soruyor dedim 20-30 Temmuz arasi. Sonra teli kapatti dedim niye sordu. Cunku her gun gorusuyoruz hic ilgilenmiyor normalde, ne oldu da telefonla arayip bunu sorma geregi duydu. Dedi annemle babama uçak bileti alcakmis.kimse bana bir sey sormuyor. Dedim bi sorsaydiniz istiyor muyum acaba diye. Diyor abimlerde kalcaklar. ( 2 bina otede oturuyolar) E bi zahmet yani dedim. Hic bizde kalacaklarini dusunmemistim. Bir memesi disarida gezer lohusa dedigin, bi de kalabalikla mi ugrasicam. Ama sasirdim geleceklerine.
Ay yok evlat ayrımı şeklinde değil de kızım aşırı duygusal o yüzden yoğun bir tedirginlik başladıAman niye yapasin ya yapmazsin oyle. Artk kalmamiatir onu yapan anneler diye umuyorum. Bizim zamanimizdaydi o evlat ayrimi
Ahahahaha. Öncelikle maşallah iyi olmasına sevindim. Ağrılar benim de 2. De cidden farklı şuan deli gibi sırtım ağrıyor kasılmalar var filan . Kısacası benim de anam ağladı. Oyyyyy oyyyyy Kayseri'den bağırıyorum sizlereBebisimiz iyiymis. 1 hafta onden gidiyor hala. 2300 gr 45 cm olmuş. Boyu kısa gidiyordu, birden böyle boy atmasina inanmadim, rastgele olcuyor kafasi rahat doktorum. Olcumlerine inanmiyorum ancak dogunca belli olcak boyu kilosu. Doktor cok rahat ya. Bazen daha ilgili olmasini istiyorum bazen de en azindan beni stres etmiyor diye seviniyorum. Diyorum kuyruk sokumum ağrıyor, oturamiyorum otursam kalkamiyorum, deyimi yerindeyse agliyorum. Normal diyor. Diyorum bu hamilelikte çok ağrılarım oluyor. 2 hamilelikte böyle olmasi normal, kaslarin yipranmis oluyor diyor. Cok kasilmalarim oluyor erken dogumdan korkuyorum diyorum. Gelse de sorun olmaz, korkma biraz yogun bakimda yatar sadece diyor. Son zamanlarda kacamak yaptim sunu sunu yedim sonra sekerim yuksek cikti, olsun o kadardan bir sey olmaz, bence iyi gidiyorsun boyle devam et diyor. Cikarken artik dedim ben 3 hafta daha masa basi calismaliyim. En azindan magnezyum veremez misiniz? Aa olur tabi, bi zararı yok dedi. Allah razi olsun.35ten sonra gelirse gelsin artik dedi bir de. 3-5 hafta kaldi saka maka
Ayy ben kurulu robot diye düşündüğüm için zorlaniyormusumYa anne yani ve Park yatakla 1 yaşına kadar idare edeyim, sonra da yataga geçsin diye düşündüm işte:) masallah, minik tarzanmisolabilitesi varmış sizlerden okuduğum . E tabi her cocuk farklı ama genelleme yaparak mumkunati var. Çok çok sagol
Ya bana benzer inşallah. Aynı odada olmama rağmen kendi kendime uyurmusum, akıllı bebeymisim taminşallah bana benzer. Babaya benzersiz yandik "Good night sweetie" iyiymis Orası oyle haklisin, her şey plandigimiz veya istedigimiz gibi olmayabiliyor. Bebek dışında da öyle değil mi? Ama evlat olunca farkliymis işte... Evet doktorlar memnun etmiyor, ilgileniyorum belki buradaki kadar ama saglikla kucagina almissin, sırada ikincisi inşallah. Sağlıkla kucagina almak gibidir olamaz
Bebek cocuk bunlar, kurulu robot degil, olacak o kadar, degil mi?
Melikgaziden duyulmuyoAhahahaha. Öncelikle maşallah iyi olmasına sevindim. Ağrılar benim de 2. De cidden farklı şuan deli gibi sırtım ağrıyor kasılmalar var filan . Kısacası benim de anam ağladı. Oyyyyy oyyyyy Kayseri'den bağırıyorum sizlereçatladımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?