2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maasallah keske bizim de 3 5 hafta kalsa... Senin doktorun kafasından hepimize lazım bir tane

Kizlar dogum sonrasi icin korse alan var mı trendyola baktim simdi 50 tlye de var 200 tlye de owli diye bir marka var en iyi yorumlar onda kullanan ya da alan var mi

Ya cok takdir ettim. Ne guzel. Ben yine de 6 aylikken ayiramam sanmiyorum. Sonrasi guzel ama o an icin yalniz birakmaya korkuyorum. Keske bu kadar evhamli olmasam.
emin ol korkulacak birşey yok , telsizle rahatlıkla hissedebiliyorsun . yatakta dönse duyuyordum . zaten alarm vs kurup süt için kalkıyorsun sürekli ,

Kizlar dogum sonrasi icin korse alan var mı trendyola baktim simdi 50 tlye de var 200 tlye de owli diye bir marka var en iyi yorumlar onda kullanan ya da alan var mi
ben oglumdan sonra yamuna korse almıstım kac yıl önce sanırım yıne onu kullanacagım , bir tane ten den mi ne almıstık beli slikonlu ama kayıyordu belimden canımı acıtıyordu, ag kısmıda rahatsız edıyordu,

Yamuna kopçali olan mi oysa eger bukuldukce canimi acitiyor o tür korseler

Bende almistim 4 sene önce ilk kizimda ama sezeryanda hemen kullanamiyisun bitis yeri dikislere geliyo sonra ince korselerden almistim 2 ay sonra falan yamunayi takabilmistim

tabiki gelmek isteyeceklerdir önemli olan sana yük olmamaları yaşam alanına saygı duymaları, takma kafana stres olma simdiden

Mobilyaci aklıma karistirdi, 2 yaşında ancak yatarken bunlarda dedi. Planlamayi ona gore yapacağım, 2 yaş da aklıma yatmadi
En kotu yasinda gibi guvenle yatabilir değil mi
Yatar çocuk alıştırmana ve çocuga baglı

Yamuna kopçali olan mi oysa eger bukuldukce canimi acitiyor o tür korseler
evet kopcaları var onden geciriyorsun tek tek , zor oluyor ama güzel toparlıyor , günde maksimum 6 saat kullanmaya izin veriyor zaten dayanacakta gücün olmuyor , yazın kullanamayız ama dogumdan uc dort ay sonra rahatlıkla kullanılabılır bence

Geçenler de yazmıştım bende burda bizim de oyle oldu hep haftasıyla uyumluydu zayıf kalmış dedi boyu iyimiş seninkinin bizim boy da küçük kalmıştı bende cok üzülmüştüm sağlıklı olsunda kilo alınır boy uzar diyordum ama diyete bağladığım icin de cok üzülmüştüm sonrasında diyeti esnettim biraz ben doktor da dedi zaten muz falan ye günde bir tane falan diye cok şükür şekerlerim de iyi geliyor Allah yüzüme güldü o konuda umarım haftaya gittiğimiz de kilo almış olur doktorun önerisi bana çiğ kuruyemiş kabak çekirdeği ceviz gibi şeylerdi sende bunları tüketmeyi dene insallah şifa olur bebişlere

Bana sorun yok gayet iyi kilosu boyu dedi ama ne bileyim ben endişelendim. Tüketiyorum ben normalde ceviz fındık vs. Her gün süt yoğurt tüketiyorum. Sağlıklı olsunda gözümde kilo yok. Doğunca alır diye düşünüyorum. Ama en azından doğana kadar 3 olsa iyi olacak

3 olmasa da sorun etme canim. 2700 du 40 haftalik.dogurdum. o zaman gram gram.cik farkediyo.gibi geliyo ama 4 kilo doganlar da suan ayni gorunuyo 1800 premature dogan da. Saglikli olsun gurbuz olsun da zayif olmasini dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…