Maasallah keske bizim de 3 5 hafta kalsa... Senin doktorun kafasından hepimize lazım bir taneBebisimiz iyiymis. 1 hafta onden gidiyor hala. 2300 gr 45 cm olmuş. Boyu kısa gidiyordu, birden böyle boy atmasina inanmadim, rastgele olcuyor kafasi rahat doktorum. Olcumlerine inanmiyorum ancak dogunca belli olcak boyu kilosu. Doktor cok rahat ya. Bazen daha ilgili olmasini istiyorum bazen de en azindan beni stres etmiyor diye seviniyorum. Diyorum kuyruk sokumum ağrıyor, oturamiyorum otursam kalkamiyorum, deyimi yerindeyse agliyorum. Normal diyor. Diyorum bu hamilelikte çok ağrılarım oluyor. 2 hamilelikte böyle olmasi normal, kaslarin yipranmis oluyor diyor. Cok kasilmalarim oluyor erken dogumdan korkuyorum diyorum. Gelse de sorun olmaz, korkma biraz yogun bakimda yatar sadece diyor. Son zamanlarda kacamak yaptim sunu sunu yedim sonra sekerim yuksek cikti, olsun o kadardan bir sey olmaz, bence iyi gidiyorsun boyle devam et diyor. Cikarken artik dedim ben 3 hafta daha masa basi calismaliyim. En azindan magnezyum veremez misiniz? Aa olur tabi, bi zararı yok dedi. Allah razi olsun.35ten sonra gelirse gelsin artik dedi bir de. 3-5 hafta kaldi saka maka
Ay neresi neresiBende ordayım
Amşn canım inşallahCanım bebegin gayet iyi takma kafana bebeğin şekerden etkilenmemiş ne güzel uzulecegin hiç bir şey yok canım sağlıkla gününde gelsinler inşallah
emin ol korkulacak birşey yok , telsizle rahatlıkla hissedebiliyorsun . yatakta dönse duyuyordum . zaten alarm vs kurup süt için kalkıyorsun sürekli ,Ya cok takdir ettim. Ne guzel. Ben yine de 6 aylikken ayiramam sanmiyorum. Sonrasi guzel ama o an icin yalniz birakmaya korkuyorum. Keske bu kadar evhamli olmasam.
ben oglumdan sonra yamuna korse almıstım kac yıl önce sanırım yıne onu kullanacagım , bir tane ten den mi ne almıstık beli slikonlu ama kayıyordu belimden canımı acıtıyordu, ag kısmıda rahatsız edıyordu,Kizlar dogum sonrasi icin korse alan var mı trendyola baktim simdi 50 tlye de var 200 tlye de owli diye bir marka var en iyi yorumlar onda kullanan ya da alan var mi
Yamuna kopçali olan mi oysa eger bukuldukce canimi acitiyor o tür korselerben oglumdan sonra yamuna korse almıstım kac yıl önce sanırım yıne onu kullanacagım , bir tane ten den mi ne almıstık beli slikonlu ama kayıyordu belimden canımı acıtıyordu, ag kısmıda rahatsız edıyordu,
Aminnn sararanları çıkmıyorBenimde iki üc posta yıkana kaldı. Sararanlar , yeni aldıklarım birde nevresimleri. Allah yardımcımız olsun
Bende almistim 4 sene önce ilk kizimda ama sezeryanda hemen kullanamiyisun bitis yeri dikislere geliyo sonra ince korselerden almistim 2 ay sonra falan yamunayi takabilmistimKizlar dogum sonrasi icin korse alan var mı trendyola baktim simdi 50 tlye de var 200 tlye de owli diye bir marka var en iyi yorumlar onda kullanan ya da alan var mi
tabiki gelmek isteyeceklerdir önemli olan sana yük olmamaları yaşam alanına saygı duymaları, takma kafana stres olma simdidenBugun abisi aradi esimi, ne zaman doguracagimi soruyor dedim 20-30 Temmuz arasi. Sonra teli kapatti dedim niye sordu. Cunku her gun gorusuyoruz hic ilgilenmiyor normalde, ne oldu da telefonla arayip bunu sorma geregi duydu. Dedi annemle babama uçak bileti alcakmis.kimse bana bir sey sormuyor. Dedim bi sorsaydiniz istiyor muyum acaba diye. Diyor abimlerde kalcaklar. ( 2 bina otede oturuyolar) E bi zahmet yani dedim. Hic bizde kalacaklarini dusunmemistim. Bir memesi disarida gezer lohusa dedigin, bi de kalabalikla mi ugrasicam. Ama sasirdim geleceklerine.
Yatar çocuk alıştırmana ve çocuga baglıMobilyaci aklıma karistirdi, 2 yaşında ancak yatarken bunlarda dedi. Planlamayi ona gore yapacağım, 2 yaş da aklıma yatmadi
En kotu yasinda gibi guvenle yatabilir değil mi
valla granül sabunla leke cıkarıcıyı koycam makinanın içinde bir gece bekletcem suyu basıp bakalım cıkacak mı :) cıkmazsada yapabileceğim birşey yokAminnn sararanları çıkmıyor
evet kopcaları var onden geciriyorsun tek tek , zor oluyor ama güzel toparlıyor , günde maksimum 6 saat kullanmaya izin veriyor zaten dayanacakta gücün olmuyor , yazın kullanamayız ama dogumdan uc dort ay sonra rahatlıkla kullanılabılır benceYamuna kopçali olan mi oysa eger bukuldukce canimi acitiyor o tür korseler
Geçenler de yazmıştım bende burda bizim de oyle oldu hep haftasıyla uyumluydu zayıf kalmış dedi boyu iyimiş seninkinin bizim boy da küçük kalmıştı bende cok üzülmüştüm sağlıklı olsunda kilo alınır boy uzar diyordum ama diyete bağladığım icin de cok üzülmüştümSelam kızlar
Kontrolden çıktım biraz önce bizim kız yüzünü pek göstermedi yine elini emiyordu.1840gr 45cm olmuş. Her şeyi iyi sıkıntı yok dedi doktor. Ama ben normalde 32+1 iken ulritrasonda 31+3 çıktı. Sordum hiç önemli değil sorun olabilmesi için en az 3 hafta geride olması gerekiyor dedi. Şeker konusunda da iyi gidiyorsun bebeği hiç etkilememiş dedi. Artık 2 haftada bir kontrol olacak 36. Haftaya kadar sonra haftada 1 olacak dedi. Magnezyum şekerli diye onu çok zorda kalmadığı sürece içmememi söyledi. Sorun olmadığı sürece 38 e kadar normal doğum bekliyoruz hiç sorun yok ama şeker sorun çıkarırsa sezaryen dedi.
Benim kız dönmemiş bu arada kafası sağ böğrümde
E bebekte bebek camasir suyu tozu var. Yorumlari iyi bi ona baksana canimvalla granül sabunla leke cıkarıcıyı koycam makinanın içinde bir gece bekletcem suyu basıp bakalım cıkacak mı :) cıkmazsada yapabileceğim birşey yok
Bana sorun yok gayet iyi kilosu boyu dedi ama ne bileyim ben endişelendim. Tüketiyorum ben normalde ceviz fındık vs. Her gün süt yoğurt tüketiyorum. Sağlıklı olsunda gözümde kilo yok. Doğunca alır diye düşünüyorum. Ama en azından doğana kadar 3 olsa iyi olacakGeçenler de yazmıştım bende burda bizim de oyle oldu hep haftasıyla uyumluydu zayıf kalmış dedi boyu iyimiş seninkinin bizim boy da küçük kalmıştı bende cok üzülmüştüm sağlıklı olsunda kilo alınır boy uzar diyordum ama diyete bağladığım icin de cok üzülmüştümsonrasında diyeti esnettim biraz ben doktor da dedi zaten muz falan ye günde bir tane falan diye cok şükür şekerlerim de iyi geliyor Allah yüzüme güldü o konuda umarım haftaya gittiğimiz de kilo almış olur doktorun önerisi bana çiğ kuruyemiş kabak çekirdeği ceviz gibi şeylerdi sende bunları tüketmeyi dene insallah şifa olur bebişlere
Owli iyidir, ben almistim, bu doğum sonrası da kullanacagim insallahKizlar dogum sonrasi icin korse alan var mı trendyola baktim simdi 50 tlye de var 200 tlye de owli diye bir marka var en iyi yorumlar onda kullanan ya da alan var mi
bakayım valla tesekkur ederım cnmE bebekte bebek camasir suyu tozu var. Yorumlari iyi bi ona baksana canim
3 olmasa da sorun etme canim. 2700 du 40 haftalik.dogurdum. o zaman gram gram.cik farkediyo.gibi geliyo ama 4 kilo doganlar da suan ayni gorunuyo 1800 premature dogan da. Saglikli olsun gurbuz olsun da zayif olmasini dert etmeBana sorun yok gayet iyi kilosu boyu dedi ama ne bileyim ben endişelendim. Tüketiyorum ben normalde ceviz fındık vs. Her gün süt yoğurt tüketiyorum. Sağlıklı olsunda gözümde kilo yok. Doğunca alır diye düşünüyorum. Ama en azından doğana kadar 3 olsa iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?