2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gayet iyi kilosu boyu Maşallah. Sağlıklı doğsun da kilo hemen toparlıyorlar.

Emeklemeye başlayınca 6ay civarı kendi kendine geri geri inebileceği zamandan itibaren bence kullanabilirsin. Öncesinde dönüp düşebilir gerçi kapısı olacakmıs ama yinede bebek kendi kendine inip çıksa çok daha uygun olur kullanımına. ben çok memnun kalmıştım. Zaten oda ayırmak içinde uygun bir zaman oluyor 6ay civarı. Aklında bukunsun bişeyi ne kafar erken öğretirsen o kadar iyi. Bişeyleri anlamaya başlayınca idrak etmeye başlayınca yeni şeylere alıştırmak daha zor oluyor. Oda ayırmak için 1yaşı beklemeye hiç gerek yok bence

Kizlar dogum sonrasi icin korse alan var mı trendyola baktim simdi 50 tlye de var 200 tlye de owli diye bir marka var en iyi yorumlar onda kullanan ya da alan var mi
Ben ebebekten almıştım böyle lastikli cırtlı bişey baya sıkı sıkı yapabiliyorsun daha sonrada yamuna almıştım. Aklımda bulunsun çelik balenli yani dümdüz sabit tutan sert yamuna gibi korselerle eğilip kalkamıyorsun hemen doğum sonrası kullanıma uygun değil diye düşünüyorum

Kız sen erken doğurmam dedin de bu bebeyi 37 gibi doğuracan sanki
Imkan olsada yarin dogursam nasil yoruyo beni kücücük basiyla inanir misin adim atamiyorum resmen iş güc yarım kaldi.. besigini bi hevesle kurduk onun nevresimlerini bile yapamadim taş gibi duruyo oyle ne oturuyorum ne kalkabiliyorum .. uzun zman oldu diger cocuklarda mi boyleydi hic hatirlamiyorum gun gectikce cekilmez hal aliyo Allah yardimcimiz olsun insallah

3.ler napsin hee ölek miii saka maka su son 1 bucuk haftadir tersten gordum anamınkini .. malamat etti oglan beni inanirim agriyodur her yeriniz

Bu insanlar gerçekten garip ya. Yine sizinkiler anlayışlı abisinde kalacaklarmış. Benimkiler(eltim ve eşi) lohusa dönemimde yalnızlık geçirmeyim diye gelmeyi düşünüyordular Staj için. Hala düşündükçe deliriyorum İnsanlar niye bu kadar anlayışsız oldular anlamadım. Hiç kimse para harcamak istemiyor, rahat rahat takılayım kafasında her kes

valla granül sabunla leke cıkarıcıyı koycam makinanın içinde bir gece bekletcem suyu basıp bakalım cıkacak mı :) cıkmazsada yapabileceğim birşey yok
Cok fazla sararanlarim vardi ayirdim hepsini bi kovada sicak suyla soda matikle isladim bi gece sapsari suyu akti gitti .. birde guzel leke cikarici vs ile makinya attim 1 tane leke kalmadi.. öneririm

Daha cok erken alir kilo takilma oyle seylere canı icinde olsun.. daha ilk dogum bekle bakalim 40 haftaya kadar yolu var .. iri dogan bebekler genelde yasitlarina gore iri olmuyor bebeklikleri hizli cocukluk caglari geri oluyor.. onemli olan saglik yani benim cocuklarda o kadar iri olmadi ama suan yasitlarina gore anormal uzunlunlukta ve kilolular yasitlarindan hep 1 2 yas buyuk duruyolar mesela iri mi dogdular hayir..

Canım tamamen çocuğa bağlı M Mucize yolunda dediği gibi bizimki de kolikti. Uyku falan hakgetire ilk 6 ay küçük sepet beşikte zor yatırdık artık al koy al koy perişan oluyordum eşimde evde değildi kamp usulü çalışıyordu yanıma aldım bende. Normalde tembel yavaş hareket eden kaplumbağa bebe uykudan uyanınca tavşan oluyordu
Canım ya iş kalsın elbet halledilir. Anlıyorum seni birkaç gündür benimde çatı ağrım var geçmeyen iş bana bakıyor ama evde başka çocukta olunca hepsine yetişemiyorsun. Olduğu kadar gidecek az kaldı

vajinal.kasinti yaşıyorum.mahvoldum.gunlerdir geçmiyor travazol.krem kullanabilirsin demişti doktieun.baska.bi.doktor.hamilelikte önerilmiyor dedi kaldım. özellikle geceleri perişan.oluyorum.napcagimi.sasirdim

vajinal.kasinti yaşıyorum.mahvoldum.gunlerdir geçmiyor travazol.krem kullanabilirsin demişti doktieun.baska.bi.doktor.hamilelikte önerilmiyor dedi kaldım. özellikle geceleri perişan.oluyorum.napcagimi.sasirdim
Canım elma sirkesiyle pamuklu bezle kaşıntı olsn yerleri temizle sonra suyla yıka ardından travazol sür ve yarım bardak suya 5/6 damla elma sirkesi dök iç bana doktorum bunu yaptırdığında aşırı rahatlamıştım

Ben onu normalde bile kullanamam işte

Sizinkiler hepten kulp rakmis stajin adi olmus sana arkadaslik, en arkadas istemeyecegin zamanda ustelik. Delirmekte haklisin. Bizimkiler de en yalnizlik cektigim kafayi siyirdigim zamanda aska teklif etmedi, şimdi niyeyse akillarina geldi. Yemesinler beni, deniz jum tatile geliyolar. Neyse yine gelsinler ama dogumdan 1 ay sonra gelsinler, en az 20 gun sonra gelsinler. Bir duzen oturtmus olalim. Tabi yine de bizde kalmasinlar. Yatacak yer yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…