2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay agridan uyuyamadim bugun. Simdi uyuyamayanlari anliyorum. Saat basi binbir zahmet yataktan dogrul tuvalete git, su ic yat. Saat basi tekrar ettim. Hic rahatca derin uykuya dalamadim. Berbat bir geceydi. Boğazım da cok acıdı.
Ya ya zorlaştı hepimize. Doğurmadan 9 doğurur olduk. Ben en çok sırt ağrısı çekiyorum. At kestanesi rahatlatıyor onu sürdürüyorum.

Normal annessiii Üzme sen kendini. 2.980 lerde doğdu kızım çok da sağlıklı idi Erzurum'da büyüttüm. Öyle kat kat kalın da giydirmezdim Dirençli şükür ve yemesi maşallah deyim hep iyi oldu dolabı kendi açar yer yani. Kilosu gayet iyi oldu ne fazla ne çok.

Ay ne güzel maşallah inşallah benim kızda öyle olur. Yemeyen çocuk çok zor diyorlar.

Cok fazla sararanlarim vardi ayirdim hepsini bi kovada sicak suyla soda matikle isladim bi gece sapsari suyu akti gitti .. birde guzel leke cikarici vs ile makinya attim 1 tane leke kalmadi.. öneririm
Dün annemde soda matik dedi migrosta satılıyormus o zaman ben direkt alayım bugün bunu :) cok sağolun

Devlet hastanesinde doğum düşünenler sorum size
Elinizde yine valiz ile mi gideceksiniz doğuma? Nasıl yapacaksınız?

O endişeler hep oluyor canım doğurunca da geçmiyor annelik işte geç varırsınız ama sağ salim varmış olursunuz. Sürücü içinde iyi olur sürekli ara vermek. Böyle olunca kaç saat sürmüş olacak

Bizim normalde 18 saat araba ile. Ama biz direkt gitmeyeceğiz. Bitlisten adanaya gideceğiz 10 saat falan sürer. Orada kalacağız 1 ya da 2 gün sonra antalyaya geçeceğiz. O da Bi 8 saat falan sürer herhalde.

Kızlar bu çatı ağrısına ne iyi gelir bebekte sürekli pozisyon değiştiriyor aşağıya baskı yapmıyor ama bu illet ağrı geçmiyor var mı masajı birşeysi

İnternete baktım doktorun biri yavaş hareket edin ayakta alt kıyafetleri değiştirmeyin vs yazmış. Sanki aksi mümkünmüş gibi doğum sonrası da bir süre devam edebiliyormuş bu beni bir miktar üzer.
Ya ben zaten donumu zor giyiyorum artık ayakta nasıl kıyafet giyem. Evde yatak odasından salona yürüyorum sadece. Benim geçmediyse kimsenin geçmez o zaman hay Allah seni üzerse kesin beni de üzer bir miktar belki daha fazla

Doktor isin kolayina mi kaciyor napiyo genelde 41 42 haftaya kadar bekliyo doktorlar erken daha bekle bakalim

Devlet hastanesinde doğum düşünenler sorum size
Elinizde yine valiz ile mi gideceksiniz doğuma? Nasıl yapacaksınız?
Ne valizi kiz kalacagimiz 1 gece hic bi doguma valizle gitmedim bebegin cantasi ve kendime canta ne gerek var oyle buyuk valizlere oyle tıka basa doldurmucam cantayi gerekli olan seyleri alicam

Sezaryenin tehlikeli olduğu durum rahmin içinde de varis olması. Dopller ile bakıyorlar benim henüz bakılmadı bilmiyorum sadece dışta mı yoksa rahmin içinde de var mı

Ben şimdi çok dikkatli gidiyorum. Uzun süre asla ayakta kalmıyorum. Günümün yarısından fazlası yatarak geçiyor o şekilde baya azaldilar. Aşırı şişmezse normal doğum yapabilirsin diyor doktorlar.

Benim ikinci gebeliğim. İlkinde 25 yaşındaydım doğumda ortaya çıktı. Doğum sonrası doktorum "çok büyük varisler dikmezsem patlarlar" dedi 45 dk varislerimi dikti ama Normal doğurdum o sancımın arasında varislerim ağrıdıysa da hiç anlamadım sancı sürecinde tam ne zaman oluştular bilmiyorum. Doğumdan önce ıkınmamak lazımmış. Ben 42. Haftada sıfır sancı ve direkt suni sanciyla doğurduğum için ebe sancı sürecinde de hep ıkındırdı. O ıkınmalar varis oluşumuna sebep oldu muhtemelen.

Şimdi 34 yaşındayım 7. Ayda ortaya çıktılar dikkat ederek gidiyoruz. Daha bebek de dönmemişti en son kontrolde, doğum nasıl olacak son zamanda belli olacak yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…