Sen neredesinHosgeldinserinlikleri kacirip tam sicaklara geldin
Ya ya zorlaştı hepimize. Doğurmadan 9 doğurur olduk. Ben en çok sırt ağrısı çekiyorum. At kestanesi rahatlatıyor onu sürdürüyorum.Ay agridan uyuyamadim bugun. Simdi uyuyamayanlari anliyorum. Saat basi binbir zahmet yataktan dogrul tuvalete git, su ic yat. Saat basi tekrar ettim. Hic rahatca derin uykuya dalamadim. Berbat bir geceydi. Boğazım da cok acıdı.
Normal annessiiiValla burda içim rahatlıyor. İşte tecrübeli olmak çok farklı. Sanki benim yüzümden zayıf kalmış gibi hissetmiştim ama normale döndüm. Bebeğin yapısı ile alakalı demek ki.Bu çocuk böyle uzamaya devam ederse tutumları falan olmayacak kiloyu da takmayacaksın artık dediğiniz gibi doğumdan sonra da alır inşallah
Sağol kuzum Amin inşallah. Ya sanki zayıf doğarsa hemen hasta olacakmış gibi geldi. Ama herkeşler normal dedi.
Doktor şekerin yükseliyor ama iyi normal doğum için en fazla 39. Haftaya kadar gider dedigelmezse sonra sezaryen olacakmışım.
Benim de öyle canım. Kafası sağ tarafımda elleri de yanıdna. Sürekli orası şişiyor
Ben kullanmıştım çünkü dayanamıyor insan bir süre sonra.
Ay ne güzel maşallahNormal annessiiiÜzme sen kendini. 2.980 lerde doğdu kızım çok da sağlıklı idi Erzurum'da büyüttüm. Öyle kat kat kalın da giydirmezdim Dirençli şükür ve yemesi maşallah deyim hep iyi oldu dolabı kendi açar yer yani. Kilosu gayet iyi oldu ne fazla ne çok.
Dün annemde soda matik dedi migrosta satılıyormus o zaman ben direkt alayım bugün bunu :) cok sağolunCok fazla sararanlarim vardi ayirdim hepsini bi kovada sicak suyla soda matikle isladim bi gece sapsari suyu akti gitti .. birde guzel leke cikarici vs ile makinya attim 1 tane leke kalmadi.. öneririm
O endişeler hep oluyor canım doğurunca da geçmiyor annelik işteEvet dün gittik. Her şeyi çok şükür bir sorun yok. Zaten haftaya perşembe devlette tekrar kontrole gideceğim. Beğenirsem devlette devam edeceğim. Yaa inşallah öyle olur. Ne bileyim ilk olunca insan hiç bir şey bilmiyor. En ufak şeyde acaba sorun mu var diyor. Gerçi bu her hamilelikte böyledir tabiki ama en azından ikinci olmuş olsa belki daha cesaretli bilinçli olurdum. Çok teşekkür ederim burda içim rahatlıyor zaten2 saatte bir 10 dk yürüyüş yapacağım. İnşallah hayırlısı ile varırız.
Bizim normalde 18 saat araba ile. Ama biz direkt gitmeyeceğiz. Bitlisten adanaya gideceğiz 10 saat falan sürer. Orada kalacağız 1 ya da 2 gün sonra antalyaya geçeceğiz. O da Bi 8 saat falan sürer herhalde.O endişeler hep oluyor canım doğurunca da geçmiyor annelik iştegeç varırsınız ama sağ salim varmış olursunuz. Sürücü içinde iyi olur sürekli ara vermek. Böyle olunca kaç saat sürmüş olacak
Hadi su gibi gelin gidin canımBizim normalde 18 saat araba ile. Ama biz direkt gitmeyeceğiz. Bitlisten adanaya gideceğiz 10 saat falan sürer. Orada kalacağız 1 ya da 2 gün sonra antalyaya geçeceğiz. O da Bi 8 saat falan sürer herhalde.
Bulursan çaresini banada de heleKızlar bu çatı ağrısına ne iyi gelir bebekte sürekli pozisyon değiştiriyor aşağıya baskı yapmıyor ama bu illet ağrı geçmiyor var mı masajı birşeysi
İnternete baktım doktorun biri yavaş hareket edin ayakta alt kıyafetleri değiştirmeyin vs yazmış. Sanki aksi mümkünmüş gibiBulursan çaresini banada de hele
Ya ben zaten donumu zor giyiyorum artık ayakta nasıl kıyafet giyem. Evde yatak odasından salona yürüyorum sadece. Benim geçmediyse kimsenin geçmez o zamanİnternete baktım doktorun biri yavaş hareket edin ayakta alt kıyafetleri değiştirmeyin vs yazmış. Sanki aksi mümkünmüş gibidoğum sonrası da bir süre devam edebiliyormuş bu beni bir miktar üzer.
Suan esenyurttayim annemlerde. Normalde kocasinanda yasiyorum yavuzlar mahallesindeSen neredesinhoşbuldumm
Doktor isin kolayina mi kaciyor napiyo genelde 41 42 haftaya kadar bekliyo doktorlar erken daha bekle bakalimValla burda içim rahatlıyor. İşte tecrübeli olmak çok farklı. Sanki benim yüzümden zayıf kalmış gibi hissetmiştim ama normale döndüm. Bebeğin yapısı ile alakalı demek ki.Bu çocuk böyle uzamaya devam ederse tutumları falan olmayacak kiloyu da takmayacaksın artık dediğiniz gibi doğumdan sonra da alır inşallah
Sağol kuzum Amin inşallah. Ya sanki zayıf doğarsa hemen hasta olacakmış gibi geldi. Ama herkeşler normal dedi.
Doktor şekerin yükseliyor ama iyi normal doğum için en fazla 39. Haftaya kadar gider dedigelmezse sonra sezaryen olacakmışım.
Benim de öyle canım. Kafası sağ tarafımda elleri de yanıdna. Sürekli orası şişiyor
Ben kullanmıştım çünkü dayanamıyor insan bir süre sonra.
Ne valizi kiz kalacagimiz 1 geceDevlet hastanesinde doğum düşünenler sorum size
Elinizde yine valiz ile mi gideceksiniz doğuma? Nasıl yapacaksınız?
Magnezyum aliyorum biraz rahatlatiyo canimKızlar bu çatı ağrısına ne iyi gelir bebekte sürekli pozisyon değiştiriyor aşağıya baskı yapmıyor ama bu illet ağrı geçmiyor var mı masajı birşeysi
Sezaryenin tehlikeli olduğu durum rahmin içinde de varis olması. Dopller ile bakıyorlar benim henüz bakılmadı bilmiyorum sadece dışta mı yoksa rahmin içinde de var mıCanim benim ilk hamileligim benim de yaş 38 genital varislerim çıktı sezeryanda daha riskli diyorlar dedigimde doktorum yok öyle birşey dedi varisi pek önemsemedi benim...siz ilk mi olacak varisli normal doğum tehlikeli mi bana yaştan dolayı direk sezeryan dedi, genital varisi bikini bölgem cok ağrıyınca kendim farketmistim uzun süre ayakta durunca azdıydı birde doğumuma 10 gun kaldı baldırın genitale yakın yerim cok agriyor kemik mi genital agri mi çözemedim pelvik bölgemde ağrıyor... sen de nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?