2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 31 haftalık olduk yarın da kontrolüm var
Bi kaç gün kasık ağrım var saniyelik yokluyor adet öncesi sızı gelir ya günüm yaklaştı deriz o tarz .. normal bir durum mu çatı ağrısı bebek yerleşiyor fln yazıyor internette sizde de var mı arada sızı ağrı artık

32+4um. Benim de cati agrim var. Ama doktor bebek ters ama henuz kanalda degil dedi.

Bugun ekstra bi darlanma ekstra bi sigamama zorlanma durumundayim. Nasi gecicek bu kalan zaman ilkinde kisa denk gelmisti efil efil

Bugun ekstra bi darlanma ekstra bi sigamama zorlanma durumundayim. Nasi gecicek bu kalan zaman ilkinde kisa denk gelmisti efil efil

bende öyleyim, birde aksam calısıyorum 4-12 hiç sorma bu aralar sıgamıyorum hiç bir yere. yürüyemiyorum yavasladı yürümem. merdiven cıkamıyorum göbeğim kocaman ve asagıda. agırlık veriyor asagı dogru biri cekiyor sanki beni . nefes nefese kalyorum. her merdiven cıktığında ağlarmı bir insan

Kızlar dependi kaç beden tercih etmeliyiz? kararsız kaldım biraz m beden mi yoksa l mi

L aldım oldukça büyük, yeterli. Su an bile giyerim kaldı ki doğumda koca göbek gidecek

Böyle karnım hep sert ama sağ tarafta şişiriyo sanki biyerlerini şişirdikten sonra bakıyorum karnım tamamen dalgalanıyor . Tamam canım sağol

Doktorun bilgisi olsun, kasılma değilse de doktor yönlendirir cnm.

Birde canım bunun üzerine mix yazanda var yazmayanda acaba farkı neki?

Standart beden mix, büyük olanı XL geciyormuş sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…