2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dependi kaç beden tercih etmeliyiz? kararsız kaldım biraz m beden mi yoksa l mi
Almadım henüz ama alsam da anca XL olur bana azucuk maşallahım var da bide ben kararsızım kızda anneannemden kalan hastabezi vardı onda çok rahattım bunda da Depend mi hasta bezi mi gidip geliyorum.

Birde canım bunun üzerine mix yazanda var yazmayanda acaba farkı neki?
Bilmiyorum ki farki nedir benimde ilk dogumum ama araştirmalarim sonucu en güvenilir bu gelmisti bayaa oldu alali hqtta ilk aylarda goguslerim cok sizliyodu kullandim o ara etki etti sızıya

Ben de aynen boyleyim ama sen calistigin icin 5 kati zordur eminim bi an once izin zamanin gelir de azck dinlenirsin insallah

Bu arada ben göğüslerim biraz iri oldugj icin ucları falanda xl alıcam canım sende ona göre tercih et
Xl alıcam bende büyük benimkilerde 3kilo vardır biri
Bende öyle düsünüyordum ama 58-60 kilolar bile m kücük diyince bir korktum.
aaa öylemi canım bende 62kiloyum şu an. Ama bende popo yok o yüzden m diyodum

Her geçen gün bir öncekini aratır oldu sanki :/
2 gündür bide kalça ağrısıyşa uğraşıyorum yürütmüyor resmen
Buda nerden çıktı cumartesi kontrol var bakalım doktor nst ye alacak bu defa

Her geçen gün bir öncekini aratır oldu sanki :/
2 gündür bide kalça ağrısıyşa uğraşıyorum yürütmüyor resmen
Buda nerden çıktı cumartesi kontrol var bakalım doktor nst ye alacak bu defa
Başından beri çekiyorum o ağrıyı. Geçmiş olsun. Magnezyum kullanıyor musun?

Canım geçmiş olsun bende de varisler arttı varis çorabı kullanıyor musun bir de tuzu kesmek faydaliymis .

Hanımlar bebek arabası ne aldınız?
4 baby markası alan oldu mu?
Kabin boy 25-30kg taşımalı hafif kolay katlanır açılır mümkünse puset takılan model ariyorimda

Kadim doğum polikliniğine erkek refakrci almıyorlar devlette. Hatta bazı yerlerde ziyaretçi olarak bile almıyorlar. Anneniz yada kv niz kalabilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…