Ben m aldım valla. L büyük olur gibi geldi.Ben M alırım mühtemelen. Large büyük gelir diye düşünüyorum
Hadi inşallah gönlündeki gibi olur canımbilmiyorum inan. ne güzel bu hafta bırakacaktım neden sustum almadım raporu bilmiyorum. bu pazartesi calısabilir raporu alcam e buraya kadar gelmişken 25 30 gün dayan diyorum kendime
Almadım henüz ama alsam da anca XL olur bana azucuk maşallahım var daKızlar dependi kaç beden tercih etmeliyiz? kararsız kaldım biraz m beden mi yoksa l mi
Bilmiyorum ki farki nedir benimde ilk dogumum ama araştirmalarim sonucu en güvenilir bu gelmisti bayaa oldu alali hqtta ilk aylarda goguslerim cok sizliyodu kullandim o ara etki etti sızıyaBirde canım bunun üzerine mix yazanda var yazmayanda acaba farkı neki?
Bu arada ben göğüslerim biraz iri oldugj icin ucları falanda xl alıcam canım sende ona göre tercih etBirde canım bunun üzerine mix yazanda var yazmayanda acaba farkı neki?
Bende öyle düsünüyordum ama 58-60 kilolar bile m kücük diyince bir korktum.Ben M alırım mühtemelen. Large büyük gelir diye düşünüyorum
Ben de aynen boyleyim ama sen calistigin icin 5 kati zordur eminim bi an once izin zamanin gelir de azck dinlenirsin insallahbende öyleyim, birde aksam calısıyorum 4-12 hiç sorma bu aralar sıgamıyorum hiç bir yere. yürüyemiyorum yavasladı yürümem. merdiven cıkamıyorum göbeğim kocaman ve asagıda. agırlık veriyor asagı dogru biri cekiyor sanki beni . nefes nefese kalyorum. her merdiven cıktığında ağlarmı bir insan
Toto cevrenizi olcun bi 10 cm genislik kalsin. M de kaliosa ne ala kalmiosa L rahat. Ha ben ilkinde 86 ile dogurdum L giydimBende öyle düsünüyordum ama 58-60 kilolar bile m kücük diyince bir korktum.
Xl alıcam bende büyük benimkilerdeBu arada ben göğüslerim biraz iri oldugj icin ucları falanda xl alıcam canım sende ona göre tercih et
aaa öylemi canımBende öyle düsünüyordum ama 58-60 kilolar bile m kücük diyince bir korktum.
Sen kaç kiloydun canım? Ben 62im o yüzden bende m diyordumBen m aldım valla. L büyük olur gibi geldi.
M olur sana, ben su an 70+üzeri ben L aldimXl alıcam bende büyük benimkilerde3kilo vardır biri
aaa öylemi canımbende 62kiloyum şu an. Ama bende popo yok o yüzden m diyodum
Şu anda 59 um ama doğuma kadar en fazla 1 ya da 2 kilo daha alırım bende.Sen kaç kiloydun canım? Ben 62im o yüzden bende m diyordum
Başından beri çekiyorum o ağrıyı. Geçmiş olsun. Magnezyum kullanıyor musun?Her geçen gün bir öncekini aratır oldu sanki :/
2 gündür bide kalça ağrısıyşa uğraşıyorum yürütmüyor resmen
Buda nerden çıktı cumartesi kontrol var bakalım doktor nst ye alacak bu defa
Canım sen de varis var mıydı varis için neler yapabilirim?Sen kaç kiloydun canım? Ben 62im o yüzden bende m diyordum
Canım geçmiş olsunSezaryenin tehlikeli olduğu durum rahmin içinde de varis olması. Dopller ile bakıyorlar benim henüz bakılmadı bilmiyorum sadece dışta mı yoksa rahmin içinde de var mı
Ben şimdi çok dikkatli gidiyorum. Uzun süre asla ayakta kalmıyorum. Günümün yarısından fazlası yatarak geçiyor o şekilde baya azaldilar. Aşırı şişmezse normal doğum yapabilirsin diyor doktorlar.
Benim ikinci gebeliğim. İlkinde 25 yaşındaydım doğumda ortaya çıktı. Doğum sonrası doktorum "çok büyük varisler dikmezsem patlarlar" dedi 45 dk varislerimi dikti ama Normal doğurdum o sancımın arasında varislerim ağrıdıysa da hiç anlamadım sancı sürecinde tam ne zaman oluştular bilmiyorum. Doğumdan önce ıkınmamak lazımmış. Ben 42. Haftada sıfır sancı ve direkt suni sanciyla doğurduğum için ebe sancı sürecinde de hep ıkındırdı. O ıkınmalar varis oluşumuna sebep oldu muhtemelen.
Şimdi 34 yaşındayım 7. Ayda ortaya çıktılar dikkat ederek gidiyoruz. Daha bebek de dönmemişti en son kontrolde, doğum nasıl olacak son zamanda belli olacak yani.
Ben bunu aldımHanımlar bebek arabası ne aldınız?
4 baby markası alan oldu mu?
Kabin boy 25-30kg taşımalı hafif kolay katlanır açılır mümkünse puset takılan model ariyorimda
Kadim doğum polikliniğine erkek refakrci almıyorlar devlette. Hatta bazı yerlerde ziyaretçi olarak bile almıyorlar. Anneniz yada kv niz kalabilecek mi?Ya sordum kadın olması lazım illa diyor. Özelde yapma imkanım var da ben azda olsa maddi olarak eşime destek olayım diyorum o yüzden devlet olsun dedim. Bilmiyorum belki eşim kendisi kabuk etmeyecek özele gidelim diyecek hiç fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?