2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarım şimdi ben devlet hastanesini aradım. Tek kişilik oda olmuyormuş maalesef resmen rüşvet teklif ettim ama no dedi adam tüm odalar 2 kişilik dedi. Doğal olarak eşim yanımda olmayacak. Bende eşimi istiyorum yanımda kimseyi değil. Of ya

Keske özelde yapma imkanınız olsa. Cok üzüldüm ama bir refakatcı olmak durumunda. Askında perde yokmu üki hasta arasında. Eşiniz bu durumda gelebilir ama

Keske özelde yapma imkanınız olsa. Cok üzüldüm ama bir refakatcı olmak durumunda. Askında perde yokmu üki hasta arasında. Eşiniz bu durumda gelebilir ama
Ya sordum kadın olması lazım illa diyor. Özelde yapma imkanım var da ben azda olsa maddi olarak eşime destek olayım diyorum o yüzden devlet olsun dedim. Bilmiyorum belki eşim kendisi kabuk etmeyecek özele gidelim diyecek hiç fikrim yok

O yonden bi aksilik olmazda istedigim hastaneye gidebilirsem o anda cok sansliyim dogum sancisi bile cekerken yanimda olcak arastir bence genelde sehir hastaneleri rahat oluyor

Her kes kendini düşünüyor tabi deniz, kum ohh ne ala ya. İyikide yer yok. Bende bir şehirden taşınalım küçük ev alırız veya kiralarız diye düşünüyorum. Tabii o zamanda kaçacak yerim olmuyacak yine gelirler’de ama en azınnan uzun süre kalmazlar diye umuyorum. Birde eskilerden böyle kafa var biz doğurduk rahat oldu bilmem ne. Sanki bunların çektiğini bizde çekmek zorundaymışız gibi

Kızlar gümüş kapak hangi firma tercih ettiniz? Veya alıcaksanız linkini ata bilirmisiniz buraya?

O yonden bi aksilik olmazda istedigim hastaneye gidebilirsem o anda cok sansliyim dogum sancisi bile cekerken yanimda olcak arastir bence genelde sehir hastaneleri rahat oluyor
Canım ben ilçedeyim. 1 tane devlet hastanesi var orada sadece. Diğerleri hep özel hastane. Şehir ya da araştırma 1saatten fazla sürüyor bize. Mecbur ya öyle kabul edeceğim ya da özelde yapacağım

Canım ben ilçedeyim. 1 tane devlet hastanesi var orada sadece. Diğerleri hep özel hastane. Şehir ya da araştırma 1saatten fazla sürüyor bize. Mecbur ya öyle kabul edeceğim ya da özelde yapacağım
Anladim canim imkanin nasil el veriyosa oyle yap zaman ne gostercek bakalim

Sagda yigiliyor gibi tarifin, bebek hareket eder tek yerde durma. Doktoruna bilgi ver cnm, kasilma tarifi bu

Utanmjyorlqrsq kendi bilecekleri şey, sen rahatini bozma. Lohusa her şey mubah:)
Böyle karnım hep sert ama sağ tarafta şişiriyo sanki biyerlerini şişirdikten sonra bakıyorum karnım tamamen dalgalanıyor . Tamam canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…