Canlarım şimdi ben devlet hastanesini aradım. Tek kişilik oda olmuyormuş maalesef resmen rüşvet teklif ettim ama no dedi adam tüm odalar 2 kişilik dedi. Doğal olarak eşim yanımda olmayacak. Bende eşimi istiyorum yanımda kimseyi değil. Of ya
Canlarım şimdi ben devlet hastanesini aradım. Tek kişilik oda olmuyormuş maalesef resmen rüşvet teklif ettim ama no dedi adam tüm odalar 2 kişilik dedi. Doğal olarak eşim yanımda olmayacak. Bende eşimi istiyorum yanımda kimseyi değil. Of ya
Keske özelde yapma imkanınız olsa. Cok üzüldüm ama bir refakatcı olmak durumunda. Askında perde yokmu üki hasta arasında. Eşiniz bu durumda gelebilir ama
Keske özelde yapma imkanınız olsa. Cok üzüldüm ama bir refakatcı olmak durumunda. Askında perde yokmu üki hasta arasında. Eşiniz bu durumda gelebilir ama
Ya sordum kadın olması lazım illa diyor. Özelde yapma imkanım var da ben azda olsa maddi olarak eşime destek olayım diyorum o yüzden devlet olsun dedim. Bilmiyorum belki eşim kendisi kabuk etmeyecek özele gidelim diyecek hiç fikrim yok
O yonden bi aksilik olmazda istedigim hastaneye gidebilirsem o anda cok sansliyim dogum sancisi bile cekerken yanimda olcak arastir bence genelde sehir hastaneleri rahat oluyor
Sizinkiler hepten kulp rakmis stajin adi olmus sana arkadaslik, en arkadas istemeyecegin zamanda ustelik. Delirmekte haklisin. Bizimkiler de en yalnizlik cektigim kafayi siyirdigim zamanda aska teklif etmedi, şimdi niyeyse akillarina geldi. Yemesinler beni, deniz jum tatile geliyolar. Neyse yine gelsinler ama dogumdan 1 ay sonra gelsinler, en az 20 gun sonra gelsinler. Bir duzen oturtmus olalim. Tabi yine de bizde kalmasinlar. Yatacak yer yok zaten.
Her kes kendini düşünüyor tabi deniz, kum ohh ne ala ya. İyikide yer yok. Bende bir şehirden taşınalım küçük ev alırız veya kiralarız diye düşünüyorum. Tabii o zamanda kaçacak yerim olmuyacak yine gelirler’de ama en azınnan uzun süre kalmazlar diye umuyorum. Birde eskilerden böyle kafa var biz doğurduk rahat oldu bilmem ne. Sanki bunların çektiğini bizde çekmek zorundaymışız gibi
O yonden bi aksilik olmazda istedigim hastaneye gidebilirsem o anda cok sansliyim dogum sancisi bile cekerken yanimda olcak arastir bence genelde sehir hastaneleri rahat oluyor
Canım ben ilçedeyim. 1 tane devlet hastanesi var orada sadece. Diğerleri hep özel hastane. Şehir ya da araştırma 1saatten fazla sürüyor bize. Mecbur ya öyle kabul edeceğim ya da özelde yapacağım
Canım ben ilçedeyim. 1 tane devlet hastanesi var orada sadece. Diğerleri hep özel hastane. Şehir ya da araştırma 1saatten fazla sürüyor bize. Mecbur ya öyle kabul edeceğim ya da özelde yapacağım